ankara heyet raporu

arkadaslar personel saglık haberde bir haber var yıllık izin iptali ile ilgili acın okuyun aylıksız izni kapsamıyor diyor. buyuk ihtimal calıstıgınız yerlerin korkusu sacmalaması
Gitcem sımdı kuruma gorusmeye

Sımdı gelıyorum kurumdan ucretsız ızın vermedıler 112 personelıyım ıse basladım

Bızımde az once haber aldım ücretsiz izinleri yeniden açmıslar nasıl mutluyum

Bende ucretsize ayrldm rapor olayi yok vermiyorlar gercktn hasta olanlara yatis yapiyolar yne rapor vermek yok

Saglik personeli isen sknti ogretmen falansan 1 aya iznler acilr dyolar raporda alablrsn ozaman dye dusunuyorum ama saglikci isen cogu yer vermiyo zatn

Saglik personeli isen sknti ogretmen falansan 1 aya iznler acilr dyolar raporda alablrsn ozaman dye dusunuyorum ama saglikci isen cogu yer vermiyo zatn
Sağlıkçı değilim izinler açıldı ama aradığım her rapor açılmadı diyor

Merhaba arkadaşlar ben heyet raporu almak istiyorum.rapor veren bi kurum varmı acaba çocuğum daha çok küçük acilen yardım pazartesi ise başlamam gerekiyor

Ne yaptin aakadasim rapor bulabildin mi banada lazim rapor cuma gunu iznim bitiyor ne yapacagimi bilemiyorum yardimci olurmusunuz

Bu ohal suresinde rapor alabilen olduysa lutfen bilgi versin nereyi arasam geri ceviriyorlar ankara disindan gelcem rapor almaya ama vermiyorz diyorlar geldigim zaman yardimci olcak bi hastane varsa lutfen yazarmisiniz

Ben lider tıp merkezinden aldım geçen ay , 1200 tl 30 gün. Yalnız o sene içinde sadece 1 kere aynı yer veriyormuş öyle dediler , yani üstüste aynı yerden alamıyormuşuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…