ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

ben kizimi 40+3te sezeryanla dogurdum. Normal dogumu cok istiyordum ama suni sanciya ragmen acilmam hic ilerlemedi. dr.um seni ve bebegi riske atmak istemem. Ama yinede karar senin beklemek istermisin dedi bende risk kelimesini duyunca sezeryana razi oldum aglaya aglaya hittim. Suan acaba bekleseydim normal olurmuydu diyorum. Icimde kaldi yani. Suan ikinci hamileligim ve ertan beye gidiyorum. Ilki sezeryan olmus buda sezeryan olur dedi. Aslinda Ertan bey biraz cesaretlendirse belki normali tekrar deneyecem ama bende kardesimin sorunlu normal dogumundan sonra cesaret edemedim acikcasi konuyu acmaya. Ama bence israrci ol normal konusunda cok istiyorsan ki bence beklemesi gerek en azindan 40.haftanin dolmasini

senin icin cok uzuldum canim. Aylin hanimada kizdim acikcasi. Daha once bu konuda alinanlar oldu ama nedense bayan dr.larin icinde hep boyle bir yanin oldugunu dusunerekten erke dr.lari tercih ediyorum. Tabiki hepsi oyle degildir ama kadin dr.larin cogunda bu durumlar ortaya cikabiliyor.eger tercihiniz bayan dr.sa banu hanimi deneyin gidenler memnun. Ben ertan beye gidiyorum bi skintimiz olmadi hic.bu arada benimde tansiyonum 9a5 az once yine olctum 10a5 cikti. normal bi durum aslinda normaldede tansiyonunuz cok yuksek degilse eger

Acil durumlarinizda mesai saati bittikten sonra saat kac olursa olsun nobetci kadin dogum hemsireleri bekliyormus artik direkt hastaneye gelebilecegimizi soylediler. Aklinizda bulunsun ,umarim kimse buna ihtiyac duymaz hepimiz rahat bir hamilelik geciririz ve rahat bir dogum yapariz.

Evet keske beklese 40. Hafta dolana kadar en azindan ama beklemem 38 39 da alirim diyor ben sezaryenden cok korkuyorum ve normal dogum istiyorum binuda biliyor ama her gittigimizde sezaryen kotu bisey degil onemli olan saglikli kucagimiza almak diyor tabiki onemli olan o ama normal dogumu deneyelim olmucaksa sezaryen olalim neden direkt kesilmek isteyeyimki nornal dogum icin 1775 dediler bana sezaryen icin 2250 ama ertan bey spinal den baska ameliyat yapmiyomus oda 300 tl ve yine eryan bey iki yece yatirirmis ek bi gece yatis 250 tl 2800 e geliyor sezaruen normal dogumla 1000 tl fqrk var acaba bu yuzdenmi sezaryen tarftarlari anlamadim..bastan beri memnundum ertan beyden ama dun baska bi ozel hastaneye giden arkdasimla konustum doktor her gittiginde resim veriyormus renklide gosteriyormus ayrica doktoru risk olmazsa 42. Haftaya kadar normal digumu bekleriz demis ertan bey bize hic resimde vermedi renklide gostermedi odasinda oldugu halde biz israr ettim acti bikere cocugun eli yuzundeydi goremedik neyse doguma az kaldi ozaman gorursunuz artik dedi sinirim bozuldu birde medical park dogumdan sobra heyet raporu vermiyormus arkadasimin gittigi hastane 45+45 gun raporda veriyormus bu da cok onemli benim icin sonucta bebegimi iki aylikken birakip ise gitmek istemem.

