ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

kızlar açıkçası fiyatı ve ilgiyi duyduğumda ben de buraya gitmeye karar verdim. 1750 TL çok ama çok uygundu bu kalitedeki bir özle hastane için. ancak malesef açılışa özel bir fiyattı ve tutundurma politikasıydı. Artırıyor olmaları da iktisattaki en basit denklem olan arz-talep meselesinden dolayı. Yani bizler yoğun ilgi gösterdik ve kısıtlı olan zamanlarına daha çok insan sığdırmaya çalışıyorlar. Arz sabit. Haliyle talep arttıkça fiyat yükseliyor..
Mantıklı olacak olursak, kısıtlı olan zamanlarından bizlere yeterli vakti ayırsınlar diyoruz ama fiyat artışından da yakınıyoruz. Eğri oturup doğru konuşacaksak da bu yanlış bir mantalite.
Kalite istiyorsak fiyat ortada malesef.. Dediğim gibi benim için de artıyor olması hiç iyi bir şey değil, kimse yanlış anlamasın, ancak memorial, acıbadem, güven vs ayarındaki bir hastanede de (diğerleri 5000-10000 arası alırken) fiyatın 1750 de kalması ekonomik açıdan imkansız..
İnşallah daha fazla artmadan bu 2700 ü bari yakalasak..
İlk doğumumu özel muayeneye gittim 4 yıl önce, 2500e doğum yaptım. şimdi aradım aynı doktoru, her bir muayene 250 tl, doğum 5000-7000 arası değişiyor hastaneye göre! memnun kalmış mıydım? evet, hem de çok. ama işte, benim gibi herkes memnun kaldı ve bugünkü fiyat ortada! düşünsenize, son 1 ay nerdeyse her hafta muayeneye çağırıyor, yani kafadan 1000 tl sırf muayene..
Neyse, velhasıl-ı kelam, bu dönem hamileleri olarak bu fiyatı elden kaçırmazsak yine kardayız arkadaşlar.
Herkesin rızkına bereket versin Rabbim, istediğimiz yerde rahat rahat yapalım doğumlarımızı inşallah..

en azından eski hastaları için fiat sabit olmalıydı.yoğun olması bizim sorunumuz değil sonuçta.bence bir hastanenin kalitesi izlediği hasta politikasıyla ilgili ilgisiyle ilgili yoksa özel hastanenin devletten farkı neki

Herkese merhaba, benim 2. gebeliğim ilk doğumumu Medicana Türkan Hanım yaptırdı. memnun kaldım açıkçası. o zaman Mapfree sigorta yaptırmıştım doğum paketi toplam 2.300 gibi bi paraya denk gelmişti. ama şu an sigortanın böyle bi poliçesi olmadığı için orda doğum ve muayene çok pahalıya geliyor. Ben de şu anda Bilgi Hastanesi Selçuk beye gidiyorum 15. haftadayım. Ama hastanenin yoğun bakım ünitesi yok. Selçuk Bey bana bir kaç aya yenidoğan yoğun bakım ünitesinin geleceğini söyledi. 2 yakınım orda doğum yaptı onlar doktordan ve hastaneden memnunlar. ama ben karar veremiyorum.

Orasida bi garipti tam hatirlamamakla birlikte normal 1350 sezeryan 1150 civari bisey dedi neden bole diger yerlere gore ters dediğimizde normal doğum daha cok ugrastiriyomus. Tabi asil sebeb bu deil. Ilk gebeligimigi ogrendigimde 7. Haftamin cumartesi hersey gayet guzel bebek saglikli normal hayatina devam et denildi kan verdik. Perşembe sekreterini aradim dusuk riskiniz var su ilaci kullanin dedi apar topar hastaneye kostuk. En dogal hakkim olarak doktor bey neden dusuk riskim var diye sordum. Cvp aynen sole " ben doktorum ne dersem onu yapacaksınız dedi bende sizi kasap olarak görmüyorum neden riskim var diyorum dedim. Nese verdigi ilac kortizon icerikli kesinlikle hamilelerin kullanmasinin yasak oldugu bi ilac.vede 2 tl ne kari var anlamadik zaten. Daha sonra aylin hanim bize o doktorun gene bu sekilde 2 kisiye daha ayni ilaci soyledigini onların da oraya geldiğini soyledi. Bide o beyfendi sezeryanci biri. Arkadaşım a ben tatlile gidiyorum istersen sezeryan yapiyim normal olursa ben yokum tarzinda bişeyler söylemiş. Sogudum boylelikle ordanda

