ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Bende bu cumaya randevu aldım gidicem bakalım bana ne diycek çok merak ediyorum. Muayene ücreti ne alıyor Banu hoca özel muayenehanesinde?

evet bencede hastanenin tutumu yanlış. Banu hanım iyi birisi ve işinde iyi gerçekten şu sezeryan olayı yayıldığı için bazen insan konduramıyor acaba bilerekmi yapıyorlar diye düşünüyor. Ama açıklamalar tatmin ediyorsa en azından kafan rahatlıyor

Bende bu cumaya randevu aldım gidicem bakalım bana ne diycek çok merak ediyorum. Muayene ücreti ne alıyor Banu hoca özel muayenehanesinde?

Biz nst dahil 150 verdik normalde muayene 200 nst 30 mus tabii fazla hasta olmayınca geniş geniş ilgilendi bizimle en başından özel muayene tercih etseydim diye düşünmedim değil!

Bence sezeryan olayina çok takılma 2 arkadaşım 41 42 haftaya kadar bekledi yeterli açılma olmayınca suni sancı yediler yine olmayınca sezeryan oldular birinin çocuğu kakasını yemiş abd de yaşıyor o şimdi bobreklerinden sıkıntılı çocuk...hakkımızda hayırlısı olsun bence banu hanımda öyle hemen keselim sezeryan olsun kafasında biri degil

Aylin hanimda gönül rahatlığı ile devam edebilirsiniz.ben hamilelik düşündüğümden beri kendisine gidiyorum ve çok memnunum.telefonla ulaşmak sıkıntı oluyor sadece o zaman da mutlaka cık gel diyor.banu hanim nasıl bir doktordu bilmiyorum ama belki de iyi ki gitmiş de aylin hanima devam etmisim diyeceksiniz.

Biz nst dahil 150 verdik normalde muayene 200 nst 30 mus tabii fazla hasta olmayınca geniş geniş ilgilendi bizimle en başından özel muayene tercih etseydim diye düşünmedim değil!
Anladım yani fiyatı aşırı gelmedi bana zaten medical parktan ayrılıcam diyince ben en çok daha fazla vakit ayırabilir diye sevinmiştim hep bir bekleyen oluyordu 10 dk bakıyordu yüzünü bile göremedik henüz çocuğumun

Bizde goremedik ama hanimefendinin nazindan sürekli aşağıya dönüyor yada elini kapatıyor yüzüne :)

bugun aylin hanima muayene oldum ilk tanismamizdi ve memnun kaldim . muayene ücreti 170 . kan ve idrar tahlili istendi onlar icinde 130 tl odedik tahlil ucreti bana fazla geldi acaba disarida yaptirip gidilse olur mu bir daha ki sefere o sekilde dusunuyorum acikcasi

Hamileliğin yeni mi o yüzden ilk tahliller o kadar yüksek tutmuştur normalde sadece bazı değerlere bakılan kan ve idrar tahlili o kadar pahalı değil Banu hanım dışarıdan yapılanı da kabul ettiği için ben aile sağlığı merkezine ücretsiz olarak yaptırıyorum Aylin hoca sorun çıkarmazsa öyle yapmanı tavsiye ederim

geçmiş olsun arkadaşım. bence iyi bir riskli gebelik uzmanı bul (tıp fakültesinde veya devlet hastanesinde hoca olabilir) ve özelin
canım eniştemin kardeşi aylin hocya gidiyordu. ben senin doğumuna fln girmem demiş. başhekimlere kadar taşındı olay. bence tolga hoca mükemmel bir hoca. tolga hocaya inanabilirsin bence.

Dün gittim Banu hanıma muayeneye daha kendine gelmiş stres altında olmayan bir doktor Banu olarak gördüm valla keşke ilk baştan beri özel muayenesi olsaymışta oradan takipte olsaymışım dedim onca stres onca soru işaretiyle dönmezdim eve her seferinde Medical park zaten çok içime sinmeyen bir hastaneydi bakalım inşallah doğum da kolay bir süreç olur ama herkese tavsiye ederim Banu hocayla devam etmelerini

merhaba arkadaşlar,en son ki banu hocayla muayenemde henüz kesinleşmemekle beraber gitme durumum var hastaneden demişti banada.Bugün aradım hastaneyi randevu için part time olarakda dgl tamamen gitmiş hastaneden,çukurambardaki yerime gelirsin ordan devam ederiz demişti banada,33.haftadayım ben de emin olamıyorum banu hocayla mı devam etsem yoksa hastaneye yeni gelen doktorlarla mı? Saime hanım banada iyi gibi geldi tecrübe açısından internette araştırdığım kadarıyla. Sorun banu hanımın yerine gitmek değilde kontroller için,doğum sırasında hastaneye gelir mi karışıklık aksilik olur mu bunlar kafamı karıştırıyor? bir fikir verin nolur! Napacağımı bilemedim

Hastaneye gelirim dedi banu hanım ancak kaç haftadan sonraki hastalarına devam edecek bilmiyorum...yoksa doğumu yakın hastalarının dogumuna gelecek ben diğer anlaşmalı olduğu hastanelere gitmek istedim medicalparka güvenim kalmadigi için kendisi gerek yok evinizde yakınmis oraya gelirim dedi...Bu haftadan sonra Dr. Değiştirmeyin bence çünkü hastanenin yeni aldığı dr.ları da bir anda gonderip hastalarını yarı yolda birakmayacaginin garantisi yok...

Banu hanım muayenehanesinde Medical kadar yığın değil o yüzden doğumda sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum medicale gelirim dedi dün ama ben medical diye tutturmuş değilim zaten çok güvendiğim bir hastane de değil yani benim fikrim böyle yine karar senin ama muayene sırasında bile Banu hocanın 1 saat ayırması her hastasına hoşuma gitti benim

Arkadaslar merhaba ayrintili ultroson cektiren varmi aranizda medicalde be memnun kaldiniz mi
eğer bebeğinizde ciddi bir problem gözükmüyorsa ben kesinlikle atatürk araştırmada ali ipek'i tavsiye ederim banu hanıma gidiyordum sorun görmüyorum istersen dışarda para ile istersen atatürk'e gidebilirsin dedi ve araştırmalarıma görede ali ipek çok iyi bir radyologmuş onda yaptırdım detaylı ultrasyonumu medicalpark daha bir iki ay olmuş detaylı ultrasyona başlayalı

Cok sukur suan için bir sorunumuz yok eyup ekiciyi de dusundum ama kararsiz kaldim peki ali ipekin ücreti ne kadar
atatürk eğitim araştırma hastanesinde herhangi bir ücret ödemiyorsunuz sadece herhangi bir kadın doğuma gidiyorsunuz o sizi detaylı ultrasyona gönderiyor randevu alıyorsunuz belli bir saat aralığında ali ipek sorun yoksa bebeğinize yaklaşık 10 dk kadar bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…