ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Canım 28 hafta üstü için fiyat farklı ve diğer hastaneler gibi değil, bi kaç ayda bir guncelleniyo ordaki hemşire siz 28 üstüsünüz kayıt yaptırın çünkü fiyatlar degisiyo demisti. Bir de genel merkezden değil de hastanenin muhasebesinden öğrenmek daha mantıklı sonuçta özel sektör şehirden sehire değişir diye düşünüyorum

C
Canım arkadaşın normal doğum mu yaptı ne anlattı diye sorsam,ben de banu hanıma gidiyorum merak ettim

Aylin hanimdan randevu aldım salı günğ gidicem fiyat konusunu telefonda randevu için görüştüğüm bayan hasta
C

Canım arkadaşın normal doğum mu yaptı ne anlattı diye sorsam,ben de banu hanıma gidiyorum merak ettim
35 yaş olduğu için hiç riske atmadan sezeryan yapmışlar öok memnun kalmış hastanedende çok memnun kalmışlar :) bende aylin hanımı denicem bakalım olmadı banu hanıma gidicem

Bende 28. Haftamdan beri ertan beye gidiyorum aylin hanim cok yogunmus diye onu tercih ettim suan 35. Haftamdayim ve gayet memnunum.erken dogum riskim vardi rahim agzi yetmezliginden dolayi ama ertan beyin kontolrunde bu haftaya kadar geldik gayet ilgili guleryuzlu bi doktor hic aceleci degil nst cekildi benim her hafta riskden dolayi bi gunde hastanede yattim nst cekilirken bile gelip odaya kontrol ediyor hastanede yattigimda gunde dort kez gelip halimi sordu cok ilgili ve birqz pimpirikli bi doktor isine ve hastasina onem veriyor tel numarasinida verdi msj la istedigimi sorup cevap alabiliyorum tek olumsuz yani bence biz soylemez istemezsek ultrason resmi vermiyor.

YarıM kalmış yazdığım mesaj :) telefonla görüştüğüm bayan hastaneye geldiğinizde fiyat konunusunu görüşmemi tavsiye etti öyle yapıcam bakalım

Anladım canım sezeryan normal doğumdan bazı yönlerden farklı inşallah biz de memnun kalırız

en son gittiğimde devlet hastanesinden daha kalabalıktı bir düzen oturmamış sanırım. ben de hala ne yapacağımı bilemez haldeyim. hakkımızda hayırlısı olsun.

Amin canim amin....

Bazi kisiler aylin hanimdan cok memnun bazilari da diger dojtorlardan canim. Hangisiyle diyalogun tutarsa ona git bnce.

Evet bn de duydum iyi ve ilgiliymis.

Canim ayrintilin nasil gecti ne kadar ilgilendi foto verdi mi ben de girecegim de merak ediorm

iyiydi canım şehir dışından geldiğim için baran bey rica etti telefonla öyle aldılar beni. ona rağmen yarım saatten fazla durdum. detaylıca inceledi. kol bacak böbrek derken Allaha şükür sonuçlar da iyi geldi. normal ultrason kağıdı verdi elime. siyah beyaz yani. ben memnum kaldım açıkcası içim rahattı çıktığımda.

Merhaba bende 5. Haftamdan beri Aylin hanima gidiyorum. Suanda 16. Haftadayim. Doktordan memnunum. Tek sikayetim suan icin yogunlugu ve aceleci olmasi.

Bende senin gibi 5. Haftamdan beri gidiyorum. Aylin hanima gerçekten yogun bi doktor. Cinsiyet tahmini yapti mi aylin hanim size.detayli ultrasyonu ne zamn isteyecek acaba. Yada isteyecek mi cok merak ediyorum. Bir hafta sonra kontrolum var. Yani 16 da gitmis olcam.

Ben de Aylin Hanım dan memnunum ama yoğunluğundan dolayı aceleci.Eğer gebeliğin başlarında olsaydım diğer doktorları tercih ederdim.Söylenilenlere göre kötü doktor yok.Bebeğime daha rahat ve uzun bakabilirdim.Şimdi Aylin Hanım söylüyor,çok şükür bir yaramazlık yok ama bebek büyüdükçe siz de baktığınız görüntüden bir şeyler anlamak istiyorsunuz.Yoğunluğundan ötürü hızlı geçiyorHatta son gittiğimde bebeği hiç göremedim bile.Eşim görebildi sadece.Ekranın bana da çevrilmesini ve anlatılmasını isterdim.Eşime sordum nasıldı diye her şeyi normalmiş,çok hızlı geçti küçükken bir şey zaten anlayamıyorduk,büyüyünce anlarız diyorduk şimdi de hızlı geçildiğinden anlamıyoruz dedi:))Dediğim gibi eğer 30 haftanın üstünde olmasam frekansımızın uyabileceği,hastası daha az bir doktora gitmeyi tercih ederdim.

Aslinda her hamis icin ayrilmis 15 dakkika var. Ama saolsun aylin hanim o sürede en az iki hamisi kontrol ediyo. Ya kimseyi bekletmek istemiyo yada bebekler hakkinda olumsuz bişey gormedigi icin kisa kesiyo. Zaten 3 yada 4 hafta goremiyoruz yavrularimizi onuda kisa kesiyo. Ben bazen unutuyorum hamile oldugumu soranlara iyidir galiba diyip gecistiriyorum. Cunku anlatacak bi hareketi gormeden bitiyo muayenem.

Benim bugun tam 12 hafta oldu, ikili tarama icin gidecegim Aylin hanima bir saat sonra. Bundan onceki muayenelerde hic aceleci davrandigini soyleyemem. Hatta bebegin kalp atislarini bile benimle ayni heyecanla dinliyor diyebilirim. Bugunku tecrubelerimi de paylasirim muayeneden sonra

Aslinda her muayenemde aceleciydi diyemem bazen uzunca ilgilendigi de oldu sorularimi da rahatlikla soruyorum ama bazende aceleye gelebiliyor. 13. Haftamda cinsiyeti soylicekti ama gorunmedi maalesef bende pazartesi ogrenicem.

Çalışabilir raporu alırken muayene olmak gerekir mi?Gecen hafta olmuştum. Bu raporun düzenlenmesi için bir muayene daha gerekir mi?Bilgisi olan var mi?

nprmal kagıt mı verdi? ama renkli olarak gördünüz dimi bebeğin yüzünü falan

bana 12. haftada cinsiyet tahmini yaptı. detaylı ultrasonu 21. haftada istedi benden.

nprmal kagıt mı verdi? ama renkli olarak gördünüz dimi bebeğin yüzünü falan

aynen normal kağıt verdi. renkli de görmedik. yani organ incelemesi bu. mesela başını yakaladı uzun uzun baktı. yok bu böbreği ölçüler bişiler diyor tabi orasını anlamıyorum. renkli dört boyutlu falan görmedim. kalp atışını falan dinlemedim. bilmiyorum isteyince yapar mıydı ama sağlık kontrolu gibi algıladığım için hiç aklıma gelmedi. sadece iyi olduğunu öğrendim ve bebeğimi biraz da net görmenin sevincini yaşadım.

dün dört boyutluda gördüm esas dün anladım ben gerçekten hamileymişim. resmen gördüm bebeğimi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kucağımıza alacağımız günleri göstersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…