ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Merhaba,
Ben az önce aldım Aylin Hanım'dan randevu. Yalnız çok dolu olduğu için ancak 8 Eylül'e alabildim. 25. Haftam dolmak üzere. Bana gebelik takibi yapmadığı ile ilgili herhangi bir bilgi verilmedi yalnız. Siz acaba hangi telefon numarasından görüştünüz?? Ben gittiğimde problem olur mu şimdi bir kerelik gitmiyorum sonuçta. Kiminle görüşmek gerek bilemedim.

QUOTE="Jeepers, post: 42207651, member: 657477"]Hastaneye sordum yoğun olduğu için yeni gebe takibi almıyormuş.
[/QUOTE]
Canim ben ilk gebeliğimde gitmiştim. Tel da bir beyden randevu aldim aylin hanima. Ancak gittiğimde sorun yaşadım. Randevu aldığım ücretini de ödediğim halde sekreteri kabul edemeyeceğini söyledi takipçi hastası olmadığım için. Esimde yanimda ydi. Çok ısrar ettik ücretini de odedik dedik. Yalvar yakar sekreter aylin hanima bir Danışayim dedi. Yarım Saat sonra geldi. Bzi kapıda öylece bekledik. Sonunda kabul etmişti bizi. Ancak ben bebegimi kaybettim. Yani kalbi durmus aylin hanım la bir ilgisi yok. Kürtaj imi kendisi yaptı. Çok çok güzel yaptığını söyledi ler daha sonra kontrole gittiğim dr lar. Ancak kurtaj olduktan sonra kanama larim çok uzun sürdü 40 günden fazla. Aylin hanima bir türlü ulaşamadık. Aylin hanim in ii bir dr olduğunu düşünüyorum ancak kendisine ulaşmak inanılmaz zor. Nerdeyse tüm gün arıyordum ama yine de ulaşamadım. Yaşadıklarımı paylaşmak istedim fikir olması adına.

merhaba arkadaşlar.... ben 28 haziranda normal dogum ile oğlumu kucağıma aldım.... dr um aylin hnmdı. doğum pazar gunu oldu. ben pazar gunu 13.00 gibi aylin hnm ile telde görüşüp hastaneye gittim. hastanedeki nöbetci kadın doğumcunun (o da bayandı ve çok şeker genç bir dr .du.) muayenesi sonucu doğum başlamıştı ve aylin hnm lada görüşerek yatış işlemim yapıldı. hiçbir suni sancı verilmeden kendi sancılarımla gece 23.30 da doğum oldu. son muayeneden sonra doğum yaklaşınca aylin hnm a haber verildi ve kendisi kısa bir sürede hastanedeydi. benim ikinci doğumumdu. ilkide nırmal olduğu için aylin hnm bununda hep normal olacağını söyledi. hiçbr zaman sezeryandan bahsetmedi. doğum esnasındada insana moral veren ve çok iyi yönlendiren bir dr. bizim hastane açısından da bir sorunumuz olmadı. ilk hastalrdan olduğum için ilk anlaşmış olduğumuz fiyattan ödeme yaptık. ekstra bri ödeme 2 ay öncesinde yoktu. son fiyatları bilmiyorum açıkcası. birde ozaman aylin hnm çok yoğun olduğuu için artık yeni gebelik takibi almıyorum artık demişti. sadece mevcut hastalarına bakıyor yani. benim tecrübeme dayanarak aylin hnm tavsiye edeceğim bir dr.dur.

