- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.418
- 1.123
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Yediremiyorum kendime o anaların babaların yerinde bizde olabilirdik..
Eşim birgün önce tamda o saatte bombanın patladığı bölgedeydi.Ne suçumuz var bizim yada ölenlerin ne suçu vardı...
Oturdukları yerden başkalarının ağzıyla maval okumak ne kadarda kolay...
Yeterince vatansever degilsinOturdugunuz kicinizin uzerineden ne kolay yaziyorsunuz evet canlarimiz yanacak diye.. yanan kendi caniymis gibi.. hey yarabbim sana havale ediyorum bunlari.. dun sabah yatagindan kaldirip sinava gonderdigi evladini parcalarindan tanimaya calisan insanlari bu kadar kolay harcayan insanlari sana havale ediyorum.. o istiyor mudu acaba caninin yanmasini.. insan anne olmayinca kicindan bu kadar kolay atabiliyor iste..
Öncelikle Can Dündar'ın delili vardı, görüntüler. Hepimiz HD kalitesinde izledik, değil mi? Can Dündar'ın o şekilde demesinin sebebi kaynağını açıklamak zorunda olmaması.şimdi öncelikle şiraze sağlamsa kayana bakılır neyse ...
bilemiyorum haklısındır belkide --işte ortadoğudaki yaşananların yaşanmaması için önce terör lanetinden temizlenim sonra diğer dediğin gelişmelere bakalım -sana göre gelişme yok bana göre ise var işte baktığımız farklı pencerelerden kaynaklanıyor basın özgürlüğü dediğinde ilk aklıma gelen can dündar oluyor adama soruyorlar mahkemede delilin ne ;-cevap ben öyle duydum -sabah melih altınok diyor kaynım söyledi der gibi olmuş diye
sen eğer bi haber yapıyorsan önce elinde delilin olacak sonra çıkacaskın bu haberi yapacaksın -yoksa öyle haybeden devletini zor duruma düşürmenin adı basın özgürlüğü değil yavrum
yargı bağımsızlığımı dedin -yargı bağımsızlığımı ddin ne zaman bağımsız olduki malesef : (
evet yanlış yaptı çözüm sürecinde -iş verdi çalışşsınlar bizden olsunlar ama olmadı evet bunu görmelimiydi görmeliydi-belkide gördü ses etmedi-neden etmedi peki bunları ancak biz burda döner dolaşır konuşuruz kısır döngü
neyse be marily hayırlısı olsun 4 tarftan saldırıyorlar bu durumda daha dirayetli olmak gerek bunu biliyorum sadece
.
Yeterince vatansever degilsin
Ben hala 37 olmadığını daha fazla olduğu kanısındayım ...Patlamanın olduğu lokasyonu ve şiddetini düşünürsek...37 ye yükselmiş ölü sayısı arkadaşlar
Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum tek temennim yaniliyo olmamızBen hala 37 olmadığını daha fazla olduğu kanısındayım ...Patlamanın olduğu lokasyonu ve şiddetini düşünürsek...
İnşallah yanılırım inşallah...
Savunma olarak algılamayın ama başı sonu kesilmiş videolara bakmamak lazım diye düşünüyorum.
Öyle bir ses tonuyla konuşmuş ki sanki bana soruyor sandım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?