- Konu Sahibi birumutturyasamak
Yine sen? Gecen yorumunda da muhabbetin ortasina dalip bana edep, gorgu dersi vermeye kalktin, cevabini verdim; sen kimsin ki gorgu, uslup dersi veriyorsun? Hem onceki hem de bu yorumunda sahte nezaketin altina guya gizledigin, guya cok zekice hakaretleri kimse gormuyor falan mk zannediyorsun? Tek zeki sen degilsin, yemiyorum bu sahte nezaketi. Aman da ne kadar kibarsin oyle :S
Usluptan dem vuracak kisiler var, onlar soylese amenna, gerisi uslup hakkinda konjsabilecek insanlar degil, sen de dahilsin buna.
Mhabbetin orta yerinden daldigin icin mi, algida secicilik mi, gormemeye kastigin icin midir bilinmez ama burada Akp karsitlari Akp secmenine etmedik laf birakmaz. akp secmeni kordur, dusunmez, insanlar olurken bile hala akp ye taparlar falan fistik, cok okuduk bunlari. Tabi sehitlerin kanlari da ellerimizdeymis. Ha sen buari gormezsin, sonra aradan cikip sahte nezaketle guya zeki zeki laf sokusturursun.
Siz hepiniz ben tek de demiyorum, durum bizzat bu. Cunku digerleri linc yiyr susmaya karar vermis gibi. Ha ben linc yemekten zevk aldigim icin yazmaya devm ediyorum tek kaldim bi yerde.
"Cevap veremiyorsunuz" sonra da "cevap verdi" deyip celiskiye dusmusum :S ben bunlari 192993. defa sordum yeni cevap aliyorum. Biri ohal ilan et dedj, digeri doguyu verelim dedi... yeni duyuyorum ben bu cevaplari. Anladin mj simdi? I ih mi?
"Ataturk'un mucadelesini sadece askeri yonden zanneden... vs vs". Ben boyle bir sey demedim ki, kendin demis kendin cevaplamissin. benim soyledigim ise ataturk doneminde cok daha sert askeri operasyonlar yapildigi... bugun doguyu devlet yakti, katliam yapti diyenler var ya onlara ithafen... ki kurt sorununun aslinda "kurt asiret agalari ve seyhleri" oldugunu ben de soyledim daha once, illa ki hatirlayan vardir. Tabi sen muhabbete ortadan girince kafanda yarattgin dusmanla savasmjs durmussun. Ha bu arada Akp doneminde doguya yapilan yatirimlari da unutmayalim e mi? Gider bajarsin, telefondan yazdgm icn hazir getiremicm kusura bakma.
Tayyip ve Esad karsilastirmasina da deginegim. Elin herifleri istedi diye kendi devletimi satacak degilim kusura bakma. Esad'i da kendi vatandaslari savunsun, beni ilgilendirmez. Biz hic alman baskank gitmeli, abd baskani cok sasti, iran baskani artik yok edilmek zorunda diyor muyuz milletce? Elalem soyluyor ama bizim hakkimzda. Eh onlara canak tutaar oldugu icindir belki de. Herkes kendi devletini savunsun. Gkrdugun gibi celiski yok, gayet basit.
Bisey daha yazarsaniz 1.5 ay sonra cvp alirsinjz hadi iyi aksamlar.
Yahu ne bu atatürk düsmanligi sizde ??? Milyonkere yazmıssiniz Ataturk zamaninda cok sert mudahaleler yapilmismis ...