ankara da ikinci patlama

Biz paramparça olsak mutlu olacaksınız yani. Insanliginiza sağlık

Ahanda size Canlı Bombanın kim olduğu!!!.(alıntıdır)

http://tr.sputniknews.com/turkiye/20160314/1021465582/ankara-bomba-cumhuriyet.html

buda bir bolumu

‘BAHSEDİLEN İSİMDE BİR MUHABİRİMİZ OLMADI'

Bizim ne Güneydoğu'da ne herhangi başka bir yerde ve herhangi bir zamanda bahsedilen isimde bir muhabirimiz olmadı.

Dahası bırakın bombalısını, benzinli araç konulacak bir otoparkımız da yok.

Tamamını oku: http://tr.sputniknews.com/turkiye/20160314/1021465582/ankara-bomba-cumhuriyet.html#ixzz42svZmonT

Burda hayatımda böyle bi tepki geleceğini zannetmezdim duyarlı gibi hareketler yapacağıma oturup dua edicekmisim kk da ne isim varmış cidden sinir olunmicak gibi değil

KADIN CANLI BOMBANIN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Canlı bomba olduğu değerlendirilen kadın saldırganın kimliği, gece saatlerinde belirlendi.

Sözcü gazetesinin iddiasına göre; kadın bombacı, Balıkesir Üniversitesi öğrencisi Seher Çağla Demir.
ÖRGÜT DAVASINDAN YARGILANIYOR

Balıkesir Üniversitesi öğrencisi olan Demir, 4 kadın arkadaşı ile birlikte Balıkesir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde, PKK terör örgütü üyeliği ve propogandası suçundan da yargılanıyor. Demir ile birlikte Hamide Saklı, Kader Saklı, Süreyya Saklı isimli üç kardeş ve Yeşim Akyürekli adlı üniversite öğrencisinin son duruşması Aralık 2015′de yapılmış ve dava karar için ertelenmişti.

TAK AÇILIMI NE?

Kısa adı TAK olan terörist grup kendisini Kürdistan Özgürlük Şahinleri olarak tanımlıyor. TAK Kürtçe Teyrêbazê Azadiya Kurdistan'ın kısaltılmış ismi.

aa olurmu öyle birsey hic herzaman chp ve atatürk düsünce sorumlu her türlü beladan .....lütfen ama lütfen fitrartimiz bu arastirmadan bilmeden hemencikk kabul ediyor ve yayiyoruzz akp secmeniii dürüst bir kere lütfen perdelerii var kefen niyetinde ölümde neymis .....ama ölenler baskalari olsun perdeler daha beklesin ...

Survivor; #Ankara saldırısının olduğu akşam, geçen haftanın da üstünde bir izlenme oranıyla gecenin en çok izlenen programı oldu

ya ben eleştiremiyorum bunu, gerçekten şevke izleyenlere bişey diyemeyeceğimde bir kısım insanda acıdan kaçmak için izliyor
eşim böyle şeylerden çok etkilenir, maç sırasında oldu olay, eşime dedim kızılayda bomba patlamış, ilgilenmedi gibi göründü, maç izlemeye devam etti.. taaa haberleri gece 11 gibi açtı ve çöktü resmen
bazen duymamak görmemek için yapıyoruz bunu bi nevi acıdan kaçma yöntemi, yapabileceğimiz bişey yok çünkü

Gören gözlerde ne hikmetler saklıdır

Kakao, fikrin hangi yonde olursa olsun beyan et ama sagdan soldan buldugun trol trol capsler paylasmazsan iyi olur topigin akibeti acisindan.
Olur mu? O capsler olmazsa nasıl millete çaktırmadan gerizekalı diyebilecek? Kendi dese banı yiyecek alnının ortasına. Ben işemedim, miki işedi diyerek diyor, diyeceğini. Bi akıllı o çünkü.

Allahım bizi neyle sınıyorsun?
Sanal alemde gördüğü her caps İ gerçek zannedenlerle mi???
Ya şunlara biraz düşünmeyi, araştırmayı öğret, yada banada bunların kafasından ver ki gördükçe sinirlerim bozulmasın....
Birde.....
Kakao ve Ben , hükümeti sorgulayanlara " şerefsiz, hain" yazan capsi buraya koyup alıntıdır yazınca sen söylememiş mi oluyorsun?
Haddini bil!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…