ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

çok ilginç cidden 300 tl değilmiydi epidural dedim, 500 oldu dediler dün :)
Hayırlısı bakalım..
bencede hayırlısı, bana öyle dediler walla. amann 300-500 neyse bir hayırlısıyla doğum yapalım. böyle şeyleri düşünmekten şiştim iyice. gerçekten ankara güya daha iyi. insan hastane bulamıyo. bu işler biraz da şans işi kızlar. Allah hepimizi kurtarsın..

canim benim normalde migrenim var hamielyken bile neler cekiyorum tuttumu 3-4 gun suruyor ilacta alamadigim icin. Yani benim bas agrisi olma olasiligi cok cok yuksek. Migreni olmayan birinde olmayabilir dedigin gibi.

Günaydın arkadaşlar. Yenimahallede hatice hanim varmis onada cok iyi diyolar. Ilgilenmek istersen aklinda bulunsun.
yenimahallede hatice hanimi bende duydum. bu hamileligimde 4aya kadar mine senem hamina gittim onada cok icim isindi. Cok seker bi bayan. Goruntude veriyordu istemeden :) bide osman beyi duydum oradami hala bilmiyorum kizimda arastirmistim 2-3 sene once yani. yani nerdeyse bir ayda iki kez zam yapmislar 40tl nerde 112 nerede. Ben fiyat ve yakinlik acisindan tercih etmistim bilseydim boyle olacagini koruya giderdim. Nst nin ucretli olmasida cok sacma geliyor bana. Ben kizimi koruda dogurdum nst ucreti yoktu ama sanirim oradada var suan nst ucreti

O zaman artisi eksisi ile degerlendirirsek medikal park, Universite hastanesinden ozel muayene, Devlet hastanesi ve baska bi ozel hastane..en mantiklisi hangisi..

O zaman artisi eksisi ile degerlendirirsek medikal park, Universite hastanesinden ozel muayene, Devlet hastanesi ve baska bi ozel hastane..en mantiklisi hangisi..
Canım istediğin şartlara göre de değişir, maddi durumuna göre de... dr da önemli hastane de... zekai tahir en gelişmiş hastane bence ama benim için mahremiyet önemli mesela onu düşünmesem oraya giderdim. Veya maddi durumum el verse dr. sevgi ateş e giderdim pek çok arkadaşım ondan memnun vs

kızlar başkent hastanesi fiyatları hakkında bilgisi olan var mı. ben doktorları cok iyi diye duydum hep. fiyat da makul olursa oraya geçeceğim..devlet hastanesinden de randevu aldım cuma gunune...artık kesinlikle gitmek istemıyorum medıcale...umarım bi çıkar yol bulurum da oraya gitmek zorunda kalmam..

Arkadaşlar bugün gittiğimde çok kalabalıktı hastane. İnşallah böyle kalabalık bir günde doğurmam.

Kizlar şuan yazilanlari okudum ve cok mutsuzum.ben sehir disindan gelicektim doguma aikrm ankarada oldugu icin.aylin hanima muayrne oldum 16.haftamda yogunluk ve ilgisizlik girmemistm fiyatlatda uygundu o zamn.bianda boylr artis korkuttu beni.hastanedeki yogunlugu para artisiyla dagitmaya calisiiolr bence devlete dönmüş gibi gözüküyor yorumlara göre devlette doguruyum kurtulym gecio icimden kendim aci cekcem kendim dogurcam o kadarda para bayilcam kafam cok karışık ne zor ismis

valla katılıyorum çok zor dev hastanesine güvenen kesinlikle doğumu orda yapardım suan daha kontrol için dev hast gidiyorum özel hast çok aşırı bir fark yok haftasına göre tüm tahliller yapılıyor en azından özel hast gereken gerekmekte hersey istiyor tam bir ticaret haneye donmus

eğitime nası katıdınız kaçta başlıo nası katılıorz banada katılın dedıler ama bılgı alamadım ole cıkıp gıdemedımde merak ettım

