ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

merhaba, 7 haftalık hamileyim aylin hanıma gidicem bende..sigortanı hangi şirketten yaptırdın bilgi verebilirmisin rica etsem..

ımc sigorta brokerliği diye bir şirket bizi de hastane yönlendirdi zaten anlaşmalılar. Burak Bey ve Burçak Hanım var onlarda çok ilgililer herhangi bir sorun olursa 7 24 arayabilecegimizi soylemislerdi. Ofisleri Balgatta ama gitmeden de yaptirilabiliyor, biz her ihtimale karşı gidip ofiste yaptirdik.

ımc sigorta brokerliği diye bir şirket bizi de hastane yönlendirdi zaten anlaşmalılar. Burak Bey ve Burçak Hanım var onlarda çok ilgililer herhangi bir sorun olursa 7 24 arayabilecegimizi soylemislerdi. Ofisleri Balgatta ama gitmeden de yaptirilabiliyor, biz her ihtimale karşı gidip ofiste yaptirdik.

merhaba, 7 haftalık hamileyim aylin hanıma gidicem bende..sigortanı hangi şirketten yaptırdın bilgi verebilirmisin rica etsem..

Merhaba Kızlar Bende Banu hocanın hastasıydım .. Hastaneden ayrıldığını randevu almak için sorduğumda Hastaneden ayrıldığını öğrendim.Ne kadar saçma birşey madem hoca hastanden ayrıldı o zaman Hastane olarak takipli hastalarına bilgi vermeleri gerekmiyormuydu. Yeni 2 hoca başlamış Pınar Hanım ve Saime Hanım acaba bu hocalara mı karar versem bilemedim. Yoksa Aylin Hoca ve ya Ahmet Bey mi dersiniz şu an yeniden hoca araştırmaya başladım. Hamileliğimin 21 ci haftasındayım..

neyseki senin daha varmış benim 35 haftalıkken ayrıldığını duydum. ama başka dr seçmedim. banu hanım dış doktor olarak doğuma girecek. son muayenelerimide özel muayehanesinde yaptırıyorum. inşallah bir skıntı çıkmaz.Hastanenin bilgi vermesi gerekirdi ama vermedi. mağdur duruma düşürdü bizi. Aylin Hoca çok iyiymiş duyumlarıma göre hastasıda çokmuş.

Sen erken bir dönemdesin arkadaşım 34. Haftada öğrendim bende Dr. Seçmedim banu hanımın muayenehanesine gidicem...hepimiz telefondan ogrendik ayrılacağını haber veren olmadı bu yüzden güvenimi kaybettim ben...senin yerinde olsam alternatifi başka yerde aradım. ..seçeceğin Dr. Un da gitmeyeceginin garantisi yok

bu arada aylin hanima ilk kez gidiyorsaniz randevusuz hasta kabul etmiyor bende gittigimde öğrendim 28 ine randevu aldim bekliyorum henüz 4 haftalik hamileyim

siz banu hanımın muaeyehanesine gidiyormusunuz medikaldemi yapıcaksınız doğumu. Banada banu hanım süreli normal doğum diordu bugun gittim baktı bebek 1 hafta hiç kilo almamış. karın çevresinde 35 haftalık görünüyormuş . suni sancıyla da olmaz dedi bana ama ben araştırıyorum suni sancı oluyormuş bu durumda ama o ısrarla sezeryan olur senin suni sancı versek 3 gün sancı çekersin dior . bi kaçtane hasta saydı hep sezeryan olmuşlar. Hastaneyle işini çabucak bitirmek istiyor gibi geldi bana. son anda böyle bir şey söylemesi moralimi bozdu. ben epidural normal doğum istiyordum. oda öyle diordu taki bugüne kadar size doğum şekli olarak ne söyledi .