Aylin Hanim heyet raporu için kadın dogumdan değil de hastanenin diğer bölümlerinden alabilecegimi söylemişti.Bir de ilginç yani bu hastaneyi özellikle donanımı açısından tercih ettim.Yoksa diğer doktorumdan da memnundum.Hastanede yoğun bakım ünitesi yok ve teknik olarak çok donanımlı değil diye burayı tercih ettik.Hatta ilk gittiğimizde yeni doğan yoğun bakım ünitesinin Ankara'daki en büyük y.d.y.bak.ünitesi olduğu söylendi.Aylin Hanim da odasındaki cihazın en son geliştirilen model olduğunu söyledi.Ama ne çocuğa bakabiliyorum ne de istemesem çıktı alabiliyorum:))Hani o farkı biz de yasasak diyorum:)

Nasil yani yenifogan unitesi iyi degilmiymis bana cok buyuk ve iyi oldugu soylenmisti.hatta dogum seminerinde 23 haftalik dogan ikizlerin bile taburcu oldugu soylendi.odalarindaki ultrason renklide var ama israr etmeSen aiyah beyaz bile yuzunu gostermiyor degilki renkli gostersin bize ertan hoca bi kez israrla resim verdi.oda renksiz.heyet raporunu ben sordum vermiyoruz dediler baska bolum falan soylemediler

Resim vermemek nedir ya devlette bile söylemeden veriyorlar zaten kaç günde bir görüyoruz bebisleri bir sonraki sefere kadar o fotoğrafla avunuyoruz.madem foto vermiyorlar madem normal ultrason fiyatları düşürsunler o zaman niye özele gidiyoruz.fiyatlar arttıkça kalite dusuyor.her

elifnaz8833

Yenidoğan yoğun bakım eski gittiğim yerde yoktu.Bu hastaneyi o yüzden tercih ettim.Hatta Ankara'daki en büyük yoğun bakımmış.(Allah mecbur etmesin de insan tedbirini almak istiyor.)Rapor için kadın doğumdan veremiyoruz ama başka bir bölümden alabilirsiniz dedi.

şu an şehir dışındayım a sınıfı olmayan özel bir hastaneye gidiyorum. çok mu önemli a sınıfı olması değil tabiki ama az buçuk donanımı , büyüklüğü hakkında bilgi verir diye söylüyorum.15-20 lira bir ücret veriyorum sadece. öyle doktordan doktora da fark yok yani. yoğunu da sakini de aynı. her hastanın belirli bir süresi var. doktor hadi hadi modunda değil. istemeden dört boyutluda gösteriyor. elime fotoğraf veriyor.bu arada yeni doğan yoğun bakım ünitesi de var. Allah hiçbirimize ihtiyaç duydurtmasın tabi.
niye mi anlatıyorum. çok üzülmüştüm baran bey gittiğinde, endişelenmiştim sanki başka doktor kalmamıştı gözümde ama her şeyde var bir hayır işte. şimdi sakinim ve hamileliğimin geri kalan günlerini sağlıcakla ve huzurla geçirmek istiyorum nasip olursa. hepinize de kolay ve rahat bir doğum diliyorum. bebişlerinize sağlıcakla kavuşursunuz inşallah.

merhabalar bayadır takip ediyorum .bende 24. haftadan bu yana medical park a gidiyordum baran bey e. ama tam randevu alacağım gün hastaneden ayrıldı dediler.moralim çok bozuldu zira 32. haftadayım ve bundan sonra yeni bi doktor bulmak oldukça zor tam karar verdim dediğim anda .hastanenin bu tutumu çok saçma geldi en azından arayıp haber verilebilirdi.baran beyi aradım tenezül edip cevap vermedi bile. neyse aynı hastaneden banu hanım a gittim muayenemiz 10 dk bile sürmedi bi aceşe bi acele eşim foto istedi o işin şov kısmı dedi . hem birden bire 2 katına çıkarıp muayene parasını hemde şov demesi başka abes. neyse doğum ücretini konuşmak için gittiğimizde 2775 dediler fiyatlar güncellenmiş eski den beri buraya geliyorum dediğimde bile şimdi sözleşme yapalım o zaman yeni güncelleme olabilir etkilenmeyin dediler. yani bu hastane kendini fiyat konusunda güncelleme konusunda baya becerikli.kısacası hiç güvenim kalmadı. devlet hastaneleri bile daha ilgili

