- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.061
Bu iyi bir şey. Kan pıhtılasma sorunu olup banu hoca ya giden var mı acabaİstediğin yerde yaptırabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu iyi bir şey. Kan pıhtılasma sorunu olup banu hoca ya giden var mı acabaİstediğin yerde yaptırabilirsin
Ayrıntılı ultrason dahil değil doğum paketineKızlar doğum paketi için de ayrıntılı ultrason dahil mi
bende %15 in hepsini alamadım kurumum gelir vergisi matrahı üzerinden iade yapıldığını söyledi 592 tl geri alabilecekken 336 lira geri alabiliyorumAyrıntılı ultrason dahil değil doğum paketine
Bu arada kızlar sigortadan bizde doğum teminat paketi aldık, %15 geri ödeme ile ilgili bir sıkıntı yaşadık... Eşim Teknoloji geliştirme bölgesinde çalıştığı için şirketcek vergiden muaflar, Pazartesi belli olacak onun %15 i geri alıp alamayacağı... Ordaki bayanlarda kim ücreti ödediyse vergi iadesini de o alır diye yönlendirdiler bizi... Neyseki sevgi hanım ücreti ödeyenle vergi iadesinin bir alakası olmadığını benim de alabileceğimi söyledi , birazcık içim rahatladı , güzel ilgileniyorlar, umarım bir aksilik çıkmaz diyorum
kızlar merhaba ben evde raporlu yatıyorum bulantım çok çünkü zaten Medical Park ilk muyanede yatış ve serum tedavisi verdi şükürler olsun kesildi bulantı bişiler yer oldum.. Ben daha %15 kesinti ile alakalı dekontumu iş yerine vermedim umarım bir zamanı yoktur.. Ayrıca kızlR Banu hoca beni kontrol için tekrar çağırdı yani yarın kontrole gideceğim bu gidiş paketimdeki 10 muyaneden kesilmiyor herhalde neticede kontrol edecek ve geçen verdiğim tahlillerin sonuçlarına bakacak..bende %15 in hepsini alamadım kurumum gelir vergisi matrahı üzerinden iade yapıldığını söyledi 592 tl geri alabilecekken 336 lira geri alabiliyorum
K
kızlar merhaba ben evde raporlu yatıyorum bulantım çok çünkü zaten Medical Park ilk muyanede yatış ve serum tedavisi verdi şükürler olsun kesildi bulantı bişiler yer oldum.. Ben daha %15 kesinti ile alakalı dekontumu iş yerine vermedim umarım bir zamanı yoktur.. Ayrıca kızlR Banu hoca beni kontrol için tekrar çağırdı yani yarın kontrole gideceğim bu gidiş paketimdeki 10 muyaneden kesilmiyor herhalde neticede kontrol edecek ve geçen verdiğim tahlillerin sonuçlarına bakacak..
geçmiş olsun canım 10 gün içindeki muayeneler kontrol muayenesi oluyo tekrar ücret almıyolar dekontunu da bir an önce ver ben de geç verdim taksitle iade ettikleri için bir önceki maaşla alacağım taksidi kaçırdım devlet memuruysan seninde bu ay ki bordron kesildiği için bir taksidi alamazsınGeçen hafta gitmiştim daha 10 günde geçmedi ayrıca kontol ve tahlil sonuçlarına bakacak Umarım muayeneden kesilmez..
Geçen hafta gitmiştim daha 10 günde geçmedi ayrıca kontol ve tahlil sonuçlarına bakacak Umarım muayeneden kesilmez..
Arkadaşlar, güncel bilgileri paylaşayım;
Normal veya sezaryen farketmeksizin doğum ücreti 2775 tl
Epidural isterseniz 500 tl
Ve bence şok bir olay: eğer doğumunuz normalse ve mesai saatleri dışında doğum yaparsanız kendi doktorunuzun gelmesi için ayrıca 500 tl veriyorsunuz!
Vermezseniz o gün kim nöbetçiyse o giriyor doğumunuza..
Şaka gibi.. Bayan olsun diye araştır, hastane seç, extra para vermezsen erkek doktor da girebilir..
Ya da bayan erkek farketmez, ısındığınız bi doktor vardır, aylarca gidersin, hop, extra para..
Ben anlam veremedim doğrusu..
Kısaca normal epidural doğumumun 4000 tl yi bulması gayet olası görünüyor!!!
