-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #2.101
Siz hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz?medikal park ta kim yaptı doğumunuzu , kendi doktorunuz mu ? bir de memnun kaldınız mı ? ben de oraya gidiyorum da...
bende begendimm ilgili bakalım inş böyle devam ederEsra hanım ilgili ve bilgili bir doktor ben çok memnundum Ortadoğu hastanesindeydi. Hastaneye güvenemediğim için ve doçent olduğu için doğuma gelmezse diye panik yaptım hamilelik psikolojisi işte o yüzden medikal parkta yaptım
Pınar Telli Celtemen yaptı doğumumu Esra Aktepe Keskin Ortadoğu hastanesindeydi o zaman. Çok memnun kaldım. Siz kime gidiyorsunuzmedikal park ta kim yaptı doğumunuzu , kendi doktorunuz mu ? bir de memnun kaldınız mı ? ben de oraya gidiyorum da...
benim doktorum Baran Celtemen, Pınar hanımın eşi . doktorların doğuma girme garantisi var mı bilmiyorum . siz normal doğum mu sezeryan mı yaptınız ? epidural oldunuz mu ?Pınar Telli Celtemen yaptı doğumumu Esra Aktepe Keskin Ortadoğu hastanesindeydi o zaman. Çok memnun kaldım. Siz kime gidiyorsunuz
esra hanımın muayene ücreti diğerlerinden farklı mı ? benim hamilelik ve doğum paketim var ama her doktor için geçerli değil sanırım .bende begendimm ilgili bakalım inş böyle devam eder
Sigorta yaparken garanti vermişlerdi hatta benim bayram üzeriydi doğum tarihim çok korktum doktorum girmez diye tekrar tekrar sormuştum suni sancıyla oldu doğumum doktorumda girdi gece de olsa geliyorlarmış öyle demişti Pınar hanımbenim doktorum Baran Celtemen, Pınar hanımın eşi . doktorların doğuma girme garantisi var mı bilmiyorum . siz normal doğum mu sezeryan mı yaptınız ? epidural oldunuz mu ?
Evet belli doktorlar için geçerliesra hanımın muayene ücreti diğerlerinden farklı mı ? benim hamilelik ve doğum paketim var ama her doktor için geçerli değil sanırım .
A alarafalara mrhb ben defne3506 o uyeligimi iptal ettirdim.pinar hanıma bugün gittim gayet rahattim.boylelikle korkumu da yendim.ilgili güler yüzlü bir doktor,hoşuma gitti.beklentimi karşıladı.eli de hafif bu aradaMedikalparkta pinar hanim var pinar telli bi arkadasimda ona gidiyor. Zaten bende netten arastirdigimda genelde pinar hanim ve ertan beyin adi one cikiyodu. O gun pinar hanim olmadigi icin ben ertan beyden randevu almistim memnun kalincada devam ettim. Arkadasim pinar hanimdan memnun. Bi gidip gorusmenizde fayda var. Muayeneye gidersiniz frekansiniz tutatsa devam edersiniz.
Evet canım bende de olmuştu günlük soda icmemim faydası olacağını öğrenmiştim kasılmalar için iyi diye hergun içtim faydasını gördüm deneyebilirsinarkadaşlar merhaba tekrar herkese. gebeliğim 25 hafta oldu bugün . ama 2-3 gündür gece kalça kemiğimden bacağıma doğru gelen ağrı ile uyanıyorum. böyle bi durum yaşayan varmı aranızda acaba?
Günde bir adet sade soda icebilirsin,bebeğin kemik gelişimi içinde etkili deniliyor,süt ve süt ürünlerini de günlük ihmal etme,kalsiyumda önemli.arkadaşlar merhaba tekrar herkese. gebeliğim 25 hafta oldu bugün . ama 2-3 gündür gece kalça kemiğimden bacağıma doğru gelen ağrı ile uyanıyorum. böyle bi durum yaşayan varmı aranızda acaba?
Evet canım bende de olmuştu günlük soda icmemim faydası olacağını öğrenmiştim kasılmalar için iyi diye hergun içtim faydasını gördüm deneyebilirsin
Günde bir adet sade soda icebilirsin,bebeğin kemik gelişimi içinde etkili deniliyor,süt ve süt ürünlerini de günlük ihmal etme,kalsiyumda önemli.
Pınar telli celtemen ise ben doğum yapmadım muayene gittim çok da memnun kaldım fobi gibi biseydi bende muayene o kadar güzel rahatlattı ki konuşarak,bumuymus dedim hatta kendisine de muayene sonrası çok güler yüzlü bir doktor..bir ay önce gitmiştim seamer testi icinKızlar pınar hanımda doğum yapanlar var mı. Görüşlerinizi paylaşabilir misiniz.