ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

banu hocadan sonra henüz muayene için gitmedim özel sigortalı olduğum içinde medicale devam etmek zorundayım ama

Banu hanım muayenehanesinde Medical kadar yığın değil o yüzden doğumda sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum medicale gelirim dedi dün ama ben medical diye tutturmuş değilim zaten çok güvendiğim bir hastane de değil yani benim fikrim böyle yine karar senin ama muayene sırasında bile Banu hocanın 1 saat ayırması her hastasına hoşuma gitti benim

Evet dün gittim muayenehanesine,güzel ilgilendi sağolsun uzun uzun,hatta ilk defa bebeğimin yüzünü gördüm,hastaneden ayrılması iyi oldu diye düşünmeye başladım hatta daha rahat ilgi açısından.Doğum esnasında hastaneye de gelirim dedi.Şimdilik içim rahat,inş herşey yolunda da gider ve tamamlarız bu süreci.

Hastaneye gelirim dedi banu hanım ancak kaç haftadan sonraki hastalarına devam edecek bilmiyorum...yoksa doğumu yakın hastalarının dogumuna gelecek ben diğer anlaşmalı olduğu hastanelere gitmek istedim medicalparka güvenim kalmadigi için kendisi gerek yok evinizde yakınmis oraya gelirim dedi...Bu haftadan sonra Dr. Değiştirmeyin bence çünkü hastanenin yeni aldığı dr.ları da bir anda gonderip hastalarını yarı yolda birakmayacaginin garantisi yok...

dün gittim yerine banu hanımın,kontroller orda,doğumda medicalde şeklinde karar kıldık,artık bundan sonrası Allah kerim,inş herşey yolunda gider.

Hamileliğin yeni mi o yüzden ilk tahliller o kadar yüksek tutmuştur normalde sadece bazı değerlere bakılan kan ve idrar tahlili o kadar pahalı değil Banu hanım dışarıdan yapılanı da kabul ettiği için ben aile sağlığı merkezine ücretsiz olarak yaptırıyorum Aylin hoca sorun çıkarmazsa öyle yapmanı tavsiye ederim
Sağol çok teşekkür ederim evet yeni henüz 8 haftalik hamileyim ilk yapilan testlerdi

Başlıkla alakasız birşey sorucam ama hastanedeki oda kapılarının ölçüsünü bilen var mı acaba :) kapı süsümü kendim yaptım ama Nasıl bağlanacağı hakkında fikrim yok hala

Saime hanima giden yok mu hic ? Dogumunu onda yapan falan ? Bi yorum duymak istiyorum hakkinda.ben gittim cok memnunum ama son anda sezeryana ceviren doktor degildir insallah diye icim icimi yiyo :KK43:

Bende Saime hanıma gitmeyi düşünüyorum. Henüz gitmedim. Sizin memnun kaldığınızı duymak beni mutlu etti. Benim kafamdaki tek soru işareti medical park hakkında. Geçen sene mart ayından bu yana fiyatlara çok fazla zam yapmışlar. Forumdan okuduğum kadarıyla mart ayında aylin hanımın fiyatı 80 TL iken şimdi 170 TL bu fiyattan Aylin hanıma gidersek doğum olana kadar 200-250 TL olur diye korkuyorum. Doğum ise 2775 TL sezeryan. Benim ikinci bebişim ilki sezeryanla olduğu için bunuda sezeryanla yapacağım. Doğum fiyatıda 3000 TL ye ulaşır Temmuz'a kadar diye düşünüyorum. Bu sabit olmayan fiyatları beni çok endişelendiriyor.

Saime hanım hakkında bende daha fazla yorum duymak istiyorum.

Sevgiyle kalın.

Süha bey in muayenesi ne kadar acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar Birde her dr. muayene ücreti farklı bilen var mı?

Süha bey in muayenesi ne kadar acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar Birde her dr. muayene ücreti farklı bilen var mı?

Ben telefonla bilgi aldım ama Süha beyin adını söylemediler
Aylin hanım 170
Özge hanım 70
Ahmet bey 120
Ertan bey 120
Saime hanım 70
Pınar hanım 70

Hepsinin ücreti farklı farklı...

Buralarda Aylin aşağı aylin yukarı çok iyi muhteşem yaza yaza fiyatlarını Prof fiyatına yükselttiniz .Hanfendiler yeni hasta bile kabül etmiyo doğum paketinden hasta kabül etmiyo .Aylin hanımla ortakmı çalışıyosunuz onu merak ediyorum.

