- 16 Nisan 2012
- 45
- 11
-
- Konu Sahibi kamikaze06
Geçen hafta Nts 23 tl ydi, benden kan, ıdrar ve nts istemişti hatırladığım kadarıyla toplam 70 civarıydı, tabi değişmediyse, dr doğuma kadar senden tekrar kan idrar tahlili istemeyecgim dedi geriye sadece nts kaliyo inşKızlar ben de 35. Haftadayım yarın doğum ücretleri hakkında net bilgi alınca sizlerle paylaşıcam ben de en fazla 4 kere giderim diye düşündüm tekrar doktor ve hastane aramak için çok geç bizim için. Dığum ücreti depişmeditse eğer ben hala tercih etmek durumunda kalıcam gibi görünüyor. Bir arkadaş eşlerle katılabiliyor uz demiş eğitimlere bize gelebilirsiniz demişlerdi. Bir de kızlar nta filan ya da kan tahlili dığuma kadar bunlara ne kadar öderiz sizce
Canım ben de ilk önce oraya gittim elif hanım iyi ama devlet hastanesi gibi yoğun ve normal doğum olacaksa afedersin çocuğun başı görünene kadar ebe ve hemşireler ilgileniyor son anda dr un geliyor onun da önemi kalmiyo, orası da paracı 3. Ayimda sol göğüs kafesimde ağrıyla aciline gittim, midede olabilir dediler yukarıya gastronomiye yönlendirdiler gittim gündüzdu sıra var 2 saat bekleyin dediler. Hamileyim ve ağrıdan kıvranıyorum, zekai tahire gittik acil de güzelce 1 saat ilgilendiler, tahlil, kan, nts, ultrason, kalp grafiği baktılar.bi daha gitmedim lokman hekime, dr da bi yere kadar malesefkizlar bende çok araştırdım ve 2 dk muayene için okadar para vermeye gerek yok sonuçta doğum ücreti çocuk alış verişleri baya tutuyor zaten suan kontrolü zubeyde Hn gidiyorum randevu alıyorum. randevusu hastalar öncelikli saatinde musun oluyorum dr doğuma girse doğumda orda yaparım ama hangi dr nöbetçi ise o giriyor oyüzden özel hastanede düşünüyorum onuda araştırdım Lokman Hekim hast dr elif Hn iyi diyorlar kalabalık mis ama doğuma dr giriyormus bakalım bu ay randevum var ilk kez gidicem
canim ben henüz gitmedim gitmeyi düşünüyorum dev hast düşünmüyorum doğumu bakalım hayırlısıCanım ben de ilk önce oraya gittim elif hanım iyi ama devlet hastanesi gibi yoğun ve normal doğum olacaksa afedersin çocuğun başı görünene kadar ebe ve hemşireler ilgileniyor son anda dr un geliyor onun da önemi kalmiyo, orası da paracı 3. Ayimda sol göğüs kafesimde ağrıyla aciline gittim, midede olabilir dediler yukarıya gastronomiye yönlendirdiler gittim gündüzdu sıra var 2 saat bekleyin dediler. Hamileyim ve ağrıdan kıvranıyorum, zekai tahire gittik acil de güzelce 1 saat ilgilendiler, tahlil, kan, nts, ultrason, kalp grafiği baktılar.bi daha gitmedim lokman hekime, dr da bi yere kadar malesef
canim normal doğumlarda genel olarak önce Ebeler ilgileniyor dr son anda geliyr dusun sene doğumun mesai saatın içinde olursa dr tüm hast bırakıp senin yanında beklemez malesef bu boyleSimdi tekrar hastane fiyatlarina baktim icim sisti. 6000/7000 bu nedir ya.soygun resmen.lokman hekim e gitmistim devletten farki ne anlamadim cok kalabalik bekliyosun.kendi doktoru ile konustum burasi butik hastane normal dogum yapip cikarlar riskli durumlari kabul etmiyoruz dedi.digerleri hskkinda yorumlari okudum kimseden memnun kalmamislar. Medical parkta banu ile devletten birini karsilastirirsam devlet doktoru daha sevecendi.o kadar hastane gezdim hicbirini sevmedimm(ufuk a gittim devlet gibi her gittigimde doktir degisiyo.en son dosyami kaybettiler ssnki binlerce hasta var. Medicslde baran hocada dogum a girecekti ama ssyle demisti once ebe hanimlar ilgileniyo ben sonradan gelirim
çok ilginç cidden 300 tl değilmiydi epidural dedim, 500 oldu dediler dün :)Extra bir gün yatış olursa 275 tl suit oda istersen 400 tl fark ödüyormuşsun. Durumlar böyle. Onun dışında eğitim güzeldi hemşire çok tatlıydı, gezdiğimiz oda tertemiz ve çok güzeldi. Benden önce arkadaş 500 tl fark yazmış. 300 dediler bana.