- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.869
- 498
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ülkenin en zeki insanı her şeyi çözmüşsün maşallah...Ülke batmış değil sadece Ülkenin batmiş olmasını dileyen bir kesim var
Türkiye de değil herhalSiz nerde yaşıyorsunuz, zira siyasetten bir habersiniz de?
Ya evet dünki patlamada da gençlere tecavüz edildi önce değilmi..Ya evet suruyeliler zaten genç kızlara tecavüz edip edip yakıyor öldürüyor falan filan offf sıktı bu demogojiler.
Ülke batsın diye duaya çıkacak insanlar neredeyse ne ak partiymiş arkadaş ya.
Sanırsın 2001 lerde ülke first in the world dü
şimdi öncelikle şiraze sağlamsa kayana bakılır neyse ...Ooo beyazgri hoşgelmişsin. Bu kaçınci 2. Üyelik
----------------------------------------///-//////
Evimiz 1 yılda 3 kez soyulsa birlik olmaz zaafiyet yoktur diyen güvenlik görevlisinin ağzını yüzünü kırarız Amine.
Ülkesine bir şeyler katmak istedi?
Ne mesela?
Basın hürriyeti? Iıhhh
Demokratik Anayasa? Iıhhh
Yargı bağımsızlığı? Iııhhh
Ekonomik gelişme? Ihhhh İnşaat sektörü patlayınca göreceğim Türkiye büyük ekonomi oldu diyenleri. Gene çıkarlar faiz lobisi falan derler.
Gel biraz da dış politikaya bakalım;
Bundan çok değil 3 4 sene önce bu PYDnin ağababaları Ankarayı uğrak yeri yapmışlardı. Bugün mü öğrendiler PYD terör örgütüdür?
O yıllarda Osloda görüştükleri, Sayın Öcalan dedikleri adamların da PYD ile görüştüklerini PYDnin bizzat Öcalanın emri ve isteği ile kurulduğunu bilmiyorlar mıydı?
Gelelim büyük düşman İsrail'e...
One minüt diye çıkışlar yapıp mayınları o adamlara temizletmedik mi?
Orta Doğuda olanların TCde de yaşanacağı tamamen bir AKP boogymanidir.
TCnin o ülkelerle uzaktan yakından alakası yok.
Bu aman sesinizi çıkarmayın aman ha bize de demokrasi getirmesinler korkutmasını anlamıyorum.
Zaten en başından buna imza atılmadı mı?
O BOP Orta Doğu paylaşılmadan ve parçalanmadan nasıl olacaktı?
Suriyede hata yapıldı Amine. PKK ile de hata yapıldı.
Sırf oy kaybı olmasın diye mayınlanan yollar görmezden gelindi, bunu siz de biliyorsunuz.
Hiç boşuna kandırıldılar demeyin, adamlar yazık olmasın diye gömemediler o mayınları, patlatacakları belliydi.
O zaman sessiz kalınan o mayınlar ve hendekler şimdi bize patlatılan otobüs olarak geri dönüyor.
Bu hayali bir düşmanın oyunu değil kötü iç politikanın suçu
Bu arada benim şirazen sağlamdır ya kayana değil kaydırana bakmak lazım
CHP ile hdp arasında hiçbir fark yok artık benim gözümde ... .
Ki eskiden chp ye oy verirdim
Bitti artık gözümde
terörist olduğu bilinmesine rağmen karar için dava ertelenmiş.Teroristlerden biri tespit edilmis sanirim.
Daha once pkk propagandasindan tutuksuz yargilanan universiteli bir kiz.Digeri daha belli degilmis.
Allah obur tarafta bin belanizi verir insallah.
"Daha önce pkk propagandasindan tutuksuz yargilanan universiteli bir kız"Teroristlerden biri tespit edilmis sanirim.
Daha once pkk propagandasindan tutuksuz yargilanan universiteli bir kiz.Digeri daha belli degilmis.
Beyaz gri iste. Ikinci uyelik alip gelmisÜlkenin en zeki insanı her şeyi çözmüşsün maşallah...
Türkiye de değil herhal
Odunları bol olsun inşallah rahat uyumasınlar kıyamet gününe kadarTeroristlerden biri tespit edilmis sanirim.
Evet neden takip edilmemiş ki mit nerde tv şerde herşey normal gidiyor allahım inanamıyorum biz bu ülkede mi yaşıyoruz"Daha önce pkk propagandasindan tutuksuz yargilanan universiteli bir kız"
İşte ben bu hukuk sistemine söyleyecek laf bulamıyorum.
Hiç şaşırmadım hukuk sistemimiz at arabası gibi ilerliyor malesef of ki ofterörist olduğu bilinmesine rağmen karar için dava ertelenmiş.
yaşasın hukuk sistemimiz.
Amin inşallah rabbim kahrı ismiyle kahır versin bela versin cehennemde sonsuza kadar yansınlarSebep olanların, çanak tutanların, destek verenlerin, ses çıkarmayanların ve faillerin Allah binbir türlü belasını versin,şüphesiz en büyük azabı O vaad ediyor..