Haftası erken olup da vazgeçenler doğru karar bu bnm üçüncü hastanem Keçiören'de Engin furtun vardı bi de ben Ertan hocanın burda olduğunu bilmeden önce oraya karar vermiştim sonra Ertan hocayı öğrendim ve buraya başladım doğumu atlatırsam Allah'ın izniyle bîr daha asla gitmeyeceğim bir hastane hatta ticarethane desem daha iyi olur

ben kararımı verdin bırakıyorum medicali...baskente yada olmadı devlet hastanesine gideceğim

Ben bugun ayrintiliya girdim. 25 dk surdu. 4 boyutlu deildi ultrason renkli goruntu alamadim. Ama ultrason fotosu verdi.gayet guzel aciklamali anlatti bakti bebegime cok sonra aylim hanima gectik sonuclari gosterdik. Onunla da ultrasona girdim. Onda 4 boyutlu varmis falan guncelleme yapmamislar gorunmedi renkli. Ama cok net gordum bebegimi 4 boyutluda renksiz olarak. Agzini acip kapayip dilini bile gorduk. Baya da ilgilendi benimle. Bebgim hakkinda yorunlar bile yapti. kan tahlili idrar tahlili istedi. Yarin mesajlasalim bi sikinti olursa seker yuklemesi yapariz dedi. Gayet memnun ayrildim. Renkli de artik 5 hafta sonraya kaldi. Bi o sikintim oldu

Hastane araştırmaya devam ediyorum .Geçen hafta yenimahalle devlet hastanesine gittim doktor baya ilgilendi. ilk defa nts ye girdim.
nts ye girmek için 5 dk bekledim 20 dk kalıyosun zaten .sonucu doktora gösterdim tekrar istedi. baya ilgilendi. Ama tek sıkıntı ilk doğumlarda zekai tahir yada etliğe yönlendiriyolarmış uzun sürdüğü için . orası olmadı yani.
Bir diğer araştırdığım mevzu tamamlayıcı sağlık sigrtası medicane ve eryaman hastanesi ile anlaşması var Medicane 2700 son ayda olduğum için tahlil için ayrı poliçe almama gerek yok. doğumdan önceki kan tahlili 2 gün yatış refakatçi doktor ücreti bebeğin ilk kontrolleri dahil bu fiata. prof da olsa sadece 100 lira muayene ücreti alıyolar. poliçe kapsamında . Eryaman hastanesi 1500 ama orayı araştırmadım medicaneden herkes memnun.

Canım ayrıntılı ya ne kadar fark ödedin peki bende bugün gideceğim

Hanimlar yenimahalle devlet guzeldir ilk hamileligimde bi sure gittim bu hamileligimdede ilk 4ay gittim. Hatta kizimi orada dogurayim dedim ama normal dogum istiyordum Ve gece cocuk dr.u olmadigi icin nobetci gece dogum yaptirmiyorlar baska hastaneye yonlendiriyorlar. Eger sezeryan olacaksaniz sorun yok gunduz istediginiz dr.un oldugu gune dogum yapabilirsiniz. Ama normal icin pek uygun degil. Gece gelme ihtimalide var sonucta. Bende 10gune gidecem medicale Ve kararimi verecem kizimi koruda dogurdum olmadi gidip oraylada gorusup arastirma yapacam.

Ben kesin olarak medicale gitmiycem. Yarinda devlet hastanesine gidip gozlem ve bilgi alcam. Bi cok hastane zaten gece normal dogumlarda illaki doktoru sicak yatağından kaldırıp getirmez diye dusunuyorum ve olede gozlemliyorum zaten. Bicok doktorda genelde ozelde calisanlar sezaryen yapiyo ki gunu ve saati doktora uygun bi zamani seciyolar. Biraz rahat olmamiz gerek sanirim. Riskli bi gebeligimiz yoksa ve bazi tercihlerimiz on plandaysa her konuda icimize sinen yer olmali. Kendi adima söylüyorum medicalpark beni cok yordu tercihimden sildim orayi bu yuzden.

kesinlikle sana katılıyorum ve aynı karardayım. ben bu cts başkent hastanesıne başlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…