- Konu Sahibi kamikaze06
dün medicale gittim bana yoğun gibi gelmedi.sanırım muayene ücretlerinden.insanlar sekreterlerle kavga ediyordu bu fiyat değişikliğiden dolayı .ama hemşireler yoğun dediler nst ye girdiğimde.banu hanımın muaynesine 112 tl verdim.nst ise 24 tl.banu hanım bu sefer banada resim vermedi ama önemli değil.önemli olan bebeğimi çok güzel muayne etmesi bence önemli olan o.burdaki doktoruma 35 tl ye muayne oluyorum bol bol resimde veriyor muayne olurken ağzını gözünü net görüyorum fakat burdaki doktor bana güven vermiyor.onun için işin ehli olan banu hanıma güveniyorum hayırlısı bakalım.artık doğumuma az kaldı ama kızımız nazlanıyor.bu 3. doğumum olacak inşallah.diğer doğumlarıma kıyasla geç kaldı doğumum.bakalım en son 20 nisana kadar bekliycez gelmezse suni sancıyla doğum yapıcam.gitmişken doğum fiyatımıda teyit edeyim dedim benim anlaşma yaptığım bayan ayrılmış biraz sıkıntı oldu ama daha önce anlaştığım fiyattan form doldurup işimi garanti altına aldım.dedik işleriniz açılmış adam evet baya açıldı dedi .o yüzdenmi fiyat artışına gidildi dedik adam güldü.yani artık tanıtımını yaptı kabullenenler böyle gidecekler özelliklede böyle son haftalarına girenler.çünkü son anda nasıl doktor-hastane değişkliği yapalım çok zor,rabbim yardımcımız olsun.