ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

yani memnun kalmadın mı aylin hanımdan ilgilenmedi mi kalabalık diye. herkesin bir muayene saati yok mu. neye göre bakıyor çok şaşırdım bu yorumu duyduğuma. belki de yanlış anlıyorum şu an

mutlaka bekliyorum.

hımm, ben de bütün tahlilleri vs. dosyaladım. gidince göstericem ama ilgilenmemesi fikri çok değişik geldi bana. seninle iyi mi ilgilenmişti. fotocu işini sanırım gidince halledicez :)

Kizlar bence bazen anina gelip ilgisizlik olmus olabilir ama aylin hanimin ilgili olduguna su olayla tekrar karar verdim. Ben bogaz enfeksiyonu gibi bi sey geciriodum. Atesim falan cikinca korktum ve hastaneye geldim. aylin hanim yoktu. diger bosta bi doktora gorundum. Ertesi gun aylin hanim hemen aradi nasilsin nasil oldun die. haftaya bana kontrole gel bakalim dedi. Bugun tekrar gidecegim bakalim insallah iyi haberlerle donerim

Muayene süresi çok uzun dediğim gigbi kizlar derken dogum tehlikem var haftada Iki Kerr Gitmek gerrkirken Iki hafta sonra cagirdi ve ben normal dogum istedigimi soyledim bilemiyorum senin piskolojini düşünmem gerek sezaryen olabilirsin belki dedi yaşım ufak olduğu için eşim ızin vermem dedi ameliyata girmene ve ilk doğumum bilemiyorum aslinda beni düşünmesi de hoşuma gitti fakat ben yorumlara bakaraktan sanırım beklentimi cok yüksek tuttum :)

cnm ben memnun kaldm beni tatmin etti açıkcası aşırı bir beklenti içindede olmamak lazm bence ama bi kere gittim ilerde fikrim değişrmi bilemyrm

biz dun medicalparkta sorduk detaylı ultrasyona 125 dedı.ıkılı tarama 52 tl, üçlü tarama 58 tl dedı.

Her doktor ilgi gördüğünü hissettiğinde birazcık da dolu olduğundan artık işini biraz gevşetir kızlar bunu unutmayın...
İnsanoğlu her zaman böyledir. Hangi meslek olursa olsunn. Diğer hekimler de belk çok iyi ama keşfedilmediği için aylin hanıma yüklenme oluyor... Belki diğerleri daha çok ilgileniyor

Merhaba arkadaşlar hastane fiyatıyla ilgili bir gelişme yeni giden görülen arkadaşlar yok sanırım, ben ayrıntılı ultrasona ten gireceğim Allah nasip ederse Ertan hoca yönlendirdi 550 tl ama 475 tl ye indirdiler fiyatı bakalım memnun kalacak mıyım bir buçuk iki saate yakın bakıyormuş bebişimi uzun uzun izleyeceğim

Arkadaşlar 28.haftadayim.Tecrübeli olanlardan bilgi edinmek istiyorum özellikle.Vajinal ağrılarim var normal mi sizce?Adim attigimda,yataktan kalkarken,birden hareket ettiğimde.Ama kramp gibi değil.Bildiğin ağrı saplaniyor çıkıyor.Benzer sıkıntıları yasayan var mi?

Sana bir tanemi dr. Onerdi canim ertan bey. Bana uc kisi omerdi bem ali ipeke gittim 225tl verdim

cnm benimde o tarz agrilarim oluyor dr. Idrar yollarindan suphelendi ilk once ama benim baska bi belirtim yoktu bundan baska ultraaonlada bakti olumsuz bi durum gormedi. Kendini fazla yorma ondan olabilir dedi. Dedigi gibide cok yoruldugumda agrilar fazlalasiyor.kizimda boyle degildim bu hafta ici gidecem gittigimde tekrar soyliyecem

Selam ayın dordunde aylın hanımla spinal sezeryan oldum ınanılmaz memnun kaldım, sureklı bana moral motıvasyon sagladı, sızın neye endışe duyup neyden korktugunuzu bılebılıyor,hem doktor cok ıyı hemde dıger ekıp.cok rahat bı dogum oldu sohbet muhabbet dogum yaptım darısı başınıza bır gun kaldım. Sezeryanım 11 de oldu ben akşam beşte ayaktaidim, 11 de igne yapıldı onbır on gece bebegın kordonunu kesmeden yukarda n gosterdıler ben bışey sormadan, için rahat olsun bebek cok ıyı amelıyat cok ıyı gecıyor dıye sureklı konuştu.
Tum saglık ekıbı bebegın anne sutu almasına yardım edıyor ben kaç kere dırettım sutum gelmedı cocuga mama verelım dıye hemşireler geldı geldı gogsume baktı cocugu emzırdık, tesvık ettıler boşuna mama verme dıye,
Odalar cok temızdı 2250 lira odedım cocugun aşı kontrol dahıl,

Allah razı olsun buraya yazdigin için doğum yapmış birinden bunları duymak güzel :) ayrıca bebeğini eline almışsın gözün aydın canim dikişlerin de biran önce iyileşir inş.. personel hep bayan mıydı, bi de benim ilk bebeğim olacak inş doğumdan sonra bebeğe ne gibi testler yapıyolar ne kadar süre sonra kontrole gidiyosun diye sorabilir miyim?

Canım benim üçlü taramam iki farklı yerde iki farklı sonuç çıktı devletteki de 50 de bir ihtimaldi sanırım Suat hoca biraz daha uzun baktığından bana sadece ona yönlendirdi çok şükür Suat hoca da gayet sağlıklı dedi :) şimdi geldik mutluyum

Öncelikle sana çok teşekkür ederim kendi adıma. Çok güzel buraya yazıp bizi ferahlandırman. doğumu kendin mi sezeryan istedin ? Yoksa bebeğin gelişinden mi kaynaklandı. Ya da doktor mu tavsiye etti ?

Arkadaşlar bugün medical parkta randevum vardi,bizim tanıdık vardı yenidoğan ünitesindeki hemşireyle görüştük doğumdan sonra taburcu olana kadar yapilan testler ücrete dahilmiş. mahremiyet konusunu sordum normal doğum olursa bayanlar olur ama sezeryan olursa ve gece olursa nöbette kim varsa o olur hastanenin o yönde bi politikası yok dedi banu hanım... aylın hanıma gidecektik son anda banu hanıma karar verdik ve güzel ilgilendi kartını verdi bisey olursa ara mesaj atabilirsin dedi.

Mesaj yazan arkadaşların ellerine sağlık benim de pazartesi günü aylin hanımla randevum var,mutlaka yazacağım tecrübelerimi.bende sezeryan istek üzerine mi yapıldı diye merak ediyorum.

Mesaj yazan arkadaşların ellerine sağlık benim de pazartesi günü aylin hanımla randevum var,mutlaka yazacağım tecrübelerimi.bende sezeryan istek üzerine mi yapıldı diye merak ediyorum.
Ben son ana kadar aylın hanıma gidecektim oradaki tanıdık görevli banu hanımı tavsiye etti hatta kardeşi de 2 aylık hamileymiş ve banu hanıma gidiyomuş, ona daha çok talep var daha iyi bi dr dedi. Ben de oracıkta ikna oldum :) hatta eşim emin misin bak o kadar araştırdın dedi yine de değiştirdik, memnun da kaldık hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…