ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Ben medikal park aylin hanima devam ediyorum cok iyi ilgili bir doktor gorumcem de cuma gunu dogum yapti sirf aylin hanim icin medikalpark diyenlerdenim

2gunduz 1gece kaldi refakatci ucreti ve hastaneye nekadar odedi tam bilmiyorum o hakim anlasmali indirimi vardi tam konusmadik

ben medicalpark ilk açıldığı hafta başlayıp fiyatları doğum için sabitlemiştim 2250 mi neydi. şimdi 22 nisana doğuma gün aldık, sorun çıkarırlar mı acaba? Fiyatın değiştiğini yeni öğrendim. Biz gittiğimizde 79 du. ilk başladığımda 35'ti ne güzel. Aylin Hanım'dan herkes memnun. Bana 6 hafta sonra gel dediği olmuştu mesela zırt pırt tahlil nst muayane parası almıyor ne güzel. ben de devlette gidiyorum aralarda nstye de hep orada girdim. medicalparkta nst ücretli miymiş! hiç nst girmeden doğum yapıcam medicalparkta.Aylin hanım çok iyi ama normal doktorlara göre biraz rahat. Devletteki doktor her hafta gel dedi mesela her gittiğimde de nstye bağlıyor. Yenimahalle devlet hastanesi özgül özkan çelikel. mükemmel bir kadın. devlette doğursam ona denk getirmeye uğraşırdım ama benim plasenta aşağıda olduğundan burada doğurma dedi. mhrs.gov.tr'den ona randevu alabilirsiniz biraz zor bulunuyor ama değer!

Hastane araştırmaya devam ediyorum .Geçen hafta yenimahalle devlet hastanesine gittim doktor baya ilgilendi. ilk defa nts ye girdim.
nts ye girmek için 5 dk bekledim 20 dk kalıyosun zaten .sonucu doktora gösterdim tekrar istedi. baya ilgilendi. Ama tek sıkıntı ilk doğumlarda zekai tahir yada etliğe yönlendiriyolarmış uzun sürdüğü için . orası olmadı yani.
Bir diğer araştırdığım mevzu tamamlayıcı sağlık sigrtası medicane ve eryaman hastanesi ile anlaşması var Medicane 2700 son ayda olduğum için tahlil için ayrı poliçe almama gerek yok. doğumdan önceki kan tahlili 2 gün yatış refakatçi doktor ücreti bebeğin ilk kontrolleri dahil bu fiata. prof da olsa sadece 100 lira muayene ücreti alıyolar. poliçe kapsamında . Eryaman hastanesi 1500 ama orayı araştırmadım medicaneden herkes memnun.
yenimahallede hangi doktora gittiniz ben özgül hanıma gidiyorum çok iyi biri. Aylin Hanım'dan aşırı memnunum neyseki 38. haftadayım fiyat değişimi beni çok etkilemeyecek.

Ertan beye gidenler dogum ucreti degistimi degismedimi simdi... Eger degistiyse iki ay bile gecmeden iki kez zamlanmasi hic hos degil. Ve bu yuzden kizimi dogurdugum hastane sincan koruya gecmeyi dusunuyorum gidip konusmayi dusunuyorum bu haftadan sonra kabul ederlermi bilmem. Kizimda sirnaktaydim bi 16. Haftamda gittim sonra 34. Hafta gibi gidebildim tekrar saolsun dr.umda sorun cikarmadi

Ertan beye gidenler dogum ucreti degistimi degismedimi simdi... Eger degistiyse iki ay bile gecmeden iki kez zamlanmasi hic hos degil. Ve bu yuzden kizimi dogurdugum hastane sincan koruya gecmeyi dusunuyorum gidip konusmayi dusunuyorum bu haftadan sonra kabul ederlermi bilmem. Kizimda sirnaktaydim bi 16. Haftamda gittim sonra 34. Hafta gibi gidebildim tekrar saolsun dr.umda sorun cikarmadi
Canım ben de aynı durumdayım ortada kaldım resmen.Yozgat'ta bir ilçede yaşıyorum,kayseriye gidiyordum akiplere,şimdi doktorumun haziran ayında ayrılacağını duydum daha ben dogurmadan ortada kalmış olacağım.Ailem ankarada.En olmadı ankarada dogururum dedim.O da dediğin gibi sıkıntı oluyormuş.Son ayda sırf dogum için gittiğin zaman kabul etmiyormuş her doktor.Akropol'den randevu almıştım 4 ay önce,taaa temmuza vermişlerdi.Ne yapacağımı şaşırdım...

Canım ben de aynı durumdayım ortada kaldım resmen.Yozgat'ta bir ilçede yaşıyorum,kayseriye gidiyordum akiplere,şimdi doktorumun haziran ayında ayrılacağını duydum daha ben dogurmadan ortada kalmış olacağım.Ailem ankarada.En olmadı ankarada dogururum dedim.O da dediğin gibi sıkıntı oluyormuş.Son ayda sırf dogum için gittiğin zaman kabul etmiyormuş her doktor.Akropol'den randevu almıştım 4 ay önce,taaa temmuza vermişlerdi.Ne yapacağımı şaşırdım...
canim durumunu anlatirsan kabul edebilirler. Ben sirnaktan geldim ve sadece 16. Haftamda muayene oldum ve durumumu anlattim kabul etti dr.um saolsun. Bor arkadasimda akrapolde dogum yapti o da tunceliden geldi dogum icin ve yaklasik 33 haftalik hamileydi. Eger sorunlu bi gebelik yoksa sorun olacagini sanmiyorum. Durumunu anlatirsin. Sincan korudan memnun kaldim ben ama dr.um baska sehire gitti yeni dr.lari tanimiyorum ve evime yakin diye medicali sectim ama pisman ettiler koruyla gorusecem yuzyuze gidip durumumu anlatirsam pek sorun cikacagini sanmiyorum suan iki dr. Kestirdim kafama ikisinden biri olur ins

