-
- Konu Sahibi kamikaze06
Bana dün sadece Ahmet Süha hoca var demişlerdi? Randevuları mı doluydu acaba yanlış mı anladım ki?ben de dün aylin hamıma muayene oldum. tatil günü olmasına rağmen yarım saat bekleme dışında ters bi izlenimim yok. Şimdilik devam edeceğim.
Daha once kayıt derken canım ne demek istedin. Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmadin anladigim kadarıylaBen ilk kez 7 haftalıkken Medical Parka gittim Ertan hoca'ya, ilgili ve enerjik bir doktordu ama tamamlayıcı sağlık sigortası olmadığı için takibi etlik zübeyde de yaptırdım. şimdi 22 haftalığım dün Banu hocaya gidecektik Aylin hocanın yoğunluğundan dolayı Banu hanımı tercih etmiştim ama yoktu 23 nisan olduğu için biz de Ahmet Süha hocaya göründük. Biraz enerjisi düşük ama ilgili bir doktor, detaylı anlatıyor her şeyi, hatta yüzün göremedik ters durduğu için onu döndürür müyüz diye uğraştı bekledi baya, bir ara 4 boyutlu görüntüyü de açtı ama yüzünü göremeyince çok anlamı olmadı. Ben de burada okuduğum fiyat değişikliklerinden korktum dün teyit ettim tekrar 1775 sizin fiyatınız değişmiyor daha önce kaydettirdiğiniz için dediler. Hocaya da durumu anlattım testleri yine etlik'te yaptıracağım diye o da 29.haftada gel dedi sağolsun, öyle olmaz illa gel demedi. yine de doğum konusunda kararsızım ama banu hocaya mı gitsem bi dahaki sefere de hala emin değilim
İlk gittiğimde hasta kayıt bölümünden fiyat istedim ben, neredeyse her şeyin fiyatını tek tek sordum :) onlar da size verdiğimiz bu fiyatı sisteme kaydettik, sonradan yaşanacak doğum fiyatı değişikliklerinden etkilenmeyeceksiniz dediler. Dün de teyit ettim yine aynı fiyat geçerli değişmeyecek, bir daha geldiğinizde sözleşme imzalarız dediler. Tamamlayıcı sağlık sigortası yoktu o zaman, tekrar sormadım sigorta kısmındakiler sisteme kaydettik bir değişiklik olursa ararız demişlerdi arayan olmadı. Hamile pilatesi henüz başlamamış, gebe eğitimleri de her cumartesi 11-2 arasında 7.katta yapılıyormuş, toplam 4 konu varmış o yüzden hangi hafta başlayacağınız önemli değil dedilerDaha once kayıt derken canım ne demek istedin. Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmadin anladigim kadarıyla
bugun etliğe gittim gerçekten çok guzel bır hastne zekai tahire gidince kendımı çok kotu hıssetmiştim.özel düşünüyorsan Keçiören hastanesinin fiyatları uygun Engin furtun dan da baya iyi bahsediyorlar devlette de Zübeyde hnm a mutlaka bir kez gider denerdim mhrs den randevu alırsan hiç beklemede olmuyormuş özelleri geçti diyorlar gitmediğim için bunlar bnm yorumlarım değil ama duyduklarımdan değerlendirmelerim canım Rabbim hayırlı nere ise oraya yönlendirsin seni
Senden bunu duyduğuma çok sevindim Canım o zmn oraya devam et bence özellerin tuzağına düşme hiçbugun etliğe gittim gerçekten çok guzel bır hastne zekai tahire gidince kendımı çok kotu hıssetmiştim.
Geçmiş olsunBebegimi kaybettim. Ve bu süreçte hastane ve Dr ararken Aylin hanima karar kıldım. Gittik görüştük. Kürtaj imi Aylin hanim yapacak nasipse. Keşke doğumu ma kismet olsaydı ancak kader de varmis elden ne gelir. Rabbim daha sağlıklı bebek ve gebelik nasip eder inş.
Senden bunu duyduğuma çok sevindim Canım o zmn oraya devam et bence özellerin tuzağına düşme hiç
çok üzüldüm inşallah istediğin ilk ay yenıden gebe kalırsın bu sefer de doğumuna gıdersınBebegimi kaybettim. Ve bu süreçte hastane ve Dr ararken Aylin hanima karar kıldım. Gittik görüştük. Kürtaj imi Aylin hanim yapacak nasipse. Keşke doğumu ma kismet olsaydı ancak kader de varmis elden ne gelir. Rabbim daha sağlıklı bebek ve gebelik nasip eder inş.
