• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Hakkında Yardım

Sincan Çubuk Altındağ Etimesgut direk elerdim ben olsam
Akyurtda baya dışarda ama genelde villa tipi bahçeli evler vardır
Çevresi daha düzgündür
Gölbaşı gelişmiş ancak karışık bir ilçe
Kira olarak uygundur
Merkezi tek bir caddesi var
Ev oralarda olursa alışveriş va konusunda sıkıntı yaşamazsınız ama eşinize zor olur bayağı dışarda
Beypazarı güzeldir ama yaşamak için biraz tek düze sıkıcı bir yer
İçlerinde en güzeli keçiören
Gelişmiştir
Sitede uygun fiyatı ev bulabilirsiniz
Çocuk için okul konusunda sıkıntı yaşamazsın
Eşiniz içinde ulaşım daha kolay olur
Çok teşekkür ederim. Harikasınız. Cok yardımcı oldunuz :KK200:

Sincan her yere uzak, Sincan'a kursa gitmiştim o yol beni mahvetmişti.
Bana göre sıralama:
1-Çankaya(düşük ihtimal)
2-Çayyolu(düşük ihtimal)
3-Gölbaşı (Sakin, elit, Mogan Gölü var)
4-Yenimahalle(Batıkent'i var)
5-Altındağ (Hamamönüyle birlikte o da gelişti)
6-Keçiören (Etlik semti var o da iyidir)
7-Etimesgut (Elvankent gibi güzel semtleri var)
8--Sincan (Muhafazakar kesim nüfus, kalabalık, uzak mesafe ama halkı iyidir candır)
9-Mamak (Şahsen sevmiyorum, serserileri meşhur ama güzel yerleri de var)
10-Diğerleri
Yine de İnşallah Çankaya gelir, gönlünüzce olur..:KK200:
Çok teşekkür ederim. Iyi ki açmışım konuyi hic fikrim yoktu cok yardımcı oldunuz Allah razı olsun :KK200:

Memleketim Rize ( kurban olurum yağmuruna yeşiline) . Ama Ankara yaşamak için bambaşka. Tam yaşamadık bi şehir. En zor ulaşım süresi 1 saati geçmez . Metrolarımız her yere ulaşım sağlıyor neredeyse. Mamak ya Türközü semtini İncesu semtini yazabilirsin . Fakir semtiydi buralar önceden. Şimdi süperlüks daireler mevcut merkeze (Kızılay) yürüme ile 20 dk ulaşım imkanı var. Kiralar çok uygun. 1000 liraya dubleks tutarsın yani. Ama Dikmen eski bit semt. Nezih herşey elinin altında. 1000 liraya eski ama yapılı güneş alan geniş 3+1 daire tutabilirsin. Bin dediğime bakma 800 ü geçmez bile
Çok teşekkür ederim .Umarım iyi bir yer olur Rizeyi seviyorum ilk görev yerim başka hic bir okulda çalışmadım umarim burada ki kadar mutlu olurum :KK200:

Memleketim Rize ( kurban olurum yağmuruna yeşiline) . Ama Ankara yaşamak için bambaşka. Tam yaşamadık bi şehir. En zor ulaşım süresi 1 saati geçmez . Metrolarımız her yere ulaşım sağlıyor neredeyse. Mamak ya Türközü semtini İncesu semtini yazabilirsin . Fakir semtiydi buralar önceden. Şimdi süperlüks daireler mevcut merkeze (Kızılay) yürüme ile 20 dk ulaşım imkanı var. Kiralar çok uygun. 1000 liraya dubleks tutarsın yani. Ama Dikmen eski bit semt. Nezih herşey elinin altında. 1000 liraya eski ama yapılı güneş alan geniş 3+1 daire tutabilirsin. Bin dediğime bakma 800 ü geçmez bile
Türközü önceden neydi şimdi ne olmuş hakikaten :KK53:
Önceden serserisi kavgası boldu
Her sokakta çekirdek çitleyen yün çırpan gelenin gidenin kaydını tutan teyzeler olurdu :-)
Şimdi çankaya gibi olmuş
Kentsel dönüşüm yaramış gecekondu falan kalmamış

Çok teşekkür ederim .Umarım iyi bir yer olur Rizeyi seviyorum ilk görev yerim başka hic bir okulda çalışmadım umarim burada ki kadar mutlu olurum :KK200:
Ankara da güzeldir.. Sadece yeşillikten sonra kurak Ankara topraklarında ne yaparsınız onu bilemem :dondurma:

="-tutsak-, post: 52561195, member: 812576"]Buradaki arkadaşların aksine Gölbaşı diyorum ben... Bir de atanacağınız okulun ilçesine bağlı. Çayyolu vs tamam da, e hadi atandığınız okul Haymana'da Kızılcahamam'da Çamlıdere'de Nallıhan'da çıktı ne olacak? Bence atandığınız okul belli olduktan sonra düşünmelisiniz
Gölbaşı nda tavsiye ettiğiniz bir semt, site vs var mı?