canim durumunu anlatirsan kabul edebilirler. Ben sirnaktan geldim ve sadece 16. Haftamda muayene oldum ve durumumu anlattim kabul etti dr.um saolsun. Bor arkadasimda akrapolde dogum yapti o da tunceliden geldi dogum icin ve yaklasik 33 haftalik hamileydi. Eger sorunlu bi gebelik yoksa sorun olacagini sanmiyorum. Durumunu anlatirsin. Sincan korudan memnun kaldim ben ama dr.um baska sehire gitti yeni dr.lari tanimiyorum ve evime yakin diye medicali sectim ama pisman ettiler koruyla gorusecem yuzyuze gidip durumumu anlatirsam pek sorun cikacagini sanmiyorum suan iki dr. Kestirdim kafama ikisinden biri olur ins
Canım ben ara tatilde fenalaştım sincan koru da aşkın beye muayene oldum.Pek güzel ilgilendi sağ olsun.Serum almıştım,bitene kadar defalarca geldi gitti kontrol etti.En olmadı ben de onunla görüşeceğim gibi.Akropolden ise Bülent Alp Aydın'dan randevu almıştım.Onu da bekletiyorum son ana dek dursun diyorum.Çok kararsız kaldım.Korunun doğum fiyatları nsılmış onu bir öğrenebilsek keşke.

Canım ben ara tatilde fenalaştım sincan koru da aşkın beye muayene oldum.Pek güzel ilgilendi sağ olsun.Serum almıştım,bitene kadar defalarca geldi gitti kontrol etti.En olmadı ben de onunla görüşeceğim gibi.Akropolden ise Bülent Alp Aydın'dan randevu almıştım.Onu da bekletiyorum son ana dek dursun diyorum.Çok kararsız kaldım.Korunun doğum fiyatları nsılmış onu bir öğrenebilsek keşke.
Ben eger gidersem fiyat bilgisi yazarim bende askin yada huseyin bey den yanayim.1750 dogum 90kusur muayene duydum nst de 30 du sanirim ama sonra zam geldimi bilmem. Medicalpark gibi zirt pirt zam yapmiyorlar ama hatta acildiklari sene her hastane zam yaparken bunlar yapmadilar. gecen sene arkadasimada 1750 demislerdi dr.um ayrilacagi icin akrapole gecti o da. Yani zam gelmediyse yine bu fiyattan super olur. Tabi pazarlikta yapmaya calisacam daha once dogum yaptim vs diye. Belki esimin isinden uyeliginden dolayi ekstra indirim alabilirim

Fi
Ben eger gidersem fiyat bilgisi yazarim bende askin yada huseyin bey den yanayim.1750 dogum 90kusur muayene duydum nst de 30 du sanirim ama sonra zam geldimi bilmem. Medicalpark gibi zirt pirt zam yapmiyorlar ama hatta acildiklari sene her hastane zam yaparken bunlar yapmadilar. gecen sene arkadasimada 1750 demislerdi dr.um ayrilacagi icin akrapole gecti o da. Yani zam gelmediyse yine bu fiyattan super olur. Tabi pazarlikta yapmaya calisacam daha once dogum yaptim vs diye. Belki esimin isinden uyeliginden dolayi ekstra indirim alabilirim
Fiyatını öğrencince bana da yaz kuzum olur mu?Ankara'da doğum ücretleri çok yüksek.Toplamda üç binden aşağı olan pek yok :)

edikalde nts ücreti nedir?Kaçıncı haftadan sonra başlanıyor?Ne kadar sürüyor?Bilen var mı arkadaşla
nst 23 ya da 26 lira diye biliyorum. toplamda 20-dk ya da yarım saat sürüyor. pazartesi giricem bana. tam ücreti yazabilirim o zaman. herkese mutlu doğumlar :)

Medical park ankara hastanesine gidiyorum..Aylin hanım Ã..kontroller apar topar oluyor yoğunluktan ve Maalesef yarı yolda bıraktılar, beni ve benim gibi bir çok kişiyi.. Muayene ücretini 79 lira dan bir anda 180 liraya çıkardılar..

Ben bugun ayrintiliya girdim. 25 dk surdu. 4 boyutlu deildi ultrason renkli goruntu alamadim. Ama ultrason fotosu verdi.gayet guzel aciklamali anlatti bakti bebegime cok sonra aylim hanima gectik sonuclari gosterdik. Onunla da ultrasona girdim. Onda 4 boyutlu varmis falan guncelleme yapmamislar gorunmedi renkli. Ama cok net gordum bebegimi 4 boyutluda renksiz olarak. Agzini acip kapayip dilini bile gorduk. Baya da ilgilendi benimle. Bebgim hakkinda yorunlar bile yapti. kan tahlili idrar tahlili istedi. Yarin mesajlasalim bi sikinti olursa seker yuklemesi yapariz dedi. Gayet memnun ayrildim. Renkli de artik 5 hafta sonraya kaldi. Bi o sikintim oldu
Merhaba ayrıntılı ultrason sonrası tekrar Aylin hanım dan randevu alıp tekrar muayene ücreti ödediniz mi

X