- 15 Ocak 2010
- 337
- 380
-
- Konu Sahibi kamikaze06
genel yapmadigini cunki butun vucudun uyutuldugunu riskli olduguni en iyisinin spinal oldugunu soyledi bana iki gece yatis isinide dogum egitimine gitmistim orda bilgi verildi diger doktorlar bir gece yatirip sondayida alti saat takili birakiyomus ertaa hoca biras pimpirikli o yuzden iki gece yatirip sondayi bi gun takili birakiyor dediler.ben bugun koruya gittim memnun kaldim renkli gayet net resimde verdi ustelik bizim cocugun eli ayagi yuzundeydi o halde baya ugrasti goruntu almak icin ertan hoca bikere bile renkli resim vermedi siyah beyaz bile vermiyo.ama kararsiz kaldim korudakide bebegin ters yuzde doksan sezaryen cunki bebek 3 kiloyu asmis donmesi zor dedi simdi medical parkda sezaryen 2800 e geliyo koruda 3400 medicalde esin girmesine ertan bey izin veriyo koruda izin verilmiyo ama kou daha ilgili ve 40 a kadar bekleriz diyo ertan bey 40 i beklemem diyo hangisine gitmek mantikli karar veremedimCnm kac haftaliksin bilmiyorum ama egrr dogum sekli konusunda anlasamiyprsaniz ve sen cok istiyorsan normali dr. Yada hastane degistir derim. yani ertan beyin sartlar uyuyorsa senin istegin dogrultusunda gitmesi gerek bence. Tabiki gerekirse sezeryan sende ne kendini ne cocugu riske atmak istersin. Bide iki gun yatis olayi ve spinal olayida canimi skiti acikcasi.kizimda sezeryan oldum 1gece yattim bi skinti yoksa niye iki gece yatiyimki zaten rahatta edemiyorum. Bide ben spinal ve epidural olamam haa olmayi cok isterim ama benim migrenim var 15gun bas agrisindan kafalarini kaldiramam. Gittigimdede soylerim olmuyosada giderim devlette yaparim napiyim Cidden son yorumlar cok moral bozucu. Resim ben istedigimde veriyor ama o kadar kalitesizki hicbiseye benzetemiyorum.kizimda koruya gittim o kadar netki goruntuler
Arayinca acmiyor ama msj atip bisey soracak olursan iki saat sonrada olsa cevap yaziyor msj atarsin soracak olursan.ilgili olmasina ilgili saholsun guleryuzlude sorularinada cevap veriyor ama resimde vermiyor dedigin gibi bana az kaldi dogunca goruceksin zaten diyorkızlar dün ilk defa ertan bey e gitiim. baran beyin takibindeydim çünkü...son hastası olmama ragmen oldukça iyi ve detaylı bir şekilde ilgilendi.tüm ısrarlarıma karsın fotograf vermedi...numarsını ıstediğimde sadece kartını verdi ve hastası olursa acamayacagını acil bır durum olursa zaten muhakkak hastaneye gelmem gerektiğini telefonla teshıs koyamayacagını söyledi...çok karıstı kafam....ilk bebeğim oldugu için anlamıyorum da pek zaten(
Arayinca acmiyor ama msj atip bisey soracak olursan iki saat sonrada olsa cevap yaziyor msj atarsin soracak olursan.ilgili olmasina ilgili saholsun guleryuzlude sorularinada cevap veriyor ama resimde vermiyor dedigin gibi bana az kaldi dogunca goruceksin zaten diyor
Cep numarasini vermedimi? Ilginc bana vermisti ama benim gebeligim riskliydi belki ondan vermistir.sonucu nasil kaybediyolar hastaneye gittiginde sor bence belki daha cikmamistir.cep numarasını da vermedi ki bana masaj atayım...bir de hastane ıkılı tarama sonucumu kaybetti yada hıc yapmadı sanırım kimi arasam sonuc alamıyorum.dün doktor da göremedi ekranında.çok sıkıldı canım ya
Cep numarasini vermedimi? Ilginc bana vermisti ama benim gebeligim riskliydi belki ondan vermistir.sonucu nasil kaybediyolar hastaneye gittiginde sor bence belki daha cikmamistir.
