ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Kızlar ben de 35. Haftadayım yarın doğum ücretleri hakkında net bilgi alınca sizlerle paylaşıcam ben de en fazla 4 kere giderim diye düşündüm tekrar doktor ve hastane aramak için çok geç bizim için. Dığum ücreti depişmeditse eğer ben hala tercih etmek durumunda kalıcam gibi görünüyor. Bir arkadaş eşlerle katılabiliyor uz demiş eğitimlere bize gelebilirsiniz demişlerdi. Bir de kızlar nta filan ya da kan tahlili dığuma kadar bunlara ne kadar öderiz sizce

Ben devam edip etmemede cok kararsizim. Ucretin yani sira Ertan bey spinal konusunda israrci olursa vazgecerim ben nasil istiyorsam onu secmeli. Sonucta migren agrisini cekecek benm. bi kizim var eee bide dogum yapacam ben bas agrisiyla kime yetecem. Bide simdiden sonra dr arastirmakta cok zor. Kabul edermi etmezmi. Eger bura olmazsa koruya gidecem Yada yenimahalle devlette yapacam. Bu arada nst ucretlimi hanimlar medicalde

33. Haftadan sonra 36. Haftada gelin dedi doktorumuz. 36 dan sonrada her hafta gidicez. Dediğiniz gibi bunlardan bazilari kontrole denk geldiğinden ücret odemeyecegiz ama nst ucretlimi o konuda henüz bilgim yok. Ilerleyen haftalarda oldugumdan bende devam edicem ama nasip olursa bir ssonraki bebekte tercih etmem yada çevremde herhangi birine tavsiyede etmem.

Kızlar ben de 35. Haftadayım yarın doğum ücretleri hakkında net bilgi alınca sizlerle paylaşıcam ben de en fazla 4 kere giderim diye düşündüm tekrar doktor ve hastane aramak için çok geç bizim için. Dığum ücreti depişmeditse eğer ben hala tercih etmek durumunda kalıcam gibi görünüyor. Bir arkadaş eşlerle katılabiliyor uz demiş eğitimlere bize gelebilirsiniz demişlerdi. Bir de kızlar nta filan ya da kan tahlili dığuma kadar bunlara ne kadar öderiz sizce
Geçen hafta Nts 23 tl ydi, benden kan, ıdrar ve nts istemişti hatırladığım kadarıyla toplam 70 civarıydı, tabi değişmediyse, dr doğuma kadar senden tekrar kan idrar tahlili istemeyecgim dedi geriye sadece nts kaliyo inş

Arkadaşlar spinal baş ağrısı yapar diye kesin bişey yok ben normal de sezeryan da olsa isticem bnm büyün arkadaşlarım oldu giç bi problem yaşamadılar.merak etmeyin,içinizi ferah tutun.nts o kadar pahalı değilmiş allahtan.

Günaydın arkadaşlar. Yenimahallede hatice hanim varmis onada cok iyi diyolar. Ilgilenmek istersen aklinda bulunsun.

Bende ertan beyin ilgisinden ve guleryuzunden gayet memnunken 37. Haftamda gecde olsa cukurambar koruya transfer oldum.benim sorunum israr etmeme ragmen hic resim verilmemesi nst odasinda tuvaletin hep pis ve pecetesiz sabunsuz olmasi ertan beyin sezaryende israr edip 38 39 da bebegi alirim demesi ki ben 40 i beklemek dogum kendiliginden gelsin istiyordum birde bebegim hareketleri azaldiginda hastaneye gitmeden aradim sekize kadar kadindogumcu var dediler gittigimde yedi ceyrekti doktor yok dediler kimse ilgilenmedi ve ben cok endiseliydim butun gun bebegim hareketi azdi koruya gittim hemen orda cok ilgilendiler nobetci kadindogumcularida vardi paramla rezil olmak istemedim daha fazla.

Arkadaşlar, bugün itibariyle güncel fiyatlar:
Normal de sezaryen de 2775 tl
Epidural farkı 500 tl
Aylin hnm 162 tl
Diğer doktorlar 112 tl

Arkadaşlar bugün hem eğitime katıldım hem odaları gezdim hem de ücreti sordum. Normal sezeryan fark etmez 2775 tl dedi. Eğer normal doğumda epidural istersen 300 tl fark alıyorlarmış. Sezeryanda epidural için ücret ödemiyorsun.

Extra bir gün yatış olursa 275 tl suit oda istersen 400 tl fark ödüyormuşsun. Durumlar böyle. Onun dışında eğitim güzeldi hemşire çok tatlıydı, gezdiğimiz oda tertemiz ve çok güzeldi. Benden önce arkadaş 500 tl fark yazmış. 300 dediler bana.

Arkadaşlar bir de araştırdım sağlık bakanlığı yasa çıkarmış bir yıl içinde %200 zam yapabilirmiş. Yasal dayanağı var yani. Bu hastanade bunu aynen uyguladı 40 liraiken 80 lira 80 lira iken 160 lira olması bunu kanıtlıyor. Özel hastaneler fırsatı kaçırmaz zaten

kizlar bende çok araştırdım ve 2 dk muayene için okadar para vermeye gerek yok sonuçta doğum ücreti çocuk alış verişleri baya tutuyor zaten suan kontrolü zubeyde Hn gidiyorum randevu alıyorum. randevusu hastalar öncelikli saatinde musun oluyorum dr doğuma girse doğumda orda yaparım ama hangi dr nöbetçi ise o giriyor oyüzden özel hastanede düşünüyorum onuda araştırdım Lokman Hekim hast dr elif Hn iyi diyorlar kalabalık mis ama doğuma dr giriyormus bakalım bu ay randevum var ilk kez gidicem

Elif Hanim dan çok memnundum ben.Ama haftasonu kim nobetciyse o geliyor orada da.Bir de Lokman Hekim in yenidoğan yoğun bakimi olmaması düşündürdü beni.Allah mecbur etmesin ama insan tedbir almak istiyor.Bi arkadaşı son anda Zekai Tahir e sevk etmişlerdi.Ondan sonra degistirdim.Hastane Zubeyde Hanim dan bir tik daha iyi küçük olması sebebiyle.Elif Hanim da Aylin Hanim gibi çok yoğun.Ama çok tatlı dillidir.Ayrıca bi ultrason görüntüsü için yalvarmaniza gerek yok:)Elif Hanim kendi verir.20.haftada verdiği görüntüsü bile o kadar netti ki.Medikal un cihazları daha iyi demişlerdi ama aldığımız görüntü hic net değildi.Çocuğun büyümesine bağlaşık.Hepimiz için hayırlısı olsun.Boyle bir gol en nihayetinde hastanenin aleyhine oldu.Küçük bir Anadolu şehrinde değiliz.Alternatifler fazla.Ben 3.bi doktoru göze alamadığından 30.haftanın üstünde olduğumdan ugrasamadim.Hayirlisi. artik.

kizlar bende çok araştırdım ve 2 dk muayene için okadar para vermeye gerek yok sonuçta doğum ücreti çocuk alış verişleri baya tutuyor zaten suan kontrolü zubeyde Hn gidiyorum randevu alıyorum. randevusu hastalar öncelikli saatinde musun oluyorum dr doğuma girse doğumda orda yaparım ama hangi dr nöbetçi ise o giriyor oyüzden özel hastanede düşünüyorum onuda araştırdım Lokman Hekim hast dr elif Hn iyi diyorlar kalabalık mis ama doğuma dr giriyormus bakalım bu ay randevum var ilk kez gidicem
Canım ben de ilk önce oraya gittim elif hanım iyi ama devlet hastanesi gibi yoğun ve normal doğum olacaksa afedersin çocuğun başı görünene kadar ebe ve hemşireler ilgileniyor son anda dr un geliyor onun da önemi kalmiyo, orası da paracı 3. Ayimda sol göğüs kafesimde ağrıyla aciline gittim, midede olabilir dediler yukarıya gastronomiye yönlendirdiler gittim gündüzdu sıra var 2 saat bekleyin dediler. Hamileyim ve ağrıdan kıvranıyorum, zekai tahire gittik acil de güzelce 1 saat ilgilendiler, tahlil, kan, nts, ultrason, kalp grafiği baktılar.bi daha gitmedim lokman hekime, dr da bi yere kadar malesef

Canım ben de ilk önce oraya gittim elif hanım iyi ama devlet hastanesi gibi yoğun ve normal doğum olacaksa afedersin çocuğun başı görünene kadar ebe ve hemşireler ilgileniyor son anda dr un geliyor onun da önemi kalmiyo, orası da paracı 3. Ayimda sol göğüs kafesimde ağrıyla aciline gittim, midede olabilir dediler yukarıya gastronomiye yönlendirdiler gittim gündüzdu sıra var 2 saat bekleyin dediler. Hamileyim ve ağrıdan kıvranıyorum, zekai tahire gittik acil de güzelce 1 saat ilgilendiler, tahlil, kan, nts, ultrason, kalp grafiği baktılar.bi daha gitmedim lokman hekime, dr da bi yere kadar malesef
canim ben henüz gitmedim gitmeyi düşünüyorum dev hast düşünmüyorum doğumu bakalım hayırlısı

Simdi tekrar hastane fiyatlarina baktim icim sisti. 6000/7000 bu nedir ya.soygun resmen.lokman hekim e gitmistim devletten farki ne anlamadim cok kalabalik bekliyosun.kendi doktoru ile konustum burasi butik hastane normal dogum yapip cikarlar riskli durumlari kabul etmiyoruz dedi.digerleri hskkinda yorumlari okudum kimseden memnun kalmamislar. Medical parkta banu ile devletten birini karsilastirirsam devlet doktoru daha sevecendi.o kadar hastane gezdim hicbirini sevmedimm(ufuk a gittim devlet gibi her gittigimde doktir degisiyo.en son dosyami kaybettiler ssnki binlerce hasta var. Medicslde baran hocada dogum a girecekti ama ssyle demisti once ebe hanimlar ilgileniyo ben sonradan gelirim

Simdi tekrar hastane fiyatlarina baktim icim sisti. 6000/7000 bu nedir ya.soygun resmen.lokman hekim e gitmistim devletten farki ne anlamadim cok kalabalik bekliyosun.kendi doktoru ile konustum burasi butik hastane normal dogum yapip cikarlar riskli durumlari kabul etmiyoruz dedi.digerleri hskkinda yorumlari okudum kimseden memnun kalmamislar. Medical parkta banu ile devletten birini karsilastirirsam devlet doktoru daha sevecendi.o kadar hastane gezdim hicbirini sevmedimm(ufuk a gittim devlet gibi her gittigimde doktir degisiyo.en son dosyami kaybettiler ssnki binlerce hasta var. Medicslde baran hocada dogum a girecekti ama ssyle demisti once ebe hanimlar ilgileniyo ben sonradan gelirim
canim normal doğumlarda genel olarak önce Ebeler ilgileniyor dr son anda geliyr dusun sene doğumun mesai saatın içinde olursa dr tüm hast bırakıp senin yanında beklemez malesef bu boyle

zaten doktor bir gelip bakar gidişata. açılma sancı vs durumundan haberdar edilince tekrar gelir. pek çok gelişmiş ülkede de doğumu ebeler yürütüyor. sadece riskli durumlar için uzman doktorlar hazırda bekliyor.

Ç
Extra bir gün yatış olursa 275 tl suit oda istersen 400 tl fark ödüyormuşsun. Durumlar böyle. Onun dışında eğitim güzeldi hemşire çok tatlıydı, gezdiğimiz oda tertemiz ve çok güzeldi. Benden önce arkadaş 500 tl fark yazmış. 300 dediler bana.
çok ilginç cidden 300 tl değilmiydi epidural dedim, 500 oldu dediler dün :)
Hayırlısı bakalım..

X