ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Ceyhun'um seni çooook seviyorum, canım kocacığım.

(kızlar kusura bakmayın, kocam burayı okuyormuş da )

180 tl mi olmuş ucret. Ben orayı iki hafta önce biraktim 162 tl idi. Hay masallah ya. Somur medical park buldun ya gelenleri.

ben biraz önce aradım muayene ücretlerinde bir değişiklik yok
Ben de bugün konuştum kadın doğum Kliniği ile.. operatör ve uzman doktorlar da fiyat değişmiş Aylin hanım 162 lira diğer kadın doğum doktorları 112 lira olmuştu. Tahlil fiyatlarında değişiklik yokmuş.

Merhaba ayrıntılı ultrason sonrası tekrar Aylin hanım dan randevu alıp tekrar muayene ücreti ödediniz mi
Evet randevu alip ucret odedim. Ama sanirim almasan da sekreterine soyleyip sadece sonuclari gosterebilirsin bana oyle yapabilirsin ama cok beklemek istemezsen randevu al demisti. Bi de kan testleri idrar falan istedi benden. Normalde randevu girisi olmasa bunlari isteyebilir miydi bilmiorm. Ben riske atmak istemedim Aldim randevu

Kızlar merhaba. 1 hafta önce medikal parkta 40+3 günlükken normal dogum Yaptım. Sancım yoktu ve suyum azaldığı icin Sünni Sancı ile oldu doğumum. Doktorum Aylin hanım. Bu benim 2. Gebeliğimdi. Ilk doğumum yine Sünni Sancı ile olmuştu ancak 24 saat sürmüştü bu sefer 6 saatte kurtuldum. Ben Aylin hocanın baştan takipli hastası değildim 35. Haftada doktor değiştirmem gerekti ve buradaki Yorumları okuyarak Aylin Hanım'a gittim. Doguma 1 ay kala gitmeme rağmen benimle cok ilgilendi hiç dogum belirtim olmamasına rağmen sezeryanı hiç teklif bile etmedi. Sorduğum bütün sorulara benim icin yeterli olan cevabı verdi. Dogum yaptıgım gün sancıyı çekerken benimle aynı durumda 4 tane daha normal dogum hastası olmasına rağmen sürekli Yanıma geldi. Dogumdada yine Güler yüzü ve sıcaklığıyla beni sürekli motive etti. Ben çoook memnun kaldım keske daha önce tanısaymısım diyorum. Güler yüzü hekimliği samimiyeti herseyiyle dört dörtlük bence. Hastaneye diyecek laf yok zaten. Personelleri hizmeti herseyiyle aldıkları paranın hakkını verdiler. Hastaneyide Aylin hanımıda kesinlikle tavsiye ederim.

Biz de 10nisanda hastanedeydik gorumcem dogum yapti siz hangi gun dogum yaptiniz

Hanimlar bugun sincan koruyu aradim muayene 92tl dogum normal sezeryan fark etmiyor ve bir grce yatis 2000tl. Spinal +350 tl ikinci gece yatis 150 tl ekstra para. Birde bilgi hastanesini aradim sezeryan 1070tl normal daha yuksek ama hayirlayamiyorum ne kadar oldugunu muayenede 40tl. Selcuk beye randevu aliyim dedim 28nisana verdi en erken. napacagimi bilemedim suan o kadar mutsuzumki

Bilgide sezaryen 1070 normal 1170.
ben en sonunda karar verdim .Medicane sağlık sigortası yaptırdım tamamlayıcı sağlık sigortası diye araştırın . 2700 yüzde 15 devlet vergi indirimi yapıyo

Bilgide ki selçuk beye iyi diyenleri duydum fiyatı da uygun gidebilirsin bence... 28 nisana 10 gün var daha erken mi gitmek istiyorsun canım üzme kendini bebeğin olumsuz etkilenir, içine sinen bi yer bulursun inş

31. Haftadayim ve bir ayi gecti dr.a gitmeyeli izindeydik yeni geldik dun gidiyim dedim gidemedim. Bilmiyorum ya 28 ini bekleyecem yada ertana beye gidecem hafta ici ama asiri sogudum hastaneden

31. Haftadayim ve bir ayi gecti dr.a gitmeyeli izindeydik yeni geldik dun gidiyim dedim gidemedim. Bilmiyorum ya 28 ini bekleyecem yada ertana beye gidecem hafta ici ama asiri sogudum hastaneden
Canım bi ara hastane arayisindayken kontrollerimi zekai tahirde yaptirmistim, medicale gitmek istemiyorsan devlete gidebilirsin,hem bir ay olmuş görünmelisin bence 28 i beklemeden... zekai tahir tecrübe donanım olarak en iyi hastanelerden biri bence ama yoğun ve ortam özel gibi degil tabi..

Doğum çok yaklaştığı için tamamlayıcı sağlık sigortası pek mantıklı olmaz herhalde bizim için?Yaptırmaya kalksak paket programlarından daha uygun bir şey olur mu?Fikriniz var mi?Tamamlayiciyi çocuk için düşünüyorum ama.Doğduktan sonra.Yaptıran var mi?Neleri kapsıyor? fiyatlar nasildir?Bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar.İlk çocuk.Haddinden fazla acemiyim:)

hafta ici ya medicale devam edecem yada yenimahalle devlet hastanesine randevu alacam bilginin randevusuna kadar hic degilse oraya gozukmus olurum. Hala karar vermis degilim. Hamilelik psikolojisiyle cok kararsizliklar yasiyorum en ufak sey bile canimi skiyor

Eylülcüm nasılsın bebiş nasıl nereye gitmeye karar verdin sen
oyyy canımmmm nasılsın bebek iyi sanırım daha kalp atışını duymadık nereye gıdecegım bılemıyorum aslında medical parkı düşünüyordum ama fiyatları bır anda arttı sen devam edıyor mususun medical parka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…