Teşekkür ederim 40 tercih hakkim var etimesgutta yazarim sanırım. O zaman okulları iyo araştırayım desiginiz yerlerdekini twrcih edenilmek içinetimesgut buyuk elvankent ve eryaman etimesguta bagli guzel semtler ama biraz uzakça
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim 40 tercih hakkim var etimesgutta yazarim sanırım. O zaman okulları iyo araştırayım desiginiz yerlerdekini twrcih edenilmek içinetimesgut buyuk elvankent ve eryaman etimesguta bagli guzel semtler ama biraz uzakça
Öncelikle cok yardımcı oldunuz gercekten teşekkür ederim evet arkadaşımda ta siye etmişti. Aklımda orasi daBu arada etlik yaşanabilir bir semttir keçiorene bağli.
Rica ederim .bu arada etligin uzerinde de durun merkeze yakindir dolmusu otobusu boldur evler guzeldir.ve aradigin herseyi bulursunTeşekkür ederim 40 tercih hakkim var etimesgutta yazarim sanırım. O zaman okulları iyo araştırayım desiginiz yerlerdekini twrcih edenilmek için
60 puan malesefPuanınız ne kadar? Bence ona göre fikir vermek daha doğru olur.mesala 90 puan çankaya için düşük ama haymana için yüksektir.
Teşekkür ederim. Genelde sincan tercih etme dendi ama. Cok karışık bir durumdayım belki dehic bir yere gidemeyeceğim aslında önceliğim iyi ir kres o yüzden cok uzak olmayan yerler benim icin cok daha iyi ama ne olacak bilemiyorum.Umarim hayırlısı olurRize den sincan a geldim 6 7 ay oldu insanları çok sıcak nüfusu rize kadar vardır başka yerler hakkında fikrim yok çok tereddütle geldim buraya ama hiç pişman olmadm
Okulumun olduğu yerde ev tutacağım bunun için. O yüzden umarım iyi bir yer olur kres konusunda sıkıntı yaşamamtrafik sorunu oluyor ona gore de sempt secin
Tesekkur ederim 40 tercih hakkim var cankaya yenimahalle bir kac tane yazacağım yine de şansımı denemek istiyorum ama tabi ki gercekci olmak da lazım işin ucunda ayrı kalmakta var. Umarım iyi bir yer olur herşeyden onemlisi iyi bir kres bulabileceğim bir yer olurGölbaşı bence olabilecekler arasında.çankayada açılan okullar zor ihtimal yenimahallede etlik vs riskli diye düşünüyorum.bence biraz daha uzak ama güzel bir semt olan gölbaşı olabilir diye düşünüyorum
Cok teşekkür ederim . Mutlaka öncelik vericem yenimahalle es dost tarafindan da genelde önerildi
Cok tesekkur ederim mutlaka dikkate alacağım. Temuz bir yer olur insallah il icinde sonradan okul degistirmek cok daha zorYenimahalle Batıkent şiddetle tavsiye ediyorum. Çayyolundan sonra en yaşanabilir semt bence ama Çayyolu pek olacak gibi durmuyor sanki. Sincan sakın sakın yazma tek tercih hakkında olsa yazma hatta. asla yazma yani ciddi anlamda pişman olursun. Keçiöreni severimde sakinleri pek sakin insanlar değiller şahsen ben tercih etmem. Mamak ise sadece ikea icin giderim ama hiç iyi şeyler duymadım zibidisi cok diye biliyorum
15 dakika ise bayağı iyiymis güzel fikir bu da. Çocuk olmasa belki bu kadar dert etmezdim ama iyi bir kres istiyorum o yüzden temiz bir yer olur inşallahEtimesgutu yazıp çayyolu tarafında da oturabilirsiniz arabayla 15 dk sürüyor.etimesgut da olabilir.
Cok tesekkur ederim mutlaka dikkate alacağım. Temuz bir yer olur insallah il icinde sonradan okul degistirmek cok daha zor
Evet bir kac tane Çankaya şansımı deneyip Batıkente yöneleceğim sanırım 6,7 tane açık var Batıkentte. Daha sonra etlik tarafı ve digerleri olacak gibiÇankaya tabii ki ilk tercih ama puan düşük gelmez sanırım
2. Tercih Yenimahalle ama mumkunse batikent. demetevler falan da yazmam aman deyim.
Ben olsam sincan Keçiören falan yazmam evler dip dibe kalabalık Mamak yazmam saçma sapan tipler var