ankara da ikinci patlama

Çözüm süreci rezilliğinden sonra görmeleri gerekiyordu , söylencek çok sey varda çoğunu söylemişsiniz ama anlamayan hala anlamıyor demek ki , Bu zamana kadar bu hükümet hep kandırıldı, kandirildik tek bildikleri cevap bu, pkk kandırdı Esed kandırdı cemaat kandırdı Allah bilir daha kimler kandırcak ama bu kandirilmalarin cezasını millet ödüyor bir kere olsun iktidardan bedel ödeyen çıkmadı, gül güllistanlık memleket kan gölüne döndü, doğudaki kürt halkından oh çekenler var, onlarda oradaki sivillerle kıyaslıyor , bu hükümet gidicek elbet, yerıne geleceğe Allah yardım etsin zor temizler bu ülkeyi.

Evet malesef işte insanların kalbine bakıp sadece vatanseverler oy verse ama vatanhainleride oy veriyor. Sonrada vatanseverlerde oy kullanıyor diye yanabiliyor bu hainler işte

Ne istifasi Allasen? Siyaset yapmacilar gelcek simdi hazir ol
ben sorguladım burada sayende-hee derdim siyasetmiki bu kız böyle diyor dedim
Yav he he. Her sey pur i pak birlik olmayi istemeyenler kaos cikaracak. Piril piril masallah

pırıl pırılız maşallah!!! değilizde işte

başka saldırılarla kıyaslayıp yürekte ferahlattık

ülkeyi o dediğin şeye batırıpta çıkarttık

bana 64 sayfayı tekrar gözden geçirttiğin içinde ayrıca teşekkürler -bak burda bi şekilde vicsanımızı sorgulamışsın -şu an durumu kişisel polemiğe çevirdin hoş olmadı -ben o alıntıyı kimseden alıntı yaparak paylaşmadım başka bi yerde gördüm genel itibari ile beğendim yazdım -hakkattende g.z yazısınıda geç farkettim dediğim gibi yazının bütünündeydi aklım
eğer devam edeceksen kişisel poelemiğe özele beklerim buradan değil

Ülke batmış değil sadece Ülkenin batmiş olmasını dileyen bir kesim var
Sokakta yürürken yolum ülkeme doldurulan Suriyeliler tarafından kesiliyorsa,yetişkin kız çocuğumu tek başına biryere gönderemiyorsam gönül rahatlığıyla bence batmış demektir...
Siz hangi ülkeden bahsediyorsunuz zira aynı memlekette değiliz sanırım...

Ülkeyi kan gölüne çevirdiklerine mi yanalım, yiyip yiyip ceplerini doldurduklarına mı yanalım, çevirdikleri gizli kapaklı işlerin sonunda biz masumuz nağaralarına mi yanalım?
Bunlar gitse dahi birşey değişmez, ülkenin şu haline güllük gülistanlık diyen bir kesim varken hiçbirşey değişmez. Daha beterini getirirler başımıza bu kafayla.
Kendi yakınları orada ölse bu kadar soğukkanlı olabilecekler mi bakalım?
Utanıyorum gerçekten onların adına.
Bu kaçıncı ölüm? Bu kaçıncı acı?
Her gün verdiğimiz şehitler zaten yeterince acı iken, üstüne bir de bu patlamalar oluyorken hangi refahtan bahsediyorlar?

bir çocuğun kavgacı, hırsız veya küfürbaz olmasının sebebi ebeveynidir. Bir ülkenin huzursuzluk içinde kaosa sürüklenmesinin nedeni de ülkeyi yönetenlerdir. pkk, hdp tüm teröristlere ve yandaşlarına lanet olsun ama bu soysuzları içimize sokanları da görün artık. Yöneticilerimizin hırslarının kurbanı olmaktan ileriye gitmiyoruz bizler de birer mülteci adayıyız. Çocuklarınızı iyi yetiştirin ileride karpuz seçer gibi avrupa çocuklarımızı belki topraklarına alır.

Degilsin.