Muayene ücretleri değişmiş mi peki 80tl idi en son.sikayetlerimizi nereye dile getirsek arkadaşlar paramizla sıkıntı yaşıyoruz boyle olmamali. Her hastanın saati olmalı bebislerimizi rahat gormeliyiz net gormeliyiz

1 yılını doldurmadan ınsanları pişman etmeyı basardılar . keske burda yazılanları okuyacak bı ınsan kaynakları olsa dıycemde ne değişecek sankı. banu hanımda başkalrına özendi anlaşılan. zaten 3000 veren kısı tobb yada akay dada yapar. bıcok bayanın tercıh sebebı zaten evıne yakın dıye tercıh edıyo. ahh işten izin alma rahatlıgım olsa gıderım hacettepeye, unversıte hastanesıne. bu nedır ya sankı kolumuz agrıyoda gıdıyoruz ya, içimizde can tasıyoruz ınsanlar şovdan bahsedıyo. yok fıyat artırıyo yok fotograf vermıyolar. çözum olur mu bılmıyorum ama bı yerlere şikayet olarak bıldırsek ne degısır acaba.

merhaba arkadaşlar ;

iki günde ne oldu anlamıyorum. daha geçen çok süper denilen hastane sanki devlet hastanesinden kötü gibi yorumlar yapılıyor. çoğu konuda haklı buluyorum sizi. insan özel hastaneye gidince tabiki foto almak ister tabi ki ilgi görmek ister. tek hastanenin eksik bulduğumuz yanı bu mu? mesela ben şu anne oluyorum seminerlerine hiç katılamadım. katılan varsa yorum yapabilir mi. oradaki tutumlar nasıl. doktor aceleci ben de katılıyorum. ama geçen sefer sağ karın boşluğumda bir ağrı oldu cebinden aradım aylin hanımı. ters bir muamele ile karşılaşmadım. sanki tobb ya da akaya gidince ne olacak. insanlar medicana tobb akay konusunda da neler yazmışlar. medicanada fareler geziyor diyen bile var. vallahi şaştım kaldım ve çok etkileniyorum böyle şeylerden. ben gittiğimde doktorla bunları paylaşıcam. işin aslı ne anlamak istiyorum. herkesin çok iyi olan fikri nasıl değişti böyle?

ben oraları soyleyerek ornek verdım sadece. mesafe olarak uzak oldugu ıcın batıkent cevresınde oturanların cogu orayı tercıh edıyo. bızlerde ılk gıttıgımızdekı ılgıyı bulamayıp ve celışkılerı gordugumuz ıcın burda paylaşıyoruz.2775 az bı para deıl her ay tahlıllerle ortamala 100 yada 150 gırıs parası verıyoruz. ben yawrumu zaten o ekranda doktorun gordugu gıbı gormeyı beklemıyorum ama elını kolunu vucudunuda tarıf etsın ısterım yanı. ornek verıyorum gene tobb bana 2500 yaptı bana 3500 yaptı demıyo cunku bı standartları var. her gıdıp konusana başka bısey dıyolar medıcalpark. valla kendım ıcın soyluyorum ben dogum paramı mesaıyelere kalarak bırıktırıyorum. izin sıkıntım oldugu ıcınde ve evıme yakın dıye sectım. doktorlar bılgısız dıyemem asla, hepsı gercekten başarılı ama bıraz ılgısız...

işin aslı şudur ki başladığımız zamanlarda hastanenin yeni olmasının da etkisiyle belki sakinlik ve düzen vardı. sonra hastalar yoğunlaştı, bir telaşe geldi, ücretler yükseldi, böylece bizim olmasını istediğimiz hastane profilinden uzaklaşılmış oldu.

