ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Arkadaslar bu kadar panik olmayın şuan hepimizin stressiz sakin olması gerekiyor. Ben iki haftadır düşük riskiyle yataktan çıkamıyorum Aylin hanıma gittiğim muayeneler dışında, ama çok rahatım bu da bana çok yaradı en son muyenemde Aylin hanım bebeğin çok rahat olduğunu ve tehlikenin geçtiğini söyledi. Ayrıca "bayan doktorlara güvenmiyorum" demek ne demek , siz kadın iken güvenmezseniz yarın bir gün herhangi bir işte size güvenilmemesinden şikayetçi olamazsınız. Emin olun bir kadın doktor hele ki Aylin hanım gibi oradaki en kariyerli en becerikli doktor her işin hakkından gelir. Çok rica ediyorum böyle ayrımlara girmeyin.

güvenmek yada güvenmemek kişinin insiyatifindedir ve siz nasıl bunu güvenilir buluyorsanız ben de güvenilir bulmuyorum.. elbette ki insanların ne yaşadığı da önemlidir ve bunu da işin içine katmak gerekli diye düşünüyorum...ayrıca benim ki bir şikayet değil görüş bildirimidir ve kişiseldir...bireyselliğe duyduğunuz saygı için teşekkürler....umarım vakti zamanında güzel bebiğinizi kucağınıza alır doya doya koklarsınız..iyi günler dilerim...

Doğru tamamen sizin tercihiniz, sizin kararınız çok haklısınız ama cidden bunu söylediğinize üzüldüğüm için söyledim beni yanlış anlamayın. Umarım siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alır , sağlıkla büyütürsünüz.

Canım ben 31. Haftaya kadar bi kaç tane dr degistirdim sonra Medicale banu hanıma karar verdim gittim tamamdır dedim.. telaş edip strese sokma kendini bebeğini düşün doğduğunda mutsuz bi bebek olmasin annesi...

sağolasın canım. şehir dışından gelip gidiyorum ya ondan herhalde çok pinpirikli biri değilimdir aslında ama

Canım ben 31. Haftaya kadar bi kaç tane dr degistirdim sonra Medicale banu hanıma karar verdim gittim tamamdır dedim.. telaş edip strese sokma kendini bebeğini düşün doğduğunda mutsuz bi bebek olmasin annesi...

Bende 5 haftalik hamile olduğumu öğrendim bürün Banu Hanımdan. Birsey sorucam yalnız çok hızlı davranıyor gibi geldi bana hemen gondermek istiyor gibi...sizede öyle mi? Benim daha ilk gebeliğim acemiyim de

ben biberon sweti war cnm ondan aldm.

cumartesi sonu gorüşlerini beklirom.oda ve foto cnm

şimdi telefonla aradım normal 1800 sezaryen 2275 epidural istersek ekstra ödemesi var ben anlamadım bu hastaneyi hem de hiç anlamadım anlaşırsam sözleşme yapacağım valla
:))) hala oturmamş hiç bişi sankiii

Bu arada Medical Parka gideceğim bundan sonra, Banu hanım düşünüyorum. MP'de epidural normal doğumdan haberi olan varsa lütfen bilgilendirsin!!
bende normal istyorm ama çok korkuyorm doktorumla doğuma yakjın konuşcam bu konuyu

Cnm bnde ertan hocaya yenı basladım memnunmusunn??

Aylin hanim bebegimin suyunun azaldigini anlamadi ve yanlis olcum yapti hizli baktigi icin........

Baska dr a gittim. Istirahat verdi 10 gun bebegimin suyu azalmis.......

Ben araliktan beri ertan beye gidiyorum memnunum kafami karistiran bi durum olmadi simdiye kadar. Her dr.un tarzi farklidir. kizimdaki dr.uma gore farkli. Mesela bazi dr.lar vitamin bogarken hastasini ertan bey pek ilac taraftari degil Zorda kalmadkca. gidalarla alinmasini istiyor hep. Mesela varis problemim var onada ilac vermedi doguma kadar disini sk dedi skabildigim kadar dayanmaya calisiyorum bende. Dusuncelerine guveniyorum.

Aylin hanim bebegimin suyunun azaldigini anlamadi ve yanlis olcum yapti hizli baktigi icin........

Baska dr a gittim. Istirahat verdi 10 gun bebegimin suyu azalmis.......

geçmiş olsun. merak ettiğim bir şey var nasıl anladın yanlış ölçüm yaptığını. yani neyden şüphelenip başka doktora gittin. tesadüfen mi öğrendin?

ya arkadaş bu hastane kafaya göre fiyat değiştiriyor.merkez müşteri temsilcisini aradım ikiside 2500 dediler farketmiyor dediler.aylin hanımın sekreterini aradım fiyat vermiyoruz dediler bu ne saçma iş ya

Ertan bey iyi ve tecrubeli bir doktormus arastirdim. Umarim hersey yolunda gider canim.

geçmiş olsun. merak ettiğim bir şey var nasıl anladın yanlış ölçüm yaptığını. yani neyden şüphelenip başka doktora gittin. tesadüfen mi öğrendin?

Cunku gecen haftada bu agirlikta ve boyuttaydi bebegim. Ben de emin misiniz dedim. Evet dedi. Icime kurt dustu baska hekime gittim. Farkli olculdu. Benim tahminimle uyusan bir olcumdu. Guvenim cok kirildi. Haliyle degistirdim.

en son gittiğimde devlet hastanesinden daha kalabalıktı bir düzen oturmamış sanırım. ben de hala ne yapacağımı bilemez haldeyim. hakkımızda hayırlısı olsun.

Selam arkadaşlar forumu baştan sona okudum ve karamsarlığa düştüm açıkçası özellikle son yorumlara doğru hastanenin kalabalıklığı drların aceleci tavırlarıyla ilgili yorumlar beni tereddüte düşürdü bu hafta görüştüğümüz bir yakınımız 2 ay önce banu hanımla doğum yapmış ve çok memnun kalmıs.ben forumu okudum aylin hanımı tercih ettim derken kafam karıştı :) bugün randevu alıcam sizce kimden almalıyım? ayrıca bende hastaneyi fiyat için aradım normal veya sezeryan farketmez 2750 dediler şikayetim var a yazdım !

sana göre hangi dktor daha ılımlı geliyor ve aklına yatıyorsa ona gitmelisin bence...birine göre ii gelen sana kötü gelebilir sonuçta...nasıl doktorlar farklı farklıysa bizler de farklıyız ve beklentilerimiz de farklı... bu yüzden sıkma canını...aklından kim geçiyorsa ona git derim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…