Evet bir kac tane Çankaya şansımı deneyip Batıkente yöneleceğim sanırım 6,7 tane açık var Batıkentte. Daha sonra etlik tarafı ve digerleri olacak gibi
Evet oralarda tercih edeceğim yerlerden olacak sanırım. Kres su an en büyük dersim aslında cok zor bulmak ve vaktim cok azEryaman da genellikle sitelerin olduğu bir semt. Hem metro imkanı da var ulaşım açısından. Ama kreşleri tam bilmiyorum. Eryaman Etimesgut a bağlı.
Etlik de bir arkadaşım var onun okulu açık onun icin 3. Sıraya yazdim belki de sadece o okulu yazip Etimesgut tercih ederimMantıklı ama ben olsam
1 Çankaya
2 batikent ( yenimahalle )
3 Eryaman (Etimesgut)
Yapardım heralde
Etlik çok kalabalık site içinde evler pek yok gibi
Etlik de bir arkadaşım var onun okulu açık onun icin 3. Sıraya yazdim belki de sadece o okulu yazip Etimesgut tercih ederim
Çankaya Keçiören Mamak Sincan Altındağ Beypazarı Pursaklar Polatli Yenimahalle Etimesgut Kizilcahamam ( az once unutmusum yazmayı ) çubuk elmadağ akyurt keçiörenNereler açık o yerlerin üstünden de gidebiliriz :)
Cok uzak bir okul olmazsa oturmayabilirim hic bir fikrim yok nasıl bir yerAnladım O zaman mantıklıymıs
Ama bence Etimesgut da değişik bir yer yani orada da zor yaparsınız gibi mumkunse Eryaman.
Ki zaten Etimesgut çıksa orada oturmayacaksiniz anladigim kadariyla ama yine de bilemedim:) ben mumkunse yazmazdim
Çankaya Keçiören Mamak Sincan Altındağ Beypazarı Pursaklar Polatli Yenimahalle Etimesgut Kizilcahamam ( az once unutmusum yazmayı ) çubuk elmadağ akyurt keçiören
Batikentte kreş çok
:) adim başi kreş var hem batikent sessiz sakin metrosu var gimsasi var atlantisi var yaşanir batikentteAynen ben balkondan 3 tane görüyorum :)
Istemem tabi ki. Aslinda sincanda bir okul önerildi 6 tane açık varmis zaten muhtemelen olur yazarsam ama yazma diyen cok olunca gözüm korktu tabiki esime se zor olacak gidip gelmek ama açıkta kalmaktan iyidir. Gerci il icinde kıpırdamak imkansiz gibi gittigim yerde uzun xaman kalırım insallah guzel bir kres bulabilecegim iyo bir yer olurAçıkta kalmak istemiyorsaniz sincan da yazmalısınız.bence yasanmayacak bir yer değil. Ben severim sincanihaymana Beypazarı falan yazmayın. Elvankent de yazabilirsiniz etimesguta bağlı
Bende Dikmende'yim Hürriyet caddesi girisinde. Dikmeni bilmeden geldim. Iyiki de gelmisim diyorum.ANkarayı gel bana sor senDikmen güzel ve nezih bir semt Çankaya mahallelerinden muhtemelen eşinizin iş yerine yakın olur . 1000 liraya çok şahane ev tutarsın.
Batıkente icim ısındı bayağı umarim olur anladığım kadarı ile sakin güzel bir yer. Çayyolu da cok güzel sanırım ama yetmiyor puanım:) adim başi kreş var hem batikent sessiz sakin metrosu var gimsasi var atlantisi var yaşanir batikentte
Batıkente icim ısındı bayağı umarim olur anladığım kadarı ile sakin güzel bir yer. Çayyolu da cok güzel sanırım ama yetmiyor puanım
Insallah batıkent olur önceliğim olacak :) Cok teşekkür ederim cok yardımcı oldunuz :)Bence de sincan yazma zorlanirsin:)
Batıkent candir:)
Inşallah olur önceliğim olacak :)Batikent guzeldir oturan akrabalarim var
Insallah batıkent olur önceliğim olacak :) Cok teşekkür ederim cok yardımcı oldunuz :)
Evet çankaya yazacağım şansımı deneyeceğim ama sanırım puanim yetmez kısmet :)Bende Dikmende'yim Hürriyet caddesi girisinde. Dikmeni bilmeden geldim. Iyiki de gelmisim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?