-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.201
ben doktoru aradım dış doktor olarak gelicem dedi. son muayenelerim için özeline gidicem. doğumu medikalde yapıcam.
Kesinleşmiş yani sevindim bende öyle yaparım artık...
Arkadaşlar benim de pazartesi banu hanımla son randevum vardı daha sonrasında eşimle ilk önce başhekimle görüştük kadının tutumu çok kötüydü biz kalmasını istedik o gidiyoya getirdi ama eşim baya sert şekilde bastırınca yatış işlemlerindeki genel müdür yardımcısına yönlendirdi. Evet dışardan girebiliyor ancak şöyle bir durum var ozaman hem banu hanıma hem de hastaneye para vericeksiniz. Yan banu hanım hastanede kalsa doğum yapsanız 2750 tl ödeyecektiniz ama şimdi hastaneye yine 2750 ödeyip bir de banu hanım a ödeme yapıcaksınız. Bunu iyice konuşun anlaşın bence benim doğumuma günler kaldı nerdeyse böyle saçmalık olmaz diyip baya ortalığı ayağa kaldırdık. Siz nasıl anlaştınız?
Anlaştık canım baya bağrış gürültü bissürü mırın kırın ilk önce sonra baktılar hala kararlı ve asabiyiz anlaştılar. Benim özel sağlık sigortam var ve belirli bir tutarı var hastane kendi payını alcak kalanını doktora vericek yani isterlerse her kılıfa uyduruyorlar.. Birde banu hanımla anlaşın para işini dediler eşim bi bağırdı be bu böyle bakkalda pirinçmi satıyosunuz kafanıza göre fiyat çıkarıp bide pazarlık yaptırtıcaksınız ben kimseyle bişey konuşmuyorum herşeyi siz hallediyosunuz diyince tamam diyip yine hesap kitap bişeylerle tamam dediler. Ama yazılı bişey mutlaka alın biz aldıkBanu hanim para işini hastane ile ben anlaşacag8m ekstra bana para vermezsiniz dedi bu ne saçma is ya böyle şey mi olur Dr. Gider onu da hastayı da elinde tutmak hastane yönetiminin görevi!!!siz anlasabildiniz mi peki?
Tamam bu iyi oldu Genel müdür yardımcısıyla konusmustuk bizde ama hicbirsey kesin değildi kesinlestirelim pzt. Hevesim de güvenim de bitti gerçi asla gitmem birdaha o hastaneyeAnlaştık canım baya bağrış gürültü bissürü mırın kırın ilk önce sonra baktılar hala kararlı ve asabiyiz anlaştılar. Benim özel sağlık sigortam var ve belirli bir tutarı var hastane kendi payını alcak kalanını doktora vericek yani isterlerse her kılıfa uyduruyorlar.. Birde banu hanımla anlaşın para işini dediler eşim bi bağırdı be bu böyle bakkalda pirinçmi satıyosunuz kafanıza göre fiyat çıkarıp bide pazarlık yaptırtıcaksınız ben kimseyle bişey konuşmuyorum herşeyi siz hallediyosunuz diyince tamam diyip yine hesap kitap bişeylerle tamam dediler. Ama yazılı bişey mutlaka alın biz aldık
Sorma bugün nişanım geldi banu hanım olmayınca süha bey e gitdim kontrole açtı ağzını sezeryan kapadı sezeryan rahimin parçalanıra kadar getirdi durumu... Nerde hasta psikolojisi nerde rahatlatma... Ben de aynısını dedim eşime doğumdan sonra bi daha gelmek istemiyorum buraya diye hakkaten bıktırdılarTamam bu iyi oldu Genel müdür yardımcısıyla konusmustuk bizde ama hicbirsey kesin değildi kesinlestirelim pzt. Hevesim de güvenim de bitti gerçi asla gitmem birdaha o hastaneye
Sorma bugün nişanım geldi banu hanım olmayınca süha bey e gitdim kontrole açtı ağzını sezeryan kapadı sezeryan rahimin parçalanıra kadar getirdi durumu... Nerde hasta psikolojisi nerde rahatlatma... Ben de aynısını dedim eşime doğumdan sonra bi daha gelmek istemiyorum buraya diye hakkaten bıktırdılar
Teşekkürler sanadaRahat bir doğumun olur umarim
Ay cok heyecanli benim ikinci hamileligim ama öyle gun sayıyorumTeşekkürler sanada
yaw ne saçma sapan iş yapıyor bunlar ya banu hanım bana hiç hastanede alıcak demedi. pazartesi gidiyorum oraları karıştırıcam bir güzel .Arkadaşlar benim de pazartesi banu hanımla son randevum vardı daha sonrasında eşimle ilk önce başhekimle görüştük kadının tutumu çok kötüydü biz kalmasını istedik o gidiyoya getirdi ama eşim baya sert şekilde bastırınca yatış işlemlerindeki genel müdür yardımcısına yönlendirdi. Evet dışardan girebiliyor ancak şöyle bir durum var ozaman hem banu hanıma hem de hastaneye para vericeksiniz. Yan banu hanım hastanede kalsa doğum yapsanız 2750 tl ödeyecektiniz ama şimdi hastaneye yine 2750 ödeyip bir de banu hanım a ödeme yapıcaksınız. Bunu iyice konuşun anlaşın bence benim doğumuma günler kaldı nerdeyse böyle saçmalık olmaz diyip baya ortalığı ayağa kaldırdık. Siz nasıl anlaştınız?
ben yönetime e mail attım cevap bekliyorum nede olsa söz uçar yazı kalır. Sizde mail atın . medikal parkın sayfasından .Banu hanim para işini hastane ile ben anlaşacag8m ekstra bana para vermezsiniz dedi bu ne saçma is ya böyle şey mi olur Dr. Gider onu da hastayı da elinde tutmak hastane yönetiminin görevi!!!siz anlasabildiniz mi peki?
ben yönetime e mail attım cevap bekliyorum nede olsa söz uçar yazı kalır. Sizde mail atın . medikal parkın sayfasından .
o doktoru kimse önermiyor zaten.Kızlar bende Banu Hocaya gidiyordum. Hastaneden kesin ayrılmış. Hastaneden istediğimiz doktorla devam edebilecekmişiz. Ben hastaneden ayrılmak istemediğim için Ertan Bey veya Ahmet Süha Beye giden varsa, onlara sormak istiyorum. Hangisini önerirsiniz?
Bu arada hiç karşılaşmadım ama hastanedeki Özge hanımı kimseye önermiyorum, benim 11.haftamda kanamam olmuştu.Hastaneyi aradım önce ne yapayım diye, hanımefendi nöbetçi olmasına rağmen, Banu hocanın hastası olduğum için tenezzül edip telefonla bile görüşmemişti benimle.
bugun gittik sorduk medikal parka öyle bir şey yok dedi. sadece 2750 vericeksiniz dediler.Arkadaşlar benim de pazartesi banu hanımla son randevum vardı daha sonrasında eşimle ilk önce başhekimle görüştük kadının tutumu çok kötüydü biz kalmasını istedik o gidiyoya getirdi ama eşim baya sert şekilde bastırınca yatış işlemlerindeki genel müdür yardımcısına yönlendirdi. Evet dışardan girebiliyor ancak şöyle bir durum var ozaman hem banu hanıma hem de hastaneye para vericeksiniz. Yan banu hanım hastanede kalsa doğum yapsanız 2750 tl ödeyecektiniz ama şimdi hastaneye yine 2750 ödeyip bir de banu hanım a ödeme yapıcaksınız. Bunu iyice konuşun anlaşın bence benim doğumuma günler kaldı nerdeyse böyle saçmalık olmaz diyip baya ortalığı ayağa kaldırdık. Siz nasıl anlaştınız?
en iyileri Aylin Hanım ve Banu Hanımdı .o doktoru kimse önermiyor zaten.