Ik
genel yapmadigini cunki butun vucudun uyutuldugunu riskli olduguni en iyisinin spinal oldugunu soyledi bana iki gece yatis isinide dogum egitimine gitmistim orda bilgi verildi diger doktorlar bir gece yatirip sondayida alti saat takili birakiyomus ertaa hoca biras pimpirikli o yuzden iki gece yatirip sondayi bi gun takili birakiyor dediler.ben bugun koruya gittim memnun kaldim renkli gayet net resimde verdi ustelik bizim cocugun eli ayagi yuzundeydi o halde baya ugrasti goruntu almak icin ertan hoca bikere bile renkli resim vermedi siyah beyaz bile vermiyo.ama kararsiz kaldim korudakide bebegin ters yuzde doksan sezaryen cunki bebek 3 kiloyu asmis donmesi zor dedi simdi medical parkda sezaryen 2800 e geliyo koruda 3400 medicalde esin girmesine ertan bey izin veriyo koruda izin verilmiyo ama kou daha ilgili ve 40 a kadar bekleriz diyo ertan bey 40 i beklemem diyo hangisine gitmek mantikli karar veremedim

kızlar dün ilk defa ertan bey e gitiim. baran beyin takibindeydim çünkü...son hastası olmama ragmen oldukça iyi ve detaylı bir şekilde ilgilendi.tüm ısrarlarıma karsın fotograf vermedi...numarsını ıstediğimde sadece kartını verdi ve hastası olursa acamayacagını acil bır durum olursa zaten muhakkak hastaneye gelmem gerektiğini telefonla teshıs koyamayacagını söyledi...çok karıstı kafam....ilk bebeğim oldugu için anlamıyorum da pek zaten (

Arayinca acmiyor ama msj atip bisey soracak olursan iki saat sonrada olsa cevap yaziyor msj atarsin soracak olursan.ilgili olmasina ilgili saholsun guleryuzlude sorularinada cevap veriyor ama resimde vermiyor dedigin gibi bana az kaldi dogunca goruceksin zaten diyor

cep numarasını da vermedi ki bana masaj atayım...bir de hastane ıkılı tarama sonucumu kaybetti yada hıc yapmadı sanırım kimi arasam sonuc alamıyorum.dün doktor da göremedi ekranında.çok sıkıldı canım ya

Cep numarasini vermedimi? Ilginc bana vermisti ama benim gebeligim riskliydi belki ondan vermistir.sonucu nasil kaybediyolar hastaneye gittiginde sor bence belki daha cikmamistir.

Cep numarasini vermedimi? Ilginc bana vermisti ama benim gebeligim riskliydi belki ondan vermistir.sonucu nasil kaybediyolar hastaneye gittiginde sor bence belki daha cikmamistir.

3 haftadan fazla oldu test vereli...hatta dün 3lü tarama için kan verdim...hastaneyi de defalarca aradım..not aldık size dönüş yapacağız dendi..aman dönen eden yok tabi

3 haftadan fazla oldu test vereli...hatta dün 3lü tarama için kan verdim...hastaneyi de defalarca aradım..not aldık size dönüş yapacağız dendi..aman dönen eden yok tabi
Ya sonucta sen iki tarama icin ucret odemissindir ne demek yapmamak yada kaybetmek gittiginde konus yetkili kimse git ben olsam cingar cikariririm valla nedemek paranla rezil oluyosun parani iade etsinler ozaman.

ben kizimi sincan koruda murat beyle dogurdum cok memnun kaldim ama baska sehire gitti. Eger ankarada olsaydi tercihim yine murat bey olurdu.sen balgattakinemi gittin. Kizimi dogurdugumda sincan koru yeni acilmis ve fiyatlar cok uygundu. Suan nasil bilmiyorum ama baya artmis sanirim orada. Bi dahaki gidisimi sabirsizlikla bekliyorum spinal meselesi icin ve bir gun sondayla durmak cok sacma kalkip gecmen gerek sondayla cok zor olur. Ve gruptaki sikayetlerdende bahsetmeyi dusunuyorum. Resim olayini soyleyecem. Bana isteyince verdi uc tane birden ama odadan cikinca baktim hic bisi anlasilmiyor o kadar kalitesiz ki. Koruyu ariyorum acikcasi o yonden

Ya sonucta sen iki tarama icin ucret odemissindir ne demek yapmamak yada kaybetmek gittiginde konus yetkili kimse git ben olsam cingar cikariririm valla nedemek paranla rezil oluyosun parani iade etsinler ozaman.

dün bütün şikayetlerim sonucunda testimi bulmuşlar bi, şekilde..tabi bilgisayara bile işlenmemiş dosyadakini bulup silik bi şekilde taratıp mail attılar...sonra da arıyolar mail geldi mi diye...hıhhhhh

hangi hastane canım

benım ıkılı tarama 3 gunde cıktı. 3 hafta cok uzun bı sureç. canım sen onun cıktısını ordan gırek al bence. doktorun sana soyledıgı olculerle ordakını karsılastır.yanlıslık olmasın. sanırım bende bu hafta 3 lu olanı verecem.

canım senin ikli tarama sonucun e sonuc ta görünüyor mu benim ki görünmüyor ..ondan işgillendim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…