Ben de ilk gittiğimde 300 tl denmişti epidurale. Onu da belirtmeme rağmen fiyatlar değişti dendi. Bu doktor parası da yeni çıktı galiba, 4 aydır duymamıştım çünkü! Valla m.parka gitmeyi düşünenler bir daha düşünsünler.. Özellikle yeni hamileler.. Nerden ne parası çıkacağı belli olmuyormuş!Epidural 300 küsür tl burda bir yanlışlık olmalı, geçen hafta görüştüm çünkü, ayrıca doğum fiyatı alırken hiç normal doğumda mesai saatleri dışındaysa ektra ücretten hiç bahsedilmedi bana, yarın gideceğim özellikle soracağım, sigorta bu yüzden daha mantıklı geliyor bence...
Bu iyi bir şey. Kan pıhtılasma sorunu olup banu hoca ya giden var mı acaba
Bende de var canim. 0.4 kullanuyorum 8. Haftadan beri. Aylin hanimin hastasiyimKızlar aranızda pıhtılasma sorunu olup iğne kullanıp medical e giden var mı.
Mutasyonlariniz neler acaba. Aylin hanim test mi yaptırdı yoksa siz yaptırıp mi kendisine gittiniz. Birde coraspin kullanıyor musunuz. Çok soru sordum sanirimBende de var canim. 0.4 kullanuyorum 8. Haftadan beri. Aylin hanimin hastasiyim
Bende de var canim. 0.4 kullanuyorum 8. Haftadan beri. Aylin hanimin hastasiyim
Benim iki dusuk bir de oludogumum oldugu icin ona gittigimde 8 haftalikti bu bebegim hemen basladi test sonuclarini beklemeden. Ki sonucta da suan hatirlamiorm adini ama mhfs 1219 ac mi neydi hoterojen cikti. Cok onemsizmis ama kayiplar oldugu icin kullaniorz igneyi. Corasprin kullanmiormMutasyonlariniz neler acaba. Aylin hanim test mi yaptırdı yoksa siz yaptırıp mi kendisine gittiniz. Birde coraspin kullanıyor musunuz. Çok soru sordum sanirim
Gunde 1 kez benimki. Ama dozu mutasyona gore degisio sanirim. Brnimkine normalde ilac kullanmayanlar bile varmis meselaben günde iki kez kullanıyorum göğüs hastalıkları başlattı. biraz fazla geliyor 2 tane olması ama :/ siz kaç kez vuruluyorsunuz?
Ben de ilk gittiğimde 300 tl denmişti epidurale. Onu da belirtmeme rağmen fiyatlar değişti dendi. Bu doktor parası da yeni çıktı galiba, 4 aydır duymamıştım çünkü! Valla m.parka gitmeyi düşünenler bir daha düşünsünler.. Özellikle yeni hamileler.. Nerden ne parası çıkacağı belli olmuyormuş!
Sezaryen olursa o planlı olduğu için para alınmıyormuş, sanırım onu da mesai saatine denk getirdikleri için..
Hakkımızda hayırlısı..
Hamileliğin 2. Ayından itibaren Batıkent medical park hastane gidiyorum her gittiğim sürekli muayene fiyatları değişiyor 42 tl ile başladım 112 tl kadar çıktı neymiş A sınıfı hastane olmuşlar sonra bana normal doğum için 1750 TL sezeryan için 2250 TL Fiyat verdiler tamam dedim 7 ay boyunca devam ettim doğumuma 3 hafta kaldı normal mı sezeryan mı belli değil ama internette yapılan yorumlara bakarken eğer normal doğum saat 17.00dan sonra olursa kendi doktorunuz olsun istiyorsanız 500 TL daha istediklerini okudum inanmak istemedim çünkü normal doğum ya bu eğer olursa mesai saatimi olur aradım hastaneyi evet böyle bir uygulamamız var dediler iyide ben 7 aydır geliyorum neden böyle bir ayrıntıdan söz edilmedi diyorum arkadaşlar unutmuş diye resmen sizinle dalga geçip sizi salak yerine koyuyorlar gördüğüm gittim en kötü özel hastane doktorum iyi olabilir ama onunda bundan hiç söz etmemesi beni hayal kırıklığına uğrattı resmen para tuzağı 9 ay git sonra hop hiç bilmediğin bir doktor sizin doğumunuza girsin verdiğim onca para haram olsun Size başta da dedim belki sezeryan olacak ama normal olmayacak diye sözleşme yapmadım ya bu hastaneye gitmeden önce çok ama çok iyi düşünün yada normal doğumu mesai saatleri içerisinde yapmaya çalışın