- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.121
[/QUOTE]Merhaba,
Ben az önce aldım Aylin Hanım'dan randevu. Yalnız çok dolu olduğu için ancak 8 Eylül'e alabildim. 25. Haftam dolmak üzere. Bana gebelik takibi yapmadığı ile ilgili herhangi bir bilgi verilmedi yalnız. Siz acaba hangi telefon numarasından görüştünüz?? Ben gittiğimde problem olur mu şimdi bir kerelik gitmiyorum sonuçta. Kiminle görüşmek gerek bilemedim.
QUOTE="Jeepers, post: 42207651, member: 657477"]Hastaneye sordum yoğun olduğu için yeni gebe takibi almıyormuş.
Canim ben ilk gebeliğimde gitmiştim. Tel da bir beyden randevu aldim aylin hanima. Ancak gittiğimde sorun yaşadım. Randevu aldığım ücretini de ödediğim halde sekreteri kabul edemeyeceğini söyledi takipçi hastası olmadığım için. Esimde yanimda ydi. Çok ısrar ettik ücretini de odedik dedik. Yalvar yakar sekreter aylin hanima bir Danışayim dedi. Yarım Saat sonra geldi. Bzi kapıda öylece bekledik. Sonunda kabul etmişti bizi. Ancak ben bebegimi kaybettim. Yani kalbi durmus aylin hanım la bir ilgisi yok. Kürtaj imi kendisi yaptı. Çok çok güzel yaptığını söyledi ler daha sonra kontrole gittiğim dr lar. Ancak kurtaj olduktan sonra kanama larim çok uzun sürdü 40 günden fazla. Aylin hanima bir türlü ulaşamadık. Aylin hanim in ii bir dr olduğunu düşünüyorum ancak kendisine ulaşmak inanılmaz zor. Nerdeyse tüm gün arıyordum ama yine de ulaşamadım. Yaşadıklarımı paylaşmak istedim fikir olması adına.