- 18 Şubat 2013
- 800
- 896
-
- Konu Sahibi kamikaze06
Canım 28 hafta üstü için fiyat farklı ve diğer hastaneler gibi değil, bi kaç ayda bir guncelleniyo ordaki hemşire siz 28 üstüsünüz kayıt yaptırın çünkü fiyatlar degisiyo demisti. Bir de genel merkezden değil de hastanenin muhasebesinden öğrenmek daha mantıklı sonuçta özel sektör şehirden sehire değişir diye düşünüyorumSelam arkadaşlar forumu baştan sona okudum ve karamsarlığa düştüm açıkçasıözellikle son yorumlara doğru hastanenin kalabalıklığı drların aceleci tavırlarıyla ilgili yorumlar beni tereddüte düşürdü bu hafta görüştüğümüz bir yakınımız 2 ay önce banu hanımla doğum yapmış ve çok memnun kalmıs.ben forumu okudum aylin hanımı tercih ettim derken kafam karıştı :) bugün randevu alıcam sizce kimden almalıyım? ayrıca bende hastaneyi fiyat için aradım normal veya sezeryan farketmez 2750 dediler şikayetim var a yazdım !
Canım arkadaşın normal doğum mu yaptı ne anlattı diye sorsam,ben de banu hanıma gidiyorum merak ettimSelam arkadaşlar forumu baştan sona okudum ve karamsarlığa düştüm açıkçasıözellikle son yorumlara doğru hastanenin kalabalıklığı drların aceleci tavırlarıyla ilgili yorumlar beni tereddüte düşürdü bu hafta görüştüğümüz bir yakınımız 2 ay önce banu hanımla doğum yapmış ve çok memnun kalmıs.ben forumu okudum aylin hanımı tercih ettim derken kafam karıştı :) bugün randevu alıcam sizce kimden almalıyım? ayrıca bende hastaneyi fiyat için aradım normal veya sezeryan farketmez 2750 dediler şikayetim var a yazdım !
35 yaş olduğu için hiç riske atmadan sezeryan yapmışlar öok memnun kalmış hastanedende çok memnun kalmışlar :) bende aylin hanımı denicem bakalım olmadı banu hanıma gidicemC
Canım arkadaşın normal doğum mu yaptı ne anlattı diye sorsam,ben de banu hanıma gidiyorum merak ettim
YarıM kalmış yazdığım mesaj :) telefonla görüştüğüm bayan hastaneye geldiğinizde fiyat konunusunu görüşmemi tavsiye etti öyle yapıcam bakalımAylin hanimdan randevu aldım salı günğ gidicem fiyat konusunu telefonda randevu için görüştüğüm bayan hasta
35 yaş olduğu için hiç riske atmadan sezeryan yapmışlar öok memnun kalmış hastanedende çok memnun kalmışlar :) bende aylin hanımı denicem bakalım olmadı banu hanıma gidicem
Anladım canım sezeryan normal doğumdan bazı yönlerden farklı inşallah biz de memnun kalırızAylin hanimdan randevu aldım salı günğ gidicem fiyat konusunu telefonda randevu için görüştüğüm bayan hasta
35 yaş olduğu için hiç riske atmadan sezeryan yapmışlar öok memnun kalmış hastanedende çok memnun kalmışlar :) bende aylin hanımı denicem bakalım olmadı banu hanıma gidicem
en son gittiğimde devlet hastanesinden daha kalabalıktı bir düzen oturmamış sanırım. ben de hala ne yapacağımı bilemez haldeyim. hakkımızda hayırlısı olsun.
Selam arkadaşlar forumu baştan sona okudum ve karamsarlığa düştüm açıkçasıözellikle son yorumlara doğru hastanenin kalabalıklığı drların aceleci tavırlarıyla ilgili yorumlar beni tereddüte düşürdü bu hafta görüştüğümüz bir yakınımız 2 ay önce banu hanımla doğum yapmış ve çok memnun kalmıs.ben forumu okudum aylin hanımı tercih ettim derken kafam karıştı :) bugün randevu alıcam sizce kimden almalıyım? ayrıca bende hastaneyi fiyat için aradım normal veya sezeryan farketmez 2750 dediler şikayetim var a yazdım !
Bende 28. Haftamdan beri ertan beye gidiyorum aylin hanim cok yogunmus diye onu tercih ettim suan 35. Haftamdayim ve gayet memnunum.erken dogum riskim vardi rahim agzi yetmezliginden dolayi ama ertan beyin kontolrunde bu haftaya kadar geldik gayet ilgili guleryuzlu bi doktor hic aceleci degil nst cekildi benim her hafta riskden dolayi bi gunde hastanede yattim nst cekilirken bile gelip odaya kontrol ediyor hastanede yattigimda gunde dort kez gelip halimi sordu cok ilgili ve birqz pimpirikli bi doktor isine ve hastasina onem veriyor tel numarasinida verdi msj la istedigimi sorup cevap alabiliyorum tek olumsuz yani bence biz soylemez istemezsek ultrason resmi vermiyor.
Canim ayrintilin nasil gecti ne kadar ilgilendi foto verdi mi ben de girecegim de merak ediormben ayrıntılı ultrasona medicalde girdim ama neden bazılarını dışarı yönlendirdiler acaba?
Canim ayrintilin nasil gecti ne kadar ilgilendi foto verdi mi ben de girecegim de merak ediorm
Bende senin gibi 5. Haftamdan beri gidiyorum. Aylin hanima gerçekten yogun bi doktor. Cinsiyet tahmini yapti mi aylin hanim size.detayli ultrasyonu ne zamn isteyecek acaba. Yada isteyecek mi cok merak ediyorum. Bir hafta sonra kontrolum var. Yani 16 da gitmis olcam.
nprmal kagıt mı verdi? ama renkli olarak gördünüz dimi bebeğin yüzünü falaniyiydi canım şehir dışından geldiğim için baran bey rica etti telefonla öyle aldılar beni. ona rağmen yarım saatten fazla durdum. detaylıca inceledi. kol bacak böbrek derkenAllaha şükür sonuçlar da iyi geldi. normal ultrason kağıdı verdi elime. siyah beyaz yani. ben memnum kaldım açıkcası içim rahattı çıktığımda.
bana 12. haftada cinsiyet tahmini yaptı. detaylı ultrasonu 21. haftada istedi benden.Bende senin gibi 5. Haftamdan beri gidiyorum. Aylin hanima gerçekten yogun bi doktor. Cinsiyet tahmini yapti mi aylin hanim size.detayli ultrasyonu ne zamn isteyecek acaba. Yada isteyecek mi cok merak ediyorum. Bir hafta sonra kontrolum var. Yani 16 da gitmis olcam.
nprmal kagıt mı verdi? ama renkli olarak gördünüz dimi bebeğin yüzünü falan