- 17 Mart 2015
- 3
- 0
- 37
-
- Konu Sahibi kamikaze06
verebilir
79 tlbanu hanımın muayene ücreti ne kadar
Geçen gittiğimde yeni doğum yapmış biri vardı koridorda soracaktım ama biz hemşireyle konuşurken gitmişler denk gelince sormak lazımdoğum yapan arkadaşlarla konuşabilsek ne güzel olur. oda da bir şeyler yapabildiler mi? hastaneye özel hiçbişi yok mu? ne bileyim arkadaşlardan değişik şeyler duyuyorum.
Canım kaç hafta sonra geleceğin genelde kaç haftalık hamile olduğuna ve riskli olup olmamasına bağlı. Benim 32. Haftaya kadar ayda 1 di, 32den sonra 2 haftada 1 oldu, 36dan sonra da her hafta olacakmış banu hanım öyle söyledi, inş sağlıkla ilerlersekyarin da aylin hanima randevum var eger kisa surerse muayenesi grcistirirse degistirecrgim, 3 hafta beklemektn canim cikti. Cok uzun bnc. Kontrol randevusu 3 hafta sonraya veriyor..... bazi yerler her hafta veriyor
Geçen gittiğimde yeni doğum yapmış biri vardı koridorda soracaktım ama biz hemşireyle konuşurken gitmişler denk gelince sormak lazım
Canım biz ve bebeklerimiz sağlıklı olalım, kolay bi doğum geçirelim de gerisi önemli değil bence, hatıramız da doğumdaki güzel anlarimiz olsunben şehir dışından geliyorum malesef hep bir telaşe oluyor geldiğimde haliyle. odayı süslemek istiyorum. sonra bir şeyler hazırladım onları yerleştirmek istiyorum. bir tanıdığıma doğum yaptığı hastaneden hastane çıkış takımı ve yağ pudra vs. olan bi set vermişler şirin bi çantada. hoşuma gitti. gerçi aldım ürünleri ama yine de hatıra olabilir.
bu arada hala baran özhan beye giden yok sanırım. doğum yaptırdığı birini bulsam rahatlayacağım sanki
Canım biz ve bebeklerimiz sağlıklı olalım, kolay bi doğum geçirelim de gerisi önemli değil bence, hatıramız da doğumdaki güzel anlarimiz olsun
Süslemeyi sen yapamazsın sanırım yanında gelecek olan kişi onu halledebilir ancak
Şehirdışı derken nerden geliyorsun canım d peki oğuma nasıl geleceksin burayatabi tabi anneme ya da ablalarıma devredicem o işi. ablalarımın doğumları ani gelişince hiçbişi yapamamıştık. içimizde kaldı hepimizin ondan. yoksa dediğin gibi kim takar o anda süsü püsü :))
Kırıkkale felan olsa yine 1 saat sürer yakın olur da, afyondan gelmek riskli tabi... hayırlısı olsun canım dr unla konuşunca karara varırsınız artık.ailem ankarada zaten hamileliğin büyük kısmını da orda geçirdim. şimdi evimdeyim ama üç hafta sonra kontrolde baran beyle karar vericez. ona göre doğuma kadar kalmayı planlıyorum nasipse. afyonda kalırsam sezeryandan başka seçeneğim olmayacak çünkü.
bende 36+4 gunluk hamileyim hastaneden doktorum ayrıldığı için aylin hanıma gitmiştim fakat cok ilgilenmediğini daha önce söylemiştim ve erken doğum söz konusuydu 33. Haftada yattım hastaneye oğlum tesrif ediyordu az kalsin :) ve ilk ayda düşük tehlikemde vardı aylin hanıma bunları söylediğim halde 3 hafta sonraya randevu verdi ne malum dogurmayacagim 3 haftada doğum şekline bile daha karar veremedi bi dahaki geldiğinde muayene eder söylerim dedi benimde kafam karışık gidince görüşlerini paylasirsan çok sevinirimyarin da aylin hanima randevum var eger kisa surerse muayenesi grcistirirse degistirecrgim, 3 hafta beklemektn canim cikti. Cok uzun bnc. Kontrol randevusu 3 hafta sonraya veriyor..... bazi yerler her hafta veriyor
En son gittiğimde hemşire fiyatların sürekli değiştiğini söylemişti. Sanırım diğer hastaneler gibi yılda bi kere degilBen 21.haftadayim bugün medicalpark Banu hanima gittim doktor değişikligi yapacağım normalde Bayındır a gidiyorum çok ilginç ama doğum ücretini sordum epidural doğum sezaryen farketmez 3200 dediler herkEse farkli fiyat mi veriyorlar anlamadim