• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara da ikinci patlama

Yine sen? Gecen yorumunda da muhabbetin ortasina dalip bana edep, gorgu dersi vermeye kalktin, cevabini verdim; sen kimsin ki gorgu, uslup dersi veriyorsun? Hem onceki hem de bu yorumunda sahte nezaketin altina guya gizledigin, guya cok zekice hakaretleri kimse gormuyor falan mk zannediyorsun? Tek zeki sen degilsin, yemiyorum bu sahte nezaketi. Aman da ne kadar kibarsin oyle :S
Usluptan dem vuracak kisiler var, onlar soylese amenna, gerisi uslup hakkinda konjsabilecek insanlar degil, sen de dahilsin buna.

Mhabbetin orta yerinden daldigin icin mi, algida secicilik mi, gormemeye kastigin icin midir bilinmez ama burada Akp karsitlari Akp secmenine etmedik laf birakmaz. akp secmeni kordur, dusunmez, insanlar olurken bile hala akp ye taparlar falan fistik, cok okuduk bunlari. Tabi sehitlerin kanlari da ellerimizdeymis. Ha sen buari gormezsin, sonra aradan cikip sahte nezaketle guya zeki zeki laf sokusturursun.

Siz hepiniz ben tek de demiyorum, durum bizzat bu. Cunku digerleri linc yiyr susmaya karar vermis gibi. Ha ben linc yemekten zevk aldigim icin yazmaya devm ediyorum tek kaldim bi yerde.

"Cevap veremiyorsunuz" sonra da "cevap verdi" deyip celiskiye dusmusum :S ben bunlari 192993. defa sordum yeni cevap aliyorum. Biri ohal ilan et dedj, digeri doguyu verelim dedi... yeni duyuyorum ben bu cevaplari. Anladin mj simdi? I ih mi?

"Ataturk'un mucadelesini sadece askeri yonden zanneden... vs vs". Ben boyle bir sey demedim ki, kendin demis kendin cevaplamissin. benim soyledigim ise ataturk doneminde cok daha sert askeri operasyonlar yapildigi... bugun doguyu devlet yakti, katliam yapti diyenler var ya onlara ithafen... ki kurt sorununun aslinda "kurt asiret agalari ve seyhleri" oldugunu ben de soyledim daha once, illa ki hatirlayan vardir. Tabi sen muhabbete ortadan girince kafanda yarattgin dusmanla savasmjs durmussun. Ha bu arada Akp doneminde doguya yapilan yatirimlari da unutmayalim e mi? Gider bajarsin, telefondan yazdgm icn hazir getiremicm kusura bakma.

Tayyip ve Esad karsilastirmasina da deginegim. Elin herifleri istedi diye kendi devletimi satacak degilim kusura bakma. Esad'i da kendi vatandaslari savunsun, beni ilgilendirmez. Biz hic alman baskank gitmeli, abd baskani cok sasti, iran baskani artik yok edilmek zorunda diyor muyuz milletce? Elalem soyluyor ama bizim hakkimzda. Eh onlara canak tutaar oldugu icindir belki de. Herkes kendi devletini savunsun. Gkrdugun gibi celiski yok, gayet basit.

Bisey daha yazarsaniz 1.5 ay sonra cvp alirsinjz hadi iyi aksamlar.

Yahu ne bu atatürk düsmanligi sizde ??? Milyonkere yazmıssiniz Ataturk zamaninda cok sert mudahaleler yapilmismis ...

Yine sen? Gecen yorumunda da muhabbetin ortasina dalip bana edep, gorgu dersi vermeye kalktin, cevabini verdim; sen kimsin ki gorgu, uslup dersi veriyorsun? Hem onceki hem de bu yorumunda sahte nezaketin altina guya gizledigin, guya cok zekice hakaretleri kimse gormuyor falan mk zannediyorsun? Tek zeki sen degilsin, yemiyorum bu sahte nezaketi. Aman da ne kadar kibarsin oyle :S
Usluptan dem vuracak kisiler var, onlar soylese amenna, gerisi uslup hakkinda konjsabilecek insanlar degil, sen de dahilsin buna.

Mhabbetin orta yerinden daldigin icin mi, algida secicilik mi, gormemeye kastigin icin midir bilinmez ama burada Akp karsitlari Akp secmenine etmedik laf birakmaz. akp secmeni kordur, dusunmez, insanlar olurken bile hala akp ye taparlar falan fistik, cok okuduk bunlari. Tabi sehitlerin kanlari da ellerimizdeymis. Ha sen buari gormezsin, sonra aradan cikip sahte nezaketle guya zeki zeki laf sokusturursun.

