ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

acaba yanlış mı hatırlıyorum diye tereddüt ettim şimdi.. birisi spinale yönlendiriyor ama ben istemiyorum diye yazmıştı sanırım, sonuçta annenin ne istediği önemli, tabi bu durum o kişiye özel olabilir. ben geçen hafta gittiğimde doğumu konuşmak için erken ama bir sıkıntı yok normal doğum için dedi içim rahatladı sonra
Kişiden kişiye değişebilir tabi ama ben memnunum şimdilik belli olmaz tabi bu işler umarım başladığı gibi gider insan bi kere olumsuz bir şey yaşasa ister istemez etkileniyo hassas bi durum çünkü :)

Ik

genel yapmadigini cunki butun vucudun uyutuldugunu riskli olduguni en iyisinin spinal oldugunu soyledi bana iki gece yatis isinide dogum egitimine gitmistim orda bilgi verildi diger doktorlar bir gece yatirip sondayida alti saat takili birakiyomus ertaa hoca biras pimpirikli o yuzden iki gece yatirip sondayi bi gun takili birakiyor dediler.ben bugun koruya gittim memnun kaldim renkli gayet net resimde verdi ustelik bizim cocugun eli ayagi yuzundeydi o halde baya ugrasti goruntu almak icin ertan hoca bikere bile renkli resim vermedi siyah beyaz bile vermiyo.ama kararsiz kaldim korudakide bebegin ters yuzde doksan sezaryen cunki bebek 3 kiloyu asmis donmesi zor dedi simdi medical parkda sezaryen 2800 e geliyo koruda 3400 medicalde esin girmesine ertan bey izin veriyo koruda izin verilmiyo ama kou daha ilgili ve 40 a kadar bekleriz diyo ertan bey 40 i beklemem diyo hangisine gitmek mantikli karar veremedim
merhaba koru da hangi doktora gittiniz acaba?

İyi akşamlar hanımlar 18 nisanda 40+6gün hamileyken normal doğum yaptım medical parkta.banu akçal hoca yaptırdı doğumumu takiplerimi de o yapıyor du.17 nisanda kontrole gittiğimde muayenede doğum belirtileri vardı ama sancim yoktu bana dediki istersen şimdi suni şancı verelim bugün doğur istersen yarın sabahtan gel hem kendi sancin gelir suni sanCiya gerek kalmaz hemde sabahtan doğum yaparsin bu gün geç kaldık yorulma dedi.sancılan sıklaşır sa hiç bekleme hemen hastaneye gel ben hemen gelirim dedi.neyse ben eve gittim sancim biraz vardı gece iyice sıklaşınca saat 4e doğru hastaneye gittik.hemen banu hanımı aradılar yarın saat içinde hastaneye geldi saolsun.o gelmeden hastanede bayan nöbetçi doktor muayene etti hemşireler basimda o saat olmasına rağmen güler yüzle pervane oldular.banu hanım sürekli başında bekledi 3.doğumum olduğu için.saat 5.30 gibi doğumhane te aldılar 5.45 te kızım dünyaya geldi çok şükür.mahremiyete herkes çok dikkat ettiler.çocuk doktoru erkekmiş o gece benim üzerimi iyice kapattıktan sonra içeriye aldılar ve ben doğum yapana kadar doktor arka tarafta sırtı dönük durdu çocuk doğunca bir güzel muayene etti aşısını yaptı geçmiş olsun deyip çıktı.buradan banu hanım ve güler yüzlü ekibine çok teşekkür ederim.gecenin o saatinde sıcak yatağından kalkıp gelmesine rağmen güler yüzle doğumumu yaptırdı.sonra evine geri döndü öğlen olduğunda kontrole geldi .istersen çıkabilirsin dedi.bende saat 16 gibi hastaneden taburcu oldum.çünkü evde 2 tane kuzum beni bekliyorlardı.hastane çok güzel ve temiz ben çok memnun kaldım.bu arada gece olduğu için doğumhane boştu eşim ve annem dogumhanenin içine kadar girdiler.yani benim yanıma değil ama kapının dibindeydiler kızım kucağımda bizi karşıladılar.herşey çok güzeldi.sizlere tavsiyem doktorunuza güvenin ufak detaylara takılmayın.fiyat konusuna gelince bir karmaşa var tutturabildiklerine birde pazarlik gücünüze kalmış.biz daha önce 1500 e form imzalamıştık.1500 ödedik.herkese hayırlı ve sağlıklı doğum diliyorum.

