ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

sevgili gebeler tekrar merhaba; umarım herkesin sağlık durumu iyidir. havalar bir kaç gündür kötü gittiği için nezle oldum çok fena hala burnum tıkalı. benim gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı acaba? Bir de arkadaşların yazdıklarından aylin hanıma karşı acaba yeniden gittiğimde başından savar gibi mi muayene eder diye endişe duymaya başladım. daha önce de yazdım 3 hafta sonra çağırdı beni ve bana geç geliyo. şimdi gittiğimde 35 haftalık olucam inşallah. tekrar 3 hafta sonra gel der mi diye düşünüyorum. acaba doğum yapan arkadaşlar paylaşabilirler mi acaba sonraki haftalar için de aynı durum mu oluyo. bir de çatı muayenesi yapıyo mu aylin hanım. ne zaman ve neye göre doğum şeklini belirliyor. kafamda bi sürü soru var. 15 gündür bebeği göremediğim için endişe yapıyorum bazen iyi midir acaba diye.

baran bey çatı muayenesini son haftalarda yapacağını şu an canımı yakacağını söylemişti. sanki senin içinde biraz var gibi.
burun tıkanıklığı için de burun deliklerinin altına çok çok azıcık viks sür. misler gibi açıyor.

Hadi yaa ben renkli gorcem die heyecanlaniodum. Peki renkli nerde gordun sonra?

arkadaşlar fiyat konusunda hala net bişey yok
haftasonu gidip bizzat konuşmayı düşünüyorum.ben normal istiyorum bi sorun olmazsa inşallah normal olacak.arkadaşlar fiyat konusunda inşallah yardımcı olurlar çok kafam karışık

Simdi hastaneyi aradim ayrintili ultrasonda renkliymis aylin hanimin odasindaki de. Sanirim ozellikle renkli gormek icin belirtmek gerekio. Ben de gidince soyliyim bari

şehir dışında gördüm canım.
hastanenin standart bir prosedürü yok ve bu gerçekten hoş değil. fiyat bellidir her ay güncellenmez. olsa bile belirli bir periyodu vardır.
Selam arkadaşlar bakamadım foruma bir süredir bende katılıyorum hastanenin fiyat politikaso çok saçma geldi banada tefonda görüştük olmadı önümüzdeki perşembe aylin hanımdan randevum var gittiğimde görüşücem hastaneyle gün gün ay ay değişmesinimi takip edicez herkes bütçesinde bir ayarlama yapıyor sonuçta hiç kurumsal böyle büyük bir hastaneye yakışan biley değil

Bende göen hafta oldum nezle geçmiş olsun canım bol bol okyanus suyu kullan bide gece yatarken yastığını yükselt çok rahatsız edici burun tıkanıklığı

şehir dışında gördüm canım.
hastanenin standart bir prosedürü yok ve bu gerçekten hoş değil. fiyat bellidir her ay güncellenmez. olsa bile belirli bir periyodu vardır.

Dün anlaşma imzaladım 2750 tl , herkese verilen fiyat da bu olacak Haziran ayına kadar. Ben suit oda istediğim için ekstra 125 tl daha ödeyecegim zamanı grldiğinde. Çünkü normal odada sadece tekli koltuk var açılabilen . Misafir gelse ayakta kalıt yani

Sezeryan mi normal dogum mu epidral li mi...cok sordum galiba☺☺☺☺

Eğer Haziran artışından etkilenmek istemiyorsanız anlaşmanızı yapın Öznür Hanımı bulun size yardımcı olacaktır. Ayrıca fiyat daha fazla düşerse devlet hastanesine işte o zaman dönecek. Bence fiyat ideal. Daha uygun istiyorsanız Bilgi Hastanesine gidebilirsiniz 1000tl , daha yeni görümcem doğum yaptı Selçuk bey de gayet iyi bir doktor. Bilgide doğum hemşireleri de ilgili. Benim Medicalparkı tercihim tamamen yeni ve temiz olmasıydı.

Sezeryan mi normal dogum mu epidral li mi...cok sordum galiba☺☺☺☺
Hepsi için aynı. epidural için şuan anlaşma yapmıyorlar doktor eğer epidural sakıncalı değil derse sizin için o zaman ek olarak 300 tl alıyorlar. Bu fiyat da değişmeyecek.

Hepsi için aynı. epidural için şuan anlaşma yapmıyorlar doktor eğer epidural sakıncalı değil derse sizin için o zaman ek olarak 300 tl alıyorlar. Bu fiyat da değişmeyecek.
Fiyata neler dahil doğuma kadar gittiğiniz muayeneler mesela bunun için de mi yoksa sadece doğum mu, bir de hastanede tamamlayıcı sağlık sigortası bar bununla ilgili bilgisi olan var mı ???

Biz dün eşimle konusmustuk bize 1775 dediler salı günü dogumum var insallah belki de haftasina goreveriyolardir

Fiyata neler dahil doğuma kadar gittiğiniz muayeneler mesela bunun için de mi yoksa sadece doğum mu, bir de hastanede tamamlayıcı sağlık sigortası bar bununla ilgili bilgisi olan var mı ???
Muyenelere ekstra oduyoruz doğum paketinde bebeğin aşıları artı yatis oluyormuş bir gun normalde bebekte bir sorun olursa allah korusun yogunbakimida ücretsiz diye biliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…