Ama yetmez, burda da bu dünyada da sürünmeleri icab eder, hepsinin.
Ankara benim güzel memleketim..ne desem az kalır...
Benim memleketimin her köşesi güzeldi oysa, üzerinde kanlı oyunlar oynanana dek.
İçimizde ve dışarıda bulunan bütün hainler için en kuvvetli beddualarımla yazıyorum bunları. Neden elimden başka birşey gelmiyor?! Gelse keşke..
Rutin hayatım devam ediyor malesef.. Biz yine güleceğiz, devam edeceğiz neşemize, keyfimize.. Çok utanıyorum... Çok..
Sabır taştı da taştı.. Bıçak kemiği de kesti geçti......
Evet neden takip edilmemiş ki mit nerde tv şerde herşey normal gidiyor allahım inanamıyorum biz bu ülkede mi yaşıyoruz
Ben şu mesajımı vatansever arkadaşlar için tekrar edip gideyim
Etrafınızda bu acı olay hakkında konuşurken, pkk itlerine tek laf etmeden;
" Bu ne bea türkiye yaşanmaz oldu "yada " yeter bea buna alıştırmaya çalışıyorlar" yada " hükümet istifa" vb gibi konuşan kim varsa bilinki bomba patlaması, terör, ölenler hiççççç umurlarında değil. Onların tek derdi AK parti hükümeti..
ANKARA da 6 ayda olan patlama PARİSTE BİR GECEDE OLDU.
ABD de ikiz kuleler havaya uçuruldu, en büyük eyaletinde bombalar patlatıldı, oentagon binası bile patlatıldı.
ABD dünyanın en iyi istihbaratına sahip olduğunu, en güçlü olduğunu söyler ama ortada.
Avrupa da bir gecede olan patlamalar ortada.
Dünyanın hiçbir yerinde % 100 güvenlik yoktur.
Hele hele şuan ki ortadoğu coğrafyasındaki bir ülkede % 100 güvenlik imkansızdır.
CHP milletvekilleri pkk kanalında pkk lıların çektiği acıları anlatıyor.
Başka bir chp milletvekili patlama sonrasına ait sansürsüz parçalanmış insan bedenleri resmi paylaşıyor.
FETÖ medyası yalan ve kışkırtıcı haberlerle dolu. ( türgev mesaj yolladı haberi gibi)
VATANINI SEVEN KARDEŞLERİM UYANIK OLUN . PKK DOĞUDA BİTMEK ÜZERE. TÜRKİYE 40 YILA YAKINDIR UĞTAŞTIĞI TERÖRÜ BİTİRMEK ÜZERE. BİRİLERİ BUNDAN RAHATSIZ. AMAÇ ÜLKEYİ KARIŞTIRIP DEMİRTAŞIN AYLARDIR İSTEDİĞİ GİBİ, HENDEKLERİ ÜLKENİN HERYERİNDE KAZDIRMAK VE DEVLETE SAVAŞ AÇTIRMAK.
Yeni bir deviremedikleri hükümeti ayaklanma ile devirme girişimi başlatma sevdasındakilere karşı uyanık olun.
Evet canlarımız yanacak ., pkk itlerinin sonunu geldiğini gördükçe, daha fazla sivillere saldıracaklar ama sonunuz GEL Dİİİİİİİ..
Gelecek nesillerinde başına bela okamayacqk bu pkk itleri, kökleri kazınacaaaaakkkkk.
Bugün 08:25K.İ.B.Favorilere Ekle
+ Çoklu AlıntıCevapla
Teroristlerden biri tespit edilmis sanirim.
Daha geçen günlerde yayınlanmadı mı,üniversitelerde PKK propagandası yapan genç öğrenciler.Onlar kadar Onları eğitenlerde de suç.Üniversite gibi bir yerde PKK propagandası yapılıyor,sorsan düşünce özgürlüğü.terörist olduğu bilinmesine rağmen karar için dava ertelenmiş.
yaşasın hukuk sistemimiz.
15 gün önce kadar çalıştığım üniversitede oldu.öğrenciler linç etmeye çalışmış iti.bayaa karıştı kampüs.her yerde servislerle çelik yelekli polisler bekliyorduı.şimdi herşey normale girdi.o çocuğun akibeti ne oldu bilmiyorumDaha geçen günlerde yayınlanmadı mı,üniversitelerde PKK propagandası yapan genç öğrenciler.Onlar kadar Onları eğitenlerde de suç.Üniversite gibi bir yerde PKK propagandası yapılıyor,sorsan düşünce özgürlüğü.
Oturdugunuz kicinizin uzerineden ne kolay yaziyorsunuz evet canlarimiz yanacak diye.. yanan kendi caniymis gibi.. hey yarabbim sana havale ediyorum bunlari.. dun sabah yatagindan kaldirip sinava gonderdigi evladini parcalarindan tanimaya calisan insanlari bu kadar kolay harcayan insanlari sana havale ediyorum.. o istiyor mudu acaba caninin yanmasini.. insan anne olmayinca kicindan bu kadar kolay atabiliyor iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?