• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara da ikinci patlama

Ya evet suruyeliler zaten genç kızlara tecavüz edip edip yakıyor öldürüyor falan filan offf sıktı bu demogojiler.
Ülke batsın diye duaya çıkacak insanlar neredeyse ne ak partiymiş arkadaş ya.
Sanırsın 2001 lerde ülke first in the world dü
Ya evet dünki patlamada da gençlere tecavüz edildi önce değilmi..
Nasıl bir mantık
Yazdıklarımı bu şekilde anlamanız nedense şaşırtmadı beni..
Neyse sizin baktığınız pencere bize ceryan yapıyor..
İyi günler....

Ooo beyazgri hoşgelmişsin. Bu kaçınci 2. Üyelik

----------------------------------------///-//////
Evimiz 1 yılda 3 kez soyulsa birlik olmaz zaafiyet yoktur diyen güvenlik görevlisinin ağzını yüzünü kırarız Amine.
Ülkesine bir şeyler katmak istedi?
Ne mesela?
Basın hürriyeti? Iıhhh
Demokratik Anayasa? Iıhhh
Yargı bağımsızlığı? Iııhhh
Ekonomik gelişme? Ihhhh İnşaat sektörü patlayınca göreceğim Türkiye büyük ekonomi oldu diyenleri. Gene çıkarlar faiz lobisi falan derler.
Gel biraz da dış politikaya bakalım;
Bundan çok değil 3 4 sene önce bu PYDnin ağababaları Ankarayı uğrak yeri yapmışlardı. Bugün mü öğrendiler PYD terör örgütüdür?
O yıllarda Osloda görüştükleri, Sayın Öcalan dedikleri adamların da PYD ile görüştüklerini PYDnin bizzat Öcalanın emri ve isteği ile kurulduğunu bilmiyorlar mıydı?
Gelelim büyük düşman İsrail'e...
One minüt diye çıkışlar yapıp mayınları o adamlara temizletmedik mi?
Orta Doğuda olanların TCde de yaşanacağı tamamen bir AKP boogymanidir.
TCnin o ülkelerle uzaktan yakından alakası yok.
Bu aman sesinizi çıkarmayın aman ha bize de demokrasi getirmesinler korkutmasını anlamıyorum.
Zaten en başından buna imza atılmadı mı?
O BOP Orta Doğu paylaşılmadan ve parçalanmadan nasıl olacaktı?
Suriyede hata yapıldı Amine. PKK ile de hata yapıldı.
Sırf oy kaybı olmasın diye mayınlanan yollar görmezden gelindi, bunu siz de biliyorsunuz.
Hiç boşuna kandırıldılar demeyin, adamlar yazık olmasın diye gömemediler o mayınları, patlatacakları belliydi.
O zaman sessiz kalınan o mayınlar ve hendekler şimdi bize patlatılan otobüs olarak geri dönüyor.
Bu hayali bir düşmanın oyunu değil kötü iç politikanın suçu
Bu arada benim şirazen sağlamdır ya kayana değil kaydırana bakmak lazım
şimdi öncelikle şiraze sağlamsa kayana bakılır neyse ...

bilemiyorum haklısındır belkide --işte ortadoğudaki yaşananların yaşanmaması için önce terör lanetinden temizlenim sonra diğer dediğin gelişmelere bakalım -sana göre gelişme yok bana göre ise var işte baktığımız farklı pencerelerden kaynaklanıyor basın özgürlüğü dediğinde ilk aklıma gelen can dündar oluyor adama soruyorlar mahkemede delilin ne ;-cevap ben öyle duydum -sabah melih altınok diyor kaynım söyledi der gibi olmuş diye
sen eğer bi haber yapıyorsan önce elinde delilin olacak sonra çıkacaskın bu haberi yapacaksın -yoksa öyle haybeden devletini zor duruma düşürmenin adı basın özgürlüğü değil yavrum
yargı bağımsızlığımı dedin -yargı bağımsızlığımı ddin ne zaman bağımsız olduki malesef : (
evet yanlış yaptı çözüm sürecinde -iş verdi çalışşsınlar bizden olsunlar ama olmadı evet bunu görmelimiydi görmeliydi-belkide gördü ses etmedi-neden etmedi peki bunları ancak biz burda döner dolaşır konuşuruz kısır döngü
neyse be marily hayırlısı olsun 4 tarftan saldırıyorlar bu durumda daha dirayetli olmak gerek bunu biliyorum sadece

Sebep olanların, çanak tutanların, destek verenlerin, ses çıkarmayanların ve faillerin Allah binbir türlü belasını versin,şüphesiz en büyük azabı O vaad ediyor..
Ama yetmez, burda da bu dünyada da sürünmeleri icab eder, hepsinin.

