- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Çözüm süreci rezilliğinden sonra görmeleri gerekiyordu , söylencek çok sey varda çoğunu söylemişsiniz ama anlamayan hala anlamıyor demek ki , Bu zamana kadar bu hükümet hep kandırıldı, kandirildik tek bildikleri cevap bu, pkk kandırdı Esed kandırdı cemaat kandırdı Allah bilir daha kimler kandırcak ama bu kandirilmalarin cezasını millet ödüyor bir kere olsun iktidardan bedel ödeyen çıkmadı, gül güllistanlık memleket kan gölüne döndü, doğudaki kürt halkından oh çekenler var, onlarda oradaki sivillerle kıyaslıyor , bu hükümet gidicek elbet, yerıne geleceğe Allah yardım etsin zor temizler bu ülkeyi.Bir gün onlar da görecek, birşey farketmeyecek ama...
Kendi başlarını yaktıkları gibi bizim başımızı da yakacaklar.
Bu hükümete hala destek olup şakşaklayan kim varsa Allah hepsinden ülkemi düşürdükleri durum için hesap sorsun.
ben sorguladım burada sayende-hee derdim siyasetmiki bu kız böyle diyor dedimNe istifasi Allasen? Siyaset yapmacilar gelcek simdi hazir ol
Yav he he. Her sey pur i pak birlik olmayi istemeyenler kaos cikaracak. Piril piril masallah
Terör akpden once de vardi evet. Ama 2002 de ne haldeydi , simdi ne halde , cozum sureciyle ne hale gelmis anlayabilecek kapasiteniz vardir diye umuyorum.
Terorist yuvası bir komsun varken sinirlarini daha dun kapatmissin mesela. Kac canli bomba girdi suana kadar mechul.
Sonra ama her yerde oluyor bu saldirilar onlara hayran kaliyorsunuz bla bla bla. Tamam yaaa her yerde oluyormus. Iste simdi rahatladım.
um bunlari yapip ulkeyi iyice afedersiniz b.ka püsüre batırıp "hadi söyleyin sizin çözümünüz ne demek " de abesle istigal.
Yapilmayacak memleketi felakete surukleyecek her seyi yapmışsın. Tum bunların sonucu olarak da ayda iki kez baskentinde bombalar patlıyor. Elestirirsen de "çözümünüzü söyleyin var mi yiaaa yok ki " diye gelen absurd bir cevap.
Sokakta yürürken yolum ülkeme doldurulan Suriyeliler tarafından kesiliyorsa,yetişkin kız çocuğumu tek başına biryere gönderemiyorsam gönül rahatlığıyla bence batmış demektir...Ülke batmış değil sadece Ülkenin batmiş olmasını dileyen bir kesim var
Ülkeyi kan gölüne çevirdiklerine mi yanalım, yiyip yiyip ceplerini doldurduklarına mı yanalım, çevirdikleri gizli kapaklı işlerin sonunda biz masumuz nağaralarına mi yanalım?Çözüm süreci rezilliğinden sonra görmeleri gerekiyordu , söylencek çok sey varda çoğunu söylemişsiniz ama anlamayan hala anlamıyor demek ki , Bu zamana kadar bu hükümet hep kandırıldı, kandirildik tek bildikleri cevap bu, pkk kandırdı Esed kandırdı cemaat kandırdı Allah bilir daha kimler kandırcak ama bu kandirilmalarin cezasını millet ödüyor bir kere olsun iktidardan bedel ödeyen çıkmadı, gül güllistanlık memleket kan gölüne döndü, doğudaki kürt halkından oh çekenler var, onlarda oradaki sivillerle kıyaslıyor , bu hükümet gidicek elbet, yerıne geleceğe Allah yardım etsin zor temizler bu ülkeyi.
Sokakta yürürken yolum ülkeme doldurulan Suriyeliler tarafından kesiliyorsa,yetişkin kız çocuğumu tek başına biryere gönderemiyorsam gönül rahatlığıyla bence batmış demektir...
Siz hangi ülkeden bahsediyorsunuz zira aynı memlekette değiliz sanırım...
Siz nerde yaşıyorsunuz, zira siyasetten bir habersiniz de?Ülke batmış değil sadece Ülkenin batmiş olmasını dileyen bir kesim var
Ahh Amine aahhhh b.ka pusure batiran sen degilsin hükümet , her yerde oluyor diyen de mervecik kendisiyle iliskimi sinirli tuttugum icin alintisiz yazdim . Piril piril da ulkeyi kaosa goturenler birlik olmayi cozum olmayarak gorenler yazmış tikkabillayadir. Kendisinden hazzetmedigim icin alinti da yapmadim. Üstüne niye alindin ki?ben sorguladım burada sayende-hee derdim siyasetmiki bu kız böyle diyor dedim
pırıl pırılız maşallah!!! değilizde işte
başka saldırılarla kıyaslayıp yürekte ferahlattık
ülkeyi o dediğin şeye batırıpta çıkarttık
bana 64 sayfayı tekrar gözden geçirttiğin içinde ayrıca teşekkürler -bak burda bi şekilde vicsanımızı sorgulamışsın -şu an durumu kişisel polemiğe çevirdin hoş olmadı -ben o alıntıyı kimseden alıntı yaparak paylaşmadım başka bi yerde gördüm genel itibari ile beğendim yazdım -hakkattende g.z yazısınıda geç farkettim dediğim gibi yazının bütünündeydi aklım
eğer devam edeceksen kişisel poelemiğe özele beklerim buradan değil
Ya evet suruyeliler zaten genç kızlara tecavüz edip edip yakıyor öldürüyor falan filan offf sıktı bu demogojiler.Sokakta yürürken yolum ülkeme doldurulan Suriyeliler tarafından kesiliyorsa,yetişkin kız çocuğumu tek başına biryere gönderemiyorsam gönül rahatlığıyla bence batmış demektir...
Siz nerde yaşıyorsunuz, zira siyasetten bir habersiniz de?
Bu tehdit benim yaşadığım şehirde de var, yüzümüze bakıp sirtip birşeyler söylüyorlar anlamıyoruz haliyle. Kendi ülkemizde yabancı oldukSokakta yürürken yolum ülkeme doldurulan Suriyeliler tarafından kesiliyorsa,yetişkin kız çocuğumu tek başına biryere gönderemiyorsam gönül rahatlığıyla bence batmış demektir...
Kesinlikle katiliyorum biz gidicez artikBu tehdit benim yaşadığım şehirde de var, yüzümüze bakıp sirtip birşeyler söylüyorlar anlamıyoruz haliyle. Kendi ülkemizde yabancı olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?