- 3 Ocak 2015
- 483
- 352
- 35
-
- Konu Sahibi kamikaze06
Ben 16. Haftadayim. Medical parka gidiyorum aylin hanima. Hayirlisiyla kavusuruz ins bebeklerimizeSuan ıyi ıki gun önce çıkardılar 34 haftalık gebeyim canım tesekkur ederim sen kac haftaliksin medikale mi gidiyorsun
Insallah bende ilk defa gidicem memnun kalirim insallahBen 16. Haftadayim. Medical parka gidiyorum aylin hanima. Hayirlisiyla kavusuruz ins bebeklerimize
saol cnm bakıcam.oda için fikrin war mıbence hastanede yoktur oda süslemesi. ben de inşallah fotocuyu doğuma alırlar diye düşünüyordum. ben anı sakla derya talih diye bir fotocuyla görüştüm. paket fiyatları mevcut. en küçük paket 400 tl idi sanırım. 600 tllik bir büyük paketi var. bir de 850 tl sanırım en büyük paketi de. bana diğer fotocular arasında uygun geldi facebookta da sayfası var oradan bakabilirsin fotolara. ben beğendim, sanırım buna yaptırcam gibi. bazı fotolar çok yapay ama bazıları da doğal. senin isteğine göre şekillenir zaten. faceden yaz hemen cevap veriyor.
iyi yapmışssn cnm hayrlı olsnMerhaba arkadaşlar paylaşımlarınız çok yararlı olmuş hepinize teşekkürler bende yeni başladım medical parka bgn hasta yatışdan fiyat bilgisi alıyım dedim fiyatlar haftaya güncellenecek dedi telde dedim operatörün fiyatı 40 tl idi geldim güncellenmiş 77 olmuş dedim haftaya tekrar güncellenecekmiş her hafta fiyat mı güncellenir dedim tek güncellemeden etkilenmeyelim de 2250 ye razı olduk yani kayıt yaptırdım bilginize ama doğum sonrası eşim pazarlık yapıcak
hangi dokjtor gitmsBenimde doktorum hastaneden ayrılmış zaten ikidir soğuk davranıyordu değiştirmek istiyordum gitmiş hastaneden aylin hanıma verdiler randevuyu ilk defa bugün gideceğim acaba nasil bir doktor
cumartesi gun doğum fiyatı konuşmak için hastaneye gittik. Ordaki bayan artik dogum icin fiyat kaydetmediklerini olan kayıtları da sildiklerini bu sebeple simdilik sezeryanin 2.250 tl oldugunu ama artarsa yapacak biseyi olmadığını söyledi. Belki 28. Haftalık olsa sabitlerlermis.
cnm odaları gördün mü acaba suit nasıl normal nasıl yanımzda iki kişi kalabilyomu80 tl ymiş normal doğuma da biz suit odayla 1900 a anlastik normal oda ile 1750 demislerdi tabi bu sozum pazarligi ne kadar Iyi yaptiginiza da bagli
Bu da demek oluyor ki her biri başka yönlendiriyor , bende bgn tekrar gittim dün görüştüğüm kız yrn uğrayın bende yetkilimizle görüşmüş olurum demişti gittim o yoktu başka biri vardı siz güncellemeden etkilenirsiniz dedi mesai saatimiz bitti ekranlar kapalı dedi savdı başından aslında hepimiz müşteri memnuniyetine bağlanıp başladığımız fiyatta olda desek bir çok kişi ararsa faydası olabilir ne dersinizsaol cnm bakıcam.oda için fikrin war mı
iyi yapmışssn cnm hayrlı olsn
hangi dokjtor gitms
kızlar duyan gitti kadında şaşırdı demekki bunlar nerden duyuyor die :)) inş çok artmz fiatları
Pazarlığı hangi aşamada yaptınız siz ???80 tl ymiş normal doğuma da biz suit odayla 1900 a anlastik normal oda ile 1750 demislerdi tabi bu sozum pazarligi ne kadar Iyi yaptiginiza da bagli
Odalar çok güzel ben gezdim bir koltuk var yatak oluyor tek refekatçı kalabiliyor suit odada iç içe iki oda var misafirlerinizi ağırlayanilmemiz için ben tercih etmem gelen ayakta kalsın ki hmn gitsincnm odaları gördün mü acaba suit nasıl normal nasıl yanımzda iki kişi kalabilyomu
hahaha yooo çok akıllıca :))Odalar çok güzel ben gezdim bir koltuk var yatak oluyor tek refekatçı kalabiliyor suit odada iç içe iki oda var misafirlerinizi ağırlayanilmemiz için ben tercih etmem gelen ayakta kalsın ki hmn gitsinçok mu kötüyüm :)
bencede olan kayıtları simeye hakları yok.yeni kayıt almazlar olur biterben bugun arayip yarn icin randevumu aldim 77tl olmus ertan beyjn muayenesi. Seker yuklemesi isteyecek yarin muhtemelen ama ben disarda yaptiracagimi soyleyecem. islerine gelirse. Ayrica ben dogum ucreti icin iki kez kayit yaptirdim yarin tekrar gidrcem kayiti yaptilarmi diye kontrole. Ve banada kayitlari sildik falan derse orada ipleri koparacam. Cunku ben ilk gittigimde konustum zamdan etkilenmeyecegimi soylediler sonucta ben doguma bir iki ay kala gecmiyorum o hastaneye. Boyle sacmalik gormedim eger kayitlari siliyorlarsa
Dilek hanim gitmissaol cnm bakıcam.oda için fikrin war mı
iyi yapmışssn cnm hayrlı olsn
hangi dokjtor gitms
kızlar duyan gitti kadında şaşırdı demekki bunlar nerden duyuyor die :)) inş çok artmz fiatları
Suiti goremedik doluydu normalde yatmistim ıki gun odalar güzel bence bi tane koltuk var ama tek kişi kalabilir bizimkiler ıki kişi kaldılar gerçi de küçük cok büyük degilcnm odaları gördün mü acaba suit nasıl normal nasıl yanımzda iki kişi kalabilyomu
8.aydaPazarlığı hangi aşamada yaptınız siz ???
