ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

merhaba arkadaşlar. Bende normalde Çukurambar Koru hastanesine gidiyorum. Ancak fiyatlarının yüksek olması nedeniyle medicalpark aylin hanımdan randevu aldım. Haftaya perşembe muayne olmaya gidicem. Haftaya tecrübelerimi paylaşıcam sizinle. Umarım olumlu olur:)

Merhaba ben avent ürünlerinden elektronik pompa seyi aldım tekli onun içinde iki tane biberon vardı 125 mllik bir de 260 lık 2 tane aldım bir kutu. Ağzı anne memesine en yakın olanmış. Bunları kidcityden aldım kentparktan kapattıkları için bütün ürünlerde %25 indirim var. Baya ucuza geldi diğer yerlere göre.

doğum yapan arkadaşlarla konuşabilsek ne güzel olur. oda da bir şeyler yapabildiler mi? hastaneye özel hiçbişi yok mu? ne bileyim arkadaşlardan değişik şeyler duyuyorum.

doğum yapan arkadaşlarla konuşabilsek ne güzel olur. oda da bir şeyler yapabildiler mi? hastaneye özel hiçbişi yok mu? ne bileyim arkadaşlardan değişik şeyler duyuyorum.
Geçen gittiğimde yeni doğum yapmış biri vardı koridorda soracaktım ama biz hemşireyle konuşurken gitmişler denk gelince sormak lazım

yarin da aylin hanima randevum var eger kisa surerse muayenesi grcistirirse degistirecrgim, 3 hafta beklemektn canim cikti. Cok uzun bnc. Kontrol randevusu 3 hafta sonraya veriyor..... bazi yerler her hafta veriyor

yarin da aylin hanima randevum var eger kisa surerse muayenesi grcistirirse degistirecrgim, 3 hafta beklemektn canim cikti. Cok uzun bnc. Kontrol randevusu 3 hafta sonraya veriyor..... bazi yerler her hafta veriyor
Canım kaç hafta sonra geleceğin genelde kaç haftalık hamile olduğuna ve riskli olup olmamasına bağlı. Benim 32. Haftaya kadar ayda 1 di, 32den sonra 2 haftada 1 oldu, 36dan sonra da her hafta olacakmış banu hanım öyle söyledi, inş sağlıkla ilerlersek

Bende aylın hanimin hastasiyim bir ay sonraya randevu verdi çok uzun ama sorun olmayınca sık sık ultrason da zararlı bi sıkıntı olsa erken çağırırdı zaten.ikili test yaptıran var mi ne kadar fiyati

Geçen gittiğimde yeni doğum yapmış biri vardı koridorda soracaktım ama biz hemşireyle konuşurken gitmişler denk gelince sormak lazım

ben şehir dışından geliyorum malesef hep bir telaşe oluyor geldiğimde haliyle. odayı süslemek istiyorum. sonra bir şeyler hazırladım onları yerleştirmek istiyorum. bir tanıdığıma doğum yaptığı hastaneden hastane çıkış takımı ve yağ pudra vs. olan bi set vermişler şirin bi çantada. hoşuma gitti. gerçi aldım ürünleri ama yine de hatıra olabilir.

bu arada hala baran özhan beye giden yok sanırım. doğum yaptırdığı birini bulsam rahatlayacağım sanki

Canım biz ve bebeklerimiz sağlıklı olalım, kolay bi doğum geçirelim de gerisi önemli değil bence, hatıramız da doğumdaki güzel anlarimiz olsun
Süslemeyi sen yapamazsın sanırım yanında gelecek olan kişi onu halledebilir ancak

tabi tabi anneme ya da ablalarıma devredicem o işi. ablalarımın doğumları ani gelişince hiçbişi yapamamıştık. içimizde kaldı hepimizin ondan. yoksa dediğin gibi kim takar o anda süsü püsü :))

tabi tabi anneme ya da ablalarıma devredicem o işi. ablalarımın doğumları ani gelişince hiçbişi yapamamıştık. içimizde kaldı hepimizin ondan. yoksa dediğin gibi kim takar o anda süsü püsü :))
Şehirdışı derken nerden geliyorsun canım d peki oğuma nasıl geleceksin buraya

ailem ankarada zaten hamileliğin büyük kısmını da orda geçirdim. şimdi evimdeyim ama üç hafta sonra kontrolde baran beyle karar vericez. ona göre doğuma kadar kalmayı planlıyorum nasipse. afyonda kalırsam sezeryandan başka seçeneğim olmayacak çünkü.

Kırıkkale felan olsa yine 1 saat sürer yakın olur da, afyondan gelmek riskli tabi... hayırlısı olsun canım dr unla konuşunca karara varırsınız artık.

bende 36+4 gunluk hamileyim hastaneden doktorum ayrıldığı için aylin hanıma gitmiştim fakat cok ilgilenmediğini daha önce söylemiştim ve erken doğum söz konusuydu 33. Haftada yattım hastaneye oğlum tesrif ediyordu az kalsin :) ve ilk ayda düşük tehlikemde vardı aylin hanıma bunları söylediğim halde 3 hafta sonraya randevu verdi ne malum dogurmayacagim 3 haftada doğum şekline bile daha karar veremedi bi dahaki geldiğinde muayene eder söylerim dedi benimde kafam karışık gidince görüşlerini paylasirsan çok sevinirim

Ben 21.haftadayim bugün medicalpark Banu hanima gittim doktor değişikligi yapacağım normalde Bayındır a gidiyorum çok ilginç ama doğum ücretini sordum epidural doğum sezaryen farketmez 3200 dediler herkEse farkli fiyat mi veriyorlar anlamadim

dan..Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Oraya da bakayım.

Bugün Aylin Hanım la randevum vardı.Doktorumuzdan çok memnunuz tek sıkıntımız yoğunluğundan ötürü biraz apar topar hareket ediyoruz.Yine de her şeyi sorabiliyorum.Sağolsun çok ilgili.

En son gittiğimde hemşire fiyatların sürekli değiştiğini söylemişti. Sanırım diğer hastaneler gibi yılda bi kere degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…