ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

oyu maaşallah çok güzel günler seni bekliyor kalp atışı cinsiyeti tekmeleri hazırlıkları benîim biliyorsun tüp bebek geçmişimi Ertan hıca bildiği için ondan vazgeçmek istemedim ama hastanenin fiyat politikası çok sıkıntılı problemli bir gebelik olmasaydı kesinlikle vazgeçerdim ne olacağı belli olmaz oturmuş bir hastane tercih ederdim kesinlikle

mesela nereleri düşünürdün ?

Kızlar bende çok kararsızim hastane ve Dr konusunda. Yakınlık açısından medicalpark bana uygun ancak tereddutlerim var

Kızlar bende uzunca bir hastane ve fiyat araştırmasından sonra sonunda medical parkta karar kıldım tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıracam bgn ve ertan beye gidicem inş :)

Kızlar bende uzunca bir hastane ve fiyat araştırmasından sonra sonunda medical parkta karar kıldım tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıracam bgn ve ertan beye gidicem inş :)
Benim bu tamamlayıcı sağlık sigortası hakkında hiç bilgim yok ya nerden bilgi alabilirim . Bende medicalpark ta gebelik takibi ve doğum düşünüyorum

Kızlar ne zaman iyi olucaz bilen var mimide bulantısı bir yandan halsizlik bir yandan bacak agrim bir yandan. Baygınlık geliyor sürekli . Konuşmaya halim yok o derece. iyi olmak istiuorum artık Allah im şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine tüm hamislere şifa ver ağrılarıni gider

Kızlar Kasım annesi formuna yazayım derken buraya yazmışım akıl da kalmadı bende artık

mesela nereleri düşünürdün ?
özel düşünüyorsan Keçiören hastanesinin fiyatları uygun Engin furtun dan da baya iyi bahsediyorlar devlette de Zübeyde hnm a mutlaka bir kez gider denerdim mhrs den randevu alırsan hiç beklemede olmuyormuş özelleri geçti diyorlar gitmediğim için bunlar bnm yorumlarım değil ama duyduklarımdan değerlendirmelerim canım Rabbim hayırlı nere ise oraya yönlendirsin seni

Merhaba kizlar ben medical parka devam ediyorum. Aylin hocadan cok memnunum. Evet fiyat konusu cok sıkıntılı ancak guvenilecek doktor bulmak da cok zor maalesef .

Ben de Aylin Hanim a devam ediyorum.Değişen fiyat politikaları sin haftalarima yaklastigim için beni çok etkilemedi.Simdi tek düşündüren doğuma Aylin Hanim un girip giremeyeceği.Normalde ayin sonu görünüyor doğum ama inş bir sürpriz olmaz.Aylin Hanim da ayin başlarında yurt dışına cikacakmis.12 sinde dönecekmiş ya da 14 u.İnş o zamana denk gelmeyiz.O kadar para döküp Aylın Hanim a gidip doğumu başka bir doktorda yapmak istemem.Gerçi diğer doktorları da iyi diyorlar da.Diğer doktorlarca doğum yapanlar ya da kontrole gidenler bilgilendirir misiniz nasildir yaklaşım,genel intibalar.

Banu hanim varmis. Ben banu hanima gitmeyi planlıyorum ancak banu hanim la ilgili burada hiç yorum göremedim. Banu hanima giden varsa yorum alabilir miyim

Bende ahmet süha özer e basladım 6 haftalıgım gayet ilgili, yaklasımı cok güzel ahmet süha bey in dogum yaptırdığı hastası varmı varsa bilgi verirse sevinirim

Ben ilk kez 7 haftalıkken Medical Parka gittim Ertan hoca'ya, ilgili ve enerjik bir doktordu ama tamamlayıcı sağlık sigortası olmadığı için takibi etlik zübeyde de yaptırdım. şimdi 22 haftalığım dün Banu hocaya gidecektik Aylin hocanın yoğunluğundan dolayı Banu hanımı tercih etmiştim ama yoktu 23 nisan olduğu için biz de Ahmet Süha hocaya göründük. Biraz enerjisi düşük ama ilgili bir doktor, detaylı anlatıyor her şeyi, hatta yüzün göremedik ters durduğu için onu döndürür müyüz diye uğraştı bekledi baya, bir ara 4 boyutlu görüntüyü de açtı ama yüzünü göremeyince çok anlamı olmadı. Ben de burada okuduğum fiyat değişikliklerinden korktum dün teyit ettim tekrar 1775 sizin fiyatınız değişmiyor daha önce kaydettirdiğiniz için dediler. Hocaya da durumu anlattım testleri yine etlik'te yaptıracağım diye o da 29.haftada gel dedi sağolsun, öyle olmaz illa gel demedi. yine de doğum konusunda kararsızım ama banu hocaya mı gitsem bi dahaki sefere de hala emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…