Kamu çalışanısınız sanırım. Başka şehirden Rapor alacaksanız , öncesinde orada olduğunuzu belirtmeniz lazım. Yıllık izin adresini Ankara gösterip son izin gününde alabilirsiniz mesela. Ama şuan doğum iznindeyseniz orasını pek bilmiyorumBen öğretmenim bu heyet raporunu illa yaşadığım şehirden mi almak zorundayım kayseri de yaşıyorum ankara dan alabilir miyim arkadaşlar
Doğum iznindeyim bizim yıllık iznimiz yok öğretmenlerin bende doğum izninin bitmesine 1 gün kala almak istiyorum ki iznimde başka ilde olabilirim çünküKamu çalışanısınız sanırım. Başka şehirden Rapor alacaksanız , öncesinde orada olduğunuzu belirtmeniz lazım. Yıllık izin adresini Ankara gösterip son izin gününde alabilirsiniz mesela. Ama şuan doğum iznindeyseniz orasını pek bilmiyorum
Hmm tamam ozaman sorun olmaz benceDoğum iznindeyim bizim yıllık iznimiz yok öğretmenlerin bende doğum izninin bitmesine 1 gün kala almak istiyorum ki iznimde başka ilde olabilirim çünkü
Bende heyet raporu için Ortadoğu tıp merkezine gittim. Veriyorlar fakat ben sağlık personeli olduğum için bana vermediler. Sende hemşiresin. Sağlık personeline hangi hastaneler veriyor bilgi verirmisinarkadaşlar o kadar cok yer sordum kı etımesgutta lıder tıp merkezi var bıde tepe tıp onlar verıyor bıde baglumda tıp merkezıyle gorustum onlarda verıyor fakat ben sağlık personelı olduğum ıcın baglum bana vermedı
Alinir neden alinmasin alanlar var sonuctaÜst üste 2 kere heyet raporu alınıyor mu
yazdım canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?