Ankara benim güzel memleketim..ne desem az kalır...
Benim memleketimin her köşesi güzeldi oysa, üzerinde kanlı oyunlar oynanana dek.
İçimizde ve dışarıda bulunan bütün hainler için en kuvvetli beddualarımla yazıyorum bunları. Neden elimden başka birşey gelmiyor?! Gelse keşke..
Rutin hayatım devam ediyor malesef.. Biz yine güleceğiz, devam edeceğiz neşemize, keyfimize.. Çok utanıyorum... Çok..

Sabır taştı da taştı.. Bıçak kemiği de kesti geçti......

Teroristlerden biri tespit edilmis sanirim.
Daha once pkk propagandasindan tutuksuz yargilanan universiteli bir kiz.Digeri daha belli degilmis.
Allah obur tarafta bin belanizi verir insallah.
terörist olduğu bilinmesine rağmen karar için dava ertelenmiş.
yaşasın hukuk sistemimiz.

Daha once pkk propagandasindan tutuksuz yargilanan universiteli bir kiz.Digeri daha belli degilmis.
"Daha önce pkk propagandasindan tutuksuz yargilanan universiteli bir kız"
İşte ben bu hukuk sistemine söyleyecek laf bulamıyorum.

Sebep olanların, çanak tutanların, destek verenlerin, ses çıkarmayanların ve faillerin Allah binbir türlü belasını versin,şüphesiz en büyük azabı O vaad ediyor..
Ama yetmez, burda da bu dünyada da sürünmeleri icab eder, hepsinin.

Ankara benim güzel memleketim..ne desem az kalır...
Benim memleketimin her köşesi güzeldi oysa, üzerinde kanlı oyunlar oynanana dek.
İçimizde ve dışarıda bulunan bütün hainler için en kuvvetli beddualarımla yazıyorum bunları. Neden elimden başka birşey gelmiyor?! Gelse keşke..
Rutin hayatım devam ediyor malesef.. Biz yine güleceğiz, devam edeceğiz neşemize, keyfimize.. Çok utanıyorum... Çok..

Sabır taştı da taştı.. Bıçak kemiği de kesti geçti......
Amin inşallah rabbim kahrı ismiyle kahır versin bela versin cehennemde sonsuza kadar yansınlar

Evet neden takip edilmemiş ki mit nerde tv şerde herşey normal gidiyor allahım inanamıyorum biz bu ülkede mi yaşıyoruz

Ülke yangın yeri..Korkuyorum, bu günleri arar mıyız diye! Umudum çok azaldı..
Aslında yedi düvele meydan okuyacak askeri ve manevi gücü olan muzaffer bir ülkeyiz! Ama nedense bunu gösteremiyoruz, hiçbir alanda hem de.. Buna izin vermeyenler, boyun eğenler, hepsine lanet olsun, bunca masumun eli iki yakalarında olacak.

Ben bazılarına acıyorum gerçekten. Böyle bir patlama olur da nasıl baştakiler suçsuz olabilir. Nasıl aklınız alıyor da ölenlere bile saygı duymadan konuşuyorsunız. Bir de Fransa falan örnek veriyorsunuz. Orda bi patlama oldu evet. Ama burda sırf başkentte 5 ayda 3 kere patlama oldu..birincisine hadi paris i örnek verin ama bu 3.el insaf. İnsan hiç mi düşünmez. Benim elime de kan bulaştı mı acaba. Hiç mi acaba demez. Hiç mi analitik düşünmez. Şu anki durum belli. Biz Amerika ya da Paris değiliz. Eskide de değiliz şu güne bakacağınıza hala neyin peşindesiniz. Sarıkamış şehitlerini örnek veren var. Onlar da birkaç adamın hırsı uğrına daha savaşamadan donarak ölmediler mi? Önümüz 18 martken. İroni gibi

Ben şu mesajımı vatansever arkadaşlar için tekrar edip gideyim
Etrafınızda bu acı olay hakkında konuşurken, pkk itlerine tek laf etmeden;
" Bu ne bea türkiye yaşanmaz oldu "yada " yeter bea buna alıştırmaya çalışıyorlar" yada " hükümet istifa" vb gibi konuşan kim varsa bilinki bomba patlaması, terör, ölenler hiççççç umurlarında değil. Onların tek derdi AK parti hükümeti..
ANKARA da 6 ayda olan patlama PARİSTE BİR GECEDE OLDU.
ABD de ikiz kuleler havaya uçuruldu, en büyük eyaletinde bombalar patlatıldı, oentagon binası bile patlatıldı.
ABD dünyanın en iyi istihbaratına sahip olduğunu, en güçlü olduğunu söyler ama ortada.
Avrupa da bir gecede olan patlamalar ortada.
Dünyanın hiçbir yerinde % 100 güvenlik yoktur.
Hele hele şuan ki ortadoğu coğrafyasındaki bir ülkede % 100 güvenlik imkansızdır.

