• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Hakkında Yardım

Her gün sincandan cankayaya mı gidip gelecek eşiniz eğer sincan yazarsanız?
Birbirine cok uzak. Nereden baksanız 1saati geçer.
Aracınız olsa da yine de o kadar uzak yazmayın bana kalırsa.
1 saat çok uzak olur evet zaten çalışma saatleri uzun olacak Sincan genel.olarak önerilmedi zaten eledim gibi. Teşekkür ederim

Sevgili arkadaşım sana eleyeceğin yerleri yazayım çubuk elmadağ polatlı etimesgut pursaklar akyurt beypazarı haymana sincan zaten etimesgut sincan çok birbirine yakındır ve tabiki altındağ ve mamak .. keçiören güzeldir gölbaşı çankayaya yakın yenimahallede iyidir ama kalabalık olan bi semt çankaya büyük bir ilçe umarım çankaya olur çocuğunuz ve sizin icin elit bi kesimdir ayrıca anlara icin 2000 tl kira ciddi bir rakam memur şehri malum o fiyattaki kiralara çok lüks bir daire tutabilirsiniz 1 yada en fazla 1500 tl ye güzel bir yerde oturma imkanı vardir anlara güzeldir birde şu kuru ayazı olmasa
Cok tesekkur ederim. Aklimda şekillendi gibi umarım ilk tercihlerimden birisi gelir.

Yenimahalleyi öneririm merkeze yakın ulaşımı rahat kreş seçeneği de çok fazla.
Etimesgut ta da eryaman semtini önerebilirim merkeze uzaktır ama temiz düzenli bi semttir memur kesimi oturur genelde .Orada da güzel kresler var.
Batıkent diye bi semt var yenimahalle ye bağlı inanılmaz güzel hayvansever bi semt.
Psikolog bi arkadaşım orada iki çocuğunu ilkem diye bi krese yolluyor aşırı memnun çok bilinçli bi annedir.
Mamak sincan altındağ asla onermem keçiören de kötünün iyisi diyelim.
Diğerleri uzak zaten.
Çankaya olursa super olur elbet en iyisi orası olur.
Cok teşekkür ederim. Evet batıkenti hwrkes önerdi. Yıllar önce bir kez gitmistim. Tam istediğim gibi bir yer . Umarım olur. Kres öneriniz icin de ayrıca teşekkür ederim. Wn önemlisi o şuan benim için.

Hayırlısı olsun tabi sincan ucuz bi ilçe kreş fiyatları diğerlerine göre daha uygun ben çok tereddütte kaldım gelirken ama benm bulunduğum bölge çok rahat çok fazla ankara lı yok zaten göç alan bi ilçe
Sizin bulunduğunuz bölge neresi tam olarak acaba semt ismi yani okul adtesleri e bakarken aklımda bulunması acısından soruyorum

Türközü önceden neydi şimdi ne olmuş hakikaten :KK53:
Önceden serserisi kavgası boldu
Her sokakta çekirdek çitleyen yün çırpan gelenin gidenin kaydını tutan teyzeler olurdu :-)
Şimdi çankaya gibi olmuş
Kentsel dönüşüm yaramış gecekondu falan kalmamış
Bizim orda mülkiyetimiz vardı. Yok paraya alınmıştı şimdi çok paraya alıcısı var ondan biliyorum :-)

Back
X