-
- Konu Sahibi kamikaze06
Canım geçen benim nts ye gireceğim belli değildi, dr istedi muayeneden çıktıktan sonra hemen aldılar, yoğun değil sanirimNst için randevu sldınız mı yoksa randevudan yarım saat önce gitmek yeterli olur mu.
canım ben en başından beri özel dr gitmedim dev hast gidiyorum ama doğumu özelde düşünüyordum suan ise doğumda dev hast dusunuyorum haftaya gittiğimde doğum bölümüne çıkıp araştırıcam ins olumlu olur zaten ozeller çok pahalıBen kesin olarak medicale gitmiycem. Yarinda devlet hastanesine gidip gozlem ve bilgi alcam. Bi cok hastane zaten gece normal dogumlarda illaki doktoru sicak yatağından kaldırıp getirmez diye dusunuyorum ve olede gozlemliyorum zaten. Bicok doktorda genelde ozelde calisanlar sezaryen yapiyo ki gunu ve saati doktora uygun bi zamani seciyolar. Biraz rahat olmamiz gerek sanirim. Riskli bi gebeligimiz yoksa ve bazi tercihlerimiz on plandaysa her konuda icimize sinen yer olmali. Kendi adima söylüyorum medicalpark beni cok yordu tercihimden sildim orayi bu yuzden.
canim özel hast tam bir ticaret haneye donmus bence zubeyde Hanim kadın doğum hastanesi ni bir dene boşuna para verme hemde randevu alınca hiç beklemiyorsun özelde randevulu olduğun halde bekletiyrlar benim fikrim bu yinede sen bilirsin dev hast her türlü tahlil yapiliyormerhaba arkadaşlar dün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. batıkentte oturuyorum. haftasonu sigorta yaptıracağım. medicana mı medical park mı çok kararsızım. bu yorumları da ookuyunca medicanaya mı gitsem diye düşünüyorum. ama orası da yoğun bir hastaneymiş.
hangi doktora muayne oldun canım ismi nedir ben oraya gıdıyorumHastane araştırmaya devam ediyorum .Geçen hafta yenimahalle devlet hastanesine gittim doktor baya ilgilendi. ilk defa nts ye girdim.
nts ye girmek için 5 dk bekledim 20 dk kalıyosun zaten .sonucu doktora gösterdim tekrar istedi. baya ilgilendi. Ama tek sıkıntı ilk doğumlarda zekai tahir yada etliğe yönlendiriyolarmış uzun sürdüğü için . orası olmadı yani.
Bir diğer araştırdığım mevzu tamamlayıcı sağlık sigrtası medicane ve eryaman hastanesi ile anlaşması var Medicane 2700 son ayda olduğum için tahlil için ayrı poliçe almama gerek yok. doğumdan önceki kan tahlili 2 gün yatış refakatçi doktor ücreti bebeğin ilk kontrolleri dahil bu fiata. prof da olsa sadece 100 lira muayene ücreti alıyolar. poliçe kapsamında . Eryaman hastanesi 1500 ama orayı araştırmadım medicaneden herkes memnun.
canım orda muayne ücretleri ne kadarmış başkent üniversitesinden bahsedıorsun değil mikesinlikle sana katılıyorum ve aynı karardayım. ben bu cts başkent hastanesıne başlıyorum.
canım orda muayne ücretleri ne kadarmış başkent üniversitesinden bahsedıorsun değil mi
teşekkürler. medicanaya gidip tahlilleri devlet hastanesinde yaptırıp götürsem sıkıntı yaparlar mı acaba. tahlil paketini dahil etmeyince daha uygun oluyor haliyle.Medical deki doktorlar uzman medicana da prof ve doçentte var .sigorta yaptırırsan medicane de 100 liraya prof da muayene olabilirsin . medicalde 112 lira uzman a muayene için veriyosun
canım lütfen gelınce bana da yaz olur mu bır de acaba tahlıl ucretleri nasıl acaba ona da bır baksanevet başkent ün. hastanesine gideceğim.doç dr. muayene ücreti 104 tl normal doğum 1100 zorunlu sezeryan 1000 tl diye bilgi aldım yarın gideceğim bakalım. daha detaylı öğrenirim...arkadaşım orda doğum yaptı ve cook memnun kaldı . be de bu sebeple tercih ettim. fiyatlarda uygun geldi açıkçası:)
canım aynı haftadayız ben de medical parka yakınım doktor önerisi arıyorumMedical park icin sigortami yaptirdim bir iki kez gidecegim evime yakin olmasi sebebiyle. memnun kalmazsam medicanaya devam edecegim. Gidince izlenimlerimi paylasirim. Hepinize kolaylıklar diliyorum.
Benim arkadaşlarım hep Aylin Ayrım'a gitti. Çok memnunlardicanım aynı haftadayız ben de medical parka yakınım doktor önerisi arıyorum
Hayirli olsun cnm. Aylin hanimdan benim de arkadasim memnun ama yinede net birsey soyleyemiyorum. Ilk randevum 23nisana gider gitmez yazarim sanacanım aynı haftadayız ben de medical parka yakınım doktor önerisi arıyorum