• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara heyet raporu

Eryaman ortadoğu tıp merkezi 1 aylik 700 liraya aldım. Ayrıca baglum tip merkezi ve lider tip merkezi ni duydum.
Telefonla önceden aramak mı gerekir şehir dışından gittiğinde bi de vermeseler çok kötü olur , kusura bakmayın çok soru sordum. Kimsen olmayınca maddi sıkıntıların da olunca mecbur kalıyorsun. :(

Keşke iznimiz yeterli olsa da böyle çaresiz kalmasak yurt dışındaki gibi 1-2 yıl da istemiyoruz, en azından çocuk ek gıdaya başlayana kadar 6 ay :(

Valla konuya yazabilmek için üye oldum kızlar. Yarın rapor almam gerek benimde 1 ay, ankara için bir kaç yer yazmışlar ama emniyette memurum ve bebişler annem gelene kadar bir ay daha bakmam gerekiyor mayısın 10 una kadar idare etsem yetecek. Lütfen acil cevap bekliyorum.

sevgili timruny etimesgutta lider tıp merkezi ne git
Canım cevap için teşekkür ederim, orayıda duydum aslında ama telefon açtım iki üç kere açan olmayınca acaba aktif değilmi diye gitmedim.

Bağlum tıpda veriyor demişler, aradım telefonu açan kız bi olumlu konuşur gibi oldu sonra kurumu söyleyince malesef veremiyoruz deyip kesti atı :(

Eryaman ortadoğu tıp merkezine gittim, bir kaç arkadaş burdan almış banada rapor lazım dedim danışmadaki hanım hemen hekimime sorayım dedi, o sırada yanındaki hanım repor vermiyoruz artık dedi sessizce. Sonra kız telefonu kapattı ve maalesef rapor veremiyoruz efendim dedi.

Öncesinde demet te bulunan elif polikliniğine gittim red, vizyon tıp merkezi veriyor dediler red.
İşin özü konu böyle forumlarda dallanıp budaklanınca haklı olarak artık %100 refereansı olmayana rapor yok.

Tavsiyem bir konu açılsın, güncel heyet raporu alınan yerler diye, bilgi sahipleri yorum bıraksın ve yazılara asla kurumlar isimler verilmesin. PM ile iletişim kurulsun.

arkadaşlar mayıs ayında tüp bebeğe başlıyoruz. ben oturduğum yere yzak bir ilçede öğretmenlik yapıyorum ve daha önceki denememizde yol şartları ve aşırı yorulmam nedeniyle tedavim iptal olmuştu. ama fsh ımda yüksek bekleyemem. benim kesinlikle heyet raporu almam gerek bir ay lütfen pm atar mısınız bana çok önemli:((

kızlar bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.benim doğum raporum haftasonu bitiyor.heyet raporu alırsam haftasonumu başlatmam lazım yoksa haftasonu zaten tatil diye pazartesinden itibarenmi almalıyım

Merhaba konu başka bir yere taşındı mı ya da yeni konu açıldı mı bilmiyorum ama benim de doğum sonrası iznim ay sonunda bitiyor. Rapor alan var mı ankarada yakın zamanda?

Arkadaslar benimde acil ihtiyacım var rapora. Annem rahatsızlandıgi için bebege bakacak kimse kalmadi. Yardimci olur musunuz?

Back