- 1 Eylül 2014
- 22
- 2
- 38
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.261
banu hocadan sonra henüz muayene için gitmedim özel sigortalı olduğum içinde medicale devam etmek zorundayım ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banu hanım muayenehanesinde Medical kadar yığın değil o yüzden doğumda sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum medicale gelirim dedi dün ama ben medical diye tutturmuş değilim zaten çok güvendiğim bir hastane de değil yani benim fikrim böyle yine karar senin ama muayene sırasında bile Banu hocanın 1 saat ayırması her hastasına hoşuma gitti benim
Hastaneye gelirim dedi banu hanım ancak kaç haftadan sonraki hastalarına devam edecek bilmiyorum...yoksa doğumu yakın hastalarının dogumuna gelecek ben diğer anlaşmalı olduğu hastanelere gitmek istedim medicalparka güvenim kalmadigi için kendisi gerek yok evinizde yakınmis oraya gelirim dedi...Bu haftadan sonra Dr. Değiştirmeyin bence çünkü hastanenin yeni aldığı dr.ları da bir anda gonderip hastalarını yarı yolda birakmayacaginin garantisi yok...
Sağol çok teşekkür ederim evet yeni henüz 8 haftalik hamileyim ilk yapilan testlerdiHamileliğin yeni mi o yüzden ilk tahliller o kadar yüksek tutmuştur normalde sadece bazı değerlere bakılan kan ve idrar tahlili o kadar pahalı değil Banu hanım dışarıdan yapılanı da kabul ettiği için ben aile sağlığı merkezine ücretsiz olarak yaptırıyorum Aylin hoca sorun çıkarmazsa öyle yapmanı tavsiye ederim
Ben de bu hafta sonu Saime hanımdan randevu aldım bakalım araştırdığım kadarıyla iyi bir doktormuş. ama ona gidip doğum yapan birine de rastlamadım henüz. varsa lütfen paylaşabilir mi?
Ben ozge hanima gidiyorum istersen swnde bi muayene ol memnun kalirsan devam.edersinBana medical park dogum paketininde bi hoca tavsiye edeebilirmisiniz ankara