Teşekkür ederim . Açılan ilceler Pursaklar Polatlı Yenimahalle Sincan Mamak Gölbaşı Keçiören Çubuk Elmadağ Etimesgut Altındağ Akyurt Beypazarı Çankaya Haymana. Bu ilcelerde cok uzak olan önermediğiniz bir yer var mı? Eledigim bir yer olur belki

Haymana, Beypazarı,Polatlı ,Çubuk çok uzak,Elmadağ, Akyurt,Pursaklar,Sincan ,Etimesgut da uzak.Altındağ'ı eleyin.Çankaya elit bir kesim ve merkezi.Keçiören, Yenimahalle, Mamak olabilir.Mamakta da Ikea taraflarında güzel siteler var.

çayyolu diyorum tek geçerim. kendim de burda yaşıyorum ve küçük ankara gibi hiçbir şey için merkeze inmenize gerek yok,çocuğunuzu gönderebileceğiniz kreşler var. hatta direkt site ismi söyleyeyim mesa koru sitesi biraz eskidir ama kiraya ayırdığınız bütçede çok rahat ev bulursunuz,güvenlikli,içinde okulu,kreşi her şeyi var.

çayyolunda da sadece yaşamkentten uzak durmanızı tavsiye ederim ulaşım vs zor olduğu için. araba varsa eşinizle ikinizde o da sıkıntı olmaz orası da gayet sakin,sessiz.

ankaranın merkeze yakın yerlerini pek sevmiyorum gerçi yaşamadım da. en son kızılaya sanırım lisede inmiştim o derece uzağım ankaranın içine. çünkü çayyolunda her ihtiyacımı karşılıyorum gerek kalmıyor :KK70:

Haymana, Beypazarı,Polatlı ,Çubuk çok uzak,Elmadağ, Akyurt,Pursaklar,Sincan ,Etimesgut da uzak.Altındağ'ı eleyin.Çankaya elit bir kesim ve merkezi.Keçiören, Yenimahalle, Mamak olabilir.Mamakta da Ikea taraflarında güzel siteler var.
Çok teşekkür ederim.:KK74:

çayyolu diyorum tek geçerim. kendim de burda yaşıyorum ve küçük ankara gibi hiçbir şey için merkeze inmenize gerek yok,çocuğunuzu gönderebileceğiniz kreşler var. hatta direkt site ismi söyleyeyim mesa koru sitesi biraz eskidir ama kiraya ayırdığınız bütçede çok rahat ev bulursunuz,güvenlikli,içinde okulu,kreşi her şeyi var.

çayyolunda da sadece yaşamkentten uzak durmanızı tavsiye ederim ulaşım vs zor olduğu için. araba varsa eşinizle ikinizde o da sıkıntı olmaz orası da gayet sakin,sessiz.

ankaranın merkeze yakın yerlerini pek sevmiyorum gerçi yaşamadım da. en son kızılaya sanırım lisede inmiştim o derece uzağım ankaranın içine. çünkü çayyolunda her ihtiyacımı karşılıyorum gerek kalmıyor :KK70:
Evet ikimizde de araba var. Çayyolunu herkes önerdi ama puanım yetmez gibi malesef yoksa anladığımı kadarı ile tam istediğim yer. :KK200:Kısmet bakalım ilk yercihlerime yazacağım bir iko tane ama gerçekçi olup gelmesi daha mümkün olan yerleri de yazmam gerekecek.

CankaYa batıkent umitkoy beysukent kavaklidere civarlarında oturabilirsiniz maddi sıkıntınız yoksa tabi

CankaYa batıkent umitkoy beysukent kavaklidere civarlarında oturabilirsiniz maddi sıkıntınız yoksa tabi
Tek öğretmen maasi ile zor tabiki ama cok şükür eşimin geliri daha iyi umarım güzel bir ilcede güzel bir okul gelir. Tayinimin çıktığı okula göre bir ev bulucaz artık. Teşekkür ederim :KK200:

Evet ikimizde de araba var. Çayyolunu herkes önerdi ama puanım yetmez gibi malesef yoksa anladığımı kadarı ile tam istediğim yer. :KK200:Kısmet bakalım ilk yercihlerime yazacağım bir iko tane ama gerçekçi olup gelmesi daha mümkün olan yerleri de yazmam gerekecek.

yanlış bilgi vermek istemem ama mesanın içinde mesa koru ilkokulu var sanırım devlet okuluydu,puanına göre yerinizde olsam direkt orayı yazardım şimdi semtimi övmek gibi olmasın ama güzeldir :)

yanlış bilgi vermek istemem ama mesanın içinde mesa koru ilkokulu var sanırım devlet okuluydu,puanına göre yerinizde olsam direkt orayı yazardım şimdi semtimi övmek gibi olmasın ama güzeldir :)
Hemen okul listesine bakacağım gerci benim ki ortaokul ama açık varsa neden olmasın :dondurma:

Back
X