İkili ve uçlu testin fiyatı ne kadar canim3 haftadan fazla oldu test vereli...hatta dün 3lü tarama için kan verdim...hastaneyi de defalarca aradım..not aldık size dönüş yapacağız dendi..aman dönen eden yok tabi
Ya sonucta sen iki tarama icin ucret odemissindir ne demek yapmamak yada kaybetmek gittiginde konus yetkili kimse git ben olsam cingar cikariririm valla nedemek paranla rezil oluyosun parani iade etsinler ozaman.3 haftadan fazla oldu test vereli...hatta dün 3lü tarama için kan verdim...hastaneyi de defalarca aradım..not aldık size dönüş yapacağız dendi..aman dönen eden yok tabi
ben kizimi sincan koruda murat beyle dogurdum cok memnun kaldim ama baska sehire gitti. Eger ankarada olsaydi tercihim yine murat bey olurdu.sen balgattakinemi gittin. Kizimi dogurdugumda sincan koru yeni acilmis ve fiyatlar cok uygundu. Suan nasil bilmiyorum ama baya artmis sanirim orada. Bi dahaki gidisimi sabirsizlikla bekliyorum spinal meselesi icin ve bir gun sondayla durmak cok sacma kalkip gecmen gerek sondayla cok zor olur. Ve gruptaki sikayetlerdende bahsetmeyi dusunuyorum. Resim olayini soyleyecem. Bana isteyince verdi uc tane birden ama odadan cikinca baktim hic bisi anlasilmiyor o kadar kalitesiz ki. Koruyu ariyorum acikcasi o yondengenel yapmadigini cunki butun vucudun uyutuldugunu riskli olduguni en iyisinin spinal oldugunu soyledi bana iki gece yatis isinide dogum egitimine gitmistim orda bilgi verildi diger doktorlar bir gece yatirip sondayida alti saat takili birakiyomus ertaa hoca biras pimpirikli o yuzden iki gece yatirip sondayi bi gun takili birakiyor dediler.ben bugun koruya gittim memnun kaldim renkli gayet net resimde verdi ustelik bizim cocugun eli ayagi yuzundeydi o halde baya ugrasti goruntu almak icin ertan hoca bikere bile renkli resim vermedi siyah beyaz bile vermiyo.ama kararsiz kaldim korudakide bebegin ters yuzde doksan sezaryen cunki bebek 3 kiloyu asmis donmesi zor dedi simdi medical parkda sezaryen 2800 e geliyo koruda 3400 medicalde esin girmesine ertan bey izin veriyo koruda izin verilmiyo ama kou daha ilgili ve 40 a kadar bekleriz diyo ertan bey 40 i beklemem diyo hangisine gitmek mantikli karar veremedim
Ya sonucta sen iki tarama icin ucret odemissindir ne demek yapmamak yada kaybetmek gittiginde konus yetkili kimse git ben olsam cingar cikariririm valla nedemek paranla rezil oluyosun parani iade etsinler ozaman.
İkili ve uçlu testin fiyatı ne kadar canim
hangi hastane canımEvet keske beklese 40. Hafta dolana kadar en azindan ama beklemem 38 39 da alirim diyor ben sezaryenden cok korkuyorum ve normal dogum istiyorum binuda biliyor ama her gittigimizde sezaryen kotu bisey degil onemli olan saglikli kucagimiza almak diyor tabiki onemli olan o ama normal dogumu deneyelim olmucaksa sezaryen olalim neden direkt kesilmek isteyeyimki nornal dogum icin 1775 dediler bana sezaryen icin 2250 ama ertan bey spinal den baska ameliyat yapmiyomus oda 300 tl ve yine eryan bey iki yece yatirirmis ek bi gece yatis 250 tl 2800 e geliyor sezaruen normal dogumla 1000 tl fqrk var acaba bu yuzdenmi sezaryen tarftarlari anlamadim..bastan beri memnundum ertan beyden ama dun baska bi ozel hastaneye giden arkdasimla konustum doktor her gittiginde resim veriyormus renklide gosteriyormus ayrica doktoru risk olmazsa 42. Haftaya kadar normal digumu bekleriz demis ertan bey bize hic resimde vermedi renklide gostermedi odasinda oldugu halde biz israr ettim acti bikere cocugun eli yuzundeydi goremedik neyse doguma az kaldi ozaman gorursunuz artik dedi sinirim bozuldu birde medical park dogumdan sobra heyet raporu vermiyormus arkadasimin gittigi hastane 45+45 gun raporda veriyormus bu da cok onemli benim icin sonucta bebegimi iki aylikken birakip ise gitmek istemem.
benım ıkılı tarama 3 gunde cıktı. 3 hafta cok uzun bı sureç. canım sen onun cıktısını ordan gırek al bence. doktorun sana soyledıgı olculerle ordakını karsılastır.yanlıslık olmasın. sanırım bende bu hafta 3 lu olanı verecem.