• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Gürgan klinik'te tedavi olanlar

nilnil33

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
60
13
8
40
Merhaba arkadaşlar.Nisan ayında Gürgan klinikte ön görüşmemiz var.Bu 4.tüp bebek denememiz olacak.Olumlu olumsuz yorumlarınızı paylaşırmısınız lütfen.Yurt dışında yaşıyorum.Tanıdık tavsiyeside var.Timur hocanın başarılarından bahsedilmis.Ama merkez konusunda icime sinmeyen tuhaf bir his var.Yardımlariniza ihtiyacım var.Lütfen deneyimlerinizi paylaşırmısınız?

Bizde şubatta gittik benimde tereddütlerim vardı gidince bütün hepsi geçti.3.denemem olacak hiç bugüne kadar bukadar uzun saat geçirmemiştik doktorlarla ben bütün eski tahlillerimi kullanılan ilaçları gösterdim kafamdaki bütün soruları sordum Doktor embriyolog birlikte görüştük sorularımızı yanıtladılar biz memnun kaldık.

Bende geçen hafta görüşmeye gittim. Yaklaşık 1 saat görüştük. Olumluydu. Mart ayında ofis işlemi yapılacak. Rahim duvarına çizik atacakmış. Benim 2. Denemem olacak. Ilk denemem hrs hastanesi murat sonmezerde yapılmıştı.

Merhaba arkadaşlar.Nisan ayında Gürgan klinikte ön görüşmemiz var.Bu 4.tüp bebek denememiz olacak.Olumlu olumsuz yorumlarınızı paylaşırmısınız lütfen.Yurt dışında yaşıyorum.Tanıdık tavsiyeside var.Timur hocanın başarılarından bahsedilmis.Ama merkez konusunda icime sinmeyen tuhaf bir his var.Yardımlariniza ihtiyacım var.Lütfen deneyimlerinizi paylaşırmısınız?
Bizde haziran ayında gidicez yaptırdınız mı tedaviniz nasıl geçti. Transfere gürkan hoca ilgileniyor mu

Selamun aleykum kizlar bende mayisda basladim gürgan klinikde alhamdulillah .. Ama bende pco oldugu icin ohss oldum yani karnimdan ve cigerimde sivi var . Transfer yapildi ve alhamdulillah positiv Ama suan hastanedeyim yakin takipde sivi yüzünden Ama buseferde dün titreme tutdu Nerdeyse 1 Saat boyunca sonra Burda benden 6 sise su aldilar Antibiotika veriyorlar subhan Allah korkuyorum kizlar düsük olur diye lütfen dua edin ! .. ve hepinize gürgan klinge gitmenizi tavsiye ederim .

Selamun aleykum kizlar bende mayisda basladim gürgan klinikde alhamdulillah .. Ama bende pco oldugu icin ohss oldum yani karnimdan ve cigerimde sivi var . Transfer yapildi ve alhamdulillah positiv Ama suan hastanedeyim yakin takipde sivi yüzünden Ama buseferde dün titreme tutdu Nerdeyse 1 Saat boyunca sonra Burda benden 6 sise su aldilar Antibiotika veriyorlar subhan Allah korkuyorum kizlar düsük olur diye lütfen dua edin ! .. ve hepinize gürgan klinge gitmenizi tavsiye ederim .
Ohss varken transfer yapılmaz siz hala nasıl gürgan kliniği tavsiye edebiliyorsunuz, insanlara sürekli yanlış tedavi uyguluyorlar hiç tavsiye edilecek biryer değil .

Bende transferden önce ohss yokdu sonradan cikdi
Ohss yumurta toplandıktan sonra çıkar ve olması gereken ohss riski varsa transfer ertelenir .Size çok geçmiş olsun inşallah sağlığınıza kavuşursunuz .Bende Mart ayında tedavi gördüm histereskopi çektiler ve iki hafta kahverengi akıntım sürdü ve her aradığımda normal deyip suratıma kapattılar iki hafta sonunda hastanelik oldum enfeksiyon kana geçmiş bu nasıl sorumsuzluk. Daha sonra transferim oldu birsürü sorun yaşattılar bize izmirden kalkıp gürgana gitmemizin nedeni daha önce 3 negatifimizin olması ve farklı tedavi istememizdi bize imsi önerdiler kalsiyum iyonofor uygulanacak dediler bizde zaten farklı tedavi istiyorduk ,transfer öncesi öğreniyoruz ki izmirdeki tedavi gibi sadece mikroçip uygulanmış .transfer sonrası şikayetlerinizi dile getirdik sevgili Timur gürgan ağzımıza etti kin oluyorsunuzda hastaneyi birbirine katıyorsunuz öğrenmişsiniz imsi imsi deyip duruyorsunuz dedi ,ama bizim sizi seçme nedenimiz farklı tedavi uygulayacak olmanızdı dedik neyse sonra kendi itiraf etti bizimle ilgilenen embriyog ogün yokmuş diğerleri dosyaya bakmamış, dedim histereskopi sonrası iki hafta hastaydım hemşireler normal dedi hep sonra hastanelik oldum nasıl olur dedi başhemşireyi azarladı, başhemşire de keşke beni arasaydınız falan dedi yani pek tavsiye edilecek bir hastane değil sonuçta canımızı emanet ediyoruz ihmalleri çok fazla koordine olamıyorlar, ben çok pişmanım izmir ankara mekik dokudum hem negatif oldu tedavim hem birsürü azar işittik giden 15 bin parama ümitlerime oldu .

Ben de yeni basladim henuz tedaviye baslamadik. Bu ay kan sonuclarimla gidicem. Insallah bahsedilenler gibi kotu deneyim yasamam bu konuda cok cekincelerim var. Ilk izlenim acisindan sikinti yoktu. Yalniz sadece timur hoca icin gidenler bosuna gitmesin cunku cok yogun ve hep ilgilenemiyor. Isin hoca ya da ziya hoca bakiyor bi dr daha var ama adini bilmiyorum. Ziya hoca deneyimli birine benziyor. Ben denk gelmedim ama bazen cok kalabalik oluyormus. Aslinda koskoca gurgan klinige gore az hekimi var bence. Calisanlar da genel olarak ilgili. Bakalim surec ilerledikce neler yasiycam

Ancak sanirim sunu da bilmek gerekiyor evet tedavi secimi onemli ama Allah ol derse oluyor eger Rabbim bana bir evlat vercekse bunlarin araci oldugunu dusunuyorum. Tutmaz denilen tutuyor kesin tutar kaliteli dediginiz embriyo tutmuyor. Kesinlikle gebe kalamazsin diyorsunuz kendiliginden gebe kaliyor. Rabbim hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar versin ins isteyen herkese

Ohss yumurta toplandıktan sonra çıkar ve olması gereken ohss riski varsa transfer ertelenir .Size çok geçmiş olsun inşallah sağlığınıza kavuşursunuz .Bende Mart ayında tedavi gördüm histereskopi çektiler ve iki hafta kahverengi akıntım sürdü ve her aradığımda normal deyip suratıma kapattılar iki hafta sonunda hastanelik oldum enfeksiyon kana geçmiş bu nasıl sorumsuzluk. Daha sonra transferim oldu birsürü sorun yaşattılar bize izmirden kalkıp gürgana gitmemizin nedeni daha önce 3 negatifimizin olması ve farklı tedavi istememizdi bize imsi önerdiler kalsiyum iyonofor uygulanacak dediler bizde zaten farklı tedavi istiyorduk ,transfer öncesi öğreniyoruz ki izmirdeki tedavi gibi sadece mikroçip uygulanmış .transfer sonrası şikayetlerinizi dile getirdik sevgili Timur gürgan ağzımıza etti kin oluyorsunuzda hastaneyi birbirine katıyorsunuz öğrenmişsiniz imsi imsi deyip duruyorsunuz dedi ,ama bizim sizi seçme nedenimiz farklı tedavi uygulayacak olmanızdı dedik neyse sonra kendi itiraf etti bizimle ilgilenen embriyog ogün yokmuş diğerleri dosyaya bakmamış, dedim histereskopi sonrası iki hafta hastaydım hemşireler normal dedi hep sonra hastanelik oldum nasıl olur dedi başhemşireyi azarladı, başhemşire de keşke beni arasaydınız falan dedi yani pek tavsiye edilecek bir hastane değil sonuçta canımızı emanet ediyoruz ihmalleri çok fazla koordine olamıyorlar, ben çok pişmanım izmir ankara mekik dokudum hem negatif oldu tedavim hem birsürü azar işittik giden 15 bin parama ümitlerime oldu .

Öncelikle çok geçmiş olsun.Bu duyguyu en iyi yaşayan bilir.Benim de 3 negatif denemem var.Biz de Gürgan da tedavi olduk sonuç bekliyoruz.Benim merkez de gördüğüm en büyük sorun kapasitelirinin çok üstünde hasta almaları malesef.Histereskopi ve opu'da saatlerce odada bekledim...

Öncelikle çok geçmiş olsun.Bu duyguyu en iyi yaşayan bilir.Benim de 3 negatif denemem var.Biz de Gürgan da tedavi olduk sonuç bekliyoruz.Benim merkez de gördüğüm en büyük sorun kapasitelirinin çok üstünde hasta almaları malesef.Histereskopi ve opu'da saatlerce odada bekledim...
Bu konuda katılıyorum. Timur hoca zaten klinikte çok yok Ziya hoca koşturuyor ve her ne kadar deneyimli ve bilgili olsa da yetemiyor. Bence de ya hasta sayısını azaltmalılar ya da hekim sayııs artmalı

Bende gürgan klinikte tedavi oldum şu an bekleme sürecindeyim
Benim gürgan klinikle ilgili gözlemlerim şöyle
Öncelikle bahsedildiği gibi asla bekleme süresi fazla olmadı en fazla 5 dakika sonra muayeneye alındım hemsireler falan hepsi çok güleryüzlü ve istediğiniz an arayıp görüsebiliyorsunuz timur hocayı çok sevdim transferimi kendisi yaptı
Ama hoşuma gitmeyen kısmına gelirsek
İlk görüşmeyi timur hocayla yapmıştım beni tedaviye kendisi ikna etti emriyo detoksu,gebelik aşısı v.s bana bir sürü pozitif arttıracak yöntemleri uygulayacaklarından bahsetti, gelin görünki tedaviye başladıktan sonra bir daha hocanın yüzünü dahi görmedik kontrollere ışın hanım ve ismini dahi bilmediğim bir erkek doktor girdi
Ama bahsedilen uygulamaların hiç biri yapılmadı normal presedür ne ise tedavim o şekilde oldu ışın hanıma hatırlattım böyle böyle konuşmustuk diye bep bakıcaz diye diye son güne gelindi timur hocayı sadece transferde görebildik ama yinede çok mutlu oldum transferi onun yapmasına kendisi çok babacan bir insan

Bu konuda katılıyorum. Timur hoca zaten klinikte çok yok Ziya hoca koşturuyor ve her ne kadar deneyimli ve bilgili olsa da yetemiyor. Bence de ya hasta sayısını azaltmalılar ya da hekim sayııs artmalı
Timur Hocayı toplamda iki kez gördüm ben.Takiplerimi Işın Hoca histereskopi ve opu yu Ziya Hoca yaptı.Onların tecrübelerine inaniyorum ve güveniyorum.Ama randevu sistemlerinde büyük sorun var.Kendi aralarnda koordine olamiyorlar.Biz her defasında randevu saatinden yarım saat erken gittik gec kalmayalm ne olur ne olmaz diye.Danismada bekletiliyosunuz uzun müddet sonra odaya alınıp birde orda bekletiliyosunuz.Mayıs ayında histereskopim vardi akşam uçağımız oldugunu daha önceden defalarca belirtmemize ragmen( o gün bakanlıktan teftişe gelmisler)12.30 denilen histereskopi 14.00 odaya alındım ac susuzum eşim tartışti bağırdı çağırdı biraz neden kimse ilgilenmiyor diye velhasıl uçağa zor yetiştik.Birde kadın anestezi dr dan trip yedim "bakanlık teftise gelmis bizim ne kabahatimiz var" hastalar ayilmadan direk odaya cikaramayz burda sizin sagliniz icin çalışıyoruz deyip azarladı bir de.Peki hastanın bir kabahati var mi "siz organize"olamıyorsaniz?

Bende gürgan klinikte tedavi oldum şu an bekleme sürecindeyim
Benim gürgan klinikle ilgili gözlemlerim şöyle
Öncelikle bahsedildiği gibi asla bekleme süresi fazla olmadı en fazla 5 dakika sonra muayeneye alındım hemsireler falan hepsi çok güleryüzlü ve istediğiniz an arayıp görüsebiliyorsunuz timur hocayı çok sevdim transferimi kendisi yaptı
Ama hoşuma gitmeyen kısmına gelirsek
İlk görüşmeyi timur hocayla yapmıştım beni tedaviye kendisi ikna etti emriyo detoksu,gebelik aşısı v.s bana bir sürü pozitif arttıracak yöntemleri uygulayacaklarından bahsetti, gelin görünki tedaviye başladıktan sonra bir daha hocanın yüzünü dahi görmedik kontrollere ışın hanım ve ismini dahi bilmediğim bir erkek doktor girdi
Ama bahsedilen uygulamaların hiç biri yapılmadı normal presedür ne ise tedavim o şekilde oldu ışın hanıma hatırlattım böyle böyle konuşmustuk diye bep bakıcaz diye diye son güne gelindi timur hocayı sadece transferde görebildik ama yinede çok mutlu oldum transferi onun yapmasına kendisi çok babacan bir insan
Öncelikle hayırlı olsun insallah siz de biz de hepimiz hayırlı sonuçlar alalım.Muaynelerde pek sorun olmuyor genelde vaktinde oldu benim de.Ama histereskopi opu ve transferde çok bekledik.Hele ki transfer benim için çok zordu idrar a sıkışık durumda çok bekledim artık dayanamadm ağlıyorum hemşireye söyledik elinde bardakla geldi bu kadar boşaltın ayarlayin gerisini tutun dedi :)
Gulermisin aglarmısın :)ne mutlu size aksilikler yasamamissiniz umarım hep böyle devam etsin.Ilgiye güler yüze bir lafım yok ama böyle gecikmelerde gelip hastayı bilgilendirmeleri lazım.Transfer de hastayı o kadar strese sokmak doğru degil benim naçizane fikrim

Bende transferimi oldum salı günü bende paylaşayım gözlemlerimi.

Ben ilk şubat ayında timur hocayla görüştüm çok güler yüzlü karşıladı beni. Ve bize pozitif enerji verdi. Mart ayında ofis histeroskopiyi kendisi yaptı. Ofisten sonra tüp bebek tarihini bize bıraktı maddi manevi ne zaman hazır olursanız o zaman gelin dedi. Arada bir uğrayıp selam verin özleriz dedi. İlk muayne dışında daha sonra hiç muayne ücreti ödemedik. İl dışından geldiğimiz için randevu sanatından önce hiç gitmedik hep verdikleri saatte gittik en fazla 10 dk bekledik. Histeroskopi , yumurta toplama , transfer gibi işlemlerde önceden odaya çıkarıyorlar onun için beklesekte sıkıntı olmadi. Ben yattım eşim tv izledi. Hemşireler hep güler yüzlü. Yumurta takipleremi ışıl hoca yaptı oda çok tatlıydı hiç problem yaşamadım.

Benim 2 tane problemim var merkezle ilgili.
1. Si ben doğurganlık aşısı filan istedim ikinci denemem olduğu için farklı birşeyler yapalım ilki ile aynı şeyler olmasın dedim ama yaşımız küçük olduğu için birde 2. Deneme olduğu için bu sefer böyle deneyelim dediler. Bakalım sonuç ne olacak bekliyoruz .

2. Sorunum embiriyo dondurma işlemi oldu. Toplam 10 yumurtadan 9 tanesi döllendi. Üçüncü gün 6 tane embiriyo vardı. İkisini transfer ettiler kalan 4 embiriyoyu üçüncü gün dondurmayıp 5. Günü beklediler hiçbiri yaşamadı ve dondurulacak embiriyo kalmadı çok üzüldüm :KK43:

Öncelikle hayırlı olsun insallah siz de biz de hepimiz hayırlı sonuçlar alalım.Muaynelerde pek sorun olmuyor genelde vaktinde oldu benim de.Ama histereskopi opu ve transferde çok bekledik.Hele ki transfer benim için çok zordu idrar a sıkışık durumda çok bekledim artık dayanamadm ağlıyorum hemşireye söyledik elinde bardakla geldi bu kadar boşaltın ayarlayin gerisini tutun dedi :)
Gulermisin aglarmısın :)ne mutlu size aksilikler yasamamissiniz umarım hep böyle devam etsin.Ilgiye güler yüze bir lafım yok ama böyle gecikmelerde gelip hastayı bilgilendirmeleri lazım.Transfer de hastayı o kadar strese sokmak doğru degil benim naçizane fikrim

Ben çok sıkışık değildim. Transfer öncesi ulturasyonla ışıl hoca baktı. Bende idrar yeterli mi transfer için dedim yeterli dedi. Transferden 1 saat sonra bile yoktu tuvaletim

Benim transfer işlemi sırsında timur hoca hemsirelere çok kızdı neden hastalar bu kadar sıkışık diye transferden sonra sunta takıp boşalttılar kalkmama gerek kalmadı

Back
X