Bunu duyduğuma çok sevindim 2. Ayımdan beri Banu Hanım'a gidiyorum ama aramızda henüz bi bağ yok her gittiğimde ilk defa gidiyormuşum gibi davranması Hoşuma gitmiyor sonuçta özel hastaneye gidiyorum ve 40-80-ve 112 şeklinde sürekli fiyat değişikliğiyle karşılaşıyoruz. Kendisine bayılmıyorum ama hatta güvensizlik bile oluştu. Oda da çok kalamamak ve hızlı tavırlarıda cabası. Bütün bunlara karşın iç güdüsel olarak birgün düzeleceğine inanıyorum ve devam ediyorum. Sizin yazdıklarınız içime su serpti çünkü doğuma geleceğine bile inanmıyordum bir sonraki muayenemde kendisiyle Açıkça konuşacağım.

Hastaneye gelince bu eğitimler ile ilgili neden bilgilendirilmiyoruz en son gittiğimde bekleme Odasında afişini gördüm süresi geçmişti sinir olmuştum devamı varmış bu sayfadan öğrendim.

Bu arada 25. Haftadayım.

Son düzenleme:
Canım arkadaş
geçmişe bakıp yorumu buldum.aşağıda
"
elifnaz8833 dedi:
Evet keske beklese 40. Hafta dolana kadar en azindan ama beklemem 38 39 da alirim diyor ben sezaryenden cok korkuyorum ve normal dogum istiyorum binuda biliyor ama her gittigimizde sezaryen kotu bisey degil onemli olan saglikli kucagimiza almak diyor tabiki onemli olan o ama normal dogumu deneyelim olmucaksa sezaryen olalim neden direkt kesilmek isteyeyimki nornal dogum icin 1775 dediler bana sezaryen icin 2250 ama ertan bey spinal den baska ameliyat yapmiyomus oda 300 tl ve yine eryan bey iki yece yatirirmis ek bi gece yatis 250 tl 2800 e geliyor sezaruen normal dogumla 1000 tl fqrk var acaba bu yuzdenmi sezaryen tarftarlari anlamadim..bastan beri memnundum ertan beyden ama dun baska bi ozel hastaneye giden arkdasimla konustum doktor her gittiginde resim veriyormus renklide gosteriyormus ayrica doktoru risk olmazsa 42. Haftaya kadar normal digumu bekleriz demis ertan bey bize hic resimde vermedi renklide gostermedi odasinda oldugu halde biz israr ettim acti bikere cocugun eli yuzundeydi goremedik neyse doguma az kaldi ozaman gorursunuz artik dedi sinirim bozuldu birde medical park dogumdan sobra heyet raporu vermiyormus arkadasimin gittigi hastane 45+45 gun raporda veriyormus bu da cok onemli benim icin sonucta bebegimi iki aylikken birakip ise gitmek istemem."
Canım arkadaşın hangi hastaneye gidiyormuş?

