- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.161
nasılsınız hanımlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün dr kontrolüm var en son 4 hafta önce gitmiştik sanki aylardır hasret olduğum biriyle buluşacak gibi hissediyorum doğum yaklaştıkça dr kontrolü daha heyecanlı oluyor heraldenasılsınız hanımlar
evet doğum yaklaştıkca heycan artıyor ben 5 haftadır gitmiyorum kontrole bugun gidicem ben de çok heycanlıyımBugün dr kontrolüm var en son 4 hafta önce gitmiştik sanki aylardır hasret olduğum biriyle buluşacak gibi hissediyorum doğum yaklaştıkça dr kontrolü daha heyecanlı oluyor heralde
Allah bagislasin. Canim 18. Haftaya geldin ve yeni mi öğrendinslm kızlar bugün dr gittim . 2 oğlum vardı 3.sü yolda olduğunu öğrendim bugün bir taraftan sevinirken birazda içim burkulmadı desem yalan olur rabbim hayırlı ömürler nasip etsin hepimizin evladına...
evet önceki haftalarda göstermemiştiAllah bagislasin. Canim 18. Haftaya geldin ve yeni mi öğrendin
Ben su an 11 haftalik hamileyim plesanta min asagida olduğun söyledi dr yani plesanta previa mis. Ins. Benim ki de senin ki gibi 2 hafta da çıkar yukarı. Rahim buyudukce çıkar neden çıkmasın. Bence sen artık böyle sorunun olmadığı için dua et. Kanama da oluyo bene şu an çok gerginim. Benim ki de sağlık la çıksın yukarı çok istiyorum. Gerçi sen farklı bir açıdan soruyu sormustun ama benim şu an aklım fikrim plesanta mız da10 haftalik hamileyken Ertan Beye muayene oldum.. Plesantamin asagida olduğunu, kanamam olursa gelmemi, fazla ayakta durmamami, cok fazla yürümememi vs. Söyledi.. Ben de fazla hareket etmemeye, özen göstermeye çalıştım.. 12 haftalikken bu hafta Koru Hastanesinde Ümit Hocaya gittim.. Her şeyin yolunda olduğunu, plesantayla ilgili hiçbir sorun olmadığını söyledi.. 2 haftada plesanta yerini bulmus olabilir mi? Yoksa Ertan Hoca neden böyle bir şey soyledi aklim almadı..
Ben su an 11 haftalik hamileyim plesanta min asagida olduğun söyledi dr yani plesanta previa mis. Ins. Benim ki de senin ki gibi 2 hafta da çıkar yukarı. Rahim buyudukce çıkar neden çıkmasın. Bence sen artık böyle sorunun olmadığı için dua et. Kanama da oluyo bene şu an çok gerginim. Benim ki de sağlık la çıksın yukarı çok istiyorum. Gerçi sen farklı bir açıdan soruyu sormustun ama benim şu an aklım fikrim plesanta mız da
Ben su an 11 haftalik hamileyim plesanta min asagida olduğun söyledi dr yani plesanta previa mis. Ins. Benim ki de senin ki gibi 2 hafta da çıkar yukarı. Rahim buyudukce çıkar neden çıkmasın. Bence sen artık böyle sorunun olmadığı için dua et. Kanama da oluyo bene şu an çok gerginim. Benim ki de sağlık la çıksın yukarı çok istiyorum. Gerçi sen farklı bir açıdan soruyu sormustun ama benim şu an aklım fikrim plesanta mız da
Evet ekimin 15 i itibariyle anlaşabilirsek hastalarım bitene kadar part time çalışıcam anlaşamazsak hep muayenehanemde olucam dedi en son gittiğimizde yani net belli değildi henüz geçen hafta gittim ben en sonBanu hanim.hastaneden ayrilacakmis bilgisi olan var mi
Hmmm...peki dışardan gelebiliyor mu acaba doguma bu haftadan sonra Dr. Değiştirmek sıkıntı çünkü umarım anlaşabilir...Evet ekimin 15 i itibariyle anlaşabilirsek hastalarım bitene kadar part time çalışıcam anlaşamazsak hep muayenehanemde olucam dedi en son gittiğimizde yani net belli değildi henüz geçen hafta gittim ben en son