ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

merhaba arkadaşlar ben de doğum için hastane araştırıyorum ama fiyatlar çok fazla nerde yapacam bilmiyorum karar vermek gerçekten çok zor

Bugün dr kontrolüm var en son 4 hafta önce gitmiştik sanki aylardır hasret olduğum biriyle buluşacak gibi hissediyorum doğum yaklaştıkça dr kontrolü daha heyecanlı oluyor heralde :anneadayı:
evet doğum yaklaştıkca heycan artıyor ben 5 haftadır gitmiyorum kontrole bugun gidicem ben de çok heycanlıyım

slm kızlar bugün dr gittim . 2 oğlum vardı 3.sü yolda olduğunu öğrendim bugün bir taraftan sevinirken birazda içim burkulmadı desem yalan olur rabbim hayırlı ömürler nasip etsin hepimizin evladına...

slm kızlar bugün dr gittim . 2 oğlum vardı 3.sü yolda olduğunu öğrendim bugün bir taraftan sevinirken birazda içim burkulmadı desem yalan olur rabbim hayırlı ömürler nasip etsin hepimizin evladına...
Allah bagislasin. Canim 18. Haftaya geldin ve yeni mi öğrendin :KK57:

bugünkü tahlil sonuclarında yassı epitel 17 çıkmış min-max aralığı 0-4 bu ne demek kızlar bilen var mı

10 haftalik hamileyken Ertan Beye muayene oldum.. Plesantamin asagida olduğunu, kanamam olursa gelmemi, fazla ayakta durmamami, cok fazla yürümememi vs. Söyledi.. Ben de fazla hareket etmemeye, özen göstermeye çalıştım.. 12 haftalikken bu hafta Koru Hastanesinde Ümit Hocaya gittim.. Her şeyin yolunda olduğunu, plesantayla ilgili hiçbir sorun olmadığını söyledi.. 2 haftada plesanta yerini bulmus olabilir mi? Yoksa Ertan Hoca neden böyle bir şey soyledi aklim almadı..

10 haftalik hamileyken Ertan Beye muayene oldum.. Plesantamin asagida olduğunu, kanamam olursa gelmemi, fazla ayakta durmamami, cok fazla yürümememi vs. Söyledi.. Ben de fazla hareket etmemeye, özen göstermeye çalıştım.. 12 haftalikken bu hafta Koru Hastanesinde Ümit Hocaya gittim.. Her şeyin yolunda olduğunu, plesantayla ilgili hiçbir sorun olmadığını söyledi.. 2 haftada plesanta yerini bulmus olabilir mi? Yoksa Ertan Hoca neden böyle bir şey soyledi aklim almadı..
Ben su an 11 haftalik hamileyim plesanta min asagida olduğun söyledi dr yani plesanta previa mis. Ins. Benim ki de senin ki gibi 2 hafta da çıkar yukarı. Rahim buyudukce çıkar neden çıkmasın. Bence sen artık böyle sorunun olmadığı için dua et. Kanama da oluyo bene şu an çok gerginim. Benim ki de sağlık la çıksın yukarı çok istiyorum. Gerçi sen farklı bir açıdan soruyu sormustun ama benim şu an aklım fikrim plesanta mız da

Arkadaşlar hiç özel eryaman hastanesini araştırdınız mı? Doğum paketinde az değil 1400 tl kadar farkediyor. Ben şuanda orayla ilgili bilgi toplamaya çalışıyorum. Hem batıkent civarında oturanlar için çok uzak sayılmaz 1.etapta.. Oskar Bey varmış çok memnun gidenler. Medical de fiyatlara çok sık zam yapıyorlarmış. Tamam sağlık için feda olsun ama acaip yoğun doktorları açıkçası özel hastane olunca biraz fazladan ilgi de beklemiyor değil insan...

Ben su an 11 haftalik hamileyim plesanta min asagida olduğun söyledi dr yani plesanta previa mis. Ins. Benim ki de senin ki gibi 2 hafta da çıkar yukarı. Rahim buyudukce çıkar neden çıkmasın. Bence sen artık böyle sorunun olmadığı için dua et. Kanama da oluyo bene şu an çok gerginim. Benim ki de sağlık la çıksın yukarı çok istiyorum. Gerçi sen farklı bir açıdan soruyu sormustun ama benim şu an aklım fikrim plesanta mız da

Benim hiçbir sorunum yoktu canim, kanama da olmadi.. Önceden devlete gitmistim kalp atisini dinlemistim, böyle bir durumdan bahsedilmemisti, kafam karisti biraz.. Seninki umarım gecer canim, ben bile 2 hafta napacagimi sasirdim, zor bir durum.. Allah kolaylik versin, bebegini saglikla kucagina alirsin inşaallah..

kızlar ben hala hastane arayışı içerisindeyim daha doğuma var ama karar vermek zor Turgut özal aklımda onun dışında nereye gidecem bilmiyorum

Kesinlikle aylin ayrım hoca ve medicalpark hastanesi tek geçerim ankarada daha önce güvene gitmiştim bütün güven doktorlarını medical transfer etmiş mükemmel doktor mükemmel hastane

Evet ekimin 15 i itibariyle anlaşabilirsek hastalarım bitene kadar part time çalışıcam anlaşamazsak hep muayenehanemde olucam dedi en son gittiğimizde yani net belli değildi henüz geçen hafta gittim ben en son
Hmmm...peki dışardan gelebiliyor mu acaba doguma bu haftadan sonra Dr. Değiştirmek sıkıntı çünkü umarım anlaşabilir...

X