Tekrar merhaba arkadaşlar iki gündür hastane ve Aylin hanım hakkında yazılanları okudum.burada yazdıklarınızın hepsine bir cevabım ve yorumum olacak .Şuan 20 haftalık hamileyim bu benim ilk gebeliğim hamileliğimin başından beri Aylin hanıma gidiyorum.ilk gittiğimizde daha Aylin hanımın hareketli olusu çok hızlı konuşması beni rahatsız etti ben bişi soramadan o lafa girip sözümü kesip bişiler söylüyor yani çok fazla sorgulayamadım soru soramadım (bu arada daha ilk muayenede gazlı olduğum için alttan muayene etti ve diğer kontrollerde de vajinal bakmaya devam etti) beni de 4 hafta da bir çağırıyordu ve daha ilk görüşte cebini verdi istediğim zaman arayabileceğimi söyledi hatta ilk günler diş ağrısı ve grip oldum hemen dönüş yaptı sağ olsun ama genel olarak bilgisi, ilgisi ve güler yüzlülüğü hoşuma gitmişti
(ve her gidişimde istemeden ultrason resmi vermişti taa ki son kontrole kadar sonuncu da vermedi ) ama daha sonralarında her gittiğimde 5 10 dk kontrol ayaküstü soru cevap hızlı hızlı kendimi kapının önünde kafamda sorularda buldum çok yoğun bir günde bir kez ben de başka odada 1-3 dk muayene oldum ve de test sonuçlarını kısa msjla dönüyordu bana (her şey normal sevgiler msj bu) :KK43: en son 18.haftada her şey normaldi kontrole gittikten bir kaç gün sonra biraz ağrım oldu sağ tarafımda ağrı sebebiyle tekrar gittim içeri girer girmez 'niye geldin seni çağırmadık ki kontrole' dedi bende ağrım var diye geldiğimi söyledim 'o zamana hemen bakalım'dedi ama bu arada saat 18.00 civarı yine hızlı hızlı bakarak sıkıntılı bir durum var rahim ağzında açılma var ama dikilebilir. aslında 14.haftada ortaya çıkan bir durum ağrısız düşük olarak gösterir kendini sen şanslısın vs gibi şeyler söyledi 3 gün evde yat dinlen 3 gün sonra gel tahlil yapalım ilaç verelim dedi ama benim altüst olmama yetti bu dedikleri tabi ben ağlayarak çıktım yine kafamdaki sorularla
hemen yarın liv hospital da Tolga Ecemiş'e gittim baktı her gebelikte olabilecek bir sıkıntı 2.84 cm bir açılma var ama hunileşme olmazsa ve 2.5 cm in altına düşmezse hiçbir sıkıntı olmaz dedi biraz rahatladım ama yine tedirgindim
3. gün tekrar gittim Aylin hanıma bu sefer daha açıklayıcı davranarak doğuştan rahim ağzımın kısa ve açık olduğunu söyledi ama karar veremiyorum dikiş için dinlenerek atlatabiliriz bu durumu galiba hatta benim durumumda bir hastası dikiş olmadan atlatmış ama benim durumum ondan daha iyiymiş diye olasılıklar üzerine konuştu sonra yine 3 gün sonra gel karar verelim dikiş için dedi bir de istersem başka doktora da gidebileceğimi verdiği kararların bir başkası tarafından teyit edilmesini istediğini söyledi ben de tolgaya gittiğimi anlattım..
3 gün sonra tekrar gittim berbat durumda olduğumu çok sıkıntılı olduğumu anlattım. o da durumumun o kadar da kötü olmadığını üzülecek bısı olmadığını söyledi tekrar vajinal baktı bir de bu sefer elle de kontrol etti:KK43: Ne bir test ne de ilaç sen yat hiç bişi yapma yatarak 24. haftaya kadar böyle gideriz dedi sonra da sana hareketlen deriz ve sen bu çocuğu doğuramazsın zamanından önce sezeryanla alırız gibi bişiler söyledi tam anlamadım.
5 gün sonra tekrar Tolga Ecemiş'e gittim yine hiçbi sorunum olmadığını dinlen ama normal hayatına devam edebilirsin dedi 3.cm ölçtü..
Ben şimdi hangisine inanayım hangisinin dediğini yapayım kafam allak bullak birde ben de 80 tl ile başlamıştım kontrole 162 ile devam ettik birde şu hamilelik programından bir haber olmamda (tamamen tesadüf eseri öğrendim msj bilgilendirilebilirdik )bir de ayrıntılı ultrasonu medical park da yapacaktık hatta ödemeyi de yaptık Aylin hanım burada yaptırma senin durumun sıkıntılı daha uzman bir yerde yaptır servet tıp Ali İpek'e git ödemeyi de iade ederler dedi ben kesinlikle ve kesinlikle Aylin hanımdan da hastaneden de soğudum atık gitmeyeceğim
biraz uzun oldu kusura bakmayın ama çok sıkıntılıyım gerçekten:KK42::KK42::KK42:

Ben aylin hanımda kürtaj oldum. gayet ilgili ve tavrı çok hoşuma gitti. Insan in içini rahatlatıcı bir konuşması vaR. Bir operasyon daha geçirmem gerekiyormuş. Ben yine aylin hanım da ve hastanede düşünüyorum bakalim. Hastane ye gelecek olursak hizmet kalitesi süper. Gerçekten tatil otellerin i aratmaz nitelikte. Orda doğum yapma isteği geçti içimden. Bu gebeligi më nasip olmadı diğer gebeliğimde olur inşallah hayırlısıyla. ancak hastanenin fiat politikasında gerçekten bir karmaşa var. Bizden Bir mebla daha yatis yapmadan aldılar sonra taburcu olmadan tekrar bir fiat cikardilar. Tabi ki itiraz ettik. Yani bir arkadaşın dediği gibi yeni hastane olduğundan dolayı tutturabildiklerini somurduklerini düşünüyorum. Aylin Hanımdan şu an için çok memnun kaldım diğer operasyonu da kendisine yaptırmak istiyorum ve gebe kalırsam gebelik Takipkerini. Ins. Hastane daha fazla fiat politikasını arttırma yoluna gitmez.

aylin hanımın ilgisiz tavırları benimde hoşuma gitmiyor. telefonunu verdi tahliller için kısa mesaj at dedi. attım herşey normal diye bi cevap aldım. halbuki toksoplazma değerim negatif ve bu konuda beni uyarması lazımdı ciddi bi konuymuş teyzemin kızı sırf bu yüzden düşük yaptı. geçtim bu konuyu beş hafta sonra gel dedi beş hafta içinde acil bir durum olsa ne yapacağım ne ara dedi ne de başka bişey. geçen mesaj attım verdiği ilacı bulamadığımı muadili olarak ne alabileceğimi sordum dönüş bile yapmadı. bu neyin havası ne sanıyorlar kendilerini anlamıyorum. her muayenede çatır çatır 162 tl almayı biliyorlar.
medicanaya gideceğim ordanda memnun kalmazsam bir arkadaşım özel muayenehaneye gidiyor doktoru da çok ilgiliymiş. gece gündüz farketmez ne zaman kafasına bişe takılsa arıyor ve muayene ücreti sadece 120 tl. her gittiğinde yarım saat ilgileniyormuş.

offf kafam çok karışık....

Bana dün sadece Ahmet Süha hoca var demişlerdi? Randevuları mı doluydu acaba yanlış mı anladım ki?
ahmet hoca yoktu 23 nisanda aylin hanımın randevuları doludur ben 15 gün öncesinden almıştım aylin hanıma. ama memnun kalmadım ne yazık ki. ilk gebeliğim ve hiç birşey bilmiyorum ultrasondan bi resim hop oldu bitti...