Gelince mutlaka yaz bize înşallah aksilik olmaz canımben bugun arayip yarn icin randevumu aldim 77tl olmus ertan beyjn muayenesi. Seker yuklemesi isteyecek yarin muhtemelen ama ben disarda yaptiracagimi soyleyecem. islerine gelirse. Ayrica ben dogum ucreti icin iki kez kayit yaptirdim yarin tekrar gidrcem kayiti yaptilarmi diye kontrole. Ve banada kayitlari sildik falan derse orada ipleri koparacam. Cunku ben ilk gittigimde konustum zamdan etkilenmeyecegimi soylediler sonucta ben doguma bir iki ay kala gecmiyorum o hastaneye. Boyle sacmalik gormedim eger kayitlari siliyorlarsa
Ben aylin hanima yeni geçtim dağa doğrusu hastaneye 8.ayimda geçtim daha önce hrs deydim 34. Haftamdayim dün gittim cok kalabalık olduğu Icin pek bi açıklama yapamıyor hastaneyi sanırım değiştirecrgim 2 hafta sonra gel doğum şekline karar verelim dedi benim bebeğimde geçen hafta geliyordu hastanede yattım durdurdular heran doğum olabilir bu yüzden yakından takip etmek gerek bence ıki hafta cok uzun bir süre benim içinarkadaşlar, bu fiyat işi benim de kafamı çok karıştırıyor. ben de 32. haftamda ilk kez gitmiş olacağım. şehir dışında yaşadığım için, ancak 8 hafta öncesinde doğum iznine ayrılabileceğim. dolayısıyla ben de pazarlık yaparsam eğer aynen 8. aya denk geliyor. benim randevum 16sında. bir de sonradan gideceğim için sorun olur mu diye düşünüyorum. benim gibi gebeliğinin başında başka yerde kontrole gitmiş daha sonra aylin hanıma giden ya da gidecek olan var mı. bir sorun oluyor mu acaba iletişim konusunda? bir de normal doğum mu sezeryan mı yapacağını ne zaman söylüuor aylin hanım?
bu arada oda süsleme konusunda fikrim yok menekşe ama çok güzel oluyor. keşke hastane bir yerleri tavbsiye etse o konuda . bir de fotoğrafçı sokuyorlar mı doğuma bilmiyorum. bilgisi olanlar paylaşabilirler mi?
Bugin gidemiyorum hanimlar dr.a bilginize....Gelince mutlaka yaz bize înşallah aksilik olmaz canım
arkadaşlar, bu fiyat işi benim de kafamı çok karıştırıyor. ben de 32. haftamda ilk kez gitmiş olacağım. şehir dışında yaşadığım için, ancak 8 hafta öncesinde doğum iznine ayrılabileceğim. dolayısıyla ben de pazarlık yaparsam eğer aynen 8. aya denk geliyor. benim randevum 16sında. bir de sonradan gideceğim için sorun olur mu diye düşünüyorum. benim gibi gebeliğinin başında başka yerde kontrole gitmiş daha sonra aylin hanıma giden ya da gidecek olan var mı. bir sorun oluyor mu acaba iletişim konusunda? bir de normal doğum mu sezeryan mı yapacağını ne zaman söylüuor aylin hanım?
bu arada oda süsleme konusunda fikrim yok menekşe ama çok güzel oluyor. keşke hastane bir yerleri tavbsiye etse o konuda . bir de fotoğrafçı sokuyorlar mı doğuma bilmiyorum. bilgisi olanlar paylaşabilirler mi?
Canım ben de martın 10unda gideceğim ilk kez ve 31. Haftadayım suan.. şimdiye kadr gittiğim yerlerden memnun kalmadigim için orayı tercih ediyorum sıkıntı olmaz inş geç gitmek.. gidip gelince yazarım inş burayaarkadaşlar, bu fiyat işi benim de kafamı çok karıştırıyor. ben de 32. haftamda ilk kez gitmiş olacağım. şehir dışında yaşadığım için, ancak 8 hafta öncesinde doğum iznine ayrılabileceğim. dolayısıyla ben de pazarlık yaparsam eğer aynen 8. aya denk geliyor. benim randevum 16sında. bir de sonradan gideceğim için sorun olur mu diye düşünüyorum. benim gibi gebeliğinin başında başka yerde kontrole gitmiş daha sonra aylin hanıma giden ya da gidecek olan var mı. bir sorun oluyor mu acaba iletişim konusunda? bir de normal doğum mu sezeryan mı yapacağını ne zaman söylüuor aylin hanım?