- 16 Nisan 2012
- 45
- 11
- Konu Sahibi kamikaze06
Ben aylin hanima yeni geçtim dağa doğrusu hastaneye 8.ayimda geçtim daha önce hrs deydim 34. Haftamdayim dün gittim cok kalabalık olduğu Icin pek bi açıklama yapamıyor hastaneyi sanırım değiştirecrgim 2 hafta sonra gel doğum şekline karar verelim dedi benim bebeğimde geçen hafta geliyordu hastanede yattım durdurdular heran doğum olabilir bu yüzden yakından takip etmek gerek bence ıki hafta cok uzun bir süre benim için
yani memnun kalmadın mı aylin hanımdan ilgilenmedi mi kalabalık diye. herkesin bir muayene saati yok mu. neye göre bakıyor çok şaşırdım bu yorumu duyduğuma. belki de yanlış anlıyorum şu an
Canım ben de martın 10unda gideceğim ilk kez ve 31. Haftadayım suan.. şimdiye kadr gittiğim yerlerden memnun kalmadigim için orayı tercih ediyorum sıkıntı olmaz inş geç gitmek.. gidip gelince yazarım inş buraya
mutlaka bekliyorum.
cnm bende 32. haftamda başlıcam.şehir dışındaym.16,haftamda bikez muayene oldum gelişmeleri tahlilleri mail at sürekli dedi geçmiş tahlillerimide götürdüm baktı hepsine.
hastanenen anlaşmalı fotocusu war sokuolr doğuma bayan.ama ücreti pahalı geldi bana pazarlıkj oluyomu bilmiyorm
hımm, ben de bütün tahlilleri vs. dosyaladım. gidince göstericem ama ilgilenmemesi fikri çok değişik geldi bana. seninle iyi mi ilgilenmişti. fotocu işini sanırım gidince halledicez :)