cok uzuldum canim Ins hayirlisiyla yeniden hamile kalip saglikla bebegini kucagina alirsinBebegimi kaybettim. Ve bu süreçte hastane ve Dr ararken Aylin hanima karar kıldım. Gittik görüştük. Kürtaj imi Aylin hanim yapacak nasipse. Keşke doğumu ma kismet olsaydı ancak kader de varmis elden ne gelir. Rabbim daha sağlıklı bebek ve gebelik nasip eder inş.
dogum tarihimiz ayni canim ben ertan beye gidiyordum en son 11 martta gittim o zmandan beri gitmiyorum yarin selcuk beye randevum var ona gidip kararimi verecem ya ertan bey yada selvuk beyle yoluma devam edecem. Siz daha once muayene oldunuzmu hic ertan beyeErtan Beyle gebelik takibine devam eden yada doğuran var mı ? Yazan olursa sevinirim
(aaa evet bakalım kim önce doğuracak) 2 kez muayane oldum cnm , yanlız forumda yazılanlar beni tereddüte düşürdü yoksa hiç bi sıkıntım yok memnun kaldımdogum tarihimiz ayni canim ben ertan beye gidiyordum en son 11 martta gittim o zmandan beri gitmiyorum yarin selcuk beye randevum var ona gidip kararimi verecem ya ertan bey yada selvuk beyle yoluma devam edecem. Siz daha once muayene oldunuzmu hic ertan beye
ben bir kez gittim memnun kaldım arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim o çok memnun forumda ne yazılmış canım ben kendisiyle ilgili kötü bi yorum okumadım fotoğraf vermemesinden yakınanlar olmuş bu benim için küçük bi ayrıntı(aaa evet bakalım kim önce doğuracak) 2 kez muayane oldum cnm , yanlız forumda yazılanlar beni tereddüte düşürdü yoksa hiç bi sıkıntım yok memnun kaldım
acaba yanlış mı hatırlıyorum diye tereddüt ettim şimdi.. birisi spinale yönlendiriyor ama ben istemiyorum diye yazmıştı sanırım, sonuçta annenin ne istediği önemli, tabi bu durum o kişiye özel olabilir. ben geçen hafta gittiğimde doğumu konuşmak için erken ama bir sıkıntı yok normal doğum için dedi içim rahatladı sonraben bir kez gittim memnun kaldım arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim o çok memnun forumda ne yazılmış canım ben kendisiyle ilgili kötü bi yorum okumadım fotoğraf vermemesinden yakınanlar olmuş bu benim için küçük bi ayrıntı
geçmişe bakıp yorumu buldum.aşağıdaacaba yanlış mı hatırlıyorum diye tereddüt ettim şimdi.. birisi spinale yönlendiriyor ama ben istemiyorum diye yazmıştı sanırım, sonuçta annenin ne istediği önemli, tabi bu durum o kişiye özel olabilir. ben geçen hafta gittiğimde doğumu konuşmak için erken ama bir sıkıntı yok normal doğum için dedi içim rahatladı sonra
merhaba ben aylin hanmın hastasyım hastane ve aylin hanım hakkında genel bi yorum yapcam tüm yorumları okuduktan sonra da benim sorunum da rahimağzı ile ilgili olunca sizin yorumu okuyunca yazamandan edemedim once aylin hanım rahim ağzı kısa ve acık dedi sonra yetmezlik yok sadece kısa dedi ama kanama vs yok yat dinlen 24. haftaya kadar gideriz dedi liv hospitalda tolga ecemişe gittim rahim ağı kısa ama normal hayatına devam edebilirisn sorun yok her gebe de olabilcek bi sorun dedi sizin durumunuz kacıncı ayda ortaya cıktı ve kanama oldumu lütfen durumunuz hakkında detaylı bilgi verirmsinşz rica estrm sanırım şimdidye kadar yavrunuzu kucagınıza almıssınızdır umarım ıkınızıde saglıklısınızdır sızden cevap bekliyorum cok kafam cok karısıkBende 28. Haftamdan beri ertan beye gidiyorum aylin hanim cok yogunmus diye onu tercih ettim suan 35. Haftamdayim ve gayet memnunum.erken dogum riskim vardi rahim agzi yetmezliginden dolayi ama ertan beyin kontolrunde bu haftaya kadar geldik gayet ilgili guleryuzlu bi doktor hic aceleci degil nst cekildi benim her hafta riskden dolayi bi gunde hastanede yattim nst cekilirken bile gelip odaya kontrol ediyor hastanede yattigimda gunde dort kez gelip halimi sordu cok ilgili ve birqz pimpirikli bi doktor isine ve hastasina onem veriyor tel numarasinida verdi msj la istedigimi sorup cevap alabiliyorum tek olumsuz yani bence biz soylemez istemezsek ultrason resmi vermiyor.