- 25 Şubat 2015
- 73
- 10
- 40
-
- Konu Sahibi kamikaze06
kasıt nobetçi personel canım ordaki ebeler hemşireler amalythane nöbetçileri yaniMerhaba ben de Aylin Hanım'a gidiyorum.Bana haftaiçi haftasonu fark etmez,sezeryan normal doğum fark etmez,eğer yurt dışında değilsem ben geleceğim demişti.Acaba bir değişikliğe mi gidildi?Sezeryan olduğunda kim varsa o mu giriyor?Sizlere söylenen nedir?Ya da ben mi yanlış anladım?
geçmiş olsn cnmHanimlar gribe yakalanan oksurukten muzdarip olan var mi?
Bir de baran beyle doguma giden var mi?
canım neden hastanede yapmak yeirne dışarı yönlendiriyorlar acabaMerhaba arkadaşlar hastane fiyatıyla ilgili bir gelişme yeni giden görülen arkadaşlar yok sanırım, ben ayrıntılı ultrasona ten gireceğim Allah nasip ederse Ertan hoca yönlendirdi 550 tl ama 475 tl ye indirdiler fiyatı bakalım memnun kalacak mıyım bir buçuk iki saate yakın bakıyormuş bebişimi uzun uzun izleyeceğim
hastane içinde neden yapmıolşr dışarı yolluyolar cnmSana bir tanemi dr. Onerdi canim ertan bey. Bana uc kisi omerdi bem ali ipeke gittim 225tl verdim
cnm benimde o tarz agrilarim oluyor dr. Idrar yollarindan suphelendi ilk once ama benim baska bi belirtim yoktu bundan baska ultraaonlada bakti olumsuz bi durum gormedi. Kendini fazla yorma ondan olabilir dedi. Dedigi gibide cok yoruldugumda agrilar fazlalasiyor.kizimda boyle degildim bu hafta ici gidecem gittigimde tekrar soyliyecem
kasıt nobetçi personel canım ordaki ebeler hemşireler amalythane nöbetçileri yani
Evet canım kendi doktorumun yanındaki görevlilerinden nöbette olanlardan bahsettimMerhaba ben de Aylin Hanım'a gidiyorum.Bana haftaiçi haftasonu fark etmez,sezeryan normal doğum fark etmez,eğer yurt dışında değilsem ben geleceğim demişti.Acaba bir değişikliğe mi gidildi?Sezeryan olduğunda kim varsa o mu giriyor?Sizlere söylenen nedir?Ya da ben mi yanlış anladım?
Canım ayrıntılı ultrason önemli diye biliyorum bebeğinin iç organlarına,duyu organlarına, kalp atışına, kan akışına,parmaklarına felan bakıp tek tek inceliyorlar, bebekte sıkıntı varsa -Allah korusun- ameliyatla bile müdahale edilerek tedavi edebiliyorlar.kızlar ayrıntılı ultason yaptıran var mı
eğer problem çıkarsa neler yapılabiliyor
bulundugum şehirde yokmuş başka biere gitcem eğer gerçektn önemliyse
Hastanede ayrıntılı var mı acaba açıkcası hiç bir tahminim yok neden dışarıya yönlendirdiği ile ilgili canımcanım neden hastanede yapmak yeirne dışarı yönlendiriyorlar acaba
Benim 3 lü taramada sıkıntı olduğu için çokmdetaylı bir yere gittim sıkıntı yoksa herhangi bir devlet hastanesinde yaptırabilirsin yaşadığın yerde sörf kadın doğum üzerine hastane yok mu orada mutlaka vardır ayrıntılıhastane içinde neden yapmıolşr dışarı yolluyolar cnm
geçmiş olsn cnm
cnm bende kizima hamileyken sirnaktaydim ve detayli icin diyarbakira gitmem gerekiyordu. O donemde yol kesmeler falan cok oldugu icin gidemedim. Allah a emanetler canim cok sukur hicbi sorunumuz olmadi. ama dogum sonrasi mudahale gerektirecek durumlar olabiliyor Allah korusun onun icin hazirlikli oluyorsun. Kuzenimin kizinin kalp damarlarinda sorun gorduler dogunca ameliyat olacakti ama meger yanlis teshismis cok sukur gerek kalmadi. Yani detayliyi iyi bir yere yaptirmakta onemlikızlar ayrıntılı ultason yaptıran var mı
eğer problem çıkarsa neler yapılabiliyor
bulundugum şehirde yokmuş başka biere gitcem eğer gerçektn önemliyse
hic bi bilgim yok cnm ama olsaydi disari yonlendirmezlerdi bence cunku hastaneleri kazanir o sekildehastane içinde neden yapmıolşr dışarı yolluyolar cnm
Doğum ücreti ne kadar olarak kaydedildiCanım geçen salı ben de gittim 32 haftalık hamileyim ve 28 üstü için kayıt avantajımız var deyip kaydetti. Tutturabildiklerine göre mi iş yapıyolar anlamadım ki
fiyat ve kayıt konusunda herkes bisey söylüyor
pardon hanimlar ben yanlis ifade ettim arkadas soyleyince farkettim 28hafta ustunu kaydediyorlar. Kusura bakmayin aceleyle yazmistimCanım geçen salı ben de gittim 32 haftalık hamileyim ve 28 üstü için kayıt avantajımız var deyip kaydetti. Tutturabildiklerine göre mi iş yapıyolar anlamadım ki
fiyat ve kayıt konusunda herkes bisey söylüyor