Merhaba arkadaşlar ben 27 nisan da normal doğum yaptım 24 Nisan a kadar banu hanim doktorumdu, banu hanım açık net ve lafı dolandırmadan direk konuşur doğuma kadar hep normal olmasını destekledi ama bebeğim son ayında hic büyümedi gelişim geriliği olduğu için sezeryana alalım dedi ben de normal olmasını çok istediğim ve dr.ların hep son anda bi bahaneyle sezeryana aldığını öğrendiğim için zekai tahir e gittim ve oradaki dr şimdiye kadar seni hastaneye yatırmaları gerekiyordu nerdeydin dedi ben de anlattım böyle böyle, bu gibi durumlarda biz hemen sezeryan yapmayız gözetim altında tutarız sizi dedi ve hastaneye yattım 3 gün sonra suni sancıyla bebeğim oldu çok şükür. Banu hanim iyi bu dr ama malesef her özel hastanede olduğu gibi sezeryan kolaylarına geliyor çünkü saati dakikası belli risk yok şip şak kesip alıyor, ama normal olsa saati belli değil, uzun suren bi bekleyiş ve bebegin doğması daha meşakkatli...

Merhaba arkadaşlar ben 27 nisan da normal doğum yaptım 24 Nisan a kadar banu hanim doktorumdu, banu hanım açık net ve lafı dolandırmadan direk konuşur doğuma kadar hep normal olmasını destekledi ama bebeğim son ayında hic büyümedi gelişim geriliği olduğu için sezeryana alalım dedi ben de normal olmasını çok istediğim ve dr.ların hep son anda bi bahaneyle sezeryana aldığını öğrendiğim için zekai tahir e gittim ve oradaki dr şimdiye kadar seni hastaneye yatırmaları gerekiyordu nerdeydin dedi ben de anlattım böyle böyle, bu gibi durumlarda biz hemen sezeryan yapmayız gözetim altında tutarız sizi dedi ve hastaneye yattım 3 gün sonra suni sancıyla bebeğim oldu çok şükür. Banu hanim iyi bu dr ama malesef her özel hastanede olduğu gibi sezeryan kolaylarına geliyor çünkü saati dakikası belli risk yok şip şak kesip alıyor, ama normal olsa saati belli değil, uzun suren bi bekleyiş ve bebegin doğması daha meşakkatli...
Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin canım sana ve meleğine.. Allah izin verirse bende normal doğum istiyorum ama şimdi sen böyle söyleyince insan bi tereddüt yaşıyor. Medicalpark ta doğum yapıcam diye düşünürken Zekai tahir de doğum yapman etkilemiştir seni eminim. Orda ki doğum nasıldı peki anlatıldığı gibi kötü değildir inşallah temizlik falan

Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin canım sana ve meleğine.. Allah izin verirse bende normal doğum istiyorum ama şimdi sen böyle söyleyince insan bi tereddüt yaşıyor. Medicalpark ta doğum yapıcam diye düşünürken Zekai tahir de doğum yapman etkilemiştir seni eminim. Orda ki doğum nasıldı peki anlatıldığı gibi kötü değildir inşallah temizlik falan
Sağol canım inşallah sen de sağlıklı bi şekilde yavruna kavuşursun...medical park nezih bi yer tabi ama zekai tahirde de çok uzman dr var, ben mahremiyet açısından bir de daha sakin temiz bir yer diye medicali tercih etmiştim ama nasip olmadı... bebeğim son ay gelişmediği için biz farklı bi bölümdeydik orası da çok iyiydi, temizliği, dr ilgisi vs memnun kaldım... zaten zekai tahirin dr ları çok tecrübeli ve turkiye çapında bi hastane ve devlet olduğu için önceliği normal doğum

Sağol canım inşallah sen de sağlıklı bi şekilde yavruna kavuşursun...medical park nezih bi yer tabi ama zekai tahirde de çok uzman dr var, ben mahremiyet açısından bir de daha sakin temiz bir yer diye medicali tercih etmiştim ama nasip olmadı... bebeğim son ay gelişmediği için biz farklı bi bölümdeydik orası da çok iyiydi, temizliği, dr ilgisi vs memnun kaldım... zaten zekai tahirin dr ları çok tecrübeli ve turkiye çapında bi hastane ve devlet olduğu için önceliği normal doğum
Canım ya bi kaç soru daha sorsam sana. Duyduğuma göre zekai tahir de doğuma doktorların girmesi yasakmis gerçekten böyle bi durum var mı peki

