- 13 Mart 2015
- 4.187
- 7.692
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2 defa bağlum tup merkezinden aldım bebek 6aylık olana kadar veriyorlar.
Benimde ihtiyacım var alan var mıTeşekkür ederim, yeni gördüm mesajı ama sanırım bağlum artık vermiyormuş. Öyle duydum ama?
Geçtiğimiz ay rapor alan var mı acaba? Ben bir aylık alabildim ama o da bitti şimdi. Raporu tekrarlamam gerekiyor ne yazık ki.
Nerden aldın canım özel mesaj atar mısınben yeni rapor aldım arkadaş vasıtası ile
Bana da nerden aldığınızı yazabilir misiniz acaba? Ben de yeni doğum yaptım, rapora ihtiyacım varben yeni rapor aldım arkadaş vasıtası ile
Yardımcı oluyor derken ? Ben de alabilir miyimBen bu arkadaşı buldum yardımcı oluyor bana rapor konusunda
benimde dogum sonrası rapora ihtiyacım var, nerden rapor aldiginizi bana da ozelden yazabilirseniz cook sevinirim.ben yeni rapor aldım arkadaş vasıtası ile
Alabilirsin
Benim de rapora ihtiyacım var bebeğim 5 aylık ve Doğum izni biteli iki kez aldım şimdi yine almalıyım. Yardımcı olur musunuz nereden aldınız acaba?Ben bu arkadaşı buldum yardımcı oluyor bana rapor konusunda
Benim de rapora ihtiyacım var bebeğim 5 aylık ve Doğum izni biteli iki kez aldım şimdi yine almalıyım. Yardımcı olur musunuz nereden aldınız acaba?