Ohss yumurta toplandıktan sonra çıkar ve olması gereken ohss riski varsa transfer ertelenir .Size çok geçmiş olsun inşallah sağlığınıza kavuşursunuz .Bende Mart ayında tedavi gördüm histereskopi çektiler ve iki hafta kahverengi akıntım sürdü ve her aradığımda normal deyip suratıma kapattılar iki hafta sonunda hastanelik oldum enfeksiyon kana geçmiş bu nasıl sorumsuzluk. Daha sonra transferim oldu birsürü sorun yaşattılar bize izmirden kalkıp gürgana gitmemizin nedeni daha önce 3 negatifimizin olması ve farklı tedavi istememizdi bize imsi önerdiler kalsiyum iyonofor uygulanacak dediler bizde zaten farklı tedavi istiyorduk ,transfer öncesi öğreniyoruz ki izmirdeki tedavi gibi sadece mikroçip uygulanmış .transfer sonrası şikayetlerinizi dile getirdik sevgili Timur gürgan ağzımıza etti kin oluyorsunuzda hastaneyi birbirine katıyorsunuz öğrenmişsiniz imsi imsi deyip duruyorsunuz dedi ,ama bizim sizi seçme nedenimiz farklı tedavi uygulayacak olmanızdı dedik neyse sonra kendi itiraf etti bizimle ilgilenen embriyog ogün yokmuş diğerleri dosyaya bakmamış, dedim histereskopi sonrası iki hafta hastaydım hemşireler normal dedi hep sonra hastanelik oldum nasıl olur dedi başhemşireyi azarladı, başhemşire de keşke beni arasaydınız falan dedi yani pek tavsiye edilecek bir hastane değil sonuçta canımızı emanet ediyoruz ihmalleri çok fazla koordine olamıyorlar, ben çok pişmanım izmir ankara mekik dokudum hem negatif oldu tedavim hem birsürü azar işittik giden 15 bin parama ümitlerime oldu .