ankara da ikinci patlama

Kim ne derse desin anne olmayan gelip de cok uzulduk bidi bidisi yapmasin bana.. iste boyle elin evladini kendi rizasi bile sorulmadan kurban ederler.. sonra da begenilere bogulur o mesajlar.. ama o mesaji begenen annelere sor, cocuklari iki gun kaka yapamasa cildirirlar aglamasina.. baskasinin annesi parcalarini topluyor evladinin, olsun.. onlara giren cikan yok feda edilir.. rabbimden diliyorum, actim ellerimi yana yakila diliyorum.. o biliyor..

.
Yeterince vatansever degilsin

Bir arkadaş değinmiş ne güzel, önümüz 18 mart!!
O kutlu zaferin yıldönümü.
Ah biz o zamanın imkansızlıkları ile kimleri kimleri geri püskürtmüş bir milletken şimdi bu it sürüsü ile baş edemez olduk.
Neden gücümüzü kullanmıyoruz neden neden neden?!?!? Vallahi düşündükçe aklım oynayacak gibi oluyor.

Allahım sen biliyorsun, nolur kahret artık, dinsin bu acı günler.
Kaç ocak söndü. Evlatlar, babalar, kardeşler gitti.Masumlar gitti.
Bu topraklar kutsal, buram buram maneviyat kokuyor, bu vatan paha biçilemez güzellikte.. Ne olur feraha kavuşsun artık..

Öncelikle Can Dündar'ın delili vardı, görüntüler. Hepimiz HD kalitesinde izledik, değil mi? Can Dündar'ın o şekilde demesinin sebebi kaynağını açıklamak zorunda olmaması.
Gazeteci kaynağını açıklamaya zorlanamaz. Bu evrensel bir kural.
Eğer devlet zor duruma düşmek istemiyorsa, zor duruma düşeceği uygulamalar yapmayacak. Basın Özgürlüğü tam da budur Amine.
Gazeteci haber yapar.
Sizler Sabah gibi yerlerde yazan tiplere gazeteci diyorsunuz, onların var olma hakkını sonuna kadar desteklemekle birlikte asıl onların yaptığı gazetecilik değil.
Bundan önce bir nebze olsun Yargı Bağımsızdı. Şimdiye kadar kör topal da olsa vardı, değil mi?
Hakikaten bunları yazıp çizmenin zamanı değil. Ölenleri geri getirmeyecek.
Terör lanetinden temizlenelim. Peki.
Nasıl temizleneceğiz?
Size göre bizler susacağız, devlet büyüklerimiz çözecek.
Ben de diyorum ki Amine, Çözüm Süreci zamanında da durun bir şeyler yanlış diyen adamlara vatan haini dediniz, bizleri susturdunuz.
Daha hatalı olduğunuzu anlamanız için kaç kere yüzünüze vurması lazım olayların.
Hani diyorsun ya görmeliydi, görmedi.
Hadi onlar siyasetçi, belki de görmek işlerine gelmedi, Sizlerin de mi işinize gelmedi? Bangır bangır bağırdık burada yollara mayınlar döşenirken sessiz kaldılar diye.
Siz gördünüz Amine.
Siz niye sustunuz? Hani haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandı.
Dilinizi mi yuttunuz, yoksa sizi de mi kandırdılar?
Hani neden oy verenler diyorsun ya?
İşte bu yüzden.

Şu şiraze konusunda;
Ben sabırlı bir kadınım Amine. Ama sabır taşı değilim. Ortalığı trollemeye çalışan, kendini zeki sanan cahillere sabır da göstermem, şirazemi de düşünmem, varsa söyleyecek bir lafım söylerim. Kayan da kayar, zerre umurumda olmaz. Zeki geçinen aptallar düşünsün.
Haa, senin şahsına yaptığım bir saygısızlık varsa, onu konuşalım.

.

Yeterince vatansever degilsin

yanarım yanarım da neye yanarım biliyor musun karanfil.. insanları sevmiyorum ben, imzama bile kazıdım.. sevdiğim insanlar bir avucu geçmez.. dün gece sabaha kadar uyumadım, dua ettim, ağladım.. meğer ben ne çok seviyormuşum insanları.. klavye başında başkasının evladını feda edip, kahvesini yudumlayıp beni hain ilan edenlerden daha fazla seviyormuşum meğer..

Şakşakçılar toplanmış yine. Arkadaşım ben halkım halk. Bu olaylar olduğunda kimi muhattap alacağım? Elbette hükümete soracağım. CHP ve MHP de olsa sorardım. Ama siz o kadar yanlısınız ki hükümetinize tek laf ettirmiyorsunuz. Üstelik ölen bunca insana rağmen.

Bir gün sizin de canınız yanarsa emin olun karşılarına dikilip hesap sormak istersiniz. Şimdilik rahatsınız ya hep birlikte padişahım çok yaşa demeye devam edin.