Canım ya bi kaç soru daha sorsam sana. Duyduğuma göre zekai tahir de doğuma doktorların girmesi yasakmis gerçekten böyle bi durum var mı peki
Canım son ana kadar hep doktorlar ve ebeler ilgileniyor doğum olacağı anda odaya alınıyorsun ve 2 dk da bebeğin dünyaya geliyor başka dr ve hemşireler ilgileniyor

Canım son ana kadar hep doktorlar ve ebeler ilgileniyor doğum olacağı anda odaya alınıyorsun ve 2 dk da bebeğin dünyaya geliyor başka dr ve hemşireler ilgileniyor
Anladım. Dün forumda bi sayfa da okudum önünden bile geçmeyin hastanenin bile yazmışlar ya. Çatı muayenesi her gelen açılmaya bakmak için elini sokuyor falan diye. Vip oda Bile tutsan esin yanına gelemiyor falan yazan çok vardı. Ben de hala gel git yaşıyorum tek isteğim bebeğimin sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesi ama hastaneden tam emin olamıyorum nedense:KK42:

Gebeligimin 8. Haftasindan beri aylin hanima gidiyordum. Benim onceki bebegimi 39+5 gunlukken kaybettigim icin de olsa gerek aylin hanim uzerime cok dustu. Hatta son haftalarda arayip kendi soruyordu beni. Kotu gecmisimden dolayi 7 agustos gunu planli normal dogum icin anlastik. Aylin hanim dogum surecinde benimle cok ilgilendi. Acilmalarima bile kac kez kendi bakti. Hemsirelerin biz hallederiz demesine ragmen Suyumu bile kendi patlatti. Nihayet dogum zamani geldiginde de cok pozitif ve mutlu havasiyla bana cok olumlu etkisi oldu. Doguma esimin ve annemin girmesine izin verdi. Hatta gobek kordonunu esimin kesmesine bile musade etti. Tum bu surecte cok guleryuzlu davrandi. Hastaneden hemsirelerden doktordan her seydrn memnun kaldim. Bebegim anne karninda enfeksiyon kaptigi icin 5 gece kuvezde kaldi. Aylin hanim bize bebegimizin doktorundan once kizimizin saglik durumundan haber verdi kac kez. Doktora kizimizin durumunu soruyor ilgileniyordu. Bunu yapmasi cok cok guzel bana gore. Aylin hanim 10 numara doktor. Hastane ise hakkaten guzel. Rabbime buraya dogumumu anlatmayi nasip ettigi icin sonsuz sukurler...

Cok sukur ki kizlar bebegime kavustum. Son haftalar ciddi stresli gecti ama hamd olsun atlattik o sureci. Simdi bebegim uyurken ozellikle ogluma cok benziyor. Ona bakarken gozlerim doluyor ama. Aglama sesi beni mutlu ediyor. Oglumun aglamasini duyamamistim cunku. Allah hepinize saglikla yeniden bebekler nasip etsin

Merhaba arkadaslar benm dogumuma 1 hafta kaldi merak ettigim bisey var medicalparkta dogum yapanlara sormak istiyorum dogumdan sonra bebek icin ne yapiliyor muayene aşı falan gerekli hersey yapiliyor mu acaba bunun icin de extra ucret aliniyo mu

Canim ben ilk gebeliğimde gitmiştim. Tel da bir beyden randevu aldim aylin hanima. Ancak gittiğimde sorun yaşadım. Randevu aldığım ücretini de ödediğim halde sekreteri kabul edemeyeceğini söyledi takipçi hastası olmadığım için. Esimde yanimda ydi. Çok ısrar ettik ücretini de odedik dedik. Yalvar yakar sekreter aylin hanima bir Danışayim dedi. Yarım Saat sonra geldi. Bzi kapıda öylece bekledik. Sonunda kabul etmişti bizi. Ancak ben bebegimi kaybettim. Yani kalbi durmus aylin hanım la bir ilgisi yok. Kürtaj imi kendisi yaptı. Çok çok güzel yaptığını söyledi ler daha sonra kontrole gittiğim dr lar. Ancak kurtaj olduktan sonra kanama larim çok uzun sürdü 40 günden fazla. Aylin hanima bir türlü ulaşamadık. Aylin hanim in ii bir dr olduğunu düşünüyorum ancak kendisine ulaşmak inanılmaz zor. Nerdeyse tüm gün arıyordum ama yine de ulaşamadım. Yaşadıklarımı paylaşmak istedim fikir olması adına.[/QUOTE]