• Beğen
Reactions: IsN
Ben aylin hanımda kürtaj oldum. gayet ilgili ve tavrı çok hoşuma gitti. Insan in içini rahatlatıcı bir konuşması vaR. Bir operasyon daha geçirmem gerekiyormuş. Ben yine aylin hanım da ve hastanede düşünüyorum bakalim. Hastane ye gelecek olursak hizmet kalitesi süper. Gerçekten tatil otellerin i aratmaz nitelikte. Orda doğum yapma isteği geçti içimden. Bu gebeligi më nasip olmadı diğer gebeliğimde olur inşallah hayırlısıyla. ancak hastanenin fiat politikasında gerçekten bir karmaşa var. Bizden Bir mebla daha yatis yapmadan aldılar sonra taburcu olmadan tekrar bir fiat cikardilar. Tabi ki itiraz ettik. Yani bir arkadaşın dediği gibi yeni hastane olduğundan dolayı tutturabildiklerini somurduklerini düşünüyorum. Aylin Hanımdan şu an için çok memnun kaldım diğer operasyonu da kendisine yaptırmak istiyorum ve gebe kalırsam gebelik Takipkerini. Ins. Hastane daha fazla fiat politikasını arttırma yoluna gitmez.
prensess geçmiş olsun. en yakın zamanda tekrar sağlıklı bir bebeğin olur inşallah. problem neydi kalp atışı mı duyulmadı?

Tekrar merhaba arkadaşlar iki gündür hastane ve Aylin hanım hakkında yazılanları okudum.burada yazdıklarınızın hepsine bir cevabım ve yorumum olacak .Şuan 20 haftalık hamileyim bu benim ilk gebeliğim hamileliğimin başından beri Aylin hanıma gidiyorum.ilk gittiğimizde daha Aylin hanımın hareketli olusu çok hızlı konuşması beni rahatsız etti ben bişi soramadan o lafa girip sözümü kesip bişiler söylüyor yani çok fazla sorgulayamadım soru soramadım (bu arada daha ilk muayenede gazlı olduğum için alttan muayene etti ve diğer kontrollerde de vajinal bakmaya devam etti) beni de 4 hafta da bir çağırıyordu ve daha ilk görüşte cebini verdi istediğim zaman arayabileceğimi söyledi hatta ilk günler diş ağrısı ve grip oldum hemen dönüş yaptı sağ olsun ama genel olarak bilgisi, ilgisi ve güler yüzlülüğü hoşuma gitmişti
(ve her gidişimde istemeden ultrason resmi vermişti taa ki son kontrole kadar sonuncu da vermedi ) ama daha sonralarında her gittiğimde 5 10 dk kontrol ayaküstü soru cevap hızlı hızlı kendimi kapının önünde kafamda sorularda buldum çok yoğun bir günde bir kez ben de başka odada 1-3 dk muayene oldum ve de test sonuçlarını kısa msjla dönüyordu bana (her şey normal sevgiler msj bu) :KK43: en son 18.haftada her şey normaldi kontrole gittikten bir kaç gün sonra biraz ağrım oldu sağ tarafımda ağrı sebebiyle tekrar gittim içeri girer girmez 'niye geldin seni çağırmadık ki kontrole' dedi bende ağrım var diye geldiğimi söyledim 'o zamana hemen