ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

dün medicale gittim bana yoğun gibi gelmedi.sanırım muayene ücretlerinden.insanlar sekreterlerle kavga ediyordu bu fiyat değişikliğiden dolayı .ama hemşireler yoğun dediler nst ye girdiğimde.banu hanımın muaynesine 112 tl verdim.nst ise 24 tl.banu hanım bu sefer banada resim vermedi ama önemli değil.önemli olan bebeğimi çok güzel muayne etmesi bence önemli olan o.burdaki doktoruma 35 tl ye muayne oluyorum bol bol resimde veriyor muayne olurken ağzını gözünü net görüyorum fakat burdaki doktor bana güven vermiyor.onun için işin ehli olan banu hanıma güveniyorum hayırlısı bakalım.artık doğumuma az kaldı ama kızımız nazlanıyor.bu 3. doğumum olacak inşallah.diğer doğumlarıma kıyasla geç kaldı doğumum.bakalım en son 20 nisana kadar bekliycez gelmezse suni sancıyla doğum yapıcam.gitmişken doğum fiyatımıda teyit edeyim dedim benim anlaşma yaptığım bayan ayrılmış biraz sıkıntı oldu ama daha önce anlaştığım fiyattan form doldurup işimi garanti altına aldım.dedik işleriniz açılmış adam evet baya açıldı dedi .o yüzdenmi fiyat artışına gidildi dedik adam güldü.yani artık tanıtımını yaptı kabullenenler böyle gidecekler özelliklede böyle son haftalarına girenler.çünkü son anda nasıl doktor-hastane değişkliği yapalım çok zor,rabbim yardımcımız olsun.

Nst için randevu sldınız mı yoksa randevudan yarım saat önce gitmek yeterli olur mu.

canım ben en başından beri özel dr gitmedim dev hast gidiyorum ama doğumu özelde düşünüyordum suan ise doğumda dev hast dusunuyorum haftaya gittiğimde doğum bölümüne çıkıp araştırıcam ins olumlu olur zaten ozeller çok pahalı

merhaba arkadaşlar dün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. batıkentte oturuyorum. haftasonu sigorta yaptıracağım. medicana mı medical park mı çok kararsızım. bu yorumları da ookuyunca medicanaya mı gitsem diye düşünüyorum. ama orası da yoğun bir hastaneymiş.

canim özel hast tam bir ticaret haneye donmus bence zubeyde Hanim kadın doğum hastanesi ni bir dene boşuna para verme hemde randevu alınca hiç beklemiyorsun özelde randevulu olduğun halde bekletiyrlar benim fikrim bu yinede sen bilirsin dev hast her türlü tahlil yapiliyor

Medical deki doktorlar uzman medicana da prof ve doçentte var .sigorta yaptırırsan medicane de 100 liraya prof da muayene olabilirsin . medicalde 112 lira uzman a muayene için veriyosun

Önceki gün gittim muayeneye.O gün çok doğum varmış.Yoğun bir gün olacak dedi Aylin Hanim.Bebeği renkli goremedik program yüklü değilmiş.Ama güzel ilgilendi.Hatta başladık başlayalı odasında ilk defa bu kadar çok kalabildik.Allah sizi inandirsin 12 13 dk yi bulmuştur:))Bebeğimiz gayet sağlıklı.Gene bi karaltili fotosunu alabildik.Karaltı da olsa cocuum o benim:) Yalniz her gitmeye tansiyon olculuyomus ben yeni öğrendim.Bebeğim kendini çok belli etmiyor diye refakatci sanmış olabilirler.Esimle de gidiyoruz gerçi ama neyse:)Moraller fena bozuk değişiklikler hasebiyle ama artik sindirdim.Herkese sağlıklı ve mutlu doğumlar.Artik sikmayin canınızı.

hangi doktora muayne oldun canım ismi nedir ben oraya gıdıyorum

canım orda muayne ücretleri ne kadarmış başkent üniversitesinden bahsedıorsun değil mi

evet başkent ün. hastanesine gideceğim.doç dr. muayene ücreti 104 tl normal doğum 1100 zorunlu sezeryan 1000 tl diye bilgi aldım yarın gideceğim bakalım. daha detaylı öğrenirim...arkadaşım orda doğum yaptı ve cook memnun kaldı . be de bu sebeple tercih ettim. fiyatlarda uygun geldi açıkçası:)

teşekkürler cevaplar için. bir de şu nst dedikleri şey ücretli mi özel hastanelerde yani test ücreti gibi ekstra ücret alıyorlar mı

Medical deki doktorlar uzman medicana da prof ve doçentte var .sigorta yaptırırsan medicane de 100 liraya prof da muayene olabilirsin . medicalde 112 lira uzman a muayene için veriyosun
teşekkürler. medicanaya gidip tahlilleri devlet hastanesinde yaptırıp götürsem sıkıntı yaparlar mı acaba. tahlil paketini dahil etmeyince daha uygun oluyor haliyle.

canım lütfen gelınce bana da yaz olur mu bır de acaba tahlıl ucretleri nasıl acaba ona da bır baksan

Medical park icin sigortami yaptirdim bir iki kez gidecegim evime yakin olmasi sebebiyle. memnun kalmazsam medicanaya devam edecegim. Gidince izlenimlerimi paylasirim. Hepinize kolaylıklar diliyorum.

Medical park icin sigortami yaptirdim bir iki kez gidecegim evime yakin olmasi sebebiyle. memnun kalmazsam medicanaya devam edecegim. Gidince izlenimlerimi paylasirim. Hepinize kolaylıklar diliyorum.
canım aynı haftadayız ben de medical parka yakınım doktor önerisi arıyorum

Kızlar Medicalpark'ta Ertan Bey varmış,nasıl?Bu nts dediğiniz şeyin ücreti nedir bir de?Ayrıca doğuma bir ay kaladan itibaren test yapılmaya devam ediyor mu? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…