tanıdık senin için risk alabilecek bir doktor gerekir zor yaniArkadaşlar devlet hastanesinden heyet raporu alan varmidir? Neler gerekiyor bilgi verebilir misiniz?
arkadaşlar benim en kısa zamanda heyet raporu almam lazım. şuan 2017 ocak ayı içerisinde ankarada heyet raporunu alanlar nerden ve kaç liraya aldınız? lütfen yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Canim sen nerelerle gorustun hangileri vermiyomus. En azindan bende onlara bakmayim. Benimde acil ihtiyacim var heyet raporunaAyni konuyu bende arastiriyorum ancak ohal den dolayi ozel hastaneler ve tip merkezleri vermiyormus. Hala israrla verebilecek yerler ariyorum.
Canim sen nerelerle gorustun hangileri vermiyomus. En azindan bende onlara bakmayim. Benimde acil ihtiyacim var heyet raporuna
Canim bu yerlerle yeni mi gorusmustun. Hani onceden gorustuysen o zaman vermemislerdir belki simdi veriyolardir.Ozel ortadog
Ozel ortadogu hastanesi. Ozkaya tip merkezi bilgi tip merkezi baglum tip merkezi natomed hastanesi lokman hekim hastanesi yenimed tip merkezi ve daha bir suru aklima gelmeyen yerler. Hepsi ohal den dolayi vermiyormus oyle dediler. Benimde cok acil.ihtiyacim var ama malesef bulamadim canim.
Canim bu yerlerle yeni mi gorusmustun. Hani onceden gorustuysen o zaman vermemislerdir belki simdi veriyolardir.
Bana dün ortadoğu tıp merkezi gelin görüşelim verilir dedi daha dün aradım bende üstelik sehirdisindan geleceğimi söyledim. Neden böyle dedilerki size bende oraya gideceğim hatta bu ohal bizi yaktı resmen ya küçücük bebegimle sürekli emen bebegimle ise başlamayı hiç istemiyorum. Umarım buluruz. Alırsanız buraya yazarsanız çok sevinirim.Ozel ortadog
Ozel ortadogu hastanesi. Ozkaya tip merkezi bilgi tip merkezi baglum tip merkezi natomed hastanesi lokman hekim hastanesi yenimed tip merkezi ve daha bir suru aklima gelmeyen yerler. Hepsi ohal den dolayi vermiyormus oyle dediler. Benimde cok acil.ihtiyacim var ama malesef bulamadim canim.
Bana dün ortadoğu tıp merkezi gelin görüşelim verilir dedi daha dün aradım bende üstelik sehirdisindan geleceğimi söyledim. Neden böyle dedilerki size bende oraya gideceğim hatta bu ohal bizi yaktı resmen ya küçücük bebegimle sürekli emen bebegimle ise başlamayı hiç istemiyorum. Umarım buluruz. Alırsanız buraya yazarsanız çok sevinirim.
Bana dün ortadoğu tıp merkezi gelin görüşelim verilir dedi daha dün aradım bende üstelik sehirdisindan geleceğimi söyledim. Neden böyle dedilerki size bende oraya gideceğim hatta bu ohal bizi yaktı resmen ya küçücük bebegimle sürekli emen bebegimle ise başlamayı hiç istemiyorum. Umarım buluruz. Alırsanız buraya yazarsanız çok sevinirim.
Evet alabildim şükür 1 aylik 700 lirayamerhaba, ben de şehir dışından gelicem ne yaptınız, alabildiniz mi?
Evet alabildim şükür 1 aylik 700 liraya
Nerden aldınız hangi tıp merkezindenEvet alabildim şükür 1 aylik 700 liraya
ne güzel bir ay daha bebişinizlesiniz darısı başıma :) ortadoğu asg tıp merkezi'nden değil mi ? eryaman'da olan, bir de hastanesi var çünkü
Nerden aldınız hangi tıp merkezinden
Merhaba bende de zor durumdayim Bebeğimi bırakacak kimse yok acil rapora ihtiyacim var hangi hastaneden aldınız söyleyebilir misinizEryaman dakinden aldım evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?