bakalım'dedi ama bu arada saat 18.00 civarı yine hızlı hızlı bakarak sıkıntılı bir durum var rahim ağzında açılma var ama dikilebilir. aslında 14.haftada ortaya çıkan bir durum ağrısız düşük olarak gösterir kendini sen şanslısın vs gibi şeyler söyledi 3 gün evde yat dinlen 3 gün sonra gel tahlil yapalım ilaç verelim dedi ama benim altüst olmama yetti bu dedikleri tabi ben ağlayarak çıktım yine kafamdaki sorularla
hemen yarın liv hospital da Tolga Ecemiş'e gittim baktı her gebelikte olabilecek bir sıkıntı 2.84 cm bir açılma var ama hunileşme olmazsa ve 2.5 cm in altına düşmezse hiçbir sıkıntı olmaz dedi biraz rahatladım ama yine tedirgindim
3. gün tekrar gittim Aylin hanıma bu sefer daha açıklayıcı davranarak doğuştan rahim ağzımın kısa ve açık olduğunu söyledi ama karar veremiyorum dikiş için dinlenerek atlatabiliriz bu durumu galiba hatta benim durumumda bir hastası dikiş olmadan atlatmış ama benim durumum ondan daha iyiymiş diye olasılıklar üzerine konuştu sonra yine 3 gün sonra gel karar verelim dikiş için dedi bir de istersem başka doktora da gidebileceğimi verdiği kararların bir başkası tarafından teyit edilmesini istediğini söyledi ben de tolgaya gittiğimi anlattım..
3 gün sonra tekrar gittim berbat durumda olduğumu çok sıkıntılı olduğumu anlattım. o da durumumun o kadar da kötü olmadığını üzülecek bısı olmadığını söyledi tekrar vajinal baktı bir de bu sefer elle de kontrol etti:KK43: Ne bir test ne de ilaç sen yat hiç bişi yapma yatarak 24. haftaya kadar böyle gideriz dedi sonra da sana hareketlen deriz ve sen bu çocuğu doğuramazsın zamanından önce sezeryanla alırız gibi bişiler söyledi tam anlamadım.
5 gün sonra tekrar Tolga Ecemiş'e gittim yine hiçbi sorunum olmadığını dinlen ama normal hayatına devam edebilirsin dedi 3.cm ölçtü..
Ben şimdi hangisine inanayım hangisinin dediğini yapayım kafam allak bullak birde ben de 80 tl ile başlamıştım kontrole 162 ile devam ettik birde şu hamilelik programından bir haber olmamda (tamamen tesadüf eseri öğrendim msj bilgilendirilebilirdik )bir de ayrıntılı ultrasonu medical park da yapacaktık hatta ödemeyi de yaptık Aylin hanım burada yaptırma senin durumun sıkıntılı daha uzman bir yerde yaptır servet tıp Ali İpek'e git ödemeyi de iade ederler dedi ben kesinlikle ve kesinlikle Aylin hanımdan da hastaneden de soğudum atık gitmeyeceğim
biraz uzun oldu kusura bakmayın ama çok sıkıntılıyım gerçekten:KK42::KK42::KK42:
geçmiş olsun arkadaşım. bence iyi bir riskli gebelik uzmanı bul (tıp fakültesinde veya devlet hastanesinde hoca olabilir) ve özelin

