ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Odada oluyor herşey Doğum başladığında doğumhaneye alınıyorsunuz benim ikinci doğumdu çok hızlı oldu neredeyse asansörde doğuracaktım
cevap için çok teşekkürler. Bence bu süreci eşin yanında geçirebilmekte çok önemli. Doğumhaneye alınıp saatlerce tek başına doğum sancısı çeken annelerin işi çok zor.

medical park ssvd destekliyor mu acaba bilgisi olan varmııı

ya da ssvd yani sezeryan sonrası normal doğumu destekleyen ankarada özel hastane veya dr bile lütfen yardımcı olursa sevinirim
Memorial da Dr Nesrin fener normal doğum yanlısı ve ssvd doğumu çok fazla hastaneyi arayip bilgi alabilirsiniz fiyat konusunda bilgim yok hatta çok fazla normal doğum yaptırdiğı ikiz gebelikleri var

Pınar Telli Celtemen'i öneririm. Normal doğum yaptım ve çok memnunum.
Mrhb bende Pınar hnmdan randevu Alicam.hamile değilim.bnm ilişki esnasında sadece yanma oluyor başka birşey yok kaşıntı vs..Bu yüzden gidicem ancak bnm muayene fobim var öncesinde vajinusmustum.tam atlatamadim psikolojik olarak rahatlatması önemli ilk etapta.yaklasimi nasıl,eli hafif mı? Çok korkuyorum.hamileligimde bile ilk o aleti sokturmadim vajinaya korkudan ancak çatı muayenesi yapıldığında kendimi çok kasmakdan korktum baya..

merhaba,hayırlı doğumlar ilk olarak
bu eğitimler medicalparkta mı acaba ben de oraya aylin hocaya gidiyorum da merak ettim
ücretli mi bir de eğitimler
Evet medicalpark ankarada. Geçen hafta cumartesi başladı eğitim. 4 hafta devam edecek. Her cumartesi. Ek ücret 150 tl. Çok güzel geçiyor. Ve çok bilgilendiriliyoruz. Eşli olması ayrıca çok güzel.

cevap için çok teşekkürler. Bence bu süreci eşin yanında geçirebilmekte çok önemli. Doğumhaneye alınıp saatlerce tek başına doğum sancısı çeken annelerin işi çok zor.
Kesinlikle eşimin yanında olması güç verdi hatta suni sancı gelirken ekrandan takip etti şimdi geliyor geldi gitti diye söyledi elimi tuttu sürekli

Pınar hanım rahat ve samimi birisi benim ağrı eşiğim yüksek o yüzden eli ağır mı hafif mi bilmiyorum ‍ Vajinismus Ankara diye instagramda aratırsanız onla ilgili sayfalar var.

Pınar hanım rahat ve samimi birisi benim ağrı eşiğim yüksek o yüzden eli ağır mı hafif mi bilmiyorum ‍ Vajinismus Ankara diye instagramda aratırsanız onla ilgili sayfalar var.
Anladım tamam tşk ederim.biliyorum ilgili sayfaları doktorluk derecede değilim.

doğum yaptınız mı acaba medical parka mı devam ettiniz bilgi verebilirseniz sevinirim
Evet ben doğum yaptım çok memnun kaldım tekrar hamilelik düşündüğüm de yine orayı tercih edeceğim tavsiye ederim ama benim doktorum çok zam gelmiş sigorta fiyatı 7550

Merhabalar ben de Ahmet Süha Özer e gidiyorum.20. haftadayım sorunsuz bir hamileliğim var hocamız da gayet iyi ama cinsiyet konusunda kararsız kaldı gidenlerden böyle olan oldu mu? güvenim sarsıldı detaylı ultrasonda anlayacağız artık

Ahmet Beyin muayne ücreti nedir acaba?

Sözümü geri alıyorum Ahmet Süha Özer i şiddetle tavsiye ediyorum. Dediği her şey çıktı detaylı ultrasonda bebeğimin böbreğinde sıkıntı varmış onu bile gördü detaylıya gitmeden. Çok iyi bir doktor gerçekten

Bu ay medicalpark da doğum paketi sigortası yaptıran var mı? hangi sigorta şirketinden kaç tl ye yaptrdınız?
Bu ay medicalpark da doğum paketi sigortası yaptıran var mı? hangi sigorta şirketinden kaç tl ye yaptrdınız? ben de bu soruyu soracaktım isabet olmuş

Esra AKTEPE KESKİN hakkında bilgisi olanlar var mı
Esra hanım ilgili ve bilgili bir doktor ben çok memnundum Ortadoğu hastanesindeydi. Hastaneye güvenemediğim için ve doçent olduğu için doğuma gelmezse diye panik yaptım hamilelik psikolojisi işte o yüzden medikal parkta yaptım

medikal park ta kim yaptı doğumunuzu , kendi doktorunuz mu ? bir de memnun kaldınız mı ? ben de oraya gidiyorum da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…