Şu paylaşılan videoları izleyip hala ama hala savunanları da anlamıyorum, anlamayacağım.
Ben dünden beri hiç iyi değilim hem de hiç.
16 yaşındaki o kızcağızın isyan eden akrabasının öfkeden ve üzüntüden delirmiş gözlerine bakıyorum ben utanıyorum. Yda 10 ekimdeki patlamada arkadaşını kaybeden ve bunu twitterda yazan kendisi de ölüp giden daha üniversite birinci sınıf öğrencisine bakıyorum üzülüyorum. Gencecik hatta çocuk yaştaki ölenleri düşünüyorum ben kendim burada kahroluyorum ama hala bazı siyasetçilere laf gelecek diye bunları bile görmezden gelenlere diyecek sözüm kalmadı artık.
Siz de sizin sevdikleriniz de her an ölebilir bir patlamayla.. Evet bu ölümlerden sorumlu terör örgütleri de sorumlu onlara da beddua okuyorum ama bu ülkenin başında oldukları halde bu patlamalara göz yumanlara da beddua ediyorum. Gencecik insanların hayatları sırf daha da güç sahibi olmak için son veriliyorsa ve başkanlık gelince kaos bitecek diye bu canlar siyaset malzemesi yapılıyorsa ve ben hala kalkıp savunuyorsam da Allah da beni bildiği gibi yapsın...
Empati sadece empati. Lise birden beri ders çalışıp bir akşam sadece stres atmak isteyen gencecik çocuklar öldü, o fotoğraflara bakın hepsi gencecik hatta çocuk yaşta çocuklar. Sizin yaşadıklarını yaşayamadan öldüler, uğruna gecelerce ders çalıştıkları okullarını göremeden öldüler. Sorumluları artık korumayın nolur!!
Yeter! Hep bizden gidiyor, biz ölüyoruz. Siz ve biz yani. Oy verenler de oy vermeyenlerde ölüyoruz sürekli. Hani meclisteki o parti yada bu partiden bir kişinin yakınına bir şey oldu mu? O zaman artık oy verdiğiniz o partiye bu kadar gönül vermeden önce siz de düşünün. Onlara bir şey olmuyor olan yine bize, bizim çocuklarımıza oluyor. Sadece PKK yada başka terör örgütleri sorumlu değil bundan. Bu istihbaratı almadıkları yada daha acısı bildikleri halde önlemedikleri saldırılarda biz ölüyoruz. Nolur artık siz de vicdanınızı dinleyin artık yetmez mi ya??
Birileri daha güçlü olacak diye ölmeye öldürülmeye benim dermanım kalmadı, çok yoruldum ve çok korkuyorum. Siz de yorulmadınız mı? Artık yetmez mi? İnanmış, sevmiş hatta bir zamanlar gönül vermiş olabilirsiniz ama artık yetmez mi? Birazcık vicdanınız el vermiyorsa nolur siz de yeter diyin artık cidden yaşama isteğimiz kalmadı, mutsuz bir toplumuz artı resmen. Hakikaten yeter ya, yetmez mi!!!

Öyle bir zamana geldik ki yalnızca acı zamanlarda bir araya gelip bir olabilen insanlardık, artık onu da beceremez olduk. Nasıl yozlaştırdılar bizi, nasıl bir ayrımın içine düştük bu kadar.
Hala bunlara sebebiyet vereni verenleri bilmek bulmak yargılamak yerine nasıl -aslında- bizden olana saldırmaya devam edebiliyoruz.

Çok acı.

Haber alır almaz Ankara'da ki yakınlarımı aradım. İyi olduklarını öğrendiğimde veya orada olmadığım için sevinmeye utandım. Hala utanıyorum. Hiç iyi değilim. Ne hissedeceğimi dahi bilmiyorum.

Onca masumun vebali her birimizin üzerinde. İsterdim ki benim şu hissettiğimin binde birini bunun asıl veya dolaylı yoldan sorumluları hissedebilse.

Değişen bir şey yok artık bu patlamalara bile alıştırılıyoruz. Bu kadar ucuz ölümler içimi dağlıyor benim. Korkuyorum artık. Bu ülkede yaşamaktan duyduğum kıvanç, mutlululuk kavramlarının üzeri sisli artık. Yaşamaktan korkar oldum.

Anne olmayı ne kadar istiyorum ama. Klişelikten çıktı artık bu dünyaya nasıl çocuk getirebilirim.

İçim sızlıyor.

Yine yayın yasakları yine KINAMALAR yine sonrasında alınan GÜVENLİK ÖNLEMLERİ.

Yarına dair hayalleri varken hiç uğruna ölen insanlar.

Sahi vicdan neydi?

Bu konular üzerine yazmicam dedim ama yüreğim dayanmıyor, Yine gencecik suçsuz insanlar yokoldu gitti. Artık ne diceğimi bilemez haldeyim, Ne zaman son bulacak bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…