CHP milletvekilleri pkk kanalında pkk lıların çektiği acıları anlatıyor.
Başka bir chp milletvekili patlama sonrasına ait sansürsüz parçalanmış insan bedenleri resmi paylaşıyor.
FETÖ medyası yalan ve kışkırtıcı haberlerle dolu. ( türgev mesaj yolladı haberi gibi)

VATANINI SEVEN KARDEŞLERİM UYANIK OLUN . PKK DOĞUDA BİTMEK ÜZERE. TÜRKİYE 40 YILA YAKINDIR UĞTAŞTIĞI TERÖRÜ BİTİRMEK ÜZERE. BİRİLERİ BUNDAN RAHATSIZ. AMAÇ ÜLKEYİ KARIŞTIRIP DEMİRTAŞIN AYLARDIR İSTEDİĞİ GİBİ, HENDEKLERİ ÜLKENİN HERYERİNDE KAZDIRMAK VE DEVLETE SAVAŞ AÇTIRMAK.

Yeni bir deviremedikleri hükümeti ayaklanma ile devirme girişimi başlatma sevdasındakilere karşı uyanık olun.

Evet canlarımız yanacak ., pkk itlerinin sonunu geldiğini gördükçe, daha fazla sivillere saldıracaklar ama sonunuz GEL Dİİİİİİİ..
Gelecek nesillerinde başına bela okamayacqk bu pkk itleri, kökleri kazınacaaaaakkkkk.

Bugün 08:25K.İ.B.Favorilere Ekle
+ Çoklu AlıntıCevapla

Bakın Fransa'da bir patlama oldu ve bir daha olmadı! biz her ay patlıyoruz! istanbul'da, Ankara'da kaç kere patlama oldu haberleri izlemiyor musunuz? AKP'yi savunacağım diye saçma sapan örnekler vermeyin, partiyi korumayın!
Diyorsunuz ki, chp pkklıların çektiği acıları anlatıyormuş! Pardon da akp bu şerefsizleri davulla zurmayla karşılatmadı mı? Apo'yu muhattap almadılar mı? Şu at gözlüğünüzü çıkarın artık! ben ne x partisini ne de y partisini savunuyorum!
körü körüne nasıl savunabiliyorsunuz anlayamıyorum..
"her şeyi hükümete yüklüyorsunuz" diyorsunuz. Ülkeyi kim yönetiyor peki, ben mi?

terörist olduğu bilinmesine rağmen karar için dava ertelenmiş.
yaşasın hukuk sistemimiz.
Daha geçen günlerde yayınlanmadı mı,üniversitelerde PKK propagandası yapan genç öğrenciler.Onlar kadar Onları eğitenlerde de suç.Üniversite gibi bir yerde PKK propagandası yapılıyor,sorsan düşünce özgürlüğü.

Daha geçen günlerde yayınlanmadı mı,üniversitelerde PKK propagandası yapan genç öğrenciler.Onlar kadar Onları eğitenlerde de suç.Üniversite gibi bir yerde PKK propagandası yapılıyor,sorsan düşünce özgürlüğü.
15 gün önce kadar çalıştığım üniversitede oldu.öğrenciler linç etmeye çalışmış iti.bayaa karıştı kampüs.her yerde servislerle çelik yelekli polisler bekliyorduı.şimdi herşey normale girdi.o çocuğun akibeti ne oldu bilmiyorum

Oturdugunuz kicinizin uzerineden ne kolay yaziyorsunuz evet canlarimiz yanacak diye.. yanan kendi caniymis gibi.. hey yarabbim sana havale ediyorum bunlari.. dun sabah yatagindan kaldirip sinava gonderdigi evladini parcalarindan tanimaya calisan insanlari bu kadar kolay harcayan insanlari sana havale ediyorum.. o istiyor mudu acaba caninin yanmasini.. insan anne olmayinca kicindan bu kadar kolay atabiliyor iste..

Oturdugunuz kicinizin uzerineden ne kolay yaziyorsunuz evet canlarimiz yanacak diye.. yanan kendi caniymis gibi.. hey yarabbim sana havale ediyorum bunlari.. dun sabah yatagindan kaldirip sinava gonderdigi evladini parcalarindan tanimaya calisan insanlari bu kadar kolay harcayan insanlari sana havale ediyorum.. o istiyor mudu acaba caninin yanmasini.. insan anne olmayinca kicindan bu kadar kolay atabiliyor iste..

Yediremiyorum kendime o anaların babaların yerinde bizde olabilirdik..
Eşim birgün önce tamda o saatte bombanın patladığı bölgedeydi.Ne suçumuz var bizim yada ölenlerin ne suçu vardı...
Oturdukları yerden başkalarının ağzıyla maval okumak ne kadarda kolay...

Back