Anladım. Teşekkür ederim cevap için. Aylin Hanımla ilgili yoğunluk mesajlarını görünce tereddüt ettim. Medical Park evime yakın olduğu için başka bir doktora şans vermek istedim ve ertesi gün Ertan Bey'e gittim geçtiğimiz hafta. Kendisi çok pozitif bir doktor. İçeride yaklaşık 15 dk kaldık. Gayet rahatlatıcı şeyler söyledi süreçle ilgili. Ben kendisini Güven Hastanesi'nin doktorlarından daha sempatik ve ilgili buldum. Bebeğimin boyunu kilosunu gerekli diğer ölçümleri amniyo sıvısının yeterliliğini kontrol etti ve bizimle bu bilgileri paylaştı. Rahim açıklığıma ultrasondan bakıp normal doğuma uygun olup olmadığımı da söyledi (ben normal istiyorum kısmetse). Kilomu ve tansiyonumu ölçmediler ve sormadılar da. Muayene ücreti 112TL idi, Aylin Hanım 160 TL'ye bakıyormuş. Bizde şöyle bir sıkıntı oldu şeker yükleme testi vaktinin geldiğini söyledi doktor bey biz de gitmişken yaptıralım dedik. Sisteme bir türlü tetkik isteğini gönderemedi. Bekleme salonunda 1 saate yakın bekletildik ve ne olup bittiğine dair bilgi almak için sürekli biz yanlarına gidip taciz etmek zorunda kaldık. Sonrasında da bir yönlendirme yapmadılar kendimiz bu işin uzun süreceğine kanaat getirip ayrıldık. Vaktim olmadığından hala da yaptırabilmiş değilim testi. Yani idari personel ilgisiz ve ben pozitif bir enerji almadım. Bu bir eksi.

Ekstra masraf olayı gayet kafa karıştırıcı bence. Telefonda epıduralli normal doğum 300TL demişlerdi, gittiğimde 500TL dediler. Hastanenin fiyat politikasıyla alakalı önceki yorumları da okuduğum kadarıyla bir sıkıntısı var ve bana güven vermiyor. Biraz daha kazanmak için bebeğimi küveze alırlar mı, birkaç gün yatış verirler mi nedensiz yere?? gibi soruları ben aşamadım. Ertan Bey'e yeniden gitmeyi düşünüyorum ama hastaneden emin değilim. Odaları gezip gördüm gayet sempatik ve konforlu yalnız manzarası inşaattı baktığım odanın. Önemli mi? 1 veya 2 gün kalınacak bir yer için değil. Ama insan her şey mükemmel olsun istiyor özellikle ilk doğumsa. Kararımı Önümüzdeki ay vereceğim sanırım. Sevgiler

Canim ben ilk gebeliğimde gitmiştim. Tel da bir beyden randevu aldim aylin hanima. Ancak gittiğimde sorun yaşadım. Randevu aldığım ücretini de ödediğim halde sekreteri kabul edemeyeceğini söyledi takipçi hastası olmadığım için. Esimde yanimda ydi. Çok ısrar ettik ücretini de odedik dedik. Yalvar yakar sekreter aylin hanima bir Danışayim dedi. Yarım Saat sonra geldi. Bzi kapıda öylece bekledik. Sonunda kabul etmişti bizi. Ancak ben bebegimi kaybettim. Yani kalbi durmus aylin hanım la bir ilgisi yok. Kürtaj imi kendisi yaptı. Çok çok güzel yaptığını söyledi ler daha sonra kontrole gittiğim dr lar. Ancak kurtaj olduktan sonra kanama larim çok uzun sürdü 40 günden fazla. Aylin hanima bir türlü ulaşamadık. Aylin hanim in ii bir dr olduğunu düşünüyorum ancak kendisine ulaşmak inanılmaz zor. Nerdeyse tüm gün arıyordum ama yine de ulaşamadım. Yaşadıklarımı paylaşmak istedim fikir olması adına.

