• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Hakkında Yardım

Evet bir kac tane Çankaya şansımı deneyip Batıkente yöneleceğim sanırım 6,7 tane açık var Batıkentte. Daha sonra etlik tarafı ve digerleri olacak gibi

Mantıklı ama ben olsam

1 Çankaya
2 batikent ( yenimahalle )
3 Eryaman (Etimesgut)

Yapardım heralde

Etlik çok kalabalık site içinde evler pek yok gibi

Eryaman da genellikle sitelerin olduğu bir semt. Hem metro imkanı da var ulaşım açısından. Ama kreşleri tam bilmiyorum. Eryaman Etimesgut a bağlı.
Evet oralarda tercih edeceğim yerlerden olacak sanırım. Kres su an en büyük dersim aslında cok zor bulmak ve vaktim cok az

Mantıklı ama ben olsam

1 Çankaya
2 batikent ( yenimahalle )
3 Eryaman (Etimesgut)

Yapardım heralde

Etlik çok kalabalık site içinde evler pek yok gibi
Etlik de bir arkadaşım var onun okulu açık onun icin 3. Sıraya yazdim belki de sadece o okulu yazip Etimesgut tercih ederim

Etlik de bir arkadaşım var onun okulu açık onun icin 3. Sıraya yazdim belki de sadece o okulu yazip Etimesgut tercih ederim

Anladım O zaman mantıklıymıs

Ama bence Etimesgut da değişik bir yer yani orada da zor yaparsınız gibi mumkunse Eryaman.

Ki zaten Etimesgut çıksa orada oturmayacaksiniz anladigim kadariyla ama yine de bilemedim:) ben mumkunse yazmazdim

Nereler açık o yerlerin üstünden de gidebiliriz :)
Çankaya Keçiören Mamak Sincan Altındağ Beypazarı Pursaklar Polatli Yenimahalle Etimesgut Kizilcahamam ( az once unutmusum yazmayı ) çubuk elmadağ akyurt keçiören

Açıkta kalmak istemiyorsaniz sincan da yazmalısınız.bence yasanmayacak bir yer değil. Ben severim sincani:KK52:haymana Beypazarı falan yazmayın. Elvankent de yazabilirsiniz etimesguta bağlı

Anladım O zaman mantıklıymıs

Ama bence Etimesgut da değişik bir yer yani orada da zor yaparsınız gibi mumkunse Eryaman.

Ki zaten Etimesgut çıksa orada oturmayacaksiniz anladigim kadariyla ama yine de bilemedim:) ben mumkunse yazmazdim
Cok uzak bir okul olmazsa oturmayabilirim hic bir fikrim yok nasıl bir yer :eek: Cok zor gerçekten iyi bir kres ve ev bulabileceğim bir yer olur inşallah

Çankaya Keçiören Mamak Sincan Altındağ Beypazarı Pursaklar Polatli Yenimahalle Etimesgut Kizilcahamam ( az once unutmusum yazmayı ) çubuk elmadağ akyurt keçiören

Bayaa varmış açık ama işte bağlı bulunduğu yer de önemli

Çankaya kesinlikle ilk sıra
Yenimahalle batikent ikinci sıra
Etimesgut Eryaman 3. Sıra

Gerçekten en iyisi bu gibi :)

Açıkta kalmak istemiyorsaniz sincan da yazmalısınız.bence yasanmayacak bir yer değil. Ben severim sincani:KK52:haymana Beypazarı falan yazmayın. Elvankent de yazabilirsiniz etimesguta bağlı
Istemem tabi ki. Aslinda sincanda bir okul önerildi 6 tane açık varmis zaten muhtemelen olur yazarsam ama yazma diyen cok olunca gözüm korktu tabiki esime se zor olacak gidip gelmek ama açıkta kalmaktan iyidir. Gerci il icinde kıpırdamak imkansiz gibi gittigim yerde uzun xaman kalırım insallah guzel bir kres bulabilecegim iyo bir yer olur

Back
X