ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Kizlar epidural normal dogum dusunen var mi medicalde. Ben amerikada ikinci bebegimi epidural normalle dogurdum ama simdi korkuorm turkiyedeki son donem haberlerinden sonra. Bu hastaneyle ilgili bi sey duydunuz mu bu konuda iyi kotu

Ben bugün Aylin Hn.a ilk muayenemi oldum. 7 haftalık gebeyim, ilk gebelik muayenemdi aynı zamanda. Son derece pozitif ve bence oldukça ilgili bir doktor. Karından baktı usg'den, nazik ve herşeyi açıklayan bir üslubu var. İstediğiniz soruyu da yoneltebiliyorsunuz ama zaten sorulari öngörerek kendisi baştan açıklamasını yapıyor ve sizi hiç germiyor aksine rahatlatıyor. Hastane ortamı da temiz ve ferah geldi bana. Kısmetse Aylin Hn. Ile yoluma devam etmeye karar verdim.

saol cnm bakıcam.oda için fikrin war mı

iyi yapmışssn cnm hayrlı olsn
Benimde doktorum hastaneden ayrılmış zaten ikidir soğuk davranıyordu değiştirmek istiyordum gitmiş hastaneden aylin hanıma verdiler randevuyu ilk defa bugün gideceğim acaba nasil bir doktor
hangi dokjtor gitms

kızlar duyan gitti kadında şaşırdı demekki bunlar nerden duyuyor die :)) inş çok artmz fiatları

saol cnm bakıcam.oda için fikrin war mı

iyi yapmışssn cnm hayrlı olsn

hangi dokjtor gitms

kızlar duyan gitti kadında şaşırdı demekki bunlar nerden duyuyor die :)) inş çok artmz fiatları
Bu da demek oluyor ki her biri başka yönlendiriyor , bende bgn tekrar gittim dün görüştüğüm kız yrn uğrayın bende yetkilimizle görüşmüş olurum demişti gittim o yoktu başka biri vardı siz güncellemeden etkilenirsiniz dedi mesai saatimiz bitti ekranlar kapalı dedi savdı başından aslında hepimiz müşteri memnuniyetine bağlanıp başladığımız fiyatta olda desek bir çok kişi ararsa faydası olabilir ne dersiniz

cnm odaları gördün mü acaba suit nasıl normal nasıl yanımzda iki kişi kalabilyomu
Odalar çok güzel ben gezdim bir koltuk var yatak oluyor tek refekatçı kalabiliyor suit odada iç içe iki oda var misafirlerinizi ağırlayanilmemiz için ben tercih etmem gelen ayakta kalsın ki hmn gitsin çok mu kötüyüm :)

ben bugun arayip yarn icin randevumu aldim 77tl olmus ertan beyjn muayenesi. Seker yuklemesi isteyecek yarin muhtemelen ama ben disarda yaptiracagimi soyleyecem. islerine gelirse. Ayrica ben dogum ucreti icin iki kez kayit yaptirdim yarin tekrar gidrcem kayiti yaptilarmi diye kontrole. Ve banada kayitlari sildik falan derse orada ipleri koparacam. Cunku ben ilk gittigimde konustum zamdan etkilenmeyecegimi soylediler sonucta ben doguma bir iki ay kala gecmiyorum o hastaneye. Boyle sacmalik gormedim eger kayitlari siliyorlarsa

hahaha yooo çok akıllıca :))

bencede olan kayıtları simeye hakları yok.yeni kayıt almazlar olur biter

arkadaşlar, bu fiyat işi benim de kafamı çok karıştırıyor. ben de 32. haftamda ilk kez gitmiş olacağım. şehir dışında yaşadığım için, ancak 8 hafta öncesinde doğum iznine ayrılabileceğim. dolayısıyla ben de pazarlık yaparsam eğer aynen 8. aya denk geliyor. benim randevum 16sında. bir de sonradan gideceğim için sorun olur mu diye düşünüyorum. benim gibi gebeliğinin başında başka yerde kontrole gitmiş daha sonra aylin hanıma giden ya da gidecek olan var mı. bir sorun oluyor mu acaba iletişim konusunda? bir de normal doğum mu sezeryan mı yapacağını ne zaman söylüuor aylin hanım?

bu arada oda süsleme konusunda fikrim yok menekşe ama çok güzel oluyor. keşke hastane bir yerleri tavbsiye etse o konuda . bir de fotoğrafçı sokuyorlar mı doğuma bilmiyorum. bilgisi olanlar paylaşabilirler mi?

Gelince mutlaka yaz bize înşallah aksilik olmaz canım

Ben aylin hanima yeni geçtim dağa doğrusu hastaneye 8.ayimda geçtim daha önce hrs deydim 34. Haftamdayim dün gittim cok kalabalık olduğu Icin pek bi açıklama yapamıyor hastaneyi sanırım değiştirecrgim 2 hafta sonra gel doğum şekline karar verelim dedi benim bebeğimde geçen hafta geliyordu hastanede yattım durdurdular heran doğum olabilir bu yüzden yakından takip etmek gerek bence ıki hafta cok uzun bir süre benim için

cnm bende 32. haftamda başlıcam.şehir dışındaym.16,haftamda bikez muayene oldum gelişmeleri tahlilleri mail at sürekli dedi geçmiş tahlillerimide götürdüm baktı hepsine.
hastanenen anlaşmalı fotocusu war sokuolr doğuma bayan.ama ücreti pahalı geldi bana pazarlıkj oluyomu bilmiyorm

Canım ben de martın 10unda gideceğim ilk kez ve 31. Haftadayım suan.. şimdiye kadr gittiğim yerlerden memnun kalmadigim için orayı tercih ediyorum sıkıntı olmaz inş geç gitmek.. gidip gelince yazarım inş buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…