Siz hepiniz ben tek de demiyorum, durum bizzat bu. Cunku digerleri linc yiyr susmaya karar vermis gibi. Ha ben linc yemekten zevk aldigim icin yazmaya devm ediyorum tek kaldim bi yerde.

"Cevap veremiyorsunuz" sonra da "cevap verdi" deyip celiskiye dusmusum :S ben bunlari 192993. defa sordum yeni cevap aliyorum. Biri ohal ilan et dedj, digeri doguyu verelim dedi... yeni duyuyorum ben bu cevaplari. Anladin mj simdi? I ih mi?

"Ataturk'un mucadelesini sadece askeri yonden zanneden... vs vs". Ben boyle bir sey demedim ki, kendin demis kendin cevaplamissin. benim soyledigim ise ataturk doneminde cok daha sert askeri operasyonlar yapildigi... bugun doguyu devlet yakti, katliam yapti diyenler var ya onlara ithafen... ki kurt sorununun aslinda "kurt asiret agalari ve seyhleri" oldugunu ben de soyledim daha once, illa ki hatirlayan vardir. Tabi sen muhabbete ortadan girince kafanda yarattgin dusmanla savasmjs durmussun. Ha bu arada Akp doneminde doguya yapilan yatirimlari da unutmayalim e mi? Gider bajarsin, telefondan yazdgm icn hazir getiremicm kusura bakma.

Tayyip ve Esad karsilastirmasina da deginegim. Elin herifleri istedi diye kendi devletimi satacak degilim kusura bakma. Esad'i da kendi vatandaslari savunsun, beni ilgilendirmez. Biz hic alman baskank gitmeli, abd baskani cok sasti, iran baskani artik yok edilmek zorunda diyor muyuz milletce? Elalem soyluyor ama bizim hakkimzda. Eh onlara canak tutaar oldugu icindir belki de. Herkes kendi devletini savunsun. Gkrdugun gibi celiski yok, gayet basit.

Bisey daha yazarsaniz 1.5 ay sonra cvp alirsinjz hadi iyi aksamlar.

Allahaşkına siz söylediklerinize inanıyorsanız biz sizi daha fazla alıkoymayalım.
Muhteşem bir ülkede yaşıyoruz... Başımızda her kesimi kucaklayan dünya liderleri... her yer çiçek bahçesi...
Herşey güllük gülistanlık. Peki... Ezber bozmuşmuş akp. Evet... Bizim kardeşliğimiz, dayanışmamızı bozdu. 10 yıl önce olsa dayanışırdı bu millet böyle acılar karşısında. Ezber bozdular tabi ki.. Yine de bu halkın bir kesimi var ki, edebiyle yasını tutar, sabreder, gün gelir bu kara günler atlatılınca da, bu ülkeyi kara günlere sürükleyenler yargılanırken de derin bir oh çeker...
Siz ne derseniz diyin, peki... Biz önden onaylıyoruz. Oldu mu? Rahatlayabilirsiniz artık...
Daha iki gün önce bu ülkenin güzel çocukları güzel insanları başkentin ortasında patlatılmadı. Hadi onu kabul ettiniz, günahınızı almayalım, sorumlusu diğer yüzde elli küsür seçmen ve muhalefet, dış mihrakrar, iç düşmanlar, vs vs vs... Aslında sorumlusu biziz, o kalan seçmen, çünkü başkan yaptırmadık..
Oldu mu.. Haklısınız.. Haklısınız.. haklısınız.. haklısınız...
Gün gelecek bu karanlık günler geçecek. Biz umutluyuz, çaresiz değiliz, bu ülkede dayatılanlara muhtaç değiliz. Aşılacak bu kara günler de.. 80 döneminin baskılarının ve diktatörlüğünün aşıldığı gibi.. Biz sadece kan dökülmesin temennisindeyiz. İnsan yaşamı tüm iktidarlardan, değerlerden, dinlerden, kavgalardan daha kutsal olsun derdindeyiz... Çünkü bizim yüreğimizde vicdanımızda bu böyle... Kan dökülünce haddimizi bilemeden iktidarı sorumlu tuttuk.. Kusura bakmayın.. Üzerine bir de özür dileriz..
Rahatladınız mı?