Anladım. Teşekkür ederim cevap için. Aylin Hanımla ilgili yoğunluk mesajlarını görünce tereddüt ettim. Medical Park evime yakın olduğu için başka bir doktora şans vermek istedim ve ertesi gün Ertan Bey'e gittim geçtiğimiz hafta. Kendisi çok pozitif bir doktor. İçeride yaklaşık 15 dk kaldık. Gayet rahatlatıcı şeyler söyledi süreçle ilgili. Ben kendisini Güven Hastanesi'nin doktorlarından daha sempatik ve ilgili buldum. Bebeğimin boyunu kilosunu gerekli diğer ölçümleri amniyo sıvısının yeterliliğini kontrol etti ve bizimle bu bilgileri paylaştı. Rahim açıklığıma ultrasondan bakıp normal doğuma uygun olup olmadığımı da söyledi (ben normal istiyorum kısmetse). Kilomu ve tansiyonumu ölçmediler ve sormadılar da. Muayene ücreti 112TL idi, Aylin Hanım 160 TL'ye bakıyormuş. Bizde şöyle bir sıkıntı oldu şeker yükleme testi vaktinin geldiğini söyledi doktor bey biz de gitmişken yaptıralım dedik. Sisteme bir türlü tetkik isteğini gönderemedi. Bekleme salonunda 1 saate yakın bekletildik ve ne olup bittiğine dair bilgi almak için sürekli biz yanlarına gidip taciz etmek zorunda kaldık. Sonrasında da bir yönlendirme yapmadılar kendimiz bu işin uzun süreceğine kanaat getirip ayrıldık. Vaktim olmadığından hala da yaptırabilmiş değilim testi. Yani idari personel ilgisiz ve ben pozitif bir enerji almadım. Bu bir eksi.

Ekstra masraf olayı gayet kafa karıştırıcı bence. Telefonda epıduralli normal doğum 300TL demişlerdi, gittiğimde 500TL dediler. Hastanenin fiyat politikasıyla alakalı önceki yorumları da okuduğum kadarıyla bir sıkıntısı var ve bana güven vermiyor. Biraz daha kazanmak için bebeğimi küveze alırlar mı, birkaç gün yatış verirler mi nedensiz yere?? gibi soruları ben aşamadım. Ertan Bey'e yeniden gitmeyi düşünüyorum ama hastaneden emin değilim. Odaları gezip gördüm gayet sempatik ve konforlu yalnız manzarası inşaattı baktığım odanın. Önemli mi? 1 veya 2 gün kalınacak bir yer için değil. Ama insan her şey mükemmel olsun istiyor özellikle ilk doğumsa. Kararımı Önümüzdeki ay vereceğim sanırım. Sevgiler[/QUOTE]
canım özelden yazıcam bakarmısın?

Bu arada epidural normal dogum yaptim ve hic memnun kalmadim. Hem bende sol tarafimda uyusma olmadi hem de tutmadi die feryat ederken kimse umursamadi. Ustelik sonra bas agrisindan öldum. Basimi kaldiracak halim yoktu agridan. Yemegi bile yatarak yedim. Internetten okuduguma gore isin ehli olanlar yaparsa epidurali bas agrisi yapmiomus.

Bu arada epidural normal dogum yaptim ve hic memnun kalmadim. Hem bende sol tarafimda uyusma olmadi hem de tutmadi die feryat ederken kimse umursamadi. Ustelik sonra bas agrisindan öldum. Basimi kaldiracak halim yoktu agridan. Yemegi bile yatarak yedim. Internetten okuduguma gore isin ehli olanlar yaparsa epidurali bas agrisi yapmiomus.
Ciddi mi bende epidural normal istiyorum ama çok şaşırdım problemli olmasına doktorun kimdi?

X