ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Merhaba ben de Aylin Hanım'a gidiyorum.Bana haftaiçi haftasonu fark etmez,sezeryan normal doğum fark etmez,eğer yurt dışında değilsem ben geleceğim demişti.Acaba bir değişikliğe mi gidildi?Sezeryan olduğunda kim varsa o mu giriyor?Sizlere söylenen nedir?Ya da ben mi yanlış anladım?

kasıt nobetçi personel canım ordaki ebeler hemşireler amalythane nöbetçileri yani

kızlar ayrıntılı ultason yaptıran var mı

eğer problem çıkarsa neler yapılabiliyor

bulundugum şehirde yokmuş başka biere gitcem eğer gerçektn önemliyse

canım neden hastanede yapmak yeirne dışarı yönlendiriyorlar acaba

hastane içinde neden yapmıolşr dışarı yolluyolar cnm

kasıt nobetçi personel canım ordaki ebeler hemşireler amalythane nöbetçileri yani
Evet canım kendi doktorumun yanındaki görevlilerinden nöbette olanlardan bahsettim

Canım ayrıntılı ultrason önemli diye biliyorum bebeğinin iç organlarına,duyu organlarına, kalp atışına, kan akışına,parmaklarına felan bakıp tek tek inceliyorlar, bebekte sıkıntı varsa -Allah korusun- ameliyatla bile müdahale edilerek tedavi edebiliyorlar.

Benim 3 lü taramada sıkıntı olduğu için çokmdetaylı bir yere gittim sıkıntı yoksa herhangi bir devlet hastanesinde yaptırabilirsin yaşadığın yerde sörf kadın doğum üzerine hastane yok mu orada mutlaka vardır ayrıntılı

cnm bende kizima hamileyken sirnaktaydim ve detayli icin diyarbakira gitmem gerekiyordu. O donemde yol kesmeler falan cok oldugu icin gidemedim. Allah a emanetler canim cok sukur hicbi sorunumuz olmadi. ama dogum sonrasi mudahale gerektirecek durumlar olabiliyor Allah korusun onun icin hazirlikli oluyorsun. Kuzenimin kizinin kalp damarlarinda sorun gorduler dogunca ameliyat olacakti ama meger yanlis teshismis cok sukur gerek kalmadi. Yani detayliyi iyi bir yere yaptirmakta onemli

hic bi bilgim yok cnm ama olsaydi disari yonlendirmezlerdi bence cunku hastaneleri kazanir o sekilde
bu arada gidip ucret kayitlarinin siliesi haberleri uzerine gorusmemi yaptim. Bayan baya guldu bu siralar boyle gelen cok oldu nereden aliyorsunuz bu haberleri dedi. Kaydim duruyor ancak 28. Haftadan sonra gidenler icin kayit almiyorlarmis. Bu arada hastanenin dogum fotografcisi var artik eger dusunuyorsaniz gittiginizde onun bilgisinide verebilirsiniz kayit icin

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.Ben de ayrıntılıyı Etlik Lokman Hekim'de yaptırmıştım.Yaklaşık yarım saat baktı.150 tl vermiştim.Gayet de güzel ilgilenmişti.

Canım geçen salı ben de gittim 32 haftalık hamileyim ve 28 üstü için kayıt avantajımız var deyip kaydetti. Tutturabildiklerine göre mi iş yapıyolar anlamadım ki
fiyat ve kayıt konusunda herkes bisey söylüyor

Canım 28 hafta üstüne normal doğum 1775 dediler ve öyle kaydettiler eşimin kuzeni orda çalışıyo doğum yaklaşınca personel indirimi yaparız dediler bakacağız bakalım... seni kaça kaydettiler peki?

pardon hanimlar ben yanlis ifade ettim arkadas soyleyince farkettim 28hafta ustunu kaydediyorlar. Kusura bakmayin aceleyle yazmistim

merhaba arkadaşlar;

bugün aylin hanımla randevum vardır. muayene kısa sürdü. çocuğun kafa çapına ve göbek çevresine baktı ultrasonda. ayrıntılı olarak baktırmadı. renkli foto verir diye ummuştum ama olmadı. onun dışında doktor çok sevecendi. 3 hafta sonra gel dedi. biraz geç olduğunu düşünüyorum 3 haftanın ama zaten bir sorun olursa ararım diye düşünüyorum. hastaneyi beğendim temizdi ve çok kalabalık değildi. cumartesi günleri gebe eğitimi oluyormuş onda hastaneyi de gezdiriyorlar dedi doktor. inşallah ona da katılacağım. birbirimizi bilgilendirmeye devam edelim arkadaşlar:)

not: doğum ücretini bende sordum aynısını söyledi sadece epidural istersek 300 tl fark alıyorlarmış

Alışverişe basladiniz mi anne adayları?:)Philips Avent biberon seti almayı düşünen ya da kullanan anneler bilgi verebilir misiniz?3 tane set var aralarındaki farkı anlayamadım.
1)Yenidoğan başlangıç
2)Natürel yenidoğan
3)Pes silikon

Forumda araştırdım ama bulamadim bir şey.Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…