İster zahmet edip cevap yazın, ister dayanaksız bilgilerle tarih, coğrafya ve siyaset bilimi dersi vermeye kalkışın tekrar.. Bundan sonra yazdıklarınızı ben okumayacak, kaale almayacağım.. Çünkü monologtan öteye gidemiyor sizle.
Bizim başımız sağolsun, siz iktidarınızın ne kadar ömrü kaldıysa sefasını sürün, tadını çıkarın.....

Senin etin sert geliyor biraz :)
O değil de buralar onların çöplüğü olmuş..
Bknz kk seçim anketleri..
Çok sallama.

çöplük derken ? Seçim sonuçlarına saygı bekleyip burada ki ankete saygısızlık hoş olmamış.

Hep söylerim saygı beklerken saygısızlık etmek ıgh hiç haz almam...

çöplük derken ? Seçim sonuçlarına saygı bekleyip burada ki ankete saygısızlık hoş olmamış.

Hep söylerim saygı beklerken saygısızlık etmek ıgh hiç haz almam...
Ankete saygısızlık mı yapılmış ? Anket sonuçlarının buradaki hakim görüşü yansıttığı kültürümüzdeki bir söylem(teşbih:) ile dile getirilmiş.
Ayrıca bir saygı beklentisi mi varmış üyenin.Bence yok milletin seçtiğine denilmeyen yok ise burada saygı beklemek yada saygı göstermek gibi kaygısı yada beklentiside yoktur.
Ayrıca banlanacak bir durum göremedim ben.Keyfi geldi biraz.Şaşırdık mı. Hayır.
Neyse.
Yeşillenmeden sevenlerime selam yolluyorum : p Hesabın gitti ablacım :(

Ankete saygısızlık mı yapılmış ? Anket sonuçlarının buradaki hakim görüşü yansıttığı kültürümüzdeki bir söylem(teşbih:) ile dile getirilmiş.
Ayrıca bir saygı beklentisi mi varmış üyenin.Bence yok milletin seçtiğine denilmeyen yok ise burada saygı beklemek yada saygı göstermek gibi kaygısı yada beklentiside yoktur.
Ayrıca banlanacak bir durum göremedim ben.Keyfi geldi biraz.Şaşırdık mı. Hayır.
Neyse.
Yeşillenmeden sevenlerime selam yolluyorum : p Hesabın gitti ablacım :KK43:

Keyfi olan cezanıza 10 gün daha eklenmesi oldu az önce...

zaten Atatürk dönemiyle şimdiki zamanı kıyaslama akıl tutulmasından başka bir şey değil bana göre...

Gecmisten ornek vermekle olmaz bu isler ...gelecek icin calismak bu adamlarin gorevi ..ama bunu anlamak yerine ısrarla körü körüne destekledikleri adami savunuyorlar.. aslinda onlara hatalarını yanildıklarini gormek zor geliyor...

....Hesabın gitti ablacım :KK43:

Bi kere o eli indir hesabınız ile 5 eylüle kadar siyasette yazıp çizmişsiniz, 5 eylülde yakalanınca selminxx hesabını almışsınız. Alakasız konulara yazıp başka üyelik imajı çizilmiş şimdi de "ablacım hesabınız gitti" yalanı.

Mune Mune sen ne kadar safsın bak arkadaşının hesabıyMIŞ

Bi kere o eli indir hesabınız ile 5 eylüle kadar siyasette yazıp çizmişsiniz, 5 eylülde yakalanınca selminxx hesabını almışsınız. Alakasız konulara yazıp başka üyelik imajı çizilmiş şimdi de "ablacım hesabınız gitti" yalanı.

Mune Mune sen ne kadar safsın bak arkadaşının hesabıyMIŞ
Hadi yaaaa arkadaşının hesabımı mıymış? Saflıkta tavan yaparım yeminle:KK14:
Hesaplatın alınış tarihleri de arkadaşın hesabı hikayesini destekliyor değil mi Kazen :KK59:

Hadi yaaaa arkadaşının hesabımı mıymış? Saflıkta tavan yaparım yeminle:KK14:
Hesaplatın alınış tarihleri de arkadaşın hesabı hikayesini destekliyor değil mi Kazen :KK59:

Senin etin sert geliyor biraz :) bu çok sıradan bir cümle bu sebeple lütfen alınma darılma.

Back