Buralarda Aylin aşağı aylin yukarı çok iyi muhteşem yaza yaza fiyatlarını Prof fiyatına yükselttiniz .Hanfendiler yeni hasta bile kabül etmiyo doğum paketinden hasta kabül etmiyo .Aylin hanımla ortakmı çalışıyosunuz onu merak ediyorum.

Ben Aylin hanıma gitmeyi aklımın ucundan bile geçirmedim. Sizinle aynı fikirdeyim. Keşke bu mesajı yazmadan önce diğer mesajlarımı okusaydınız kimin hakkında yorum istediğimi de görürdünüz...

Ben de bu hafta sonu Saime hanımdan randevu aldım bakalım araştırdığım kadarıyla iyi bir doktormuş. ama ona gidip doğum yapan birine de rastlamadım henüz. varsa lütfen paylaşabilir mi?

Saime hanım yıllarca zekai tahir ve zübeyde hanımda çalışmış çok iyi doktordur, ertan bey riskli gebelik konusunda iyi bir uzman ahmet bey iki dalda ihtisas yapmışki kolay değildir bunların üçüde heryerde bulunmayan doktorlar ama burda Aylin hanımın gerçekte hastasımı akrabasımı bilmiyorum aylin aşağı aylin yukarı diyip 70 liralık muayene ücretini 170 lira yaptılar ? Normalde pek yazmazdım ama dayanamadım artık ayıp diye bişe var . Parası olanlar için özetliyim normal seyrinde doğum yapıyosanız para sıkıntınızda yoksa ankarada liv hospital , acıbadem en iyisi . fizyolojik problemleriniz düşük riskiniz 35 -40 yaşlarındaysanız Recai hocayı tavsiye ederim muayenesi 250 lira doğumuda bu iyi hastanelerden birinde yaptırıyor. Ancak şunuda söyleyim bu aylin yukarı aylin aşağı diyen arkadaşlara Recai hocanın yanında kendileri yeni mezun sayılırlar . 170 lira muayene parası ayıp günah.

Saime hanım yıllarca zekai tahir ve zübeyde hanımda çalışmış çok iyi doktordur, ertan bey riskli gebelik konusunda iyi bir uzman ahmet bey iki dalda ihtisas yapmışki kolay değildir bunların üçüde heryerde bulunmayan doktorlar ama burda Aylin hanımın gerçekte hastasımı akrabasımı bilmiyorum aylin aşağı aylin yukarı diyip 70 liralık muayene ücretini 170 lira yaptılar ? Normalde pek yazmazdım ama dayanamadım artık ayıp diye bişe var . Parası olanlar için özetliyim normal seyrinde doğum yapıyosanız para sıkıntınızda yoksa ankarada liv hospital , acıbadem en iyisi . fizyolojik problemleriniz düşük riskiniz 35 -40 yaşlarındaysanız Recai hocayı tavsiye ederim muayenesi 250 lira doğumuda bu iyi hastanelerden birinde yaptırıyor. Ancak şunuda söyleyim bu aylin yukarı aylin aşağı diyen arkadaşlara Recai hocanın yanında kendileri yeni mezun sayılırlar . 170 lira muayene parası ayıp günah.

Bencede çok yazık hepsi sonuçta aynı işi yapıyorlar ve Aylin hanım yoğunluktan vakit bile ayıramayacakken 170 tl para alıyor. Haketmiyor bence...

Ben de bu hafta sonu Saime hanımdan randevu aldım bakalım araştırdığım kadarıyla iyi bir doktormuş. ama ona gidip doğum yapan birine de rastlamadım henüz. varsa lütfen paylaşabilir mi?

Haftasonu Saime hanımla randevundan sonra buradan bilgi verirsen çok memnun olurum. Teşekkürler...

Dogum odalari hakkinda bilgi sahibi olan var mi ve dogum hakkinda ilgilenmeleri falan nasil ozel diye gidiyoruz devlet hastanesindeki gibi muamele gormeyelim

arkadaşlar yakın zamanda doğum yapan var mı ne kadar ücret ödediniz artık bu hastanenenin ücreti beni baydı ha bire güncelleme ha bire ayrı ayrı herşeyden para para koparmak bu kadar da olmaz yani sırf bu hastaneye doktorum için katlanıyorum değiştirmek istemiyorum...benim memleketimde en iyi hastane olan acıbademde bile herşey dahil içinde ayrı gayrı para istenmiyor...doktor çağırmaya ldu bi 500 para bayyy...sonra 2 gün ayrı kalışa bi para bayyy..zaten sırf doğum 2750 galiba...birde ayrıyeten kullandıkları eldivene kadar para çık...yuh diyor insan kiii doğumuma daha var daha kaç güncelleme yaparlar bilemiyorum....zaten bu gidişle büyük ihtimal memlekette yapcam doğumu...

X