arkadaşlar hastane önceden veriyor muydu renkli çıktı. ya da ultrasonda bakabiliyor muyduk bebeğe. benim anlamak istediğim konu bu. kalabalıklaşınca kalite düşer tabi. heryerde bu böyledir. ama bi çıktı vermenin çok zor bişey olduğunu da düşünmüyorum. dediğim gibi gidince isticem ben. isteyenlere de vermemiş ama. ben yine de sormak istiyorum. aylin kötü banu iyi diyordu bir çok kişi şimdi banuya da olumsuz yorumlar başlamış. bence bu tamamen şans işi. iyi olcak diye gideriz karşımıza olumsuz bişey çıkabilir allah korusun. ama fotodan daha önemli olan bence doğum yaptırmadaki başarı oranı. doğuran arkadaşların az yorumları var. bilmiyoruz. allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

inşallah. zaten amaç gördüklerimizi paylaşıp genel gidişatı öğrenmek. hayırlısıyla herkesin güzel haberleri gelir inşallah.

arkadaşlar az önce fiyat bilgisi için hastaneyi tekrar aradım. telefonda fiyat vermediklerini söylediler. ben de daha önce fiyat aldığımı farklı kişilere farklı fiyatların verildiğini ve bunun sebebinin ne olduğunu öğrenmek istediğim için aradığımı söyledim. hattaki hanım biraz bekleteyim dedi. ardından birime ulaşamadığını söyledi.sonuç alamadım yani. ama bizzat gittiğimde soracağım.

Cnm kac haftaliksin bilmiyorum ama egrr dogum sekli konusunda anlasamiyprsaniz ve sen cok istiyorsan normali dr. Yada hastane degistir derim. yani ertan beyin sartlar uyuyorsa senin istegin dogrultusunda gitmesi gerek bence. Tabiki gerekirse sezeryan sende ne kendini ne cocugu riske atmak istersin. Bide iki gun yatis olayi ve spinal olayida canimi skiti acikcasi.kizimda sezeryan oldum 1gece yattim bi skinti yoksa niye iki gece yatiyimki zaten rahatta edemiyorum. Bide ben spinal ve epidural olamam haa olmayi cok isterim ama benim migrenim var 15gun bas agrisindan kafalarini kaldiramam. Gittigimdede soylerim olmuyosada giderim devlette yaparim napiyim Cidden son yorumlar cok moral bozucu. Resim ben istedigimde veriyor ama o kadar kalitesizki hicbiseye benzetemiyorum.kizimda koruya gittim o kadar netki goruntuler

Ben daha önce baran bey e muayen e olduğum için Banu hanım bana uygun gelmedi diyelim .Zira Baran bey her şeyi tek tek anlatıyodu ilgileniyodu 3 d den sonra bide renkli bakalım d,yodu foto veriyodu renkli çıktı verdi.bu hafta şunu ye bunu ye diye bilgilendiriyodu.cebini verdi bişey olursa arayın diye . Ama banu hanım 10 dk bile sürmedi bebek gayet hareketli suyunuz iyi sıkıntı görünmüyo .demin 10 demiştim 5 dk bakın . foto isteyince işin şov kısmı demesi ayrı bi olay .bende biliyorum işin şov kısmını olduğunu ama sırf renkli görmek için özele gidiyoruz değilmi ? sonra kartını verdi bişey olursa danışmadan arayın çok çok önemli değilse cepten aramayın dedi.
ayrıca 2225 iken 2775 olması hiçte normal değil 500 lira fark. özel hastanelerin ticarethane olduğuna karar verdim .o mantıkla yaklaşıyolar

Bilgi hastanesinden kactim buraya geldim gene ayni şeyleri yasamak istemiyorum. Galiba bende var tuaflik.cok gerildim kizlar valla. Birazda dogum yapan arkadaşlar bisey yazsada bari ona gore hareket etsek. Cok uzgunum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…