Ankara Hakkında Yardım

mb19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
368
257
133
Arkadaşlar iyi akşamlar. İlköğretim matematik öğretmeniyim ve eş özründen Ankara'ya tayin istedim. Kafam çok karışık. Ankara'yı hiç bilmiyorum. 3 buçuk yasında bir oglum var iyi bir kres arıyorum. Eşimin çalışacağı yer Cankaya gidis gelis yapacak arac var o konuda problem yok. Okulum nerede olursa ev de orada olacak.
Eşim sık sık seyahat edecek ve tek kalacak zamanında çok olacak ulaşımı rahat temiz güvenlikli sitelerde kiralık ev bulabileceğim hangi semtleri önerirsiniz? Arada bir de kres öneren olursa cok mutlu olurum tabi
2000 ve belki biraz daha yüksek olabilir kiraya ayıracağım bütçe. 2 gün sürem var yardımcı olan çıkarsa cooook mutlu olurum. Şimdiden cok teşekkürler

Bence Çiğdem de veya Çayyolu nda oturabilirsiniz. Çiğdem özellikle çok iyidir çocuklar için. Site içi yeşillik bol. İçinde ördek,kaz,tavuk vb hayvanların beslendiği siteler var. Kreş olarak da orda akman iyidir. Yaşı tutarsa ayşe abla koleji iyidir.

Okula yakın ev tutacaksanız bence bu soruyu okulunuz belli olunca sorun. Çankaya baya yüksek puan ister eş durumunda bile. Umarım puanınız iyidir.

Okula yakın ev tutacaksanız bence bu soruyu okulunuz belli olunca sorun. Çankaya baya yüksek puan ister eş durumunda bile. Umarım puanınız iyidir.
Işte su an da okul seçimi yapma asamasindayim. Puanim cok iyi degil ortalama bir puan. Su semtte yasanir denilen yerlerdeki okulları öncelikle tercih edeceğim. O yuzden açtım konuyu.Cankaya olmak zorunda degil eşim gidip gelecek . Teşekkür ederim cevabınız için

Bu arada cahilliğimi affedin hiç bilmiyorum ve okullar ilce olarak çıkıyor ayrıntı yok. Çiğdem Çayyolu hangi ilçeye bağlı acaba

Canim ben 2 senedir tek başima Ankaraya cocugumu kontrole goturuyorm Ankara Gazi deyim daha once cok hastane degstrdim taa sincan yenikente de akrabalara fln gdiyorum ben kucucuk cocukla yapiyosam sen de ogrenrsn Ankara guzel memlekettir Ailenle birlikte mutluluklar diliyorum

Tabi ki Çayyolu , istediğin saatte çık yürü , çocuğunu parka götür , yokuş olmayan düz alanda bir semt , geniş ferah yeşil elit bir semt ama evler eski , Çayyolu merkeze biraz uzak Yen'i ev yapılan yerler var yaşamkent gibi Beytepe gibi , Çankaya ilçesine bağlı Buralar hep , özel den de yardımcı olabilirim daha ayrıntılı

Çok teşekkür ederim Size de çok geçmiş olsun. Umarım yapabilirim.Su an yaşadığım yer küçük bir şehir. Gözüm biraz korkuyor açıkçası umarım yoluna girer her şey

Çok teşekkür ederim Size de çok geçmiş olsun. Umarım yapabilirim.Su an yaşadığım yer küçük bir şehir. Gözüm biraz korkuyor açıkçası umarım yoluna girer her şey
Yok merak etmeyin siz kendinize guvenin gerisi gelir

Google Maps'ten bakabilirsiniz Çankaya epey geniştir. Kızılay da Çankaya Çayyolu da Çankaya . O sizi yanılmasın. Onun dışında arkadaşlar oturabileceğiniz yerleri güzelce yazmışlar , hayırlı olsun.

Cok teşekkür ederim çok memnun olurum aslında yardımcı olursanız. Puanım çok yüksek değil. 5 yıllık öğretmenim. Arada ücretsiz izin felan aldım dogum sonrasında. Tercih edicem umarım gelir.

Cok teşekkür ederim. Hemen hemen bütün ilçelerde cok fazla okul açıldı zaman da kısıtlı. Cankayada ki okulları özel olarak araştırmak ilk işim olacak.

Buradaki arkadaşların aksine Gölbaşı diyorum ben... Bir de atanacağınız okulun ilçesine bağlı. Çayyolu vs tamam da, e hadi atandığınız okul Haymana'da Kızılcahamam'da Çamlıdere'de Nallıhan'da çıktı ne olacak? Bence atandığınız okul belli olduktan sonra düşünmelisiniz

Çankaya büyük arkadaşın dediği gibi , yani yaşamkentte oturup da hergün kızılay tarafına gitmek zorlayabilir sizi , hem iş yeriniz hem de eviniz yaşamkentte olursa süper olur mesela , Ümitköy beysukent koru hepsi çayyolun a yakın yerler , sahibinden com da arama yapın kiralık ev diye , solda üstte harita seçeneği var , oraya tıklarsanız hem semtleri daha net anlarsınız hem de o semtler deki kiralık evleri ve fiyatlarını görürsünüz

Bahçelievler,gazimahallesi,emek,çankaya tunali olabilir
Teşekkür ederim . Açılan ilceler Pursaklar Polatlı Yenimahalle Sincan Mamak Gölbaşı Keçiören Çubuk Elmadağ Etimesgut Altındağ Akyurt Beypazarı Çankaya Haymana. Bu ilcelerde cok uzak olan önermediğiniz bir yer var mı? Eledigim bir yer olur belki

Işte su an okul seçme aşamasındayım. Gelen önerilere göre o ilcelerde ki okullara öncelik verip ayrıntılı araştırmak için konuyu açtım. Hiç bilmiyorum çünkü. Cok teşekkür ederim ❤❤

="mb19, post: 52561034, member: 579417"]Bu arada cahilliğimi affedin hiç bilmiyorum ve okullar ilce olarak çıkıyor ayrıntı yok. Çiğdem Çayyolu hangi ilçeye bağlı acaba
ikisi de Çankayada. Dediğim gibi Çankaya yüksek kapatır başka alternatifler de oluşturun
Mesela Çiğdem de sadece bir ortaokul var ve boş olmaz öyle. Çayyolu da en yüksek kapatan semttir. Bahçeli de öyle. Ben de öğretmenim okulları baya biliyorum. Özelden sorabilirsiniz.

Okulunuz netlesince semte karar verin bence yoksa sıkıntı çekersiniz yollarda

Yazdiginiz yerler birbirinden bağimsiz uzak yerler yeriniz belli olsun buradan yardimci oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…