- 18 Ekim 2014
- 445
- 329
- 23
Gitcem sımdı kuruma gorusmeyearkadaslar personel saglık haberde bir haber var yıllık izin iptali ile ilgili acın okuyun aylıksız izni kapsamıyor diyor. buyuk ihtimal calıstıgınız yerlerin korkusu sacmalaması
Saglık personeli iseniz bilirsiniz artık rapor yokmu alamıyormuyuz ne zaman düzelir acabaBızımde az once haber aldım ücretsiz izinleri yeniden açmıslar nasıl mutluyum
Ben alanadım açıkcası ohalden sonra almak için hiç ugrasmadım ücretsiz izne ayrıldımSaglık personeli iseniz bilirsiniz artık rapor yokmu alamıyormuyuz ne zaman düzelir acaba
Ne zamana kadar böyle sürer acaba ne zaman verirlerBende ucretsize ayrldm rapor olayi yok vermiyorlar gercktn hasta olanlara yatis yapiyolar yne rapor vermek yok
Sağlıkçı değilim izinler açıldı ama aradığım her rapor açılmadı diyorSaglik personeli isen sknti ogretmen falansan 1 aya iznler acilr dyolar raporda alablrsn ozaman dye dusunuyorum ama saglikci isen cogu yer vermiyo zatn
Bağlum tıp merkezi veriyor sadeceBir gelişme yok mu arkadaşlar? Hala rapor alamıyor muyuz veren bir kurum bilen varsa yardım lütfen
Geçen hafta aldım ben özel bağlım tıp merkezi bir aylık 500 tlkızlar şu an veren bir yer biliyor musunuz zor durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?