ben bir kez gittim memnun kaldım arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim o çok memnun forumda ne yazılmış canım ben kendisiyle ilgili kötü bi yorum okumadım fotoğraf vermemesinden yakınanlar olmuş bu benim için küçük bi ayrıntı
sana cep telefonunu verdi mi, ben istediğimde vermedi de, acil bir durum olursa gel dedi, ama her dk gidemem ayrıca odasını arayınca da telefona cvp vermiyor

geçmiş olsun arkadaşım. bence iyi bir riskli gebelik uzmanı bul (tıp fakültesinde veya devlet hastanesinde hoca olabilir) ve özeline git (110 tl gibi bişey alıyor profesörler tıp fakültesinde). Allah yardımcın olsun, söylemesi kolay ama moralini yüksek tutmaya çalış..

dogum tarihimiz ayni canim ben ertan beye gidiyordum en son 11 martta gittim o zmandan beri gitmiyorum yarin selcuk beye randevum var ona gidip kararimi verecem ya ertan bey yada selvuk beyle yoluma devam edecem. Siz daha once muayene oldunuzmu hic ertan beye
Bu arada selçuk bey kim hangi hastane?

guneydın bayanlar. ben ılk başta bılgı hastanesıne gıttım.çalıştıgım ıcın randevularımı cumartesılerı alıyodum. sabah 10.30 olan randevuma 14.15 de gırdım. selcuk bey sezeryancı oldugu ıcın oglene kadar ınsanları alıyo sezeryana. genel olarak cumartesılerı öğleden sonra başlıyo. bılgınız olsun . hafta ıcı nasıl olur bılmıyorum ama. abartılan kadar ılgıde yoktu selcuk beyde. daha sonra medıcalpark aylın hanımla 14. haftama kadar devam ettım, tutarsız fıyat artışları benı gerdi,sonumu göremedım orda. sımdı allaha şükür gataya devam edıyorum ve gayet memnumum. her gıttıgımde nts ve ölçüm odasına gırıyorum, tansıyonumu olcüyolar. medıcalde bırakın tansıyonu semıner oldugunu bıle soylemedıler. hakkımızda hayırlısı. doktor cok onemlı en ufak bı endişe varsa kacın bence ordan. devlet hastenelerı kotu değil. aksıne herseyıyle gayet ıyı ılgılenıyolar. ıkı hafta sonra detaylıya gırcem ve bebegın kalbı ıcın detaylıdan harıç çoçuk kalp bölumde inceleme yapacaklar.( çok sukur bı sıkıntı oldugundan deıl, önlem amaçlı ınceleme). beklemeden hemen doktor gorsun ıstıyosanızda özel muayeneye gıtceksınız. aylın hanımda bu yuzden her hamıle ıcın ayrılmıs olan 15 dakıka da kımseyı bekletmemek ıcın en az 2 kişiyi muayene edıyo. buda sorulacak soruların kendını kapıda bulmanla sonlanıyo zaten.

medicalparka giden arkadaşlar doktorunuz size ne yeyip ne içeçeğinize nelere dikkat etmenize dair bir şeyler söylemedi mi? iş yerindeki arkadaşların gittiği doktorlar liste vermişler özellikle ne yemeleri gerektiğiyle ilgileniyorlarmış. bu çok sorun değil internetten de bakarak bulabilirim ama genel olarak hepsinde mi ilgisizlik var acaba diye merak ediyorum

• Beğen
Reactions: IsN
Evet randevu alip ucret odedim. Ama sanirim almasan da sekreterine soyleyip sadece sonuclari gosterebilirsin bana oyle yapabilirsin ama cok beklemek istemezsen randevu al demisti. Bi de kan testleri idrar falan istedi benden. Normalde randevu girisi olmasa bunlari isteyebilir miydi bilmiorm. Ben riske atmak istemedim Aldim randevu
Ayrıntılı ultrason fiyatı ne kadar bi de kaçıncı haftada yaptirdiniz

medicalparka giden arkadaşlar doktorunuz size ne yeyip ne içeçeğinize nelere dikkat etmenize dair bir şeyler söylemedi mi? iş yerindeki arkadaşların gittiği doktorlar liste vermişler özellikle ne yemeleri gerektiğiyle ilgileniyorlarmış. bu çok sorun değil internetten de bakarak bulabilirim ama genel olarak hepsinde mi ilgisizlik var acaba diye merak ediyorum
23 Nisanda Ahmet Süha hocaya muayene oldum ben zaten, yarım gün ordaymış. ilk gittiğimde ertan hoca da ikincide süha hoca da liste vermese de yiyecekler konusunda detaylı bilgi verdi, klasik tabi balık tavuk et mutlaka ye, her gün süt peynir tüket, hamurişinden kaçın baya anlattılar ikisinde de.
Bu arada benim de okudukça kafam karışıyor, 23.hafta oldum hala doktoruma bile karar veremedim. Ertan hoca iyidi ilk gittiğimde ama sanki o da hastaneye para kazandırmaya uğraşıyo gibi anladım burda, orda öyle bişi hissetmemiştim. Ahmet Süha hoca çok iyi, sakin sakin anlatıyo, önce ölçümleri yapıyım sonra anlatçam çocuğu da gösterip falan dedi, öyle de yaptı, ama sakinliği doğumda beni gerebilir :)
Banu hanıma kafam takılmıştı ama yazılanları okuyunca ona hiç görünmesem mi diye emin olamadım. Aylin hanımı zaten hiç aklımdan ggeçirmiyorum bile :KK43:
Bütün testlerimi tetkiklerimi de Zübeyde Hanım'da yaptırıyorum bu arada.

X