Ahh Amine aahhhh b.ka pusure batiran sen degilsin hükümet , her yerde oluyor diyen de mervecik kendisiyle iliskimi sinirli tuttugum icin alintisiz yazdim . Piril piril da ulkeyi kaosa goturenler birlik olmayi cozum olmayarak gorenler yazmış tikkabillayadir. Kendisinden hazzetmedigim icin alinti da yapmadim. Üstüne niye alindin ki?

Bir de yani çıkardığın anlamlari gorunce gözlerim kanadı. Ben ne yazmışım sen ne anlamissin. Her yerde oluyorsa icim rahatladi demekten size icinizi mi rahatlatiyorsunuz dedigimi nasil çıkardın.

Cok zorlamissin be Amine. Olmamis

Ya evet suruyeliler zaten genç kızlara tecavüz edip edip yakıyor öldürüyor falan filan offf sıktı bu demogojiler.
Ülke batsın diye duaya çıkacak insanlar neredeyse ne ak partiymiş arkadaş ya.
Sanırsın 2001 lerde ülke first in the world dü

Siz nerde yaşıyorsunuz, zira siyasetten bir habersiniz de?

Etrafinda rutin olarak teroristler tarafindan bombalarin patlamadigi,kalabaliga girmeyeyim,avm ye gitmeyeyim tedirginligini yasamayan,biraz garip tipli kalin pardesu giymis adam gorup acaba mi deyip yolunu degistirmeyenlerin uzaklardan laf üfürmeleri,savurmalari.Onemsemeyiniz.

Bu tehdit benim yaşadığım şehirde de var, yüzümüze bakıp sirtip birşeyler söylüyorlar anlamıyoruz haliyle. Kendi ülkemizde yabancı olduk

Ben şu mesajımı vatansever arkadaşlar için tekrar edip gideyim
Etrafınızda bu acı olay hakkında konuşurken, pkk itlerine tek laf etmeden;
" Bu ne bea türkiye yaşanmaz oldu "yada " yeter bea buna alıştırmaya çalışıyorlar" yada " hükümet istifa" vb gibi konuşan kim varsa bilinki bomba patlaması, terör, ölenler hiççççç umurlarında değil. Onların tek derdi AK parti hükümeti..
ANKARA da 6 ayda olan patlama PARİSTE BİR GECEDE OLDU.
ABD de ikiz kuleler havaya uçuruldu, en büyük eyaletinde bombalar patlatıldı, oentagon binası bile patlatıldı.
ABD dünyanın en iyi istihbaratına sahip olduğunu, en güçlü olduğunu söyler ama ortada.
Avrupa da bir gecede olan patlamalar ortada.
Dünyanın hiçbir yerinde % 100 güvenlik yoktur.
Hele hele şuan ki ortadoğu coğrafyasındaki bir ülkede % 100 güvenlik imkansızdır.

CHP milletvekilleri pkk kanalında pkk lıların çektiği acıları anlatıyor.
Başka bir chp milletvekili patlama sonrasına ait sansürsüz parçalanmış insan bedenleri resmi paylaşıyor.
FETÖ medyası yalan ve kışkırtıcı haberlerle dolu. ( türgev mesaj yolladı haberi gibi)

VATANINI SEVEN KARDEŞLERİM UYANIK OLUN . PKK DOĞUDA BİTMEK ÜZERE. TÜRKİYE 40 YILA YAKINDIR UĞTAŞTIĞI TERÖRÜ BİTİRMEK ÜZERE. BİRİLERİ BUNDAN RAHATSIZ. AMAÇ ÜLKEYİ KARIŞTIRIP DEMİRTAŞIN AYLARDIR İSTEDİĞİ GİBİ, HENDEKLERİ ÜLKENİN HERYERİNDE KAZDIRMAK VE DEVLETE SAVAŞ AÇTIRMAK.

Yeni bir deviremedikleri hükümeti ayaklanma ile devirme girişimi başlatma sevdasındakilere karşı uyanık olun.

Evet canlarımız yanacak ., pkk itlerinin sonunu geldiğini gördükçe, daha fazla sivillere saldıracaklar ama sonunuz GEL Dİİİİİİİ..
Gelecek nesillerinde başına bela okamayacqk bu pkk itleri, kökleri kazınacaaaaakkkkk.

Bugün 08:25K.İ.B.Favorilere Ekle
+ Çoklu AlıntıCevapla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…