Ankara Hakkında Yardım

Insallah gönlüne göre olur batikentte mustakil evlerde var keyifli bi semr
Amin inşallah tercihler açıklanması ve okula baslama arasında 20 gun civarı var bu sırada ev kres vs bulmam lazım isim zor biraz inşallah hayırlısı olur

Evet oralarda tercih edeceğim yerlerden olacak sanırım. Kres su an en büyük dersim aslında cok zor bulmak ve vaktim cok az
Allah yardımcınız olsun. Ben de Ankaraliyim ama başka bir ilde görev yapıyoruz. İnşallah bize de kısmet olur gelmek. İlçeleri öncelikle en uzak olanları eleyin. Kızılcahamam, Beypazarı, Haymana, çubuk, elmadah, akyurt, Polatlı bunları eleyin. En sonlara ne olur ne olmaz sırayla Mamak, Sincan, pursaklar yazın. Etimesgut çok geniş bir alan. Her yerini kiyaslayamazsiniz. Örneğin Eryaman biraz dışarda ama residancelarin ve çok güzel sitelerin olduğu bir yer. Genelde memurlar tarafından tercih edilir. Batıkent daha iyi etimesfut a göre Keçiören e Yenimahalle belli bölgelerinde tercih edilebilirlik yüksek. Özellikle keciorende Etlik ce subayevleri tarafı. Yenimahalle'de ise metroya yakın kisimlar. Altındağ da Hasköy tarafı biraz daha nezih diğer bölgelerine göre. Çankaya da çok geniş. Gelmez diyemem çünkü eş durumu bu neyin ne olacağı belli olmaz. 2 sene önce arkadaşım 13 puanla Mamak a atandı eş durumundan. O yüzden siz yazın içinizde kalmasın. Özelden okulları yazarsanız daha çok yardımcı olabilirim.

Cok teşekkür ederim. Cok açıklayıcı olmus mesajiniz. Özelden hic mesaj atmadım başarabilirsem okul isimlerini gönderirim size

Evet çankaya yazacağım şansımı deneyeceğim ama sanırım puanim yetmez kısmet :)
Bende kisin ankaradayim. Oglumun isinden dolayi. Oglum kizilayda calisiyor. Dikmen yakin diye tuttuk. Evi begendik ama inanin dikmenin neresinde bile bilmiyorduk. Sansliymisiz ki en guzel yerinden tutmusuz. Cok memnun kaldim.

Bende kisin ankaradayim. Oglumun isinden dolayi. Oglum kizilayda calisiyor. Dikmen yakin diye tuttuk. Evi begendik ama inanin dikmenin neresinde bile bilmiyorduk. Sansliymisiz ki en guzel yerinden tutmusuz. Cok memnun kaldim.
Sevindim adınıza. Umarım bizim işimiz de rast gider. Biraz da kısmet artik

Keçiöreni öneririm ben.

Özellikle subayevleri tarafı çok nezihdir...

Evet ben keçiören subayevlerinde oturuyorum çok güzel ve nezih bir semttir...
İnşallah istediğiniz gibi olur.

Her gün sincandan cankayaya mı gidip gelecek eşiniz eğer sincan yazarsanız?
Birbirine cok uzak. Nereden baksanız 1saati geçer.
Aracınız olsa da yine de o kadar uzak yazmayın bana kalırsa.

Aynı şehirden aynı şehire gidiyoruz çok benzer durumlardayız :)
Benim için de faydalı bir konu oldu tüm mesajları okudum.
Öncesinde Etlik ısındığım bir semtti şimdi Çayyolu'na da ısındım.
Hakkımızda hayırlısı olsun güzel bir semtte huzurla yaşamak nasip olur inşallah.

Zengin yeri Çayyolu :)
Biraz daha orta halli ama yine durumu iyilerin olduğu yer Etlik

Ankara min her yeri altın o baska

Sevgili arkadaşım sana eleyeceğin yerleri yazayım çubuk elmadağ polatlı etimesgut pursaklar akyurt beypazarı haymana sincan zaten etimesgut sincan çok birbirine yakındır ve tabiki altındağ ve mamak .. keçiören güzeldir gölbaşı çankayaya yakın yenimahallede iyidir ama kalabalık olan bi semt çankaya büyük bir ilçe umarım çankaya olur çocuğunuz ve sizin icin elit bi kesimdir ayrıca anlara icin 2000 tl kira ciddi bir rakam memur şehri malum o fiyattaki kiralara çok lüks bir daire tutabilirsiniz 1 yada en fazla 1500 tl ye güzel bir yerde oturma imkanı vardir anlara güzeldir birde şu kuru ayazı olmasa

Yenimahalleyi öneririm merkeze yakın ulaşımı rahat kreş seçeneği de çok fazla.
Etimesgut ta da eryaman semtini önerebilirim merkeze uzaktır ama temiz düzenli bi semttir memur kesimi oturur genelde .Orada da güzel kresler var.
Batıkent diye bi semt var yenimahalle ye bağlı inanılmaz güzel hayvansever bi semt.
Psikolog bi arkadaşım orada iki çocuğunu ilkem diye bi krese yolluyor aşırı memnun çok bilinçli bi annedir.
Mamak sincan altındağ asla onermem keçiören de kötünün iyisi diyelim.
Diğerleri uzak zaten.
Çankaya olursa super olur elbet en iyisi orası olur.

Hayırlısı olsun tabi sincan ucuz bi ilçe kreş fiyatları diğerlerine göre daha uygun ben çok tereddütte kaldım gelirken ama benm bulunduğum bölge çok rahat çok fazla ankara lı yok zaten göç alan bi ilçe

Zengin yeri Çayyolu :)
Biraz daha orta halli ama yine durumu iyilerin olduğu yer Etlik

Ankara min her yeri altın o baska
benim anlamadığım da şu,
çayyolunda ömrümde görmediğim arabalrı görüyorum falan ama evler de o derece eski ve basık , burdaki çelişkiyi ben bi türlü çözmedim arkadaş.........

2000 tl ye lüks daire mi?
çankaya da hem de ..
ben hiç bulamadım o fiyata çankaya lüks daire...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…