özel muayenehanaesini mi soruyorsun ben cebini aradım o da ordaki sekreterine verdi teli oda randevu verdi
Evet onu sormuştum teşekkür ederim. Kafamda deli sorular kaldı bence de sezeryan yapıp medicaldeki hastalarından o şekilde rahat rahat kurtulmayı hedefliyor gibi bende daha öncede yazmıştım epidural normal doğum istiyorum ama hiç konuşmadım henüz Banu hocayla senin kaçıncı haftaydı bu arada?

37+3 sürekli normal doğum diordu bugun hatta pazartesi salı gibi ameliyata alırım seni dedi şok oldum resmen .

size doğum şeklinizi doktor söyledimi ?
Yok konuşmak için henüz erken demişti 29.haftamda önümüzdeki hafta tekrar gidicem işte bakalım bu sefer söyler mi bilmiyorum kesin sezeryana yönlendirirse özel muayenesi yüzünden çok üzülürüm bence kendine de yazık eder iyi bir dr du çünkü. Geçen bebeğim hareket etmeyince panik oldum biraz medicaldeki acilden Pınar hocaya yönlendirdiler baya tecrübesiz bir bayandı hiç hoşlanmadım

Arkadaşım merhaba
Bir hafta oldu doğum yapalı.. Benimde muayenelerimde hep sıkıntu yoktu normal diye konuşuyorduk. Sancılarım başladı iki gün boyuncada çektim.. 5cm açılma olunca banu hanım hastaneye geldi ki saat sabahın 3 üydü.. 2 saat muayene etti bebek kanala indimi diye ama inmedi.. Son muayenemi banu hanım olmadığı için başka yerde başka doktor yapmıştı oda demişti hala çok yukarda diye.. Sezeryan diyince çok ağladım okadar sancı çektikten sonra.. Ama mecburiyet.. Benim doğumumdan sonra başkası geldi onun açılma problemi vardı baya uğraştı ve normal doğum oldu.. Yani diyeceğimmo ki güveniyorsan bu zamana kadar bundan sonraki kararlar ına da güven ve hep açık konuş ne düşünüyorsan... Doğum şekline çok takılma derim ben hangisi hayırlıya öule al işallah bebeğini kucağına

Hafta içi gidicem ben şimdilik normal görünüyor demişti ama ne der bilmiyorum sezeryan dediyse ve aklında soru işareti varsa başka bir Dr. A daha git bence ve banu hanımla da açık açık konuş. ..Doğum için artık ben medicalpark ta yapmayı pek istemiyorum o yüzden diğer anlaşmalı olduğu hastaneleri Araştırıcam maddi olarak Kulfetli olmazsa...muayeneye gidince tekrar haber veririm artık ama kurtulmak için sezeryan diyorsa mesleki ahlaka çok uzak bir durum gerçekten yazık olur...

Arkadaşlar, ben de Banu Hanım'ın hastasıydım. Hastaneden ayrıldığını duyunca şok oldum.Hiçbir şekilde haber verilmeden bunun olması etik değil. Hastaneden paket aldığım için mecbur başka bir doktora muayene olacağım. Zor da olsa Aylin Hanım'a randevu alabildim. Aylin Hanım hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Yoğunluk sebebiyle bazen doğumlara katılamadığı duyumunu aldım. Zor bir süreçten geçiyorum. Hamileliğimin 17. haftasındayım. Verdiğim kilo 6'yı buldu. Lütfen yardım. Allah hepinize kolaylıklar versin. Teşekkürler...

neyse konuştum dr ile konuşunca hak verdim kararı doğru ön yargılı davranmışım biraz

neyse konuştum dr ile konuşunca hak verdim kararı doğru ön yargılı davranmışım biraz

Sevindim senin adına. ..Bugün gittim bende normal görünüyor dedi haftaya yada sonraki hafta çatı muayenesi yapıcaz dedi...ben en başından hastanenin tutumunu yanlış buluyorum dr.un değil. ..hakkımızda hayırlısı olsun bir an önce kurtulsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…