ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

medikal park ta kim yaptı doğumunuzu , kendi doktorunuz mu ? bir de memnun kaldınız mı ? ben de oraya gidiyorum da...
Pınar Telli Celtemen yaptı doğumumu Esra Aktepe Keskin Ortadoğu hastanesindeydi o zaman. Çok memnun kaldım. Siz kime gidiyorsunuz

Pınar Telli Celtemen yaptı doğumumu Esra Aktepe Keskin Ortadoğu hastanesindeydi o zaman. Çok memnun kaldım. Siz kime gidiyorsunuz
benim doktorum Baran Celtemen, Pınar hanımın eşi . doktorların doğuma girme garantisi var mı bilmiyorum . siz normal doğum mu sezeryan mı yaptınız ? epidural oldunuz mu ?

Mrhb arkadaşlar bu cuma aksamustune (14.04.17) pınar telli celtemene randevumu aldım.hamile değilim..Smear ve muayene için gidiyorum.alttan fobim var acicak korkusu ( ama gitmeliyimde,bebeğim 2 yaşını geçti halen muayeneye gidemedim korkudan..Umarım eli hafiftir pınar Hanım'ın bayılıp kalmam orda (
Muayeneden sonra görüşümü yazarim

benim doktorum Baran Celtemen, Pınar hanımın eşi . doktorların doğuma girme garantisi var mı bilmiyorum . siz normal doğum mu sezeryan mı yaptınız ? epidural oldunuz mu ?
Sigorta yaparken garanti vermişlerdi hatta benim bayram üzeriydi doğum tarihim çok korktum doktorum girmez diye tekrar tekrar sormuştum suni sancıyla oldu doğumum doktorumda girdi gece de olsa geliyorlarmış öyle demişti Pınar hanım

sigorta her doktor için geçerli...hastahanenin kendi sigortası her doktor için tek fiyat... sigorta şirketlerinin ki ise en son baran, ahmet süha, aytekin hoca için 5500 diğerleri için 7500 tl idi sanrm

bu arada biz de baran hocaya gidiyoruz, şimdilik oldukca memnunuz. Çok sakin, rahatlatıcı, pratik ve özgüvenli bir doktor

A alarafalara mrhb ben defne3506 o uyeligimi iptal ettirdim.pinar hanıma bugün gittim gayet rahattim.boylelikle korkumu da yendim.ilgili güler yüzlü bir doktor,hoşuma gitti.beklentimi karşıladı.eli de hafif bu arada

Bugün pınar telli celtemen'e muayene + seamer testi için gittim gayet ilgili güler yüzlü,yol gösterici,aydınlatan bir doktor.beklentimi karşıladı.eli de hafif..Memnun kaldım..Muayeneden korkan bir insandim 2 yıldır ihmal ettim korkudan çok araştırdım doktor Pınar hanım da doğru tercih etmisim onu anladım deneyimle..Tavsiye ederim

arkadaşlar merhaba tekrar herkese. gebeliğim 25 hafta oldu bugün . ama 2-3 gündür gece kalça kemiğimden bacağıma doğru gelen ağrı ile uyanıyorum. böyle bi durum yaşayan varmı aranızda acaba?

arkadaşlar merhaba tekrar herkese. gebeliğim 25 hafta oldu bugün . ama 2-3 gündür gece kalça kemiğimden bacağıma doğru gelen ağrı ile uyanıyorum. böyle bi durum yaşayan varmı aranızda acaba?
Evet canım bende de olmuştu günlük soda icmemim faydası olacağını öğrenmiştim kasılmalar için iyi diye hergun içtim faydasını gördüm deneyebilirsin

Günde bir adet sade soda icebilirsin,bebeğin kemik gelişimi içinde etkili deniliyor,süt ve süt ürünlerini de günlük ihmal etme,kalsiyumda önemli.

Evet canım bende de olmuştu günlük soda icmemim faydası olacağını öğrenmiştim kasılmalar için iyi diye hergun içtim faydasını gördüm deneyebilirsin

Günde bir adet sade soda icebilirsin,bebeğin kemik gelişimi içinde etkili deniliyor,süt ve süt ürünlerini de günlük ihmal etme,kalsiyumda önemli.

teşekkür ederim kızlar doktor magnezyuım vermişti henüz başlamadım onada başlayım sodada içiyim :) inşallah faydası olur

Kızlar pınar hanımda doğum yapanlar var mı. Görüşlerinizi paylaşabilir misiniz.
Pınar telli celtemen ise ben doğum yapmadım muayene gittim çok da memnun kaldım fobi gibi biseydi bende muayene o kadar güzel rahatlattı ki konuşarak,bumuymus dedim hatta kendisine de muayene sonrası çok güler yüzlü bir doktor..bir ay önce gitmiştim seamer testi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…