- 4 Şubat 2015
- 6.101
- 12.354
- 448
- Konu Sahibi birumutturyasamak
bir karıncayı bile öldürdüğümüz için rabbim onun hakkını soracak bizden.bunlara sebeb olanlar nasıl hesap verecek.yatacak yerleri yok bunların.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse şiraze mevzunu kapayalım madem ...sağlamda olsa kaydıran oluyor demekkisi -henüz sahşıma bi hakaret görmedim senden- evet bi çok kişiden dalga geçmelere çok maruz kaldım ama umursamadım ...Öncelikle Can Dündar'ın delili vardı, görüntüler. Hepimiz HD kalitesinde izledik, değil mi? Can Dündar'ın o şekilde demesinin sebebi kaynağını açıklamak zorunda olmaması.
Gazeteci kaynağını açıklamaya zorlanamaz. Bu evrensel bir kural.
Eğer devlet zor duruma düşmek istemiyorsa, zor duruma düşeceği uygulamalar yapmayacak. Basın Özgürlüğü tam da budur Amine.
Gazeteci haber yapar.
Sizler Sabah gibi yerlerde yazan tiplere gazeteci diyorsunuz, onların var olma hakkını sonuna kadar desteklemekle birlikte asıl onların yaptığı gazetecilik değil.
Bundan önce bir nebze olsun Yargı Bağımsızdı. Şimdiye kadar kör topal da olsa vardı, değil mi?
Hakikaten bunları yazıp çizmenin zamanı değil. Ölenleri geri getirmeyecek.
Terör lanetinden temizlenelim. Peki.
Nasıl temizleneceğiz?
Size göre bizler susacağız, devlet büyüklerimiz çözecek.
Ben de diyorum ki Amine, Çözüm Süreci zamanında da durun bir şeyler yanlış diyen adamlara vatan haini dediniz, bizleri susturdunuz.
Daha hatalı olduğunuzu anlamanız için kaç kere yüzünüze vurması lazım olayların.
Hani diyorsun ya görmeliydi, görmedi.
Hadi onlar siyasetçi, belki de görmek işlerine gelmedi, Sizlerin de mi işinize gelmedi? Bangır bangır bağırdık burada yollara mayınlar döşenirken sessiz kaldılar diye.
Siz gördünüz Amine.
Siz niye sustunuz? Hani haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandı.
Dilinizi mi yuttunuz, yoksa sizi de mi kandırdılar?
Hani neden oy verenler diyorsun ya?
İşte bu yüzden.
Şu şiraze konusunda;
Ben sabırlı bir kadınım Amine. Ama sabır taşı değilim. Ortalığı trollemeye çalışan, kendini zeki sanan cahillere sabır da göstermem, şirazemi de düşünmem, varsa söyleyecek bir lafım söylerim. Kayan da kayar, zerre umurumda olmaz. Zeki geçinen aptallar düşünsün.
Haa, senin şahsına yaptığım bir saygısızlık varsa, onu konuşalım.
Amine, senin iyi niyetine inanırım.neyse şiraze mevzunu kapayalım madem ...sağlamda olsa kaydıran oluyor demekkisi -henüz sahşıma bi hakaret görmedim senden- evet bi çok kişiden dalga geçmelere çok maruz kaldım ama umursamadım ...
marily yapma o görüntülerdeki hatırladığım yorum senin yorumun değilmi gerçi başkasıda olabilir o görüntüler neyi ifade eder görüntüler tırdan içindeki muhimmatten ibaret nereye gittiğine dair bi delil varmı yok -eğer suç devlet suçuysa ve devlete ıhanetedemi delil sunmak zorunda değil o evrensel bilmem neyinde ıhanet suçları farklı bi şekilde değerlendirilmiyor mu ? bilmiyorum o yüzden soruyorum
evet haksızlık karşışnda susn dilsiz şeytandır o yüzden çırpınıyoruzya zaten -ırkçılıkta haram dedik kuranda açıkca yazıyor dedik -onlar her zaman kürdüz demeye korktu -eğitim haklarından bile yeri geldi mahrum kaldı-kürd olduğu için sosyal olarak bi mahrumiyet yaşamadılar mı? diyebilirmisin -yine şehitler olmuyormuydu bi kangren değilmiydi o bölge yıllarca herkes korkmadımı doğuya gitmekten farklı değildi doğu hep doğuydu hep ülkemizdendi ama kanayamayan kangren bi yaraydı oranın sorunları ancak çözümden bi nane anlayamadık malesef çünkü bu durumu art niyetle kullanan -kandırılan bi kesim belli kimyasalların etkisiylede canavalaştırıldılar malesef-ama mücadeleden çıkacağız ya herru ya merru -olan oldu artık bunu söylemek çok acı emin ol -ama ülkemizdeki oyunlar ne osmanlı zamanında -ne cumhuriyet kurulurken ne kurulduktan sonra bitmedi -bunlar şaka gibi geliyor dalga mevzuu yapıyorsunuz ama yalan değil -orada geberen kaç pkklıdan haç çıktı -ama evet ülkemizi bölmek -ülkemizde infial yaratmak bunu yapamadıkça deliriyorlar -ve evet belkide bu adiliklerini nereye kadar görürecekler-şubatta olan patlamada arabanın dışında kaynak vardı diye haber geçti bugün -hani olurda vicdana gelirde vazgeçer diye artık ne yapıyolar ne yedirip içiyorlarsa ilaçlarına bile güvenmiyorlar
velhasıl evet yanlış politikalar var -ama daha yanlışı karşışnda çok ahlaksız pislik bir örgüt değil belkide kaç örgüt ve kaç ülke var bilemiyoruz - bizim ülkemizde sanatcısından tut siyasetcisine -herhnagi bi kurumundan memurundan amirine satlmış insan çok malesef -he bide adanmışlıklar var tabi -nasılki ergoğana körü körüne bağlananlar var bi cemaat varya hani onada aynı şekilde -tartışamıyorum bile onlarla çünkü öylesine düşmanlarki -hele onlardan bir kesimin hdpye oy istemesi bni çileden çıkarttı -tama şimdi diyeceksinki onları meclise sokan kim -eğer onlar meclise girmeselerdi demokratik hakkımız yok bla bla.. olmaz olsun sizde demokratik hakkınızda diyesim var oradaki o güzel insanları kullandınız -bazılarının beynine girdiniz -kandırmadıklarınızı vurdunuz tehdit ettiniz sindirdiniz ---
dediğim gibi biz burada sayfalar dolusu tartışalım marily monroe siyaset çok kirli -tamam bizler senin dediğin yolara başvuralım yazalım çizelim-ancak madem sizlerde aynını yapın partinizden beklentileriniz yazın bu ülke benim değil senin değil hepimizin VE ÜLKEMİZ giderse herşey gider vatanımıza sahip çıkmak zorundayız ve bu durumlarda sakinliğimizi korumaktan başka çaremiz yok -bu durumda chpli mhpli akpli yok --BİZ varız ve infial kuruplaşma yaratmadan kenetlenmek zorundayız-belki o diğer partiler kenetlenmek için çırpınsa onlara karşı ümitvar olurdum ancak olamıyorum
gerçi artık ak partiye karşıda ümidimi kaybetmeye başladım malesef -meclistekileri temizlemdikçe -içimize sinen kokuşmuşları arındırmadıkça canım çok sıkılıyor hayırlısı olsun diyorum dua ediyorum ve biliyorum ALLAH cc tuzak kuranların en hayırlısı .........
hayırlı günler
şaka gibi cidden.Erdoğan kendi bile söylüyor insanlar bize güvenlik için oy veriyor diye.
Hala neden hükümeti suçluyorsunuz diyorsunuz!
http://edepsiz.tv/dunku-patlamayi-ozetleyen-bir-video-simdi-ne-mi-olacak-izleyin-anlayacaksiniz
izlesin burdaki bazılarıErdoğan kendi bile söylüyor insanlar bize güvenlik için oy veriyor diye.
Hala neden hükümeti suçluyorsunuz diyorsunuz!
http://edepsiz.tv/dunku-patlamayi-ozetleyen-bir-video-simdi-ne-mi-olacak-izleyin-anlayacaksiniz
Hala bu açıklamalara rağmen bu insanları amaçsızca koruyanları anlamıyorum.şaka gibi cidden.
empatidemi kuramıyorlar ya benim basıma gelseydi ya benim yakınım ölseydi diye dusunmuyormu bu insanlar vallahi anlayamıyorumHala bu açıklamalara rağmen bu insanları amaçsızca koruyanları anlamıyorum.
Kendi başlarına gelse, yakınlarını kaybetseler o Zaman mı anlayacaklar acının ne demek olduğunu?
Empati kursalardı 7 haziran sonrası 400 milletvekilini telafuz edip şehit üstüne şehit, patlama üstüne patlama yaşamamıza neden olanları var güçleriyle alkışlamazlardı.empatidemi kuramıyorlar ya benim basıma gelseydi ya benim yakınım ölseydi diye dusunmuyormu bu insanlar vallahi anlayamıyorum
Gördüm Amine. Başınız sağolsun. Sen geldiğinde devam ederiz.Marily telefindan yazmak durumindayim bi kac gun gelemice cenazemiz var ...giden silahlarin turkmenlere gittigine dair haberde cimmisti biara bulmaya caliairim..ki cokta dikkatli okuamadim yazini...bogazim dugum dugum kahrolsunlar insallah o evlere ates duaurenler kahrolsun tez zama da ve evet basimizdakiler artik yeter gercekten yeter...ha cozum yazmissinya cozum falanda olmasin artik olmasi lar ...verilen hakki hakkaniyeti ile kullanmadilar dilerim tez zamanda silip sulurupnatarlar meclisimizden o toz torbalarini...yazim yanlislarimi idare et...birisi marulyu etiketlerse memnun olirim
Bu lafın her ne kadar hi derde derman olmadıgını bilsem de başınız sagolsun. Sabır diliyorum.Marily telefindan yazmak durumindayim bi kac gun gelemice cenazemiz var ...giden silahlarin turkmenlere gittigine dair haberde cimmisti biara bulmaya caliairim..ki cokta dikkatli okuamadim yazini...bogazim dugum dugum kahrolsunlar insallah o evlere ates duaurenler kahrolsun tez zama da ve evet basimizdakiler artik yeter gercekten yeter...ha cozum yazmissinya cozum falanda olmasin artik olmasi lar ...verilen hakki hakkaniyeti ile kullanmadilar dilerim tez zamanda silip sulurupnatarlar meclisimizden o toz torbalarini...yazim yanlislarimi idare et...birisi marulyu etiketlerse memnun olirim
Hala bu açıklamalara rağmen bu insanları amaçsızca koruyanları anlamıyorum.
Kendi başlarına gelse, yakınlarını kaybetseler o Zaman mı anlayacaklar acının ne
...6 ayda 3 patlama ama 3 gun sonra yine unutulur tam bir ortadogu ulkesi .... 2001 ve 2002 sadece 27 sehit vermis bir ulke suan sadece sivilllere karsi patlamada bu sayiyi gecior.....turkiyede yasamak artik sans a baglii ....ve herkeze bol sanslar ...bizler yazaris konusuruz unuturuz vah gidene vah bin parcaya bolunmus sevdiklerini topraga vereneee....