ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

tamamlayacı sigorta ile ilgisi olan varmı
Evet bunu bende merak ediyorum.burada yazan arkadas gibi hamilelik baslarinda bende baska doktora giderdim sanirim.aylin hanim ilgili ama cok zaman ayiramiyor.bende usgde dogru duzgun goremedim.fiyatlarda degisiyor.simdi yatak ucretide eklenmis.250 demislerdi sanirim geceligine

Merhaba hanimlar umarim keyifler yerindedir. Bakiyorum yazilanlara aylin hanimin aceleciligi hakkinda cok ortak dusunce var. Bence buyun hastalari bunu aylin hanima ve hastaneye sikayet tarzinda bunu iletmeli gerekirse yeni hasta alinmamali. Sonucta para verip ozele gidiyoruz.

Simdi hastaneyi aradim ayrintili ultrasonda renkliymis aylin hanimin odasindaki de. Sanirim ozellikle renkli gormek icin belirtmek gerekio. Ben de gidince soyliyim bari
Böyle bi imkân varsa her gelenin demesine gerek bırakmadan kullanmaları lazim iyi gorelim diye özele gidiyoruz.canım sen gidince söylersen ve varsa bizede haber verirmisin benim randevum bi ay sonra.benimde merak ettiğim bi konuydu bu

Ya ben de ultrasonda seçemiyorum pek, küçükken daha iyi görüyorduk büyüdü ondan mi bilemedim, hele yüzünü hiç
Öyle bi imkan varsa sunmalılar o kadar para veriyoruz özel bir de

Ya ben de ultrasonda seçemiyorum pek, küçükken daha iyi görüyorduk büyüdü ondan mi bilemedim, hele yüzünü hiç
Öyle bi imkan varsa sunmalılar o kadar para veriyoruz özel bir de
Evet canim daha net görürüz hem.ilk randevuya giden arkadaş sorup bizle paylasirsa bizde gidince soyleriz

Arkadaslar aranizda hic ertan beyle dogum yapan yokmi.ertan beye gidiyorum ve memnundum aslinda ama bebegim ters ve 36. Haftamdayim ben 40. Haftaya kadar doner diye beklemek istiyorum donmezse zaten sezaryen olucak ama 40. Haftayi beklemem 38 39 da alirim sezaryenle diyor cok moralimi bozdu sanirim sezaryen yanlisi durmadan sezaryenden konusuyor.birde odasinda renkli ultrason oldugu halde hic renkli resim vermedi siyah beyazda vermiyor gerci ama baska hastaneye giden arkadaslarim bar her muayenede resim aliyolar ve bazilarida renkli bizde burada para veriyoruz sonucta hic icime sinmedi.

Canım normal doğum olmasını ben de önemsiyorum başka bi dr.a daha sor istersen. yengem 41. Haftada doğurdu yeğenimi bebiş ters değildi ama yine de bekledik gelmesini

İyi günler arkadaşlar uzun zamandır buradaki yorumları okuyorum ve doktor araştırıyorum. Gebeliğimin 13. haftasındayım ve açıkçası biraz zor bir gebelik geçiriyorum. .Çalışmam dolayısıyla pek dinlenemiyorum. Perşembe günü yine tansiyonum baya düştü, zaten 4 gündür 9a5 di gözümün önü falan karardığı için daha da düştüğünü düşünüyorum. Birde buna hapşuruk, burun akıntısı göz yaşarması eklenince iyice korktum (bahar alerjim var o tetiklemiş sanırım öğlene doğru rahatladım çünkü). Bu panikle kendisinden randevu almak için aradım, dolu olduğu söylendi, başka güne verelim dediler, kendimi pek iyi hissetmediğimi belirtince görüştüğüm kişi birini aradı (aranılan kişinin aylin hanımın asistanı olduğunu sonradan öğrendik) araya sıkıştırılabileceği bilgisi verildi. İşimden izin alarak gittiğimde aramamdan kimsenin haberi yokmuş tavrı takınıldı(halbuki direk asistanı ile görüştüm gidince). Bende randevu için aradığım numarayı arayarak durumu belirttim. Görüşme kayıtlarını dinlediler bana geri döndüler ve Hasta ilişkilerine gidin onlar yardımcı olacak denildi. Hasta ilişkileri Aylin hanımı aradı ve kendisi dolu olduğunu takipli hastası olmadığım için alamayacağını belirtti. Halbuki bende bundan sonrası için onda karar kıldığım ve benim için zor geçen bi süreçte sürekli başkaları ile görüşmek yerine onunla görüşmeye başlamak takibimin sağlıklı bir şekilde yapılmasını istediğim için onu istemiştim. Takipli hastalar da böyle oluşuyor sanırım. Zaten 13 haftalık hamileyim ne zaman gidip takipli hastası olacaktım ki! Bende randevu aldığım birimi tekrar arayarak yanlış bilgilendirilmemi, başta bu durumun belirtilmesi gerektiğini , kimseye takipli hastası olduğumu söylemediğimi belirttim ve bu durumu şikayet ettim. Sonuçta eşim ve ben işimizden izin alarak, o söze dayanarak oraya gittik( kamu görevlisi olduğumuz için izin almakta çok kolay olmuyor açıkçası). Sonra telefon konuşmalarımız dinlenerek yetkili müdür olduğu söylenen İsmail bey aradı, evet yanlış bilgilendirilmişsiniz bir mağduriyet oluştuğu için telafi etmemize izin verin, size bugüne yada yarına randevu ayarlayalım dedi. Bu durumdan dolayı doktor hanımın tavrından emin olamayacağımı belirttim, fakat kendisi sıkıntı olmayacağını belirterek beni yönlendirdi. Gittik direk kaydımız alındı sonrasında beni çağırdılar. Aylin hanım lafa,' şuan yetkililer toplantıda bende sizi randevusuz hasta almadığımız konusunda bilgilendirmek için bu bölümün kurucusu olarak görüşmeye çağırdım, muayeneye değil!' dedi 'ama madem arkadaşlar girişinizi almış hadi muayene de yapalım'diye başladı. yaklaşık 15-20 dakika odasında kaldık ve bunun en fazla 5 dk sı gebeliğimle alakalı olmuştur! Kendisi hastaneyi mağdur ettiğimi şuan çıkış bekleyen kişilerin işleminin benim yüzümden yapılamadığımı, kendisini benim yüzümden bir saatte 10 kişinin aradığını, buna hakkım olmadığını vb şeyler dinledim görüşme boyunca... kendisine kendi mağduriyetimi ve bana şuanda çok önyargılı yaklaştığını ifade ettim. 'bu çok normal değilmi 'cevabını aldım. Konuşulan kişinin asistanı olduğunu beni takipli hastası zannettiği için gel denildiğini söyledi. Bende zaten bu yanlış bilgilendirmeyi ve bunun bende mağduriyet oluşturduğunu belirttiğimi ifade ettim kendisine dair bir şikayetim olmadığını ve onu şıkıştırmak gibi birdurum olmadığını ( ki iki kardeşim hekim dolayısıyla onun tarafındanda duruma bakmaya çalıştım amacım kesinlikle onun yoğunluğuna yoğunluk katmak değil.)kimsenin hakkına da girmek istemeyeceğimi belirttim(ama şu da ilginç değil mi: takipli hastası araya sıkıştırılabiliyor, o zaman kimse mağdur olmamış oluyor, ama nasılsa yeni gelen hastaysa diğer hastaların hakkı çiğnenmiş oluyor....) Bu arada yaklaşık 3 dk ultrason muayenesi oldum, ekran bile bana dönük değildi, bende görebilirmiyim deyince 'ölçüm yapınca çevireceğim' dedi, halbuki biraz açıyı çevirse hem o ölçüm yapabilir hem ben bebeğimi görebilirim (ablam radyolog olduğu için her görüşmemizde rutin kontroller yapar ve bende bu arada ekrana bakabilirim, o şekilde de bakılabildiğini biliyorum)çevirdi 1 fotoğraf tak bitti, cinsiyeti sorduğumda arada kordon var dedi kalktı,cinsiyeti görmek için hiç bebeği hareket ettirme gayretine bile girmedi..Bu tavırla devam eden görüşmemiz sonlandı. Gebelikte doktor muayeneleri çok özeldir, bebeğinizi görmek iyi olduğunu duymak insanı çok mutlu eder, sağolsun kendisi bunu bana yaşatmamak için elinden geleni yaptı. Muayene sonunda 'Ankarada doktor yok değilya illa buraya gelmek zorunda olmadığımı', sadece takipli hastalara doğum yaptırdıklarını, doğum için randevu alamayıp 'yok efendim haftalardır arıyorum randevu alamadım deyip şikayet etmeminde bi sonuç getirmeyeceğini' belirtti tam çıkarkende ... Ben görüşme boyunca sabırlı davrandım, çünkü ne kadar sıkıntıyla oraya gitmiş olsamda oradan durumu pozitive etmiş bir şekilde oradan çıkmak istiyordum. Eşimde görüşme boyunca çok gerildi fakat sağolsun hiç tepki göstermedi, dudaklarını ısırarak tavanı duvarları izledi. Normalde çok sağduyulu bi insandır, çıkınca objektif olarak olayı değerlendir. sence ben nasıl bir tavır sergiledim hatalıysam söyle dedim ve neden bu kadar sabrettin sana yazık değil mi dedi ve ben ağlamaya başladım (sanırım hamileliğin de etkisiyle insan pek güçlü duramıyor.). Hastaneden göz yaşları içinde çıktım kızımı okuldan o halde aldım, İsmail beyi arayıp göz yaşlarıyla durumu anlattım, bana anlayışla yaklaştı, haklısınız şuan çok üzgünsünüz yarın sizi arıycam dedi (ama ertesi gün arayan soran olmadı o başka ). Gece karnımda kramlarla uyandım sabaha kadar uyuyamadım. Bu kadar güler yüzlü samimi olduğu söylenen bi insanın o gün ciddi tansiyon düşüşleri yaşama gerekçesiyle gittiğimde bana takındığı tavır budur.. Normal giden bir süreçte güler yüzlü tatlı dilli olmak kolay, kendisine sıkıntı oluşturduğunu düşündüğü bir durumda HAMİLE BİR KADINI bu kadar hırpalamakta bir engel görmeyecek kadar gaddar olduğunu düşünüyorum...Her haksızlıktan bir hak doğar ve ben ona hakkımı helal etmiyorum

Canini sikma. Lutfen. Ilk grbelik takiplerimde ben de onerildigi icin oraya gidiyordum. Sonra baktim ki egosu sismis. Ve dedigin gbi bebegi onemsemiyor. Kanamali bir hastayim ben de 3 hafta sonraya randevu mu verilir. Banu hanimdan ya d. Ertan beydrn randevu al cnim. Gece bile bir sikinti olsa korkmadan ara cok iyi niyetli vr sabirlilar. Ben banu.hanimla degistirdim doktorumu. Kesinlikle cok memnunum. Minimal kanamalarim var kese cevresinde bunyuzden bana rapor verdi. Suyumun az oldugunu aylin hanim bir kere bile soylelemmisti. Banu hanim bunun icin savasti resmen benimle. Lutfen ama lutfen kendini iyi hisset ve banu hanima git. Farki goreceksin. zor durumda yaninda oldugunu hissedecekin

Canım normal doğum olmasını ben de önemsiyorum başka bi dr.a daha sor istersen. yengem 41. Haftada doğurdu yeğenimi bebiş ters değildi ama yine de bekledik gelmesini
evet bende başka bi doktor araştıracağım çünki normal doğum istiyorum bebeğimin dönmesine fırsat vermeden 38 39 da alınmasını istemiyorum ama nereye hangi doktora gideceğimi bilmiyorum sonuçta gittiğim doktorda normal yanlısı mı sezaryen yanlışımı bilemicem off (

Aylin hanim normal doğum yanlisi.bende kan pıhtılaşması var bu durumda bi çok doktor sezeryan yapıyor ama aylın hanim istersen normal yapabilirsin dedi

Selam canım gerçekten çok üzücü bir olay yaşamışsın kimsenin kimseye bu şekilde yaklaşmak gibi bir hakkı yok kaldıki hamilelik hassas bir dönem boşver üzülmede çok sabırlı davranmışsın tebrik ederim senin durumunda ben olsam kendimi tutamazdım sen bu hizmeti almak için bir ücret ödüyorsun ! Bende perşembe gününe randevu aldım aylin hanımdan ama seninde yazını okuyunca tereddüte düştüm iyice değiştirebilirim randevuyu . Boşver sıkma hiç canını benim kayınvalidem jinokolog fakat doğumuma girmek istemiyor o yüzden aylin hanımı buldum . Ama kyonvalidemin önerisi banu hanım bir yakınımızda banu hanıma gitmiş 2 aylıl şuan bebişi yeni öğrendik sende bi banu hanımı dene istersen ..

Dr araştırıp bulmak ne zor iş Rabbim yardımcın olsun inş istediğin dr bulursun banu hanımdan ben de memnunum dene istersen hatta telefon etme şansın varsa dr la görüşüp durumunu anlat fikrini al ona göre size geleceğim dersin

ben medical parktan tamamen vazgeçtim. kişiye göre tavırları. doktorların ücretleri şiştikçe daha çok hasta alma çabası sinir bozucu. zaten şu kadar az zaman kala habersizce baran beyin ayrılışı başlı başına fiyaskoydu.

Aylin hanima gidenler. Onda renkli ultrason var mi bilio musunuz

Simdi hastaneyi aradim ayrintili ultrasonda renkliymis aylin hanimin odasindaki de. Sanirim ozellikle renkli gormek icin belirtmek gerekio. Ben de gidince soyliyim bari
kızlar ben 16 hafatlıkken aylin hanıma gitmşt,m.renkli ultrason istemiştim henüz bilgisayara 4 boyutlu yüklenmedüği için 2 boyutlu bakıyoruz dedi.demekki yüklenmiş artk.

Ben Ertan hocaya gidiyorum bi önce çalıştığı yerden tanıyordum kendisini medical Park'ta olduğunu öğrenince hiç düşünmedim direk oraya gitmeye karar verdim hatta ertesi gün daha ben uyanmadan eşim randevuyu almış, tavsiye ederim

Merhaba gerçekten aylin hanımla ilgili olarak bahsedilen mesajları görünce etkileniyor insan. Gerçekten kimse kimsenin ne yaşadığını da tam olarak anlayamıyor burdan. Ben de rahat biri ve aceleci diye düşündüm gittiğimde ama bir kere de karar vermek yanlış olabilir diye 6 nisana aldım randevu zaten 34 hafta bitti . Doktor değiştirsem napıcam nasıl doğurucam diye düşünmeden alamıyorum kendimi. Aylin hanımın arkadaşa neden öyle davrandığını da tam olarak anlayamadım. Ama bir iletişim problemi olduğu açık. Bir de bana eğer acil bir dırumu olursa direk 2 kata çıkmamı orda nöbetçi doktor olduğu bilgisini vermişti. Sizin çok acil durumunuz için neden randevu ile uğraştılar anlamadım. Kafam karıştı arkadaşlar benim gibi bir kaç arkadaşın daha kafası karışmış okuduğuma göre. Şimdi uyuyamadım iki saattir bunu düşünüyorum. Keşke gerçekten doktorların ve hastanenin tavrını net olarak anlayabilmemizin bir yolu olsa. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

iyi günler hanımlar bende fiyat karmaşasından kurtulmak için dün hastaneyi aradım.bana söylenen eski hasta olduğum için eski fiyatlar gçerli olacakmış.yani normal doğum 1775 sezaryan 2250 .yeni başvuran hastalar ise normal de sezaryen de aynı fiyat 2775 olmuş bilginize.

Normal şimdilik ama belki sezeryanda olabilir yaştan dolayı strese girmemek için deneyeceğiz hepsini :) sen ne kadarlık hamilesin
cnm sana hayırlı sağlıklı doğum diliyorum.normali de deniycez demişsin ama neden sancın gelmeden gidiceksin onu